oy angaralı goçum benimmmmantareste botti diye bi mağaza var orda bulduk...
:)) iyi ankaralılar artıyo süpermiş:)) doktor ve hastane tavsiyesi verebilirmisin.. ben son aylara kadar burhaniyedeki doktoruma devam edip sadece doğum için ankaraya gelmek istiyorum o yüzden tavsiyeleriniz benim için çoookk önemli..
Bizde bebek arabası konusunda çok araştırma yapıyoruz, herkesin araba konusunda isteği farklı oluyor, aracımız küçük olduğu için şu ana kadar bize en uygun görünen kraft'ın twist travel system modeli oldu, arkadaşımlarda var onlarda çok memnunlar, ancak tek sorun biraz fiyatı yüksek arabanın
valla çok uygunmuş canım kaçırma bence kampanyadaysa.. bekliyoruz aslında ama bi yandanda alıp masrafları hafifletmek lazım.
ıyy ıgrenc b u yaa dr dıcem gıdınceeeeben previt positive diye elevit muadili başka bir ila kullanıyorum. elevit hiç içmedim ama previt positive kokmuyor hiç.
hos geldınız canımmmmMerhabalar herkese ben bu forumu görmemiştim,
Konu: temmuz 2013 anne adayları buraya:)))) forumunda yazılanlara bakıyordum ama burası epey hareketliymiş :)
Allah kısmet ederse bizde 18 temmuz gibi bebeğimize kavuşacağız, doktorum büyük ihtimalle kızımız olacağını söyledi.
Allah hepimize sağlıkla, sıhhatle bebeğimize kavuşmak nasip etsin inşallah..
soldakı kırmızıya bayıldım sekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrEki Görüntüle 599944 Eki Görüntüle 599945
kızlar eşimle bu puset ve bebek arabasından almaya karar verdik.. bütçemize uygun fiyatta 550 tl ye alıcaz İnşallah... ama renk konusunda karar veremedim... bebek arabasında rengin çokta önemli olduğunu düşünmüyorum açıkcası ama ikisi arasında kaldım açıkcası... sizce kırmızımı yoksa lacivertmii...?
aman bu hamilelikte rezillik diz boyu zaten kocişlerin hoşuna gidiyo gerçi ama ben utanıyorum hallerimden :) canım ağrı varsa ilişki yasak dedi doktor bize hoş ayda yılda bi oluyoda zatendoktoruna sor bi istersen
ivit sormak lazım canım kadın bıktı benden sürekli bişiler soruyorum
Bottilerde indirim var.bende 365 deki bottide gordum.normalde cok pahali ama yaaa.bence kacirma o fiyata
sorcez tabi bıksınlar alıyolar paracıkları :)
kızlar başım çok fena bir yardım ne yaptıysam geçmedi ağrısı tavsiyesi olan varmı
peri cimm balkondan kar ı al bır posete koy soguk su kompleksı yap attakı takvımde bas agrısı ıcn onerı yazıyordu ordan bılıyorum bnmde bsh agrıyordu ıstıfar edınce gectiiiiiiiiiikızlar başım çok fena bir yardım ne yaptıysam geçmedi ağrısı tavsiyesi olan varmı
ben geçen hafta başım yüzünden neredeyse tarifsiz acılar çektim :)
çin yağı ya daçin merhemi denenbir şey var biliyor musunuz? eczanelerdesatılıyor. Onunla şakaklarımı alnımı ovdum ve bir fuları çok sıkı şekilde başıma bağladım Rambo tarzı :) gerçekten çok iyi geldi. Eskiler de yaparmış bunu. Şimdi başım ağrır gibi olas bile eşim bir elinde çin yağı bir elinde fularla üzerime koşuyor
peri cimm balkondan kar ı al bır posete koy soguk su kompleksı yap attakı takvımde bas agrısı ıcn onerı yazıyordu ordan bılıyorum bnmde bsh agrıyordu ıstıfar edınce gectiiiiiiiiii
çok sağol canım şimdi yağ yok ama bende bir fularla bağlayım başımı
buz çok iyi geliyo yaa uyusturuyo resmen bi dene bakalım. kayseride kar buz her yer bu ne ayol yağmadı yağmadı 3 gündür durmuyo evde mahsur kaldık bebişle
Ben golbasinda oturuyorum.is yerim yildizda yakin diye burada oturuyoruz.sen nerde oturuyorsun.evet tosunum kaçırmamak lazım.. siz nerde oturuyosunuz bakim...?
kızlar başım çok fena bir yardım ne yaptıysam geçmedi ağrısı tavsiyesi olan varmı
aynen canım mustafa ertürke gidiyorum demiştin ya hangi erciyes hastanesinde
merkezde mustafa ertürk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?