2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
slm kızlar biz drdan geldik..kızım geliyor:))

büyük ihtimalle dedi dr..darısı ögrenemeyenlerin başına

AY ÇOK SEVİNDİM KEŞKE BENDE ÖĞRENSEM BİR AN ÖNCE ALLAH ANALI BABABLI ALLAH PEYGAMBER AŞKI İLE BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN İYŞALLAH KIZIMIZI

canım ahh ahh biz karı koca hala okuyoruz ikimizde antrenör olarak çalışıyoruz öğretmenlik okuyoruz

izmirin ayazından hiç bahsetmiyorum bile,
kışı çok soğuk yazı çok sıcak.oğlum olursa "ayaz"mı koysam acaba ismini :)

Bende ayaz koycam canım oğlanın adını ah siz bi afyona gelin ayazı görün donarsınız izmir cennet gelir o derece

slm kızlar biz drdan geldik..kızım geliyor:))

büyük ihtimalle dedi dr..darısı ögrenemeyenlerin başına

amanın çok sevindim prenses geliyo darısı benim başıma daha 13 gün var benim bugünü saymıyorum bitti o kadar zaman geçsin istiyorum çık özledim çünkü tekrar tebrik ederim sağsalim kurtarsın rabbim

şimdi oldu sanırım,

adam değil kadın,başka bir doktordan kendisi içi bilgi aldığımda asosyal demişti.demek ki doğruymuş...izmir de felaket soğuk doğru yani :)

Son düzenleme:
drdan dönüşte ahtim vardı cinsiyet belli olursa bi kaç şey alıcam diye bu karda kışta hemen gittik magazaya..

Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar...

Allah saglıkla kucagımızada almayı nasip etsin inşllh

kızlar sbhtır işi deliliğe vuruyorum ama 2 gündür çok feci baş ağrım var ve akşamdan beri çok şiddetli dünden beride bebişi hiç hissetmiyom gibi ablamı aradım gel bi baktıralım dedi doğum evinde çalışıyor dr gidiyorum anlıycanız dua edin bizim için iyşallah migren ataklarımdandır bebeğim için herşey yolundadır:18::18:

Son düzenleme:
amin cnm cümlemizin ama iyi cabuk öğrenmişsin valla

eşim 7 haftalıktan beri dru bunaltıyo cinsiyet bellimi falan diye adam gülmekten ölüyodu eşimin haline geçen hafta söylicekti bizim kız utangaç çıktı göstermedi..

bu haftada %90 pembeleri almaya başla dedi...

bi dahaki kontrol şubat 1 de bakalım hayırlısı olsun..herşey yolunda gider inşallah

inş. bi şey yoktur cnm

kızlar kuaföre gidicem ordan da arkadaşa çaya ordanda doktoraaaaaaaa :) Allahım inşallah kocaman olmuştur kıpır kıpırdır ensesi normaldir sağlıklıdır Amin! bir de cinsiyetini söyler inşallah......

inş. cnm bende 22 ocağı bekliyorum gösterrise inş. bizde öğreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…