2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Ne yapım canım sağlık ocağından sonuçlarımı aldım geldim şimdi yarının heyecanı bastı inşallah duyarım pıtpıtlarınıı:26:

cok heycanli bir bekleyis degilmi:18::18::18::18:insallah duyarsin canim ben haftayi bekliycem ozamana sata gore 7+2 olucam hem ilk defa gormus olucam

Aman bosver cnm bebeklerimiz iyi olsunda ev kirlensin varsin

valla o duygu bended var ama esim tembihleyip duruyor yapma yat diyor ama ucundan yapiyorum asil temizligide her cuma esimle birlikte yapiyoruz

Aynen cnm bnm esmde hic bir yere dokunmak yok dior dusukte yapinca ben dahada dikkatli davraniyorum

günaydın cici annişler.nasılsınız bakalımmmm.
sabah bulantıları olan varmı benim gibi.hele bu halimle birde yolculuk yapıyorum tıklım tıklım metrobüslerde ve dolmuşlar
birde işyerinde çok halsizim ve bulantım oluyor ama belli etmemeye çabalıyorum patrona falan sölemedim henüz offffff

günaydın kızlar.. dün doktorda karından muayenede keseyi gördük. 13.3 mm henüz çok küçük dedi doktor. tahmince 5 haftalık dedi. 2 hafta sonra kalp atışı dedi, ama SAT 27 eylül diyince biraz şaşırdı mı ne 2-3 gün kayma olabilir dedi, acaba kese gününe göre çok mu küçük ki ne dersiniz.

cok heycanli bir bekleyis degilmi:18::18::18::18:insallah duyarsin canim ben haftayi bekliycem ozamana sata gore 7+2 olucam hem ilk defa gormus olucam

Evet canım yaa hayırlısı ile bi duysaydık şu pıtpıtları.Nerdeyse bugün gidecektim çıkmışken dışarı

gözün aydın cnm darısı pıtpıtlara inş. benimde 13,3 çıktı ama dr gayet normal dedi son sat 30 eylül benimde geç döllenme olabilir o yüzden sakın panik olma rahat ol tamam mı

Ne yapım canım sağlık ocağından sonuçlarımı aldım geldim şimdi yarının heyecanı bastı inşallah duyarım pıtpıtlarınıı:26:

ayyyyyyyy senin pıtpıt zamanın geldimiiiii :18: İnşallah sağlıcakla duyarsın minik bebeğinin kalbiniii.. yarın ne kadarlık oluyosun rosecumm...???

cnm aramızda 1 gün var ama benim aşırı bulantım yok çok şükür.. karnım acıkınca midem çok bulanıyo.. evet yaaaa işe gidip gelirken o kadar zor oluyokiiii Allah yardımcımız olsun canım ilk aylarda hamişlek ve çalışmak zorlayacak gibime geliyo.. bebişim doğduğunda ben işten ayrılıcam amaaaaa eşimde kpss sonucuyla bi yere atanırsa çooook süper olucak herşeeey.. Hakkımızda hayırlısı olur İnşalllaaaah....

isin zormus canim patronuna soyle bence en azindan daha musamahali davranir

Evet canım yaa hayırlısı ile bi duysaydık şu pıtpıtları.Nerdeyse bugün gidecektim çıkmışken dışarı

sabir canim sabir o gunlerde gelicek insallah ben daha kimseye soylemedim su kalbini duysam hemen herkeze soylicem ama daha 1 hafta var insallah ilk pit pitlar yarin senden gelir

herkese günaydın arkadaşlar. az önce hastaneden geldik. çok şükür keseyi gördük. çok mutluyum. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. çok mutluyum arkadaşlar. hamileliğimin ilk gününden beri karın ağrım var ve dış gebelikten korkuyodum Allahıma çok şükürki bir sorun yokmuş. bu arada istanbul avrupa yakasında oturanlar için önereceğim tek hastane bağcılar medipol hastanesi. hastane daha sıfır. ve müthiş ilgileniyor tüm personel. muayene ücretide almıyorlar..

oooooo hadi gözünaydııınnn canımm... darısı pıtpıtlarınıza İnşallaaaahhh.....

Gözünaydın tatlım darısı pıtpıtlarına inşallahBen anadolu tarafındayım yaa tüh

Bende açken oluyo canım ama çok fazla değil
Gerçi hamile olmasak da metrobüste midemizin bulanma olasılığı %200
Dediğin gibi kimsenin haberi olmadığı için baş dönmelerimi bertaraf etmekte zorlanıyorum :111:
bol bol kraker ye bi de beyaz leblebi de mide bulantısını kesiyomuş bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…