senin rüyada ilginçmiş canım ya elime plastik bebek verince bende şok o şokla bi uyandım töbe yarabbi okuyorumda anlamadım çarpıntı oldum resmen sen bugün mü gidiyon kontrole erkene mi aldın
günaydınnnn, Antalya deyince nasıl sevindim yaaaaa:) hergün sayfayı okuyorum gülüyorum, üzülüyorum falan ama hiç yazmamıştım şimdi dayanamadım. E bu yüzden merhabalar herkese:)
kızlar size komik bir gelin kaynana çatışması anlatıcam bi arkadaşım var oda hamile ama doğurmak üzere anlatınca çok güldüm :)
isim konusu konuşulurken arkadaşım efe koymayı düşünüyorum demiş bi ara kv si koy tabi kızım ne istersen onu koy zorluğunu sen çekiyosun
arkandayım kimseyi karıştırma demiş
aradan 10-15 gün sonra kv sinin hayvanları buzağlamış ve kv si buzanın ismini efe koymuş bunu bide benim arkadaşa söylemiş telefonda
benim arkadaşda hazır cvp bende isim konusunda fikir değiştirdim efe mehmet koyucam demiş (mehmet kp ismi)
sinir oldum resmen kadına bak yaa kocasının ismini koydurmak için neler yapıyo görende melek sanar diyo ama ahtım var sırf ona inat efe mehmet koycam danam der der sever artık diyo çok güldüm sbh sbh
Eki Görüntüle 599140
Kızlar bu da benim naneli lokumum
Bariz bir burunAnnesi onun göbişine kurban olur...Deprem bir anda
herşeyi unutturuyor ALLAH'ım sen bizi koru,bebişlerimizi görmeyi nasip et(amin)
günaydın bayanlar
önceden sürekli kusuyodum
şimdi sürekli açıkıyorum hahaha
içimde bi canavar var ya büyüdükçe
açım annne die bağırıyo
oğlan galiba benim sıpam çok açıkıyorum be kızlar son 1 haftadır
kızlar ben yine dayanamadım vee dün 2 tane daha tulum aldımhemde kız bebek içinnn.... allahtan 1 ay değiştirme süreleri var bizim pıtırcanda gösterirse cicisiniii ona göre değiştiririm yadaaaa mis gibi giydiririmmm kız olursaaa oy ben totosunu yerim yavrumunnnnn.... bakın bakalım teyzeleri aldığımız ciciler nasılll...?
Eki Görüntüle 599724 Eki Görüntüle 599725
benim de akşam 9da randevum var..20 gündür bu günü bekliyorum.aynı zamanda tarama testim de var...
bugün akşam olmaz bana :)inşallah iyi haberlerle dönerim hastaneden,bir de cinsiyetini söylerse tadından yenmez :)
izmirin ayazından hiç bahsetmiyorum bile,
kışı çok soğuk yazı çok sıcak.oğlum olursa "ayaz"mı koysam acaba ismini :)
Günaydın kızlar bugün acayip gerginim önüme kattığımı sürükleyebilirim o derece anlamadım neden dün misafir vardı yoruldum ondan mı bide üstüne rüya beni benden aldı rüyamda dokum yapmışım normal doğum dikişlerim var zor yürüyorum dikiş acılarını hissettim anneme soruyorum bebeği ne doğurdum nerde cinsiyeti ne diyorum erkek diyo istediğimden heralde çok şükür diyorum nerde diyorum bana oyuncak bebek veriyo plastik bebek o anda yıkıldım uyanmışım
ankarada çok soğuk valla kulaklarım düştü sandım işe gelene kadar
günaydınnnn, Antalya deyince nasıl sevindim yaaaaa:) hergün sayfayı okuyorum gülüyorum, üzülüyorum falan ama hiç yazmamıştım şimdi dayanamadım. E bu yüzden merhabalar herkese:)
antalya da hangi doktora gidiyorsunuz????????????
valla yavrum ben anlamadım gitti patlamaya hazır bomba gibiyim biri bişey dese dalcam delirdim sanırsam yazcaktım kuzum ama burdan devam edeyim aldıkların şahane bayıldım güle güle giydir kuzunu
kızlar size komik bir gelin kaynana çatışması anlatıcam bi arkadaşım var oda hamile ama doğurmak üzere anlatınca çok güldüm :)
isim konusu konuşulurken arkadaşım efe koymayı düşünüyorum demiş bi ara kv si koy tabi kızım ne istersen onu koy zorluğunu sen çekiyosun
aradan 10-15 gün sonra kv sinin hayvanları buzağlamış ve kv si buzanın ismini efe koymuş bunu bide benim arkadaşa söylemiş telefonda
benim arkadaşda hazır cvp bende isim konusunda fikir değiştirdim efe mehmet koyucam demiş (mehmet kp ismi)
sinir oldum resmen kadına bak yaa kocasının ismini koydurmak için neler yapıyo görende melek sanar diyo ama ahtım var sırf ona inat efe mehmet koycam danam der der sever artık diyo çok güldüm sbh sbh
kızzz geliyorrr kızzz :):):):):):):)
yerimmm ben onun totosunuuu
toğunuu oyyy gıdıkınııı
eridim eridimmm yarebbim
annişin içine doğan olur
o yandaki rengarenk olana bayıldım
oğlum olsada giydiricem rengarenk
anası gibi delüşmen olsun
bayildiiimm efe mehmet acaba kv ne demis yuzunu gormek isterdim
ya ben şu çoklu alıntıda sadece birini alıntı yapmak istiyorum.yapamıyorum nasıl oluyor?
Karlı bir sabahtan hepinize günaydın göbüşlüler
16 . haftasında olanlar var maşallah diyorum,1 hafta sonra 5.aylarına girecekler zaman ne kadar çabuk geçiyor,ne güzel
Sabahtan beri göğüslerim acaip kaşınıyor,valla kaşımamaya çalışsamda dayanamıyorum elim gidiyor.
kız sinirden gülüyodu telde sen bilirsin kızım falan filan demiş uzatmamış lafı kapamış telefonu yaptığına bak yaa diyo şurda kalmış 15 günüm nasıl strese sokuyo beni diyo görende çok iyiniyetli biri sanar diyo çok sinirlenmiş kızcağız yazık
slm kızlar biz drdan geldik..kızım geliyor:))
büyük ihtimalle dedi dr..darısı ögrenemeyenlerin başına
slm kızlar biz drdan geldik..kızım geliyor:))
büyük ihtimalle dedi dr..darısı ögrenemeyenlerin başına
kız sinirden gülüyodu telde sen bilirsin kızım falan filan demiş uzatmamış lafı kapamış telefonu yaptığına bak yaa diyo şurda kalmış 15 günüm nasıl strese sokuyo beni diyo görende çok iyiniyetli biri sanar diyo çok sinirlenmiş kızcağız yazık
[sıze=3]kısım başlıcam senin saçma sapan rüyalarına gece yatarken üstünü sıkı ört malum havalar soğukHem rüyalar tesine çıkar bilmiyonmu allahın izni ile bebeişlerimizi sağ sağlim kucağımızada alıcaz büyütücezde hiiiç bişeycik olmıyacak öyle saçma sapan düşünüp yiğenimi strese sokma gördüğüm yerde döferim seni [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?