günaydın bayanlar
önceden sürekli kusuyodum
şimdi sürekli açıkıyorum hahaha
içimde bi canavar var ya büyüdükçe
açım annne die bağırıyo
oğlan galiba benim sıpam çok açıkıyorum be kızlar son 1 haftadır
kızlar ben yine dayanamadım vee dün 2 tane daha tulum aldımhemde kız bebek içinnn.... allahtan 1 ay değiştirme süreleri var bizim pıtırcanda gösterirse cicisiniii ona göre değiştiririm yadaaaa mis gibi giydiririmmm kız olursaaa oy ben totosunu yerim yavrumunnnnn.... bakın bakalım teyzeleri aldığımız ciciler nasılll...?
Eki Görüntüle 599724 Eki Görüntüle 599725
kızlar ben yine dayanamadım vee dün 2 tane daha tulum aldımhemde kız bebek içinnn.... allahtan 1 ay değiştirme süreleri var bizim pıtırcanda gösterirse cicisiniii ona göre değiştiririm yadaaaa mis gibi giydiririmmm kız olursaaa oy ben totosunu yerim yavrumunnnnn.... bakın bakalım teyzeleri aldığımız ciciler nasılll...?
Cok guzeller canim bayildim renkler falan muhtesem:)))
Ayni durum bendede var valla boyle devam edersem Allah bilir kac kilo alicam:)))
ben mezun oldum ve nasıl başladıysa öyle devam ediyor canım bizim şansımızdan biri de bu :) eşim çok yardım ederdi elektrik süpürgesi tutardı temizlikte yemekte yardım ederdi öyle alıştı hala yardım ediyor aynı, çalışmadığım halde :) :) ... çok gezerdik hala geziyoruz.. evliliğe nasıl başlarsan öyle devam edermiş ya bizde direk evlilik modunda başlamadığımız için hala sevgili gibiyiz. kv de bize uzak yaşlı torun bakıyor.
Cok guzeller canim bayildim renkler falan muhtesem:)))
Maşallah çok güzelmiş canım güle güle kullansın :)
kız biri sizi durdursun bakım
demekki cinsiyeti belli olsa kimse durduruamayacak sizi
ben daha bişey almadım eşim bjk li bi şeyler aldı onuda duruyorum
cinsiyeti bekliyoruz
kesinlikle :)çok güzeller yaaa :)irmegan senin kız mıydı?
ooyyy çok tatlı yine bunlar yaa sağlıkla giysin inşallah. ne tatlı olur o bıdık bunların içinde yaa.. biz hiç bebek mağzasına uğramıyoruz kesin bişey alırız diye.. bebek mağzalarının önünden geçerken gözgöze bakıp sonra alırız sonra diyip yürüyoruz
bende bayıldığım için tutamadım kendimiii eşimde öyleeeezürafalıyı eşim beğendi benekli tulumuda ben beğendim.. ama söz verdik birbirimize bi daha ilk 3 aylık için bişey almıcaz.. kıyafet olarak sadece güzel kaliteli bi hastane çıkışı alıcaz....
aaa kızlar bide dün bi mağazaya girdim botti ismi chicconun puset ve arabası 800'den 550 ye inmişti.. çok aşırı kaliteli olduğunu sanmıyorum ama fiyat bize göre çok uygun geldi.. gerçi kampanyada sadece dün için geçerliymiş ama siz geldiğinizde yine yaparız bişeyler dediler...
aynen o kusarak verdiğim kiloları böle giderse jet hızıyla geri alıcam valla
ne oluyo anlamadım
kim ne veririse al ye kokmuştur die
cüp yutuyorum
bakalım artık
ne olurum zaten kilolu hamile kaldım artık kazan olurum kazan
Ben alirsam new baby almicam zaten 0-3 aylik alicam bizim bebek biraz uzun gibi olacak malum biz cok uzunuz, biz gecen ay bebek arabasi ve araba koltugunu aldik esim arada bir alip evde geziyor dogsa artik deyip duruyor:))))
Ye canim ye kim tutar bizi bende yiyorum valla tutamiyorum kendimi ozellikle vitamin ve kalsiyum hapina basladiktan sonra costum iyice:)))
Ben alirsam new baby almicam zaten 0-3 aylik alicam bizim bebek biraz uzun gibi olacak malum biz cok uzunuz, biz gecen ay bebek arabasi ve araba koltugunu aldik esim arada bir alip evde geziyor dogsa artik deyip duruyor:))))
benim de akşam 9da randevum var..20 gündür bu günü bekliyorum.aynı zamanda tarama testim de var...
bugün akşam olmaz bana :)inşallah iyi haberlerle dönerim hastaneden,bir de cinsiyetini söylerse tadından yenmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?