2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

cnm ben boyatıyorum organik boyalarla bişet olmaz ama organik olsun dedi benim doktor

içime erkek doğuyor ama
bilmiyorum daha dr bişe diyemedi
demek doğana kadar dolunaylarda kurda dönüşcem kıhkıhkıhhhhh

valla benimde bir ayda uzadığı
3 aylık kadar

benimde çok çabuk uzuyo resmen orman oluyorum

saçlarım baya costu
bıyıklarım ivedik sakalım cok sükür
bide göbeğimde koyu renkli cıkmaya başladı
Allam noluyoo:18:

valla bende ya bi tüm maaşımın bende kaldığını görmedim

bende çalışıyorum ve gerçekten elimde para kalmıyo hiç.. bazıları diyodurki ben olsam eşime vermezdim maaşımı ama öyle olmuyo işte aynı evin içindesiniz ve mecbur birşeylere katkıda bulunmak zorundasınız... bazen bu konu çok zoruma gitsede bazende çok hoşlanıyorum beraber bişeyler yapmanın verdiği heveslee... amaaaa doğumdan sonraaa işten çıkıcaaammmm

eneeemmmmm benim tontişim altınamı kaçırmıışşşşşş
şekerim rahimlerimiz mesanenin üstüne yattığı için çok sık idrara sıkışıyoruz o yüzden olmuştur hatta bak fotosunuda ekleyim sana...

idrar torbası kırmızı-pembe olan yer işte... sebep bu canikomm o yüzden stres yok

oyy yerim ben onu çok güzeller canm güle güle giyinsin yavrun

Harika ve çok sevimliler şeker

teşekkür ederiz teyzelerimiizzz.. daha güzelleri sizin olsun İnşallah...

benimde saçımda aşırı dökülme var ama göbeğim kıllanmaya başladı artık ara ara göbüşümde kaşınıyor evde tatlı badem yağı var sürsemmi şu meme kaşıma işine gelince evde olduğum için kaşıyabiliyorum ama böyle tatlı kaşıntı olmamıştı daha önce

arkadaşlar bende temmuz annesi olacağım:) 11 haftalık hamileyim evliliğimin 3. yılında vajinismusu yenerek:)) tahmini doğumum 25 temmuzmuş:) tayinci olduğumuz için sürekli gezenlerdenim ve şimdiden korkuyorum doğumdan nerde yapacağımdan vs vs .. her konuda fikir,bilgi ve yardımlarınızı bekliyorummm..

canım sen nivea set almıştın kaça aldın birde bebek bakım setleri var çantalı niveanınki 45tl alsam mı?

canım öncelikle vajinusmusu yenmene, daha sonrada sürpriz yapan bebişin için gözünüzaydın.. aramıza hoşgeldin... Hakkında hayırlısı olsur İnşallah... sürekli il il geziyosanız bence ailenin yanına gidip ordaki bi hastanede doğum yapman senin için daha iyi olur sanki...? biraz kaldıktan sonra bebişinle gelirsiniz evinizee....

canım benim tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

ya kızlar bişey sorcam sol göğüs ucumda böyle sanki bi yara varmışta kabuk bağlamış gibi kavlıyo kaşınıyo acıyoda vazelin yada bebe yağı falan sürsem geçermi acaba yada zararı olurmu?

Benimde surekli kabuklu.iki gune bi soyuluyor.krem de suremiyorum zararli olur diye.

hayırrrrrrrrrrrrr
sakın sürme asıl kıllanmayı o badem yağı yaparrr
cık cık cıkkk sürme taammıı akıllım

canım sen nivea set almıştın kaça aldın birde bebek bakım setleri var çantalı niveanınki 45tl alsam mı?

canım ben set olarak değilde kafama göre aldım 2 tane pişik kremi, 2 adet şampuan, 1 tane bebe kremi, 1 tane bebe sabunu, johansons baby'nin büyük boy bebe yağınııı 55 liraya aldım benim aldığım sırada %50 indirimdeydi hepsi bi mağazada... söylediğin niveanın bakım setinede bakmıştım 50 tl demişlerdi... 45 lira bence iyi bi fiyat...

hayırrrrrrrrrrrrr
sakın sürme asıl kıllanmayı o badem yağı yaparrr
cık cık cıkkk sürme taammıı akıllım

ya evet ole yapıyomuş bende anneme sölemiştim annem bana hamileyken çatlamam için sürmüş
ole hiç kıllanmamış
oda şaşrıdı eminmisin falan dedi
annem de kıl k sı yoktur o kadar yanı

çok teşekkür ederim canım..hepimiz için hayırlısı olur inşallah..ben aslen ankaralıyım şu an balıkesirin burhaniye ilçesinde görevliyiz..burda körfez hastanesine gidiyorum ama dediğin gibi annemin yanında ankarada yapmak istiyorum..herşey hepimiz için iyi olur inşallah..

