2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
günaydın bayanlar
önceden sürekli kusuyodum
şimdi sürekli açıkıyorum hahaha

içimde bi canavar var ya büyüdükçe
açım annne die bağırıyo
oğlan galiba benim sıpam çok açıkıyorum be kızlar son 1 haftadır

kızlar ben yine dayanamadım vee dün 2 tane daha tulum aldım hemde kız bebek içinnn.... allahtan 1 ay değiştirme süreleri var bizim pıtırcanda gösterirse cicisiniii ona göre değiştiririm yadaaaa mis gibi giydiririmmm kız olursaaa oy ben totosunu yerim yavrumunnnnn.... bakın bakalım teyzeleri aldığımız ciciler nasılll...?

Ayni durum bendede var valla boyle devam edersem Allah bilir kac kilo alicam:)))

Cok guzeller canim bayildim renkler falan muhtesem:)))

Maşallah çok güzelmiş canım güle güle kullansın :)

Cok guzeller canim bayildim renkler falan muhtesem:)))

bende bayıldığım için tutamadım kendimiii eşimde öyleeee zürafalıyı eşim beğendi benekli tulumuda ben beğendim.. ama söz verdik birbirimize bi daha ilk 3 aylık için bişey almıcaz.. kıyafet olarak sadece güzel kaliteli bi hastane çıkışı alıcaz....

aaa kızlar bide dün bi mağazaya girdim botti ismi chicconun puset ve arabası 800'den 550 ye inmişti.. çok aşırı kaliteli olduğunu sanmıyorum ama fiyat bize göre çok uygun geldi.. gerçi kampanyada sadece dün için geçerliymiş ama siz geldiğinizde yine yaparız bişeyler dediler...

Ayni durum bendede var valla boyle devam edersem Allah bilir kac kilo alicam:)))

aynen o kusarak verdiğim kiloları böle giderse jet hızıyla geri alıcam valla
ne oluyo anlamadım
kim ne veririse al ye kokmuştur die
cüp yutuyorum
bakalım artık
ne olurum zaten kilolu hamile kaldım artık kazan olurum kazan

inşallah sonuna kadar böyle devam ederler.. benim eşim en büyük desteğim her zaman yardımcım arkadaşım o zorlamasa bitiremezdim okulu falan. birlikte yaparız herşeyi benle birlikte oda çekti okulun sıkıntısını yazık.. herkes 3 yılda hem evlendin hem okudun hem bebek yaptın 1 taşla 3 kuş diyor kv de anlayışlıdır aslında ama adı kv işte biraz çok konuşuyoruz ve çok karışıyoruz olacak o kadarda diyorum tek bigün yardımı dokunmadı herkese gelini okuttuk diyor öyle işte ama herşey yolunda çok şükür :)

kız biri sizi durdursun bakım
demekki cinsiyeti belli olsa kimse durduruamayacak sizi
ben daha bişey almadım eşim bjk li bi şeyler aldı onuda duruyorum
cinsiyeti bekliyoruz

ooyyy çok tatlı yine bunlar yaa sağlıkla giysin inşallah. ne tatlı olur o bıdık bunların içinde yaa.. biz hiç bebek mağzasına uğramıyoruz kesin bişey alırız diye.. bebek mağzalarının önünden geçerken gözgöze bakıp sonra alırız sonra diyip yürüyoruz

kız biri sizi durdursun bakım
demekki cinsiyeti belli olsa kimse durduruamayacak sizi
ben daha bişey almadım eşim bjk li bi şeyler aldı onuda duruyorum
cinsiyeti bekliyoruz

doktor pipi çıkıntısı yok belki kız olabilir dedi... herkesin pipilileri belli oldu bende düşündümkii bizimkinde çıkıntı yoksaaa benim yavrum kız olabilir dedimm durduramıyoruz biz birbirimiziii :18:

kesinlikle :)çok güzeller yaaa :)irmegan senin kız mıydı?

doktor küçük bi ihtimalle dedi.. çıkıntı olmamasına dayanarak söylüyorum ama sen sakın gidip bişey alma dedi dururmuyummm

İnşallah giydirebildiğimiz günleride görürüz hepimiz cnm bnm... ben eşim tutuyosam o beni tutamıyo biz karı koca kafayı yedik tüm maaşı bebeğe yatırıcaz yakında

Ben alirsam new baby almicam zaten 0-3 aylik alicam bizim bebek biraz uzun gibi olacak malum biz cok uzunuz, biz gecen ay bebek arabasi ve araba koltugunu aldik esim arada bir alip evde geziyor dogsa artik deyip duruyor:))))

Ye canim ye kim tutar bizi bende yiyorum valla tutamiyorum kendimi ozellikle vitamin ve kalsiyum hapina basladiktan sonra costum iyice:)))

en büyük şansın töbe töbe
böle demekte günah ama ekmekten tiksindim
ben
hamur işine kayıyo gözlerim onda da mümkün olduğunca stoplamaya çalışıyorum kendimi
bakalım kısmat sonum ne olacak

günaydın kızlaaar hepinize bol tekmeli bir gün diliyorum :) hepiniz bol bol tekme ve yumruk yersiniz ve bunları hissedersiniz iyşallah :)

benim de akşam 9da randevum var..20 gündür bu günü bekliyorum.aynı zamanda tarama testim de var...
bugün akşam olmaz bana :)inşallah iyi haberlerle dönerim hastaneden,bir de cinsiyetini söylerse tadından yenmez :)

Ben alirsam new baby almicam zaten 0-3 aylik alicam bizim bebek biraz uzun gibi olacak malum biz cok uzunuz, biz gecen ay bebek arabasi ve araba koltugunu aldik esim arada bir alip evde geziyor dogsa artik deyip duruyor:))))

bende 0-3 ay yada 3-6 ay alıyorum hep yoksa yeni doğan hemen küçülür kalırki... daha bir sürü alacak olablarda varr teyzeler annane babannee o yüzden kendi aldıklarımız şimdi yeterli sanırım... senin eşinde hepten iyiymiş heeeee çok güldüm vallaa nasıl bi heyecanla bekliyosa adamcağız... babalar belli etmiyo ama bizden daha heyecanlılar vallaaa...

benim de akşam 9da randevum var..20 gündür bu günü bekliyorum.aynı zamanda tarama testim de var...
bugün akşam olmaz bana :)inşallah iyi haberlerle dönerim hastaneden,bir de cinsiyetini söylerse tadından yenmez :)

cnm akşam 9 geç değilmi nasıl hastane orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…