2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
senin rüyada ilginçmiş canım ya elime plastik bebek verince bende şok o şokla bi uyandım töbe yarabbi okuyorumda anlamadım çarpıntı oldum resmen sen bugün mü gidiyon kontrole erkene mi aldın

evet ya çok ilginç ti
yok cnm 22 ocakta işte bekliyorum
geçen başka bi doktora gittim işte biliyosun delirdim
artık gitmem başka doktorlara valla bekliyom paşa paşa randevu günümü

günaydınnnn, Antalya deyince nasıl sevindim yaaaaa:) hergün sayfayı okuyorum gülüyorum, üzülüyorum falan ama hiç yazmamıştım şimdi dayanamadım. E bu yüzden merhabalar herkese:)

antalya da hangi doktora gidiyorsunuz????????????

kızlar size komik bir gelin kaynana çatışması anlatıcam bi arkadaşım var oda hamile ama doğurmak üzere anlatınca çok güldüm :)

isim konusu konuşulurken arkadaşım efe koymayı düşünüyorum demiş bi ara kv si koy tabi kızım ne istersen onu koy zorluğunu sen çekiyosun
arkandayım kimseyi karıştırma demiş

aradan 10-15 gün sonra kv sinin hayvanları buzağlamış ve kv si buzanın ismini efe koymuş bunu bide benim arkadaşa söylemiş telefonda

benim arkadaşda hazır cvp bende isim konusunda fikir değiştirdim efe mehmet koyucam demiş (mehmet kp ismi)

sinir oldum resmen kadına bak yaa kocasının ismini koydurmak için neler yapıyo görende melek sanar diyo ama ahtım var sırf ona inat efe mehmet koycam danam der der sever artık diyo çok güldüm sbh sbh

Eki Görüntüle 599140

Kızlar bu da benim naneli lokumum
Bariz bir burun Annesi onun göbişine kurban olur...Deprem bir anda
herşeyi unutturuyor ALLAH'ım sen bizi koru,bebişlerimizi görmeyi nasip et(amin)

naneli lokum burun cıkarmıs yerim ben onu ısırırımmmmmm heeeee

benimde mide bulantılarım geçtikçe cosmaya başladım
verdiğim 2.5 kilocuğun birini geri almışım bile ama doktor normal dedi
yiyelim güzelleşelim doğumdan sonra büyük bir hızla geri verecez
yani inşallahhhh DD:18:

kızzz geliyorrr kızzz :):):):):):):)
yerimmm ben onun totosunuuu
toğunuu oyyy gıdıkınııı
eridim eridimmm yarebbim
annişin içine doğan olur
o yandaki rengarenk olana bayıldım
oğlum olsada giydiricem rengarenk
anası gibi delüşmen olsun

benim de akşam 9da randevum var..20 gündür bu günü bekliyorum.aynı zamanda tarama testim de var...
bugün akşam olmaz bana :)inşallah iyi haberlerle dönerim hastaneden,bir de cinsiyetini söylerse tadından yenmez :)

adam senin için gece mesaisi yapıyor herhalde o nasıl saat kıss öle :):)
hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz benim gibi sağa sola takılma
hemen gel raporu resimleri bırak git taaaammmııııı

izmirin ayazından hiç bahsetmiyorum bile,
kışı çok soğuk yazı çok sıcak.oğlum olursa "ayaz"mı koysam acaba ismini :)

benşim koca ismirli
orada ayaz var ayaz diyip durur demek doğruymuş
demek herkesin totosu kendine göre donuyor
sağlama al öle cık dısarı ben işe gelcem diye
burnumu kaybetcem

piss rüyalaaar rahat bırakın biziiiiiiii

ankarada çok soğuk valla kulaklarım düştü sandım işe gelene kadar

ehuehuuu benimde burnum öldü :2:

günaydınnnn, Antalya deyince nasıl sevindim yaaaaa:) hergün sayfayı okuyorum gülüyorum, üzülüyorum falan ama hiç yazmamıştım şimdi dayanamadım. E bu yüzden merhabalar herkese:)

aaaa nerdesin firuzeeee ?
burdamısın sende kısss

valla yavrum ben anlamadım gitti patlamaya hazır bomba gibiyim biri bişey dese dalcam delirdim sanırsam yazcaktım kuzum ama burdan devam edeyim aldıkların şahane bayıldım güle güle giydir kuzunu

oluyo arada yaaa bütün dengemiz şaştı zaten... Rabbim korusun hepimizideee yavrucuklarımızıdaaa... teşekkür ederiz cnmm.. İnşallah güzel günlerde giydiririz bebişlerimiziiii

ahahahahaaaaa valla çoooooooooooooooook güldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kadındaki fikre bak dananın ismini efe koymuşş
Allahım ne kvler var yahuuuuu....

valla kuzum benim içime ilk erkek doğuyodu :18: ama kız olabileceğini duyduğumdaa deliye döndümm çooooook sevindim hiç beklemiyodum çünküüüüü hakkımızda hayırlısı olsun öncelikle sağlıklı doğsunlar bebişlerimiz ama cinsiyetimizde değişmez artık İnşallahhhh....

bayildiiimm efe mehmet acaba kv ne demis yuzunu gormek isterdim

[sıze=3]kısım başlıcam senin saçma sapan rüyalarına gece yatarken üstünü sıkı ört malum havalar soğuk Hem rüyalar tesine çıkar bilmiyonmu allahın izni ile bebeişlerimizi sağ sağlim kucağımızada alıcaz büyütücezde hiiiç bişeycik olmıyacak öyle saçma sapan düşünüp yiğenimi strese sokma gördüğüm yerde döferim seni [/sıze]

Karlı bir sabahtan hepinize günaydın göbüşlüler

16 . haftasında olanlar var maşallah diyorum,1 hafta sonra 5.aylarına girecekler zaman ne kadar çabuk geçiyor,ne güzel

Sabahtan beri göğüslerim acaip kaşınıyor,valla kaşımamaya çalışsamda dayanamıyorum elim gidiyor.

ya ben şu çoklu alıntıda sadece birini alıntı yapmak istiyorum.yapamıyorum nasıl oluyor?

bayildiiimm efe mehmet acaba kv ne demis yuzunu gormek isterdim

kız sinirden gülüyodu telde sen bilirsin kızım falan filan demiş uzatmamış lafı kapamış telefonu yaptığına bak yaa diyo şurda kalmış 15 günüm nasıl strese sokuyo beni diyo görende çok iyiniyetli biri sanar diyo çok sinirlenmiş kızcağız yazık

ya ben şu çoklu alıntıda sadece birini alıntı yapmak istiyorum.yapamıyorum nasıl oluyor?

alıntı ile ile cevaplanın yanında bi işaret daha var ya
alıntı yapmak istediğin cevaplarda ona tıklayıp konuyu cevapla diyosun onlar sıralanıyo cnm

slm kızlar biz drdan geldik..kızım geliyor:))

büyük ihtimalle dedi dr..darısı ögrenemeyenlerin başına

gunaydin gobus olduk valla artik fotograf cekip koyayim dedim kameranin kablosunu bulamadimevet canim girdik 16.haftaya zaman su gibi...bende kasindi olunca vazelin suruyorum iyi geliyor

kurnaz kadın ama gelinde altta kalmamış yanı

aah ahh ne cesmi fesat kaynanalr var ya rabbim guler yuzlu seytanlaryazik kiza

benim popo açıkta mı kalıyo anlamadım gitti oyuncak bebek aşınca bi korku bi korku valla strese girdim canım ama dediğini yapayım saçma sapan düşüncelere son veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…