Eki Görüntüle 599944 Eki Görüntüle 599945
kızlar eşimle bu puset ve bebek arabasından almaya karar verdik.. bütçemize uygun fiyatta 550 tl ye alıcaz İnşallah... ama renk konusunda karar veremedim... bebek arabasında rengin çokta önemli olduğunu düşünmüyorum açıkcası ama ikisi arasında kaldım açıkcası... sizce kırmızımı yoksa lacivertmii...?
elevıt igrenc bırsey yaa cok kotu kokuyorrrrrrrrrrrrrrrr gunde bır kere ıcıyorum ama öggggggggggggg
benim ablam 21 Aralık 2012 gecesi bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Ne yazık ki ablamın deyimiyle Allah onu bizlerden daha çok sevmiş olacak ki 36 saatlik kısa yaşamından sonra yanına aldı.
bu 36 saat boyunca bebeği küvözde yoğun bakımda olduğu için ablam oğlunu kucağına bile alamadan veda etmek zorunda kaldı. Eniştem 2 günlük bebeğini kendi elleriyle toprağa vermek zorunda kaldı. Dünyada hiçbir şey evlat acısı kadar insanın canını yakamaz. ben teyze olduğum halde canımdan can ömrümden ömür gitti. Allah herkese öncelikle akıl ve beden sağlığı yerinde olan uzun ömürlü evlatlar versin. Gerisi o kadar boş ki... Evlat hayırsız bile olsa biranne için bir yerlerde sağlıklı, iyi olduğunu bilmek yeter bazen. Acımız hala içimizde taptaze kor gibi dururken insanların bunları yaptığını görmek, duymak beni çok sinirlendiriyor.
benim ablam 21 Aralık 2012 gecesi bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Ne yazık ki ablamın deyimiyle Allah onu bizlerden daha çok sevmiş olacak ki 36 saatlik kısa yaşamından sonra yanına aldı.
bu 36 saat boyunca bebeği küvözde yoğun bakımda olduğu için ablam oğlunu kucağına bile alamadan veda etmek zorunda kaldı. Eniştem 2 günlük bebeğini kendi elleriyle toprağa vermek zorunda kaldı. Dünyada hiçbir şey evlat acısı kadar insanın canını yakamaz. ben teyze olduğum halde canımdan can ömrümden ömür gitti. Allah herkese öncelikle akıl ve beden sağlığı yerinde olan uzun ömürlü evlatlar versin. Gerisi o kadar boş ki... Evlat hayırsız bile olsa biranne için bir yerlerde sağlıklı, iyi olduğunu bilmek yeter bazen. Acımız hala içimizde taptaze kor gibi dururken insanların bunları yaptığını görmek, duymak beni çok sinirlendiriyor.
kızlar eşimle bu puset ve bebek arabasından almaya karar verdik.. bütçemize uygun fiyatta 550 tl ye alıcaz İnşallah... ama renk konusunda karar veremedim... bebek arabasında rengin çokta önemli olduğunu düşünmüyorum açıkcası ama ikisi arasında kaldım açıkcası... sizce kırmızımı yoksa lacivertmii...?
ene bende ankaradayımmm
çok sevindim:) hangi hastaneye veya doktora gidiyorsun?
benim ablam 21 aralık 2012 gecesi bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Ne yazık ki ablamın deyimiyle allah onu bizlerden daha çok sevmiş olacak ki 36 saatlik kısa yaşamından sonra yanına aldı.
Bu 36 saat boyunca bebeği küvözde yoğun bakımda olduğu için ablam oğlunu kucağına bile alamadan veda etmek zorunda kaldı. Eniştem 2 günlük bebeğini kendi elleriyle toprağa vermek zorunda kaldı. Dünyada hiçbir şey evlat acısı kadar insanın canını yakamaz. Ben teyze olduğum halde canımdan can ömrümden ömür gitti. Allah herkese öncelikle akıl ve beden sağlığı yerinde olan uzun ömürlü evlatlar versin. Gerisi o kadar boş ki... Evlat hayırsız bile olsa biranne için bir yerlerde sağlıklı, iyi olduğunu bilmek yeter bazen. Acımız hala içimizde taptaze kor gibi dururken insanların bunları yaptığını görmek, duymak beni çok sinirlendiriyor.
