2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

amanin sizin işler baya zormuş valla. iyi olmuş dondurduğun devam edersin nası olsa bebiş az kendine gelince. bende konuşsam hocalarlada şu finallerden geçirseler bi güzel bide okul uzarsa yandımki ne yandım :18:

Yyy sanirim benzeyecegiz ama sokakta yapmayalim biz yinede.gecen gun alisveris merkezinde kasintim tuttu diye bi magazaya daliip reyonlar boyunca kasindim cok komikti.esim de beni takip ediyor

aynen ole hatta evliliğn ilk zamanlarında oda kalmıyodu eksideydik sürekli valla bugünümüze şükür

evet evliliğin ilk yılı ve eksideyiz kendime bişey alcak olsam şuçluluk duyuyorum bebek var ona lazım bu var diye ama bunada şükür borcsuz bişey olmuyo onun ailesinden bişey görmediğimiz için çoğu düğün masrafı bize kaldı ama evimi istediğim gibi döşedim halimize hep şükür etmişimdir daha kötü dürumda olanları düşünürüm hep

kıslarrrrrrrrrrrr göbişlerinizi yirim oku oku geçmiş bitmiyo ne çok çene yapmışınız
ben bugün dr gidiyorummmmmmmm şekerimi görcem sabahtan beri çikolata yiyom ama korkuyomda :18::18:
kociş gelemiyo benle ama ben çözümü buldum kv yi yanıma alıcam video çeksin die sonrada kocişe seyrettircem bide öğrene bilirsem cinsiyeti sorcam hatta sıkıştırcam bakalım hayırlı haberlerle gelirim inşallah :18::18:

Ben normalde gece iki kere wc ye kalkiyorum.dun birinde kalkamamisim.zaten hastaydim da.yani azicik altima kacirmisim.psikolojim cok bozuldu.baskalari soylediginde guluyordum nasil kacirirsiniz diye.simdi benim basima geldi.cok utandimmm.neyseki esim farketmedi.hadi beni teselli edin.

Selam teyzeleri biz geldik lokumumla
Cinsiyeti öğrenen arkadaşlara maşallah diyorum ben bebişimi göreli
daha 1 gün oldu ama çok özledimBu arada dualarınızı okudum
canlarım.Ben sadece hamilelik boyunca bir konuda vicdan çekeceğim
o da YUMURTA.asla tüketemiyorummmm yani sadece omlet o da ne kadar
faydalı bilemiyorum...6 yaşına kadar günde 5 tane haşlanmış
yumurta yersem şimdi gına geliyor

Yyy sanirim benzeyecegiz ama sokakta yapmayalim biz yinede.gecen gun alisveris merkezinde kasintim tuttu diye bi magazaya daliip reyonlar boyunca kasindim cok komikti.esim de beni takip ediyor

elimizede tesbih alırız
benim bıyıklarımda var zaten
hamile kaldıktan sonra baya kıllandım gibime geliyor
aslında hoş bi kadındım alımlıydım
şimdi hafif göbekli bakımsız
ayy yoksa kv min bedduasımı tuttuuu
onamı benzemeye başladmmm
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

allah askına bunu mu kafana tskıyorsn bız hamıleyız bıze hersey mubah. bende bazen hapsırırken oluyo napim sureklı tuvaletteyım sureklı ıdrar torbası doluu hem esın gorse ne olacak kı takma kafana

bitkisel veya amonyaksız boyayla boyatabilirsin,amonyaksız boya olarak sadece inoa var,internetten arastır sana en yakın inoa kullanan kuaför nerde varsa bulabilirsin

oyy yerim ben onu çok güzeller canm güle güle giyinsin yavrun

canım beniiiiiiiiimmm,sen çok güzel bir bayansın,hadi silkelen kendine gel,saçlarını güzelce tara,bıyıklarını falanda al,göze hafif kalem ve rimel,dudağınada hafif bir ruj sür,ben şuana kadar sokakta bile hiç çirkin hamile görmedim,hamilelik bence insanı güzelleştiren bişey

Ayy benim killar daha cikmadi.lazer yavaslatti killanmayi.umarim doguma kadar cikmaz faxla.
allah askına bunu mu kafana tskıyorsn bız hamıleyız bıze hersey mubah. bende bazen hapsırırken oluyo napim sureklı tuvaletteyım sureklı ıdrar torbası doluu hem esın gorse ne olacak kı takma kafana

Ay ne biliyim.gunduz de cok gidiyirum wc ye.simdiden boyle olursa ilerde sidikli olur cikarim ben...yatmadan once fazla su icmeyeyim bari.

aşk olsun yaa psikolojini bozacak ne var biz farkında değiliz ama vücudumuzda o kadar çok değişiklik oluyoki çok normal bunların olması rahmimiz genişliyor bi yandan hiç takma bile bende kusarken falan zorlayınca oluyo

bende gecen sabah yeminle zor yetiştim
annem 4 normal doğum yapmış
ona komiklik yaptıgımda
fıstıgını tuta tuta gülüyorrrrr

valla tesellinin böylesi görülmediii

hee kısss cenesiz bunlar
inşallahh hayırlı haberlerini bekliyoruz git gel hemen çikilata işe yarar inşallahh
cinsiyet konusuna bişe diyemiyorum hayırlıı

Kızlar omega 3 kullanan var mı varsa hangi marka ve fiyatı ne kadar yazarmısınız ben balık tüketemiyorum fazla

güle güle git güle güle gel işallah hayırlı haberlerle

5 tane günde maşallah topaç gibimiydin ki ben her sabah 1 tane yiyorum belki inanmazsın bu yaşıma kadar sayılıdır yediğim ama alıştım lop yutuyorum her sabah sevmezdim de hiç

Ay sagolun vallaa sadece bende oluyor sandim..

Valllaa gormedim boyle teselli .bende tutacagim yani ilerde gulerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…