slm kızlar biz drdan geldik..kızım geliyor:))
büyük ihtimalle dedi dr..darısı ögrenemeyenlerin başına
Bende ayaz koycam canım oğlanın adını ah siz bi afyona gelin ayazı göründonarsınız izmir cennet gelir o derece
kızlar sbhtır işi deliliğe vuruyorum ama 2 gündür çok feci baş ağrım var ve akşamdan beri çok şiddetli dünden beride bebişi hiç hissetmiyom gibi ablamı aradım gel bi baktıralım dedi doğum evinde çalışıyor dr gidiyorum anlıycanız dua edin bizim için iyşallah migren ataklarımdandır bebeğim için herşey yolundadır:18::18:
kızlar ben lise son sınıftan beri aralıksız çalıştığım için evde oturmaya özeniyorum,tabi çalışmaya alışığım uzun süre yapamam heralde sıkılırım.ama 1 senede olsa bende istiyorum azcık dinlenmeyi,yoksa hoş değil sürekli günlere katılıp dedikodu yapmak,zaten orta yaşlı hanımlara yakışıyor gibi geliyor bana gün gün gezmek
Ben normalde gece iki kere wc ye kalkiyorum.dun birinde kalkamamisim.zaten hastaydim da.yani azicik altima kacirmisim.psikolojim cok bozuldu.baskalari soylediginde guluyordum nasil kacirirsiniz diye.simdi benim basima geldi.cok utandimmm.neyseki esim farketmedi.hadi beni teselli edin.
Hemen seriyi aliyorumm nete giremexsem merak etmeyinn emiiiiiDDDD
canım beniiiiiiiiimmm,sen çok güzel bir bayansın,hadi silkelen kendine gel,saçlarını güzelce tara,bıyıklarını falanda al,göze hafif kalem ve rimel,dudağınada hafif bir ruj sür,ben şuana kadar sokakta bile hiç çirkin hamile görmedim,hamilelik bence insanı güzelleştiren bişey
5 tane günde maşallah topaç gibimiydin ki ben her sabah 1 tane yiyorum belki inanmazsın bu yaşıma kadar sayılıdır yediğim ama alıştım lop yutuyorum her sabah sevmezdim de hiç
haydi bakalım kim tutar kıss benii
sağol kuzum inşallah toparlayacam
aldırıyorum çok çabuk uzuyo
kıllarım isyanda
ohhh pembişler alınsın maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
izmir cennet orası kesin ama biz bu soğuklara alışkın değiliz hava 15 derecenin altına düşünce direk donma modundayız bugünde 4 derecebuarada ayaz ismini bende düşünüyorum ayaz araz aras ateş tabi yanlarına efe ismi ile birlikte
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
ilk hamile olduğumu öğrendiğimde 15 gün kafa raporu almıştım ama 5 günden sonra sıkıntıdan patlamaya başladım şimdi doğum iznine kadar ne rapor ne izin bişey kullanmıcam
kıss üzülme ben bi kaç gecedir rüyamda wc de görüyom kendimi tam salıcam tak kendime geliyom koştur koştur wc ye gidiyom hatta geçenlerde birazcık kaçırmışım sabah eşime söledim yerlere yattı gülmekten altını mı bezlesek acaba diyo
tamam merak etmeyizde okuduktan sonra dikkatli ol yavas yavas sakin sakin
kıllarım isyanda
Kızlar omega 3 kullanan var mı varsa hangi marka ve fiyatı ne kadar yazarmısınız ben balık tüketemiyorum fazla
kıllarım isyanda
canım ahh ahh biz karı koca hala okuyoruz ikimizde antrenör olarak çalışıyoruz öğretmenlik okuyoruz
Bende ayaz koycam canım oğlanın adını ah siz bi afyona gelin ayazı göründonarsınız izmir cennet gelir o derece
Kızlar omega 3 kullanan var mı varsa hangi marka ve fiyatı ne kadar yazarmısınız ben balık tüketemiyorum fazla
Harika ve çok sevimliler şekerkızlar ben yine dayanamadım vee dün 2 tane daha tulum aldımhemde kız bebek içinnn.... allahtan 1 ay değiştirme süreleri var bizim pıtırcanda gösterirse cicisiniii ona göre değiştiririm yadaaaa mis gibi giydiririmmm kız olursaaa oy ben totosunu yerim yavrumunnnnn.... bakın bakalım teyzeleri aldığımız ciciler nasılll...?
Eki Görüntüle 599724 Eki Görüntüle 599725
Gözünaydın, Allah bahtını açık etsin hayırlı doğumlar cnm)slm kızlar biz drdan geldik..kızım geliyor:))
büyük ihtimalle dedi dr..darısı ögrenemeyenlerin başına
kızlar kuaföre gidicem ordan da arkadaşa çaya ordanda doktoraaaaaaaa :) Allahım inşallah kocaman olmuştur kıpır kıpırdır ensesi normaldir sağlıklıdır Amin! bir de cinsiyetini söyler inşallah......
merhaba kızlarrrr
maşaallah herkes sırasıyla cinsiyetleri öğreniyor bende inş. gösterirse ara tatilde öğreneceğim.çatlıyorum meraktan :18:
bu arada cinsiyeti öğrenen kızlar kızda idrar koyu ve mat,erkekte açık renk ve parlak olur diyorlar?sizinkiler uyuyor mu buna?
Selam herkese :)
Kenime 2 gündür kar tatili izni verdim. yollar buz gelemiyorum dedim. ama evde sıkıldım bile ya...
diyorum ki hazır vaktim varken saç boyasını yaptırsam artık. dr olur dedi ama zarar verirmi bebişe diye tereddütteyim. Bu halde de kendimi kötü hissediyorum artık.
merhaba kızlarrrr
maşaallah herkes sırasıyla cinsiyetleri öğreniyor bende inş. gösterirse ara tatilde öğreneceğim.çatlıyorum meraktan :18:
bu arada cinsiyeti öğrenen kızlar kızda idrar koyu ve mat,erkekte açık renk ve parlak olur diyorlar?sizinkiler uyuyor mu buna?
Gule gule giysin kızçen canım..drdan dönüşte ahtim vardı cinsiyet belli olursa bi kaç şey alıcam diye bu karda kışta hemen gittik magazaya..Eki Görüntüle 599817
Eki Görüntüle 599822 Eki Görüntüle 599823
Ne guzel ya bende çok özledim kuzumu 6 gunum var daha.. Hadi hayırlı sonuçlsrla gel cinsiyetide öğrenirsin umarımkıslarrrrrrrrrrrr göbişlerinizi yirim oku oku geçmiş bitmiyo ne çok çene yapmışınız
ben bugün dr gidiyorummmmmmmm şekerimi görcem sabahtan beri çikolata yiyom ama korkuyomda :18::18:
kociş gelemiyo benleama ben çözümü buldum kv yi yanıma alıcam video çeksin die sonrada kocişe seyrettircem bide öğrene bilirsem cinsiyeti sorcam hatta sıkıştırcam bakalım hayırlı haberlerle gelirim inşallah :18::18:
allaha sukur bızım borcumuz yok evımız arabamızda var. ama esımın aldıgı maas bızı yetmesıne yetıyoda kenara 3 kurus para atamıyosuni hamileyım dogum olucak cocugun gelecegı vs dusundugum zaman kenara para atalım dıyorum yok ya bırıkmıyo. 2 maas olsa bırını yer bırını bırıktırırız dıyoruz o konuda da iş yok. bılmıyorum valla zor işlerr :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?