2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
valla gündüz arkadaşına çaya giden arkadaşlarımıza o kadar özeniyorum ki, bebek evde oturmama vesile olucak,azda olsa dinlenmiş olacağım

valla çok zor evlilikle okumak ama çokta güzel. Allah kolaylık versin sizinkide daha bi başkaymış biz benim okulun altından zor kalkıyoruz Allah gücünüzü artırsın kaçıncı sınıfsınız?

valla gündüz arkadaşına çaya giden arkadaşlarımıza o kadar özeniyorum ki, bebek evde oturmama vesile olucak,azda olsa dinlenmiş olacağım

aynen bende gündüz sayılıdır evde oturmam haftaiçi imkansız zaten bende dinlenmiş olcam

ben bayram tatilleri dışında daha hiç evimde gündüz oturamadım kızlar,geçen sene çok kötü hasta oldum,vicdansız patronum öğlen arayıp gel dedi,ağlaya ağlaya işe gitmiştim,hata bendeki telefonumu kapatmadım,ama artık daha akıllıyım,dersimi aldım.

Doğum izni 24 haftaya çıkacakmış duydunuzmu?
Meclise sunulmuş ama ne zaman onaylanır bilinmez umarım bize yetişir

ne ilgnc geldı su yorumun cunku bende tam aksıne sabah kalkıp işe giden ay sonunda tıkır tıkır maasını alan kadınlara fecı ımrenıyorumm keske benımde bır ısım olsaydıı
herkesın kendıne gore var bır derdı desene

hakılısın herkez kendinde olmayanı istiyor
ama hamilelikke iş okadar zorki birde evdeki işler
çalışıyorsun diye yapmamazlık edemiyorsun..
yoruluyor insan.

valla kuzum benim içime ilk erkek doğuyodu :18: ama kız olabileceğini duyduğumdaa deliye döndümm çooooook sevindim hiç beklemiyodum çünküüüüü hakkımızda hayırlısı olsun öncelikle sağlıklı doğsunlar bebişlerimiz ama cinsiyetimizde değişmez artık İnşallahhhh....[/QUOTE]

Benm hala erkek doğuyor kızım olursa erkek gibi yetiştiricem
o derece alıştım bu fikri
aldın tabi cicik cicikkkk kırmızı pembe donlar
değişmesin kuzummm beşik kertme yaparız

benim daha bi yerim kaşınmaya başlamadı işyerinde kasınırsa bilemiyorum
ellerim memiklerimde

ya ben şu çoklu alıntıda sadece birini alıntı yapmak istiyorum.yapamıyorum nasıl oluyor?
kopyala yapıştır yapcen şekerim

valla çok zor evlilikle okumak ama çokta güzel. Allah kolaylık versin sizinkide daha bi başkaymış biz benim okulun altından zor kalkıyoruz Allah gücünüzü artırsın kaçıncı sınıfsınız?

amin canım gerçekten zor ben dondurdum bebişten 3. sınıfız ikimizde bide iş var öğrencilerimiz var karate antrenörüyüz sorma okul iş ev bide bebiş geliyo zor olcak ama güzel olcak inşallah eşim hocalara dio bebiş geliyo hocalar kolaylık yapıyolar sağolsunlar

benim daha bi yerim kaşınmaya başlamadı işyerinde kasınırsa bilemiyorum
ellerim memiklerimde

kızzz geçen otobüste benim memikler bi kaşındı eşime dedim montu üstüme at ben dayanamıyorum bi daldırdım elimi 5 dk kaşıdım rahat gündüz vakti bide antalyadan afyona gelene kadar güldü eşim

hakılısın herkez kendinde olmayanı istiyor
ama hamilelikke iş okadar zorki birde evdeki işler
çalışıyorsun diye yapmamazlık edemiyorsun..
yoruluyor insan.

tabı orası oyle hamılelıkte zor ama ben genel olarak konusuyorum aksama kadar evde otr otur nereye kadar. tamam gezmeye gıdyorsun vs ama ben hele gıbı ev gezmelerınden altın günü tarzı sylerden nefret eden bırı olarak ev gezmelerınede gıtmıyorum sırf dedıkodu baska bırsey yok

Günaydin kislar bu ne böle be sabahtir oku oku bitiremedim yaw ceneniz düsmüs gene :) bizimde az kaldi cumartesi görcez tosunumuzu insallah cinsiyetinide ögreniriz.. daha hic kiyafet almadik ama ögrenirsek alcaz karar verdik.. benim kocis aksam dio ki ya hemen dogurda sevelim dedim oldu fiydiriyim hemen suraya bi gulduk bi gulduk :) ALLAHim sagsaglim kucagimiza almamizi nasip etsin cumlemizin insallah..AMIN.

kızlar ya benim göbüş nerdeyse hiç yok ya napcas psikolojim bozuldu bebişe bişimi oldu die düşünüyorum 15 inde test sonucunu almaya gitcem doktorlada görüşcem ultrasona sokuyomu 2 li den sonra

slm kızlar biz drdan geldik..kızım geliyor:)büyük ihtimalle dedi dr..darısı ögrenemeyenlerin başına

ayyyyyyyyyyy
prenses geliyooooooooo
annesi gibi güsel olsun inşallahh

inşallah kuzum benim içini ferah tut
çok geçmiş olmus migren bende yok ama
olan arkadaşlarımdan çok iyi biliyorum

kızlar kuaföre gidicem ordan da arkadaşa çaya ordanda doktoraaaaaaaa :) Allahım inşallah kocaman olmuştur kıpır kıpırdır ensesi normaldir sağlıklıdır Amin! bir de cinsiyetini söyler inşallah......

program yoğun bugün :))
hadi bakalım pipicanmı prensesmi
sağlıklı iyi haberlerini bekliyoruz inşallahh
totosunu dönmesin

Ayy sorma benim de toplantida ya da patronla şefle konusurken kasiniyor hep.aksilik yabiri varken oluyor.cok pis kasiniyor.kasiklarim kasiniyor ve cok gerildi artik.top gibi sismis asagisi.portakal gibi ust taraf zaten ayri havada.bu arada geceden beri ayaktayim.ise gidemedim bas agrisindan.mide bulantilarim basladi.millet gider mersin e ben giderim tersine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…