2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Offf sorma benimde tuttu migrenim.gece hic uyumadim.ilac da icemiyorum.migren hamilelikte cok artiyormus.mide bulantilarim o yuzden baslamis olabilir.normalde pek bulantim olmadi.hamilelikte tek sikintim basagrisi ise bak.yeteeeeeerrrrrrr

kızlar ben lise son sınıftan beri aralıksız çalıştığım için evde oturmaya özeniyorum,tabi çalışmaya alışığım uzun süre yapamam heralde sıkılırım.ama 1 senede olsa bende istiyorum azcık dinlenmeyi,yoksa hoş değil sürekli günlere katılıp dedikodu yapmak,zaten orta yaşlı hanımlara yakışıyor gibi geliyor bana gün gün gezmek

sende haklısın evde oturmakta sıkar insanı
ama inan çalışmakta zor
sabah 6 da kalıyorum akşam gelişim saat 8 oluyor o saatten sonra yemek ye yemek yoksa bide yemek hazırla
yediklerini topla ortalığı topla çamaşır yıka falan
cumarteside 1 e kadar çalış bi pazar günü kalıyor anlıcan ütümğ yapıcan temizlikmi gezicenmi uyucanmı
şaşırıyor insan

kaşıntılar komik oluyo ya senin göbüş erken büyümüş bende tık yok göbüşten eser yok

ewet orta yaslılara yakısıyo ama sen gelde bunu bırde onlara anlat. benım kayınvalıdem ne kadar yuzume gulsede bana dargın. niye mi, onunla gün gün gezmıyorum diye ne kadar yaslı teyze varsa günde benım ne işim var 1-2 kere gittim dahada gitmem oda darıldı

bu kayınvalideleride anlamıyorum,benim bebeşim erkek olucak,ilerde gelinim olduğunda kendi arkadaşlarımla kendim görüşmek isterim,ne o öyle sürekli dip dipe

ewet bunlar zorlukları ama bırde duusnsene hür iradenle bir para kazanıyorsun catır catır harcıyorsun en önemlisi tek maasa bakmak zorunda deılsın tek esin calısınca ıllakı bırseylerden kısıyorsun. benım daha önce calısma hayatım vardı üstelık o zaman bekardım ama aksam eve gelınce pestılım cıkmıs oluyodu evlıyken emınım cok daha zordur ama dedıgım gıbı maddı olarak cok buyuk rahatlık bana göre

Doğum izni 24 haftaya çıkacakmış duydunuzmu?
Meclise sunulmuş ama ne zaman onaylanır bilinmez umarım bize yetişir

eli kulağında inşallllaaaaaahhhhhhh
yetişirrr çok şanslı hamişler oluruzzzz :):):)

bide tatlı kaşınırki şimdi
sen iyice yağlanda çık dısarı
yoksa bilemiyorummm

sokakta iğrenç herifle olur ya hani kasınan
Allam allam onlara benzemeyiz dimiii
:18:

bu kayınvalideleride anlamıyorum,benim bebeşim erkek olucak,ilerde gelinim olduğunda kendi arkadaşlarımla kendim görüşmek isterim,ne o öyle sürekli dip dipe

ahh anacım sorun sende deılkı sorun elalemde. mıllet kv neler dermıs. senın gelın senınle gezmıyo sana hıc uymuyo bır gelını agzına bakıtamadın peşinde gezdıremedın vs vs daha neler nelerr
kadının aklında yoksa bıle mılletın fesatlıgı

cnm yinede ole rahat rahat harcayamıyosun
bu seferde ona göre giderin olmaya başlıyo
mesala en basiti
şimdi biz karı koca çalışıyoruz
ben çalışmasam belki devlete gidecektim doktora ama şimdi yaparız altından kalarız mantığıyla özel doktora gidiyosun
yani o parayı harcayacak bişeyler buluyosun

valla borçlarımızdan ötürü ben 2,5 senedir kendi canımın istediği hiç bişeyi alıpta,çatır çatır harcayamadım,tek yaptığım ev ekonomisine katkıda bulunmak,maaşımla her ay araba kredi ödüyorum,araba almış olacağım,

valla bende ya bi tüm maaşımın bende kaldığını görmedim

selam kızlar,yaa bişey sorcam bahçelievler medicalpark ta emine hn var,bilen veya giden varmı ?
şuanki beylikdüzü medicana daki mehtap hn,ama memnun değilim,daha önce gitmiştim emine hanıma ama gebelikle alakalı değildi,doğumda nasıl acaba

allaha sukur bızım borcumuz yok evımız arabamızda var. ama esımın aldıgı maas bızı yetmesıne yetıyoda kenara 3 kurus para atamıyosuni hamileyım dogum olucak cocugun gelecegı vs dusundugum zaman kenara para atalım dıyorum yok ya bırıkmıyo. 2 maas olsa bırını yer bırını bırıktırırız dıyoruz o konuda da iş yok. bılmıyorum valla zor işlerr :18::18::18::18:

Selam herkese :)
Kenime 2 gündür kar tatili izni verdim. yollar buz gelemiyorum dedim. ama evde sıkıldım bile ya...
diyorum ki hazır vaktim varken saç boyasını yaptırsam artık. dr olur dedi ama zarar verirmi bebişe diye tereddütteyim. Bu halde de kendimi kötü hissediyorum artık.

kızlar ya benim göbüş nerdeyse hiç yok ya napcas psikolojim bozuldu bebişe bişimi oldu die düşünüyorum 15 inde test sonucunu almaya gitcem doktorlada görüşcem ultrasona sokuyomu 2 li den sonra

herkeşte aynı olmuyo kii
senin için geniş demekki
benimki orta
bir diğerinin küccük olabiliyor
onlarda koca göbüşlerini saklamaya çalışıyorlar (yerim o göbüşleri :)
yani bence psikolojinin totosuna vurdurtma olurmu

beni annlattın ağsından öpsün kocisin
çalış çalış elimizde bi mal mı var sanki oda yok ben anlamadm
neden çalışıyoz vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…