amin canım gerçekten zor ben dondurdum bebişten3. sınıfız ikimizde bide iş var öğrencilerimiz var karate antrenörüyüz sorma okul iş ev bide bebiş geliyo zor olcak ama güzel olcak inşallah eşim hocalara dio bebiş geliyo hocalar kolaylık yapıyolar sağolsunlar
Yyy sanirim benzeyecegiz ama sokakta yapmayalim biz yinede.gecen gun alisveris merkezinde kasintim tuttu diye bi magazaya daliip reyonlar boyunca kasindim cok komikti.esim de beni takip ediyoreli kulağında inşallllaaaaaahhhhhhh
yetişirrr çok şanslı hamişler oluruzzzz :):):)
bide tatlı kaşınırki şimdi
sen iyice yağlanda çık dısarı
yoksa bilemiyorummm
sokakta iğrenç herifle olur ya hani kasınan
Allam allam onlara benzemeyiz dimiii
:18:
aynen ole hatta evliliğn ilk zamanlarında oda kalmıyodu eksideydik sürekli valla bugünümüze şükür
Yyy sanirim benzeyecegiz ama sokakta yapmayalim biz yinede.gecen gun alisveris merkezinde kasintim tuttu diye bi magazaya daliip reyonlar boyunca kasindim cok komikti.esim de beni takip ediyor
Ben normalde gece iki kere wc ye kalkiyorum.dun birinde kalkamamisim.zaten hastaydim da.yani azicik altima kacirmisim.psikolojim cok bozuldu.baskalari soylediginde guluyordum nasil kacirirsiniz diye.simdi benim basima geldi.cok utandimmm.neyseki esim farketmedi.hadi beni teselli edin.
Selam herkese :)
Kenime 2 gündür kar tatili izni verdim. yollar buz gelemiyorum dedim. ama evde sıkıldım bile ya...
diyorum ki hazır vaktim varken saç boyasını yaptırsam artık. dr olur dedi ama zarar verirmi bebişe diye tereddütteyim. Bu halde de kendimi kötü hissediyorum artık.
kızlar ben yine dayanamadım vee dün 2 tane daha tulum aldımhemde kız bebek içinnn.... allahtan 1 ay değiştirme süreleri var bizim pıtırcanda gösterirse cicisiniii ona göre değiştiririm yadaaaa mis gibi giydiririmmm kız olursaaa oy ben totosunu yerim yavrumunnnnn.... bakın bakalım teyzeleri aldığımız ciciler nasılll...?
Eki Görüntüle 599724 Eki Görüntüle 599725
elimizede tesbih alırız
benim bıyıklarımda var zaten
hamile kaldıktan sonra baya kıllandım gibime geliyor
aslında hoş bi kadındım alımlıydım
şimdi hafif göbekli bakımsız
ayy yoksa kv min bedduasımı tuttuuu
onamı benzemeye başladmmm
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ayy benim killar daha cikmadi.lazer yavaslatti killanmayi.umarim doguma kadar cikmaz faxla.elimizede tesbih alırız
benim bıyıklarımda var zaten
hamile kaldıktan sonra baya kıllandım gibime geliyor
aslında hoş bi kadındım alımlıydım
şimdi hafif göbekli bakımsız
ayy yoksa kv min bedduasımı tuttuuu
onamı benzemeye başladmmm
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
allah askına bunu mu kafana tskıyorsn bız hamıleyız bıze hersey mubah. bende bazen hapsırırken oluyo napim sureklı tuvaletteyım sureklı ıdrar torbası doluuhem esın gorse ne olacak kı takma kafana
Yyy sanirim benzeyecegiz ama sokakta yapmayalim biz yinede.gecen gun alisveris merkezinde kasintim tuttu diye bi magazaya daliip reyonlar boyunca kasindim cok komikti.esim de beni takip ediyor
Ben normalde gece iki kere wc ye kalkiyorum.dun birinde kalkamamisim.zaten hastaydim da.yani azicik altima kacirmisim.psikolojim cok bozuldu.baskalari soylediginde guluyordum nasil kacirirsiniz diye.simdi benim basima geldi.cok utandimmm.neyseki esim farketmedi.hadi beni teselli edin.
kıslarrrrrrrrrrrr göbişlerinizi yirim oku oku geçmiş bitmiyo ne çok çene yapmışınız
ben bugün dr gidiyorummmmmmmm şekerimi görcem sabahtan beri çikolata yiyom ama korkuyomda :18::18:
kociş gelemiyo benleama ben çözümü buldum kv yi yanıma alıcam video çeksin die sonrada kocişe seyrettircem bide öğrene bilirsem cinsiyeti sorcam hatta sıkıştırcam bakalım hayırlı haberlerle gelirim inşallah :18::18:
kıslarrrrrrrrrrrr göbişlerinizi yirim oku oku geçmiş bitmiyo ne çok çene yapmışınız
Ben bugün dr gidiyorummmmmmmm şekerimi görcem sabahtan beri çikolata yiyom ama korkuyomda :18::18:
Kociş gelemiyo benleama ben çözümü buldum kv yi yanıma alıcam video çeksin die sonrada kocişe seyrettircem bide öğrene bilirsem cinsiyeti sorcam hatta sıkıştırcam bakalım hayırlı haberlerle gelirim inşallah :18::18:
Kızlar omega 3 kullanan var mı varsa hangi marka ve fiyatı ne kadar yazarmısınız ben balık tüketemiyorum fazla
selam teyzeleri biz geldik lokumumla
Cinsiyeti öğrenen arkadaşlara maşallah diyorum ben bebişimi göreli
daha 1 gün oldu ama çok özledimbu arada dualarınızı okudum
canlarım.ben sadece hamilelik boyunca bir konuda vicdan çekeceğim
o da yumurta.asla tüketemiyorummmmYani sadece omlet o da ne kadar
faydalı bilemiyorum...6 yaşına kadar günde 5 tane haşlanmış
yumurta yersem şimdi gına geliyor
bennnn
Doktor verdı 1 hafta oncekı kontrolumde
marıncap specıal 750 kullanıyorum fıyatı 35 tl falan dı sanırım
Ay sagolun vallaa sadece bende oluyor sandim..aşk olsun yaa psikolojini bozacak ne var biz farkında değiliz ama vücudumuzda o kadar çok değişiklik oluyoki çok normal bunların olması rahmimiz genişliyor bi yandan hiç takma bile bende kusarken falan zorlayınca oluyo
bende gecen sabah yeminle zor yetiştim
annem 4 normal doğum yapmış
ona komiklik yaptıgımda
fıstıgını tuta tuta gülüyorrrrr
valla tesellinin böylesi görülmediii
hee kısss cenesiz bunlar
inşallahh hayırlı haberlerini bekliyoruz git gel hemen çikilata işe yarar inşallahh
cinsiyet konusuna bişe diyemiyorum hayırlıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?