Kizlar kasik agrilariniz hala devam ediyormu ? Bide arada yanmalar oluo
kızlaaarrr oturmayamı geldinizz hadi katılın sohbeteeee... bütün 2013 annelerinin topikleri koyu sohbette biz çok yavaş ilerliyoruz vallaaaaaaa hadi deneyimleri paylaşın kızlarrrrrr....
ayyyyyyyy senin pıtpıt zamanın geldimiiiii :18: İnşallah sağlıcakla duyarsın minik bebeğinin kalbiniii.. yarın ne kadarlık oluyosun rosecumm...???
İnşallah durarım canım yaa erken mi bilmiyorum ama 6+4 olucam yarın
valla 6. haftada bebeğim kalbi atmaya başlıyomuş bildiğim kadarıyla doktorda bana 10-15 gün sonra gel dedi ben 19 kasım pazartesi gitmeyi düşünüyorum o zamanda tam 7+0 oluyoruz duyuluru heralde... bence sen yarın pıtpıtları duyucan annesi..eğer sen duyarsan bende 6+4 te giderim yani haftaya cumaaaaayy çok heyecanlıı hadi hayırlısıı...
canim bir deneyimim olsa sonuna kadar anlatayimda pek yok bu arada ben omega-3 hap iciyorum kullanan