günayydııınnn şeker anneeee napıyosun bakalım..?
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri ....
Ne yapım canım sağlık ocağından sonuçlarımı aldım geldim şimdi yarının heyecanı bastı inşallah duyarım pıtpıtlarınıı:26:
Aman bosver cnm bebeklerimiz iyi olsunda ev kirlensin varsinohh ne güzel sen yapabiliyosun ev işlerini ben hiçbişey yapamıyorum yaaaadün bi çamaşır atayım makinaya dedim eğilip kalkamadım eşim yardım etti.. evi süpürmem lazım yerleri silmem lazım ama işten eve gidince pert oluyorummm :2: evde haliyle aldı başını gitti
valla o duygu bended var ama esim tembihleyip duruyor yapma yat diyor ama ucundan yapiyorum asil temizligide her cuma esimle birlikte yapiyoruz
Aynen cnm bnm esmde hic bir yere dokunmak yok dior dusukte yapinca ben dahada dikkatli davraniyorum
Tek belirti yasamayan benim herhalde:))) ne uyku ne agri cok sukur daha hamile oldugumu anlamadim haftaya carsamba doktora gidicem kalbi icin insallah hayirlisi ile duyariz
cok heycanli bir bekleyis degilmi:18::18::18::18:insallah duyarsin canim ben haftayi bekliycem ozamana sata gore 7+2 olucam hem ilk defa gormus olucam
canım benim maşallah çok şanslısıın
günaydın kızlar.. dün doktorda karından muayenede keseyi gördük. 13.3 mm henüz çok küçük dedi doktor. tahmince 5 haftalık dedi. 2 hafta sonra kalp atışı dedi, ama SAT 27 eylül diyince biraz şaşırdı mı ne 2-3 gün kayma olabilir dedi, acaba kese gününe göre çok mu küçük ki ne dersiniz.
Ne yapım canım sağlık ocağından sonuçlarımı aldım geldim şimdi yarının heyecanı bastı inşallah duyarım pıtpıtlarınıı:26:
günaydın cici annişler.nasılsınız bakalımmmm.
sabah bulantıları olan varmı benim gibi.hele bu halimle birde yolculuk yapıyorum tıklım tıklım metrobüslerde ve dolmuşlar
birde işyerinde çok halsizim ve bulantım oluyor ama belli etmemeye çabalıyorum patrona falan sölemedim henüz offffff
sabah bulantıları olan varmı benim gibi.hele bu halimle birde yolculuk yapıyorum tıklım tıklım metrobüslerde ve dolmuşlar
birde işyerinde çok halsizim ve bulantım oluyor ama belli etmemeye çabalıyorum patrona falan sölemedim henüz offffff
Evet canım yaa hayırlısı ile bi duysaydık şu pıtpıtları.Nerdeyse bugün gidecektim çıkmışken dışarı
ayyyyyyyy senin pıtpıt zamanın geldimiiiii :18: İnşallah sağlıcakla duyarsın minik bebeğinin kalbiniii.. yarın ne kadarlık oluyosun rosecumm...???
İnşallah durarım canım yaa erken mi bilmiyorum ama 6+4 olucam yarın
herkese günaydın arkadaşlar. az önce hastaneden geldik. çok şükür keseyi gördük. çok mutluyum. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. çok mutluyum arkadaşlar. hamileliğimin ilk gününden beri karın ağrım var ve dış gebelikten korkuyodum Allahıma çok şükürki bir sorun yokmuş. bu arada istanbul avrupa yakasında oturanlar için önereceğim tek hastane bağcılar medipol hastanesi. hastane daha sıfır. ve müthiş ilgileniyor tüm personel. muayene ücretide almıyorlar..
herkese günaydın arkadaşlar. az önce hastaneden geldik. çok şükür keseyi gördük. çok mutluyum. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. çok mutluyum arkadaşlar. hamileliğimin ilk gününden beri karın ağrım var ve dış gebelikten korkuyodum Allahıma çok şükürki bir sorun yokmuş. bu arada istanbul avrupa yakasında oturanlar için önereceğim tek hastane bağcılar medipol hastanesi. hastane daha sıfır. ve müthiş ilgileniyor tüm personel. muayene ücretide almıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?