2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

cnm ikisimi 550 tl öyleyse çok uygunmuş valla

çok kötü oldum elim ayağım boşaldı
ablanın yaşadıklarını yaşatmasın rabbim hiç kimseye
allah sizlerede sabır versin

canımm minik meleğinizi rabbim yanına aldıysa elbet vardır bir bildiği.. anne baba ve yakınları için çok acı ve zor bir durum Rabbim sabrınızı artırsın... Dediğin gibi başkaları evlat hasretiyle yanarken bazı babaların bu ayrımı yapmasından nefret ediyorum.. Rabbimden hepimiz için tek dileğim eli ayağı düzgün ve sağlıklıca doğmaları...

markası ne canım? ikiside gayet güzel duruyo rahat gibide görünüyor. bebek arabasında kız erkek renk farketmez bencede lacivert dahamı güzel duruyo sanki

canım allah sabır versin ilkönce çok zor gerçekten hatta tarifisiz bi acı allah güç kuvver versin rabbim tekrar nasip etsin herşeyin hayırlısı dediğin gibi dün misafirlerim vardı benimde senin de kızın olcak diyip durdular ben erkek hissediyorum ama hayırlısı dedim hep ama onlar biz biliyoz senin kız diyip durdular bi allah hayırlısını versin yok bazı insanlarda takıntı oluyo bu ama yapmamak lazım kucağımıza almaya nasip etsin dememiz gerekiyo

cnm ikisimi 550 tl öyleyse çok uygunmuş valla

normalde 890 tl fiyatı ama kampanya nedeniyle inmiş bu fiyata normalde kampanya takip eden bi insan değilim ama elimi nereye atsam indirim var

markası ne canım? ikiside gayet güzel duruyo rahat gibide görünüyor. bebek arabasında kız erkek renk farketmez bencede lacivert dahamı güzel duruyo sanki

markası chicco canım... benimde hoşuma gitti yanında ayrıca diz korumalığı yağmur kılıfı ve minik bir çantada hediye ediyolar.. ben çok kararsızım renk konusundaaaaa

çok sevindim:) hangi hastaneye veya doktora gidiyorsun?

balgat akropol hastanesi ışın hanım...

normalde 890 tl fiyatı ama kampanya nedeniyle inmiş bu fiyata normalde kampanya takip eden bi insan değilim ama elimi nereye atsam indirim var

valla cnm çok uygun kaçırma
ama bebeği olanlar hep aynı şeyi dio bende sana söleyim
puseti arabaya bağlananlardan al diyolar aklında bulunsun

Merhabalar herkese ben bu forumu görmemiştim,
Konu: temmuz 2013 anne adayları buraya:)))) forumunda yazılanlara bakıyordum ama burası epey hareketliymiş :)
Allah kısmet ederse bizde 18 temmuz gibi bebeğimize kavuşacağız, doktorum büyük ihtimalle kızımız olacağını söyledi.
Allah hepimize sağlıkla, sıhhatle bebeğimize kavuşmak nasip etsin inşallah..

bayıldım bee çok farklı ve çok hoş renkleri..ayy yarabbim kız çocuunu giydir giydir süsle

valla yavrum ben anlamadım gitti patlamaya hazır bomba gibiyim biri bişey dese dalcam delirdim sanırsam yazcaktım kuzum ama burdan devam edeyim aldıkların şahane bayıldım güle güle giydir kuzunu

dün akşamda ben öyleydim ağlama krizlerine girdim çok gergindim

ben eşimin yanında yedim o haltı oturuyoduk birden öğürtü geldi hep poşet falan tutuyom yanımda poşeti aldım öyle şiddetli kustumki resmen altıma yaptım.hemde belki 1 dk önce tuvaletten yeni gelmiştim. sonra başladım ağlamaya eşim noldu noldu diye sorunca nolcak altıma işedim diye bağrındım..adamcık bi yandan gülüyo bi yandan sarılıp teselli etti beni..

kızlar bişi sorcam ya ilişkiye girerken benim acaip canım yanıyo kasıklarım çok ağrıyo.neden bu normal mi

Bence kirmizi al.kiza da erkege de gider.iki ay kadar sonra bizde aliriz heralde.nerden aliyorsun sen
bende varım ankaralı
Bende angaraliyim:)

Ben serdar oral a gidiyorum.iki tane şefim ve bir arkadasim ona gitmisler tavsiye ettiler.cok seker bi doktor.muayene 45 dakika suruyor.200;tl veriyirum.turkiyede iki tane olan ultrason cihazi kullaniyor.fransada egitim almis.super bi doktor.herseyinle tek tek ilgileniyor.ayni zamanda etlik zubeyde hanimda calisiyor.istersen tetkiklerini pata vermeden ordan da yaptirtabiliyor.

Bizde bebek arabası konusunda çok araştırma yapıyoruz, herkesin araba konusunda isteği farklı oluyor, aracımız küçük olduğu için şu ana kadar bize en uygun görünen kraft'ın twist travel system modeli oldu, arkadaşımlarda var onlarda çok memnunlar, ancak tek sorun biraz fiyatı yüksek arabanın

oy angaralı goçum benimmmm antareste botti diye bi mağaza var orda bulduk...

aman bu hamilelikte rezillik diz boyu zaten kocişlerin hoşuna gidiyo gerçi ama ben utanıyorum hallerimden :) canım ağrı varsa ilişki yasak dedi doktor bize hoş ayda yılda bi oluyoda zaten doktoruna sor bi istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…