kızlar sbhtır işi deliliğe vuruyorum ama 2 gündür çok feci baş ağrım var ve akşamdan beri çok şiddetli dünden beride bebişi hiç hissetmiyom gibi ablamı aradım gel bi baktıralım dedi doğum evinde çalışıyor dr gidiyorum anlıycanız dua edin bizim için iyşallah migren ataklarımdandır bebeğim için herşey yolundadır:18::18:
tabı orası oyle hamılelıkte zor ama ben genel olarak konusuyorum aksama kadar evde otr otur nereye kadar. tamam gezmeye gıdyorsun vs ama ben hele gıbı ev gezmelerınden altın günü tarzı sylerden nefret eden bırı olarak ev gezmelerınede gıtmıyorum sırf dedıkodu baska bırsey yok
Ayy sorma benim de toplantida ya da patronla şefle konusurken kasiniyor hep.aksilik yabiri varken oluyor.cok pis kasiniyor.kasiklarim kasiniyor ve cok gerildi artik.top gibi sismis asagisi.portakal gibi ust taraf zaten ayri havada.bu arada geceden beri ayaktayim.ise gidemedim bas agrisindan.mide bulantilarim basladi.millet gider mersin e ben giderim tersine:)
genelde 10-15 dakikayı geçmiyor ama nasıl tanıycam peki seni (yakaya karanfil takabiliriz hehe :)
kızlar ben lise son sınıftan beri aralıksız çalıştığım için evde oturmaya özeniyorum,tabi çalışmaya alışığım uzun süre yapamam heralde sıkılırım.ama 1 senede olsa bende istiyorum azcık dinlenmeyi,yoksa hoş değil sürekli günlere katılıp dedikodu yapmak,zaten orta yaşlı hanımlara yakışıyor gibi geliyor bana gün gün gezmek
sende haklısın evde oturmakta sıkar insanı
ama inan çalışmakta zor
sabah 6 da kalıyorum akşam gelişim saat 8 oluyor o saatten sonra yemek ye yemek yoksa bide yemek hazırla
yediklerini topla ortalığı topla çamaşır yıka falan
cumarteside 1 e kadar çalış bi pazar günü kalıyor anlıcan ütümğ yapıcan temizlikmi gezicenmi uyucanmı
şaşırıyor insan
Doğum izni 24 haftaya çıkacakmış duydunuzmu?
Meclise sunulmuş ama ne zaman onaylanır bilinmez umarım bize yetişir
benim daha bi yerim kaşınmaya başlamadı işyerinde kasınırsa bilemiyorum
ellerim memiklerimde
kızzz geçen otobüste benim memikler bi kaşındıeşime dedim montu üstüme at ben dayanamıyorum bi daldırdım elimi 5 dk kaşıdım rahat gündüz vakti bide antalyadan afyona gelene kadar güldü eşim
Ayy sorma benim de toplantida ya da patronla şefle konusurken kasiniyor hep.aksilik yabiri varken oluyor.cok pis kasiniyor.kasiklarim kasiniyor ve cok gerildi artik.top gibi sismis asagisi.portakal gibi ust taraf zaten ayri havada.bu arada geceden beri ayaktayim.ise gidemedim bas agrisindan.mide bulantilarim basladi.millet gider mersin e ben giderim tersine:)
bu kayınvalideleride anlamıyorum,benim bebeşim erkek olucak,ilerde gelinim olduğunda kendi arkadaşlarımla kendim görüşmek isterim,ne o öyle sürekli dip dipe
ewet bunlar zorlukları ama bırde duusnsene hür iradenle bir para kazanıyorsun catır catır harcıyorsun en önemlisi tek maasa bakmak zorunda deılsın tek esin calısınca ıllakı bırseylerden kısıyorsun. benım daha önce calısma hayatım vardı üstelık o zaman bekardım ama aksam eve gelınce pestılım cıkmıs oluyodu evlıyken emınım cok daha zordur ama dedıgım gıbı maddı olarak cok buyuk rahatlık bana göre
valla borçlarımızdan ötürü ben 2,5 senedir kendi canımın istediği hiç bişeyi alıpta,çatır çatır harcayamadım,tek yaptığım ev ekonomisine katkıda bulunmak,maaşımla her ay araba kredi ödüyorum,araba almış olacağım,
valla bende ya bi tüm maaşımın bende kaldığını görmedim
kaşıntılar komik oluyo yasenin göbüş erken büyümüş bende tık yok göbüşten eser yok
valla bende görmedim hop bitiveriyo oraya buraya derken biraz bırakıyosun gerisini eller almış
kızlar ya benim göbüş nerdeyse hiç yok ya napcas psikolojim bozuldu bebişe bişimi oldu die düşünüyorum 15 inde test sonucunu almaya gitcem doktorlada görüşcem ultrasona sokuyomu 2 li den sonra
kızlar ben lise son sınıftan beri aralıksız çalıştığım için evde oturmaya özeniyorum,tabi çalışmaya alışığım uzun süre yapamam heralde sıkılırım.ama 1 senede olsa bende istiyorum azcık dinlenmeyi,yoksa hoş değil sürekli günlere katılıp dedikodu yapmak,zaten orta yaşlı hanımlara yakışıyor gibi geliyor bana gün gün gezmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?