cnm ikisimi 550 tl öyleyse çok uygunmuş valla
markası ne canım? ikiside gayet güzel duruyo rahat gibide görünüyor. bebek arabasında kız erkek renk farketmez bencede lacivert dahamı güzel duruyo sanki
çok sevindim:) hangi hastaneye veya doktora gidiyorsun?
bende varım ankaralı
normalde 890 tl fiyatı ama kampanya nedeniyle inmiş bu fiyatanormalde kampanya takip eden bi insan değilim ama elimi nereye atsam indirim var
valla cnm çok uygun kaçırma
ama bebeği olanlar hep aynı şeyi dio bende sana söleyim
puseti arabaya bağlananlardan al diyolar aklında bulunsun
kızlar ben yine dayanamadım vee dün 2 tane daha tulum aldımhemde kız bebek içinnn.... allahtan 1 ay değiştirme süreleri var bizim pıtırcanda gösterirse cicisiniii ona göre değiştiririm yadaaaa mis gibi giydiririmmm kız olursaaa oy ben totosunu yerim yavrumunnnnn.... bakın bakalım teyzeleri aldığımız ciciler nasılll...?
Eki Görüntüle 599724 Eki Görüntüle 599725
valla yavrum ben anlamadım gitti patlamaya hazır bomba gibiyim biri bişey dese dalcam delirdim sanırsam yazcaktım kuzum ama burdan devam edeyim aldıkların şahane bayıldım güle güle giydir kuzunu
aşk olsun yaa psikolojini bozacak ne var biz farkında değiliz ama vücudumuzda o kadar çok değişiklik oluyoki çok normal bunların olması rahmimiz genişliyor bi yandan hiç takma bile bende kusarken falan zorlayınca oluyo
Bence kirmizi al.kiza da erkege de gider.iki ay kadar sonra bizde aliriz heralde.nerden aliyorsun senEki Görüntüle 599944 Eki Görüntüle 599945
Bende angaraliyim:)bende varım ankaralı
:)) iyi ankaralılar artıyo süpermiş:)) doktor ve hastane tavsiyesi verebilirmisin.. ben son aylara kadar burhaniyedeki doktoruma devam edip sadece doğum için ankaraya gelmek istiyorum o yüzden tavsiyeleriniz benim için çoookk önemli..
evet o özelliği de var puset otomobildede kullanılabiliyomuş...
Bence kirmizi al.kiza da erkege de gider.iki ay kadar sonra bizde aliriz heralde.nerden aliyorsun sen
Bende angaraliyim:)
Ben serdar oral a gidiyorum.iki tane şefim ve bir arkadasim ona gitmisler tavsiye ettiler.cok seker bi doktor.muayene 45 dakika suruyor.200;tl veriyirum.turkiyede iki tane olan ultrason cihazi kullaniyor.fransada egitim almis.super bi doktor.herseyinle tek tek ilgileniyor.ayni zamanda etlik zubeyde hanimda calisiyor.istersen tetkiklerini pata vermeden ordan da yaptirtabiliyor.
bayıldım bee çok farklı ve çok hoş renkleri..ayy yarabbim kız çocuunu giydir giydir süsle
dün akşamda ben öyleydim ağlama krizlerine girdim çok gergindim
ben eşimin yanında yedim o haltı oturuyoduk birden öğürtü geldi hep poşet falan tutuyom yanımda poşeti aldım öyle şiddetli kustumki resmen altıma yaptım.hemde belki 1 dk önce tuvaletten yeni gelmiştim. sonra başladım ağlamaya eşim noldu noldu diye sorunca nolcak altıma işedim diye bağrındım..adamcık bi yandan gülüyo bi yandan sarılıp teselli etti beni..
kızlar bişi sorcam ya ilişkiye girerken benim acaip canım yanıyo kasıklarım çok ağrıyo.neden bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?