Selam herkese :)
Kenime 2 gündür kar tatili izni verdim. yollar buz gelemiyorum dedim. ama evde sıkıldım bile ya...
diyorum ki hazır vaktim varken saç boyasını yaptırsam artık. dr olur dedi ama zarar verirmi bebişe diye tereddütteyim. Bu halde de kendimi kötü hissediyorum artık.
senın bebısın cınsıyetı bellı mı ?
gecen bır yerde okumustum yanlısda hatılrıo olabılırım ama erkek bebekte kıl daha cabuk uzar daha cok kıllanma olur gıbı bırsey okumustum sankı :26::26::26::26: benımkıde cabuk uzuyo erkekde :26::26:
benim sat 23 ekim bittikten sonra kuaföre gitmiştin normalde ayda 1 gider aldırırım ama bu sefer uzamadı 2 gün önce gittim sire kıs gördü şok başkasına mı gittin diyo yok dedim anca bu kadar uzadı 3 ayda uzadığı 1 aylık uzama kadar
benimde çok çabuk uzuyo resmen orman oluyorum
ewet bunlar zorlukları ama bırde duusnsene hür iradenle bir para kazanıyorsun catır catır harcıyorsun en önemlisi tek maasa bakmak zorunda deılsın tek esin calısınca ıllakı bırseylerden kısıyorsun. benım daha önce calısma hayatım vardı üstelık o zaman bekardım ama aksam eve gelınce pestılım cıkmıs oluyodu evlıyken emınım cok daha zordur ama dedıgım gıbı maddı olarak cok buyuk rahatlık bana göre
valla bende ya bi tüm maaşımın bende kaldığını görmedim
Ben normalde gece iki kere wc ye kalkiyorum.dun birinde kalkamamisim.zaten hastaydim da.yani azicik altima kacirmisim.psikolojim cok bozuldu.baskalari soylediginde guluyordum nasil kacirirsiniz diye.simdi benim basima geldi.cok utandimmm.neyseki esim farketmedi.hadi beni teselli edin.
oyy yerim ben onu çok güzeller canm güle güle giyinsin yavrun
Harika ve çok sevimliler şeker
arkadaşlar bende temmuz annesi olacağım:) 11 haftalık hamileyim evliliğimin 3. yılında vajinismusu yenerek:)) tahmini doğumum 25 temmuzmuş:) tayinci olduğumuz için sürekli gezenlerdenim ve şimdiden korkuyorum doğumdan nerde yapacağımdan vs vs .. her konuda fikir,bilgi ve yardımlarınızı bekliyorummm..
arkadaşlar bende temmuz annesi olacağım:) 11 haftalık hamileyim evliliğimin 3. yılında vajinismusu yenerek:)) tahmini doğumum 25 temmuzmuş:) tayinci olduğumuz için sürekli gezenlerdenim ve şimdiden korkuyorum doğumdan nerde yapacağımdan vs vs .. her konuda fikir,bilgi ve yardımlarınızı bekliyorummm..
ya kızlar bişey sorcam sol göğüs ucumda böyle sanki bi yara varmışta kabuk bağlamış gibi kavlıyo kaşınıyo acıyoda vazelin yada bebe yağı falan sürsem geçermi acaba yada zararı olurmu?
Kızlar omega 3 kullanan var mı varsa hangi marka ve fiyatı ne kadar yazarmısınız ben balık tüketemiyorum fazla
benimde saçımda aşırı dökülme var ama göbeğim kıllanmaya başladı artık ara ara göbüşümde kaşınıyor evde tatlı badem yağı var sürsemmi şu meme kaşıma işine gelince evde olduğum için kaşıyabiliyorum ama böyle tatlı kaşıntı olmamıştı daha önce
canım sen nivea set almıştın kaça aldın birde bebek bakım setleri var çantalı niveanınki 45tl alsam mı?
hayırrrrrrrrrrrrr
sakın sürme asıl kıllanmayı o badem yağı yaparrr
cık cık cıkkk sürme taammıı akıllım
canım öncelikle vajinusmusu yenmene, daha sonrada sürpriz yapan bebişin için gözünüzaydın.. aramıza hoşgeldin... Hakkında hayırlısı olsur İnşallah... sürekli il il geziyosanız bence ailenin yanına gidip ordaki bi hastanede doğum yapman senin için daha iyi olur sanki...? biraz kaldıktan sonra bebişinle gelirsiniz evinizee....
o yazıyı ben de okudum ve cahillik diz boyu..kadının cinsiyet belirleme konusunda hiçbi etkisi yok nötr.
kadınlarda xx erkeklerde xy kromozomu var.Y erkek bebeği temsil eder.erkekten gelen x e ye göre cinsiyet belirlenir.yazık yaaaa yıl olmuş 2013..uğraştığımız şeylere bak!!
yok kaynana,kayınbaba derdi,yok eşin cinsiyet derdi,ülkecek bizden bir b.k olmaz
çok teşekkür ederim canım..hepimiz için hayırlısı olur inşallah..ben aslen ankaralıyım şu an balıkesirin burhaniye ilçesinde görevliyiz..burda körfez hastanesine gidiyorum ama dediğin gibi annemin yanında ankarada yapmak istiyorum..herşey hepimiz için iyi olur inşallah..
canım benim tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?