benim de akşam 9da randevum var..20 gündür bu günü bekliyorum.aynı zamanda tarama testim de var...
bugün akşam olmaz bana :)inşallah iyi haberlerle dönerim hastaneden,bir de cinsiyetini söylerse tadından yenmez :)
inşallah sonuçlarınız iyi çıkar... cinsiyeti görüyo çoğu doktor ama söylemek istemiyo yaaa sinir oluyorum vallaaaa
cnm akşam 9 geç değilmi nasıl hastane orası
en büyük şansın töbe töbe
böle demekte günah ama ekmekten tiksindim
ben
hamur işine kayıyo gözlerim onda da mümkün olduğunca stoplamaya çalışıyorum kendimi
bakalım kısmat sonum ne olacak
günaydın kızlaaar hepinize bol tekmeli bir gün diliyorum :) hepiniz bol bol tekme ve yumruk yersiniz ve bunları hissedersiniz iyşallah :)
benim de akşam 9da randevum var..20 gündür bu günü bekliyorum.aynı zamanda tarama testim de var...
bugün akşam olmaz bana :)inşallah iyi haberlerle dönerim hastaneden,bir de cinsiyetini söylerse tadından yenmez :)
bende 0-3 ay yada 3-6 ay alıyorum hep yoksa yeni doğan hemen küçülür kalırki... daha bir sürü alacak olablarda varr teyzeler annane babannee o yüzden kendi aldıklarımız şimdi yeterli sanırım... senin eşinde hepten iyiymiş heeeeeçok güldüm vallaa nasıl bi heyecanla bekliyosa adamcağız... babalar belli etmiyo ama bizden daha heyecanlılar vallaaa...
antalyaa uçuyorrr yeminleee
etek giymeyin totonuz donar
ayrıca acaipte bir güneş var
hiç birşey anlamadım ama ben bu
çılgın şehiri seviyorummmm
seviyorum sizi haydiii
kalkın miskinler kaynatalım
bebislerinizin cicilerini yerim bayildim.. bende pazartesi persembe igneye gidip gelirken yolumun ustunde var bebeis kiyafeti satan biryer ordan aldim gelip. gectikce... foto atamiyorum cunku makinanin fotolari buyuk geliyo kk ya telden atamiyorum pc nin bltth acamiyorum .. eski makina gelsin bende atcam.. bu arada 16. haftam ve 2 kilo almisim nasil oldu anlamadim nasip artik gobusumde kocaman oldu
ekmegin kokusundan bende tiksinmistim canim normal Allah affetsinvalla ama kokusu cok kotu geliyordu 3 ay hic hamur isi yemedim bu ay cok borek yedim fazla kacirmamak sartiyla yeee gitsiinn...
millet alir zaten ama kendim deli alisveris yapmak istiyorum daha birsey almadik cinsiyeti bir ogrensek:44::44:sorma yaaa arada gaza gelip cocukla konusurmus gibi falan yapiyor tabii bende her ani fotografliyorum cocuga gosterecem ne deli baban var gor ogren diye bazen beni okadar guldurur ki kasiklarima agrilar girer catlak
bizim doktor hastanede yaşıyor sanırım.ya sabah 8e randevu veriyor,ya akşam 9a..valla elimde kartım var kocaman 21.00 yazıyor :):)
gelir misin o saatte dedi,ben de gelirim dedim :)
seviyorum sizi haydiii
seviyorum sizi haydiii
bebislerinizin cicilerini yerim bayildim.. bende pazartesi persembe igneye gidip gelirken yolumun ustunde var bebeis kiyafeti satan biryer ordan aldim gelip. gectikce... foto atamiyorum cunku makinanin fotolari buyuk geliyo kk ya telden atamiyorum pc nin bltth acamiyorum .. eski makina gelsin bende atcam.. bu arada 16. haftam ve 2 kilo almisim nasil oldu anlamadim nasip artik gobusumde kocaman oldu
ekmegin kokusundan bende tiksinmistim canim normal Allah affetsinvalla ama kokusu cok kotu geliyordu 3 ay hic hamur isi yemedim bu ay cok borek yedim fazla kacirmamak sartiyla yeee gitsiinn...
Günaydın kızlar bugün acayip gerginim önüme kattığımı sürükleyebilirim o derece anlamadım neden dün misafir vardı yoruldum ondan mı bide üstüne rüya beni benden aldı rüyamda dokum yapmışım normal doğum dikişlerim var zor yürüyorum dikiş acılarını hissettim anneme soruyorum bebeği ne doğurdum nerde cinsiyeti ne diyorum erkek diyo istediğimden heralde çok şükür diyorum nerde diyorum bana oyuncak bebek veriyo plastik bebek o anda yıkıldım uyanmışım
Günaydın kızlar bugün acayip gerginim önüme kattığımı sürükleyebilirim o derece anlamadım neden dün misafir vardı yoruldum ondan mı bide üstüne rüya beni benden aldı rüyamda dokum yapmışım normal doğum dikişlerim var zor yürüyorum dikiş acılarını hissettim anneme soruyorum bebeği ne doğurdum nerde cinsiyeti ne diyorum erkek diyo istediğimden heralde çok şükür diyorum nerde diyorum bana oyuncak bebek veriyo plastik bebek o anda yıkıldım uyanmışım
teşekkür ederiz canımm... fotoğrafların boyutunu paintte yada picture manager da küçültebilirsin istersen... bende kilo almışım yaaaaaa 1 kilo almışım 65 çıkarken 2 gündür 66 çıkıyoruummmmm
benimde iştahım çok açıldı normalde her sabah 1 poğaçayı zor yerken bugün 1 tane açma 1 tanede poğaça yedimAllah sonumuzu hayır etsinn biz bu gidişle fildende beter oluruz :18:
seviyorum sizi haydiii
sakin ol cnmm stres sanada bebişede iyi gelmez... Rüyalardan çok etkileniyoruz doğru ama çok üzme kendini... Kıyamam ben ikinizedeee...
oy kuzum
bu rüualara ne yapacaz bilimiyorum
bende her gece saçma sapan şeylerle uğraşıyorum
asabım bozuk kalkıyorum yataktan
anneme beni oku dedim
kokuyosun bilinç altın oyun oynuyo sana dedi
ankarada kar buz dün çok korktum düşecem die
gce rüyamda bebeğiimi doğuruyorum ama çok ilgibç
kesesi ile birlkte
sonra kocaman bi leğen koyuyoruz eşimle suyla dolduruyoruz sonra ordan hop buz dolabına kalrıyoruz
her gün dolaptan çıkarıp bakıyoz
büyümüş mü die tövbe tövbe
eşime anlattım
allah korusun sakın ole okuda yat dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?