2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

cnm ben özel muayeneye gidiyorum
doktorum doğumları genelde medicanada yaptırıyo
doç.cr. kemal göl

evet cnmm çok farklı modeller varr 3000 tl ye kadar model var ama bütçe meselesi birçok masraf olacak bebiş için.. senin dediğin arabayada baktım oda gayet güzel benim paylaştığımla aynı fiyat normalde ama bizimki kampanyada düşmüş iyi denk geldi alabilirsek alıcaz bakalım bu ay içinde....

valla çok uygunmuş canım kaçırma bence kampanyadaysa.. bekliyoruz aslında ama bi yandanda alıp masrafları hafifletmek lazım.

aynen yaaa bi yandan hafifletelim diye düşündük bizde... herkes almayın diyo para biriktirin son aylarda alın diyo ama maalesef para birikmiyo işte.. bizde başladık bi ucundan hayırlısı olur inşallah....

ben previt positive diye elevit muadili başka bir ila kullanıyorum. elevit hiç içmedim ama previt positive kokmuyor hiç.
ıyy ıgrenc b u yaa dr dıcem gıdınceeee

hos geldınız canımmmm

soldakı kırmızıya bayıldım sekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aman bu hamilelikte rezillik diz boyu zaten kocişlerin hoşuna gidiyo gerçi ama ben utanıyorum hallerimden :) canım ağrı varsa ilişki yasak dedi doktor bize hoş ayda yılda bi oluyoda zaten doktoruna sor bi istersen

ivit sormak lazım canım kadın bıktı benden sürekli bişiler soruyorum

kızlar başım çok fena bir yardım ne yaptıysam geçmedi ağrısı tavsiyesi olan varmı

kızlar başım çok fena bir yardım ne yaptıysam geçmedi ağrısı tavsiyesi olan varmı

ben geçen hafta başım yüzünden neredeyse tarifsiz acılar çektim :)
çin yağı ya daçin merhemi denenbir şey var biliyor musunuz? eczanelerdesatılıyor. Onunla şakaklarımı alnımı ovdum ve bir fuları çok sıkı şekilde başıma bağladım Rambo tarzı :) gerçekten çok iyi geldi. Eskiler de yaparmış bunu. Şimdi başım ağrır gibi olas bile eşim bir elinde çin yağı bir elinde fularla üzerime koşuyor

bizim bebek arabamız var ilk oğlumda almıştık ama ana kucağımız yok bende alcamda çarşıya çıkmak lazım ama bu karda kışta kim gidecek

peri cimm balkondan kar ı al bır posete koy soguk su kompleksı yap attakı takvımde bas agrısı ıcn onerı yazıyordu ordan bılıyorum bnmde bsh agrıyordu ıstıfar edınce gectiiiiiiiiii

çok sağol canım şimdi yağ yok ama bende bir fularla bağlayım başımı

peri cimm balkondan kar ı al bır posete koy soguk su kompleksı yap attakı takvımde bas agrısı ıcn onerı yazıyordu ordan bılıyorum bnmde bsh agrıyordu ıstıfar edınce gectiiiiiiiiii

çok sağol canım şimdi yağ yok ama bende bir fularla bağlayım başımı

buz çok iyi geliyo yaa uyusturuyo resmen bi dene bakalım. kayseride kar buz her yer bu ne ayol yağmadı yağmadı 3 gündür durmuyo evde mahsur kaldık bebişle

Bencede para öyle birikmiyor kendi kendine,bir yerden almaya başlamak lazım,çokda son aylara bırakmamak lazım ki sıkışmayalım.
Ben az önce kendimce ne alınacak diye bir liste yaptım,gözüm korktu,bazıları ucuz bazıları pahalı amaaaa liste epey kabarık,yazıyorum.

Yatak odamıza Park yatak almayı düşünüyorum.(bebeğim 1 yaşına gelipte ben çalışmaya başladığımda park yatağı anneme vericem,annem bakıcak bebeğime)
Hemen alırmıyım bilmiyorum ama bebek odası takımı,Halısı perdesi,abajuru vs

Yatak
Yastık
Bebek nevresim takımı
Birde yatak kenarlarına konulan minik puflardan,koruma için (belki set halinde vardır,bir fikrim yok)
Pike takımı,Battaniye
Hastane çıkış takımı bebek için
Mevlüt takımı
Zıbın,tulum vs diğer giyim...
Emzik - emzik kabı
Biberon
Bakım kremleri (pişik önleyici,vücut yağı vs)
Banyo ürünleri (şampuan vs)
Banyo küveti- filesi
Banyo süngeri
Bornoz
Elektronik Ateş ölçer
Bol miktarda ağız bezi
Göbek bakım seti
Bebek bakım seti(burun temizleyici,kulak çubuğu,tırnak makası vs)
Emzirme sutyeni
Emzirme yastığı
Hastane için gecelik-sabahlık
Evde giymeye gecelik takımı
Bebek çantası
Bebek arabası
Ve daha aklıma gelmeyen envai çeşit şey

(ilk bebeğim olacağından gezdiğim internete sitelerinden derlediğim liste bu kızçeler, gereksiz şeyler de olabilir içinde)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…