2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
benim de akşam 9da randevum var..20 gündür bu günü bekliyorum.aynı zamanda tarama testim de var...
bugün akşam olmaz bana :)inşallah iyi haberlerle dönerim hastaneden,bir de cinsiyetini söylerse tadından yenmez :)

inşallah sonuçlarınız iyi çıkar... cinsiyeti görüyo çoğu doktor ama söylemek istemiyo yaaa sinir oluyorum vallaaaa

ben bebeğime hoş geldin hediyesi sadece emzik aldım ama gezmediğimbebek mağzası kalmadı her şey hakkında fikrim olsun istiyorum cinsiyetini öğrenir öğrenmez alıcam tesbit ettiklerimi

iştah konusuna gelince fenalardayım bende dünyayı yiyecek kapasiteye ulaştım ne bulursam götürüyorum

inşallah sonuçlarınız iyi çıkar... cinsiyeti görüyo çoğu doktor ama söylemek istemiyo yaaa sinir oluyorum vallaaaa

ya evet benimki ikili taramada direk kestirip attı
daha çok erken
dedi
zaten bacaklarda kapalıydı
erken dedi zaten göstermiyo bakasana dedi

bebislerinizin cicilerini yerim bayildim.. bende pazartesi persembe igneye gidip gelirken yolumun ustunde var bebeis kiyafeti satan biryer ordan aldim gelip. gectikce... foto atamiyorum cunku makinanin fotolari buyuk geliyo kk ya telden atamiyorum pc nin bltth acamiyorum .. eski makina gelsin bende atcam.. bu arada 16. haftam ve 2 kilo almisim nasil oldu anlamadim nasip artik gobusumde kocaman oldu

antalyaa uçuyorrr yeminleee
etek giymeyin totonuz donar
ayrıca acaipte bir güneş var
hiç birşey anlamadım ama ben bu
çılgın şehiri seviyorummmm
seviyorum sizi haydiii
kalkın miskinler kaynatalım

ekmegin kokusundan bende tiksinmistim canim normal Allah affetsin valla ama kokusu cok kotu geliyordu 3 ay hic hamur isi yemedim bu ay cok borek yedim fazla kacirmamak sartiyla yeee gitsiinn...

günaydın kızlaaar hepinize bol tekmeli bir gün diliyorum :) hepiniz bol bol tekme ve yumruk yersiniz ve bunları hissedersiniz iyşallah :)

aaaahhh bana tekme deme su aralar tek dusundugum o okadar istiyorum ki yemeye baslayinca baklaim ne dusunucem Allah bilir

benim de akşam 9da randevum var..20 gündür bu günü bekliyorum.aynı zamanda tarama testim de var...
bugün akşam olmaz bana :)inşallah iyi haberlerle dönerim hastaneden,bir de cinsiyetini söylerse tadından yenmez :)

insallah hayirli haberlerle gelirsin canim artik asker gibi safak saymayida ogrendim

millet alir zaten ama kendim deli alisveris yapmak istiyorum daha birsey almadik cinsiyeti bir ogrensek:44::44:sorma yaaa arada gaza gelip cocukla konusurmus gibi falan yapiyor tabii bende her ani fotografliyorum cocuga gosterecem ne deli baban var gor ogren diye bazen beni okadar guldurur ki kasiklarima agrilar girer catlak

seviyorum sizi haydiii

izmirin ayazından hiç bahsetmiyorum bile,
kışı çok soğuk yazı çok sıcak.oğlum olursa "ayaz"mı koysam acaba ismini :)

Günaydın kızlar bugün acayip gerginim önüme kattığımı sürükleyebilirim o derece anlamadım neden dün misafir vardı yoruldum ondan mı bide üstüne rüya beni benden aldı rüyamda dokum yapmışım normal doğum dikişlerim var zor yürüyorum dikiş acılarını hissettim anneme soruyorum bebeği ne doğurdum nerde cinsiyeti ne diyorum erkek diyo istediğimden heralde çok şükür diyorum nerde diyorum bana oyuncak bebek veriyo plastik bebek o anda yıkıldım uyanmışım

