2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
slm kızlar biz drdan geldik..kızım geliyor:))

büyük ihtimalle dedi dr..darısı ögrenemeyenlerin başına

ohhh pembişler alınsın maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bende ayaz koycam canım oğlanın adını ah siz bi afyona gelin ayazı görün donarsınız izmir cennet gelir o derece

izmir cennet orası kesin ama biz bu soğuklara alışkın değiliz hava 15 derecenin altına düşünce direk donma modundayız bugünde 4 derecebuarada ayaz ismini bende düşünüyorum ayaz araz aras ateş tabi yanlarına efe ismi ile birlikte

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

ilk hamile olduğumu öğrendiğimde 15 gün kafa raporu almıştım ama 5 günden sonra sıkıntıdan patlamaya başladım şimdi doğum iznine kadar ne rapor ne izin bişey kullanmıcam

kıss üzülme ben bi kaç gecedir rüyamda wc de görüyom kendimi tam salıcam tak kendime geliyom koştur koştur wc ye gidiyom hatta geçenlerde birazcık kaçırmışım sabah eşime söledim yerlere yattı gülmekten altını mı bezlesek acaba diyo

Hemen seriyi aliyorumm nete giremexsem merak etmeyinn emiiiii DDDD

tamam merak etmeyizde okuduktan sonra dikkatli ol yavas yavas sakin sakin

haydi bakalım kim tutar kıss benii
sağol kuzum inşallah toparlayacam
aldırıyorum çok çabuk uzuyo
kıllarım isyanda

5 tane günde maşallah topaç gibimiydin ki ben her sabah 1 tane yiyorum belki inanmazsın bu yaşıma kadar sayılıdır yediğim ama alıştım lop yutuyorum her sabah sevmezdim de hiç

Hem de ne topaç patlayacak kadar kiloluymuşum şimdi ise çok zayıfım..Ne güzel sen tüketebiliyorsun canım ben çok denedim olmadı

kıllarım isyanda

senın bebısın cınsıyetı bellı mı ?

gecen bır yerde okumustum yanlısda hatılrıo olabılırım ama erkek bebekte kıl daha cabuk uzar daha cok kıllanma olur gıbı bırsey okumustum sankı :26::26::26::26: benımkıde cabuk uzuyo erkekde :26::26:

Bende ruyamda wc deydimnormalde uyanirim ama biraz rahatsizdim diye uyanamadim sanirim.bi daha wc yazisini bile gorsem uyanacam

kıllarım isyanda

benim sat 23 ekim bittikten sonra kuaföre gitmiştin normalde ayda 1 gider aldırırım ama bu sefer uzamadı 2 gün önce gittim sire kıs gördü şok başkasına mı gittin diyo yok dedim anca bu kadar uzadı 3 ayda uzadığı 1 aylık uzama kadar

Kızlar omega 3 kullanan var mı varsa hangi marka ve fiyatı ne kadar yazarmısınız ben balık tüketemiyorum fazla

Şimdi içtim tamda :)) EFA omega3 Pakette bayağı var. 25 tl idi sanırım. Beyin gelişimi için çok önemli.
Mutlaka al canım sevgiler

ya kızlar bişey sorcam sol göğüs ucumda böyle sanki bi yara varmışta kabuk bağlamış gibi kavlıyo kaşınıyo acıyoda vazelin yada bebe yağı falan sürsem geçermi acaba yada zararı olurmu?

merhaba kızlarrrr
maşaallah herkes sırasıyla cinsiyetleri öğreniyor bende inş. gösterirse ara tatilde öğreneceğim.çatlıyorum meraktan :18:
bu arada cinsiyeti öğrenen kızlar kızda idrar koyu ve mat,erkekte açık renk ve parlak olur diyorlar?sizinkiler uyuyor mu buna?

Birisi Afyonmu dedi sendemi afyonlusun yoksa evt afyon çok ayaz valla memleketlimi buldum çok mutlu oldum yaa

Kızlar omega 3 kullanan var mı varsa hangi marka ve fiyatı ne kadar yazarmısınız ben balık tüketemiyorum fazla

balik yemiyorum cevizde var bide avakado da var cevizi arada yiyorum ama tabi az bende dr a gidince isteyim bari omega 3

Harika ve çok sevimliler şeker

slm kızlar biz drdan geldik..kızım geliyor:))

büyük ihtimalle dedi dr..darısı ögrenemeyenlerin başına
Gözünaydın, Allah bahtını açık etsin hayırlı doğumlar cnm)
kızlar kuaföre gidicem ordan da arkadaşa çaya ordanda doktoraaaaaaaa :) Allahım inşallah kocaman olmuştur kıpır kıpırdır ensesi normaldir sağlıklıdır Amin! bir de cinsiyetini söyler inşallah......

Hadi hayırlısıyla guzel hBerler bekliyoruz..

çok su içersen idrar açık renk,az su içersen koyu renk çıkar :)öyle cinsiyet tahmini mi olur yaaa :):)

Canım saçını boyatmayı hiç düşünme bence çünkü boya girmezmiş saçına hamile olduğun için ben öyle duydum bende yaptıracaktım ondan vazgeçtim...

Kuzum daha cinsiyetimiz belli değil ama idrarım bazen parlak bazen de mat:26::26:

drdan dönüşte ahtim vardı cinsiyet belli olursa bi kaç şey alıcam diye bu karda kışta hemen gittik magazaya..Eki Görüntüle 599817

Eki Görüntüle 599822 Eki Görüntüle 599823
Gule gule giysin kızçen canım..

Ne guzel ya bende çok özledim kuzumu 6 gunum var daha.. Hadi hayırlı sonuçlsrla gel cinsiyetide öğrenirsin umarım

ooo sen iyiymişsin cnm
valla bi evim olsa daha ne isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…