Eki Görüntüle 599944 Eki Görüntüle 599945

kızlar eşimle bu puset ve bebek arabasından almaya karar verdik.. bütçemize uygun fiyatta 550 tl ye alıcaz İnşallah... ama renk konusunda karar veremedim... bebek arabasında rengin çokta önemli olduğunu düşünmüyorum açıkcası ama ikisi arasında kaldım açıkcası... sizce kırmızımı yoksa lacivertmii...?

benim ablam 21 Aralık 2012 gecesi bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Ne yazık ki ablamın deyimiyle Allah onu bizlerden daha çok sevmiş olacak ki 36 saatlik kısa yaşamından sonra yanına aldı.
bu 36 saat boyunca bebeği küvözde yoğun bakımda olduğu için ablam oğlunu kucağına bile alamadan veda etmek zorunda kaldı. Eniştem 2 günlük bebeğini kendi elleriyle toprağa vermek zorunda kaldı. Dünyada hiçbir şey evlat acısı kadar insanın canını yakamaz. ben teyze olduğum halde canımdan can ömrümden ömür gitti. Allah herkese öncelikle akıl ve beden sağlığı yerinde olan uzun ömürlü evlatlar versin. Gerisi o kadar boş ki... Evlat hayırsız bile olsa biranne için bir yerlerde sağlıklı, iyi olduğunu bilmek yeter bazen. Acımız hala içimizde taptaze kor gibi dururken insanların bunları yaptığını görmek, duymak beni çok sinirlendiriyor.

ene bende ankaradayımmm

öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inşallah :). ben 15 haftalık hamileyim.şu anda gökalp beye gidiyorum ama yoğunluğundan kaynaklı telini vermiyor.birşey olursa hastaneyi arıyorsunuz ebeler yardımcı oluyor diyor.geçen haftalarda aşırı bir mide ağrısı yaşadım 2 gün boyunca ve artık 3.gün dayamayıp acile gittim. gökalp beyin hastası olduğumu söyledim sadece veznedeki bayanla muhattap olabildim ne ebe nede başka dr.acil dru birşeyden habersiz elinde bi kağıt bana mide bulantısı hapı yazmış.midemin bulanmadığını 3 gündür aşırı derecede bir ağrı olduğunu söyledim.ebeler gelip kontrol etmedimi dedi.hyr dedim.korkum bu ufak birşeydi ve geçti.ya daha sonraki aylarda allah korusun rahatsızlnırsam ben yine veznedeki bayanlarlamı muhattap olucam.bu durum beni fazlasıyla rahatsız etti. aylin hanımı çok duydum.bu aydan itibaren ona geçmeyi düşünüyorum.nasıl önerir misiniz,ilgilimi? birde tınaztepede doğum ücreti nedir bilginiz varmı?şimdiden teşekkürler.

merhabalarrr kızlar nasılsınızz ben sabah cok kotuydummm 06:30 da uyandım kı tıtrıyorum ve basım cok agrıyordu...namazı kıldım gerı yataga gırdım donuyorumm dıye derken esım ıce ustumu bastırdı sonra ıse gıtti!!bebegıme dedımkı bır tepki ver annem de ıstahım acılsın ya dıye bırde baktım midem bulanıyor öggggggg koşş banyoya!!ikinci istigfarımıda yaptımm bıttı dıyordum ama bitmemiş olsun bebegım saglıklı olsundaaa

sonra kv.sagolsun bol sekerlı sıcak cay getırdı yataga gırdım onuda ıctım uyumusumm kı bır yandım ter içindeyimm bas agrımda üşümemde gitmişşdemekki istigfar etmek ıstıyormus vucudd

e sızler nasılshnız bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…