teşekkür ederiz canımm... fotoğrafların boyutunu paintte yada picture manager da küçültebilirsin istersen... bende kilo almışım yaaaaaa 1 kilo almışım 65 çıkarken 2 gündür 66 çıkıyoruummmmm

benimde iştahım çok açıldı normalde her sabah 1 poğaçayı zor yerken bugün 1 tane açma 1 tanede poğaça yedim Allah sonumuzu hayır etsinn biz bu gidişle fildende beter oluruz :18:

bizim doktor hastanede yaşıyor sanırım.ya sabah 8e randevu veriyor,ya akşam 9a..valla elimde kartım var kocaman 21.00 yazıyor :):)
gelir misin o saatte dedi,ben de gelirim dedim :)

ben özel muayeneneye gidiyorum
bende akşam 7 de gidiyorum
ama doktr zaten öğleden sonra geliyo
sabahları sezaryan yapıyo
aslında akşam gitmek iyide oluyo
genelde son hastası oluyorum
benden sonra kimse olmadığı için çok güzel bakıyo 1-1,30 saaat ilgileniyo saolsun

sen yiede saat geç falan deme haber et bizlere merak ederiz

Son düzenleme:
seviyorum sizi haydiii

ankarada çok soğuk valla kulaklarım düştü sandım işe gelene kadar

seviyorum sizi haydiii

biz kalkali cook oldu canim sen geciktinbenim teyzem antalyada yasiyorum 1 kere gelmistim yanina cok begenmistim insallah seneye bebegimle gelicez teyzeme daha esimle bile tanismadilar cok merak ediyorlar

anaaaaammmm acaba ben kac kilo aldim 2 haftadir cenem cidden durmadi acilen bir tarti almam lazim:18::18::18:

ekmegin kokusundan bende tiksinmistim canim normal Allah affetsin valla ama kokusu cok kotu geliyordu 3 ay hic hamur isi yemedim bu ay cok borek yedim fazla kacirmamak sartiyla yeee gitsiinn...

aynen kokusundan cnm
bende şu son bir haftaya kadar
ne tatlı nede hamur işi yiyiemedim zaten
ama bende bu hafta yedim
hatta kızlar çok özür diliyrum ama gözlemeye aşerdim aradım annemi yaptı cnm benim yedim bir sürü

sakin ol cnmm stres sanada bebişede iyi gelmez... rüyalardan çok etkileniyoruz doğru ama çok üzme kendini... kıyamam ben ikinizedeee...

oy kuzum
bu rüualara ne yapacaz bilimiyorum
bende her gece saçma sapan şeylerle uğraşıyorum
asabım bozuk kalkıyorum yataktan
anneme beni oku dedim
kokuyosun bilinç altın oyun oynuyo sana dedi

ankarada kar buz dün çok korktum düşecem die
gce rüyamda bebeğiimi doğuruyorum ama çok ilgibç
kesesi ile birlkte
sonra kocaman bi leğen koyuyoruz eşimle suyla dolduruyoruz sonra ordan hop buz dolabına kalrıyoruz
her gün dolaptan çıkarıp bakıyoz
büyümüş mü die tövbe tövbe
eşime anlattım
allah korusun sakın ole okuda yat dedi

yarasın kuzum büyüyolar açıkıyolar demkki sıpalar

seviyorum sizi haydiii

günaydınnnn, Antalya deyince nasıl sevindim yaaaaa:) hergün sayfayı okuyorum gülüyorum, üzülüyorum falan ama hiç yazmamıştım şimdi dayanamadım. E bu yüzden merhabalar herkese:)

sakin ol cnmm stres sanada bebişede iyi gelmez... Rüyalardan çok etkileniyoruz doğru ama çok üzme kendini... Kıyamam ben ikinizedeee...

valla yavrum ben anlamadım gitti patlamaya hazır bomba gibiyim biri bişey dese dalcam delirdim sanırsam yazcaktım kuzum ama burdan devam edeyim aldıkların şahane bayıldım güle güle giydir kuzunu

senin rüyada ilginçmiş canım ya elime plastik bebek verince bende şok o şokla bi uyandım töbe yarabbi okuyorumda anlamadım çarpıntı oldum resmen sen bugün mü gidiyon kontrole erkene mi aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…