oyyy maşallahhhhhh bebişede cicilerinedee.... güzel günlerde giydir annesiiiiii
valla gündüz arkadaşına çaya giden arkadaşlarımıza o kadar özeniyorum ki, bebek evde oturmama vesile olucak,azda olsa dinlenmiş olacağım
canım ahh ahh biz karı koca hala okuyoruz ikimizde antrenör olarak çalışıyoruz öğretmenlik okuyoruz
Bende ayaz koycam canım oğlanın adını ah siz bi afyona gelin ayazı göründonarsınız izmir cennet gelir o derece
valla gündüz arkadaşına çaya giden arkadaşlarımıza o kadar özeniyorum ki, bebek evde oturmama vesile olucak,azda olsa dinlenmiş olacağım
ne ilgnc geldı su yorumuncunku bende tam aksıne sabah kalkıp işe giden ay sonunda tıkır tıkır maasını alan kadınlara fecı ımrenıyorumm keske benımde bır ısım olsaydıı
herkesın kendıne gore var bır derdı desene
Karlı bir sabahtan hepinize günaydın göbüşlüler
16 . haftasında olanlar var maşallah diyorum,1 hafta sonra 5.aylarına girecekler zaman ne kadar çabuk geçiyor,ne güzel
Sabahtan beri göğüslerim acaip kaşınıyor,valla kaşımamaya çalışsamda dayanamıyorum elim gidiyor.
kopyala yapıştır yapcen şekerimya ben şu çoklu alıntıda sadece birini alıntı yapmak istiyorum.yapamıyorum nasıl oluyor?
valla çok zor evlilikle okumak ama çokta güzel. Allah kolaylık versin sizinkide daha bi başkaymış biz benim okulun altından zor kalkıyoruz Allah gücünüzü artırsın kaçıncı sınıfsınız?
hakılısın herkez kendinde olmayanı istiyor
ama hamilelikke iş okadar zorki birde evdeki işler
çalışıyorsun diye yapmamazlık edemiyorsun..
yoruluyor insan.
slm kızlar biz drdan geldik..kızım geliyor:)büyük ihtimalle dedi dr..darısı ögrenemeyenlerin başına
kızlar sbhtır işi deliliğe vuruyorum ama 2 gündür çok feci baş ağrım var ve akşamdan beri çok şiddetli dünden beride bebişi hiç hissetmiyom gibi ablamı aradım gel bi baktıralım dedi doğum evinde çalışıyor dr gidiyorum anlıycanız dua edin bizim için iyşallah migren ataklarımdandır bebeğim için herşey yolundadır:18::18:
kızlar kuaföre gidicem ordan da arkadaşa çaya ordanda doktoraaaaaaaa :) Allahım inşallah kocaman olmuştur kıpır kıpırdır ensesi normaldir sağlıklıdır Amin! bir de cinsiyetini söyler inşallah......
benim daha bi yerim kaşınmaya başlamadı işyerinde kasınırsa bilemiyorum
ellerim memiklerimde
kızzz geçen otobüste benim memikler bi kaşındıeşime dedim montu üstüme at ben dayanamıyorum bi daldırdım elimi 5 dk kaşıdım rahat gündüz vakti bide antalyadan afyona gelene kadar güldü eşim
drdan dönüşte ahtim vardı cinsiyet belli olursa bi kaç şey alıcam diye bu karda kışta hemen gittik magazaya..Eki Görüntüle 599817
Eki Görüntüle 599822 Eki Görüntüle 599823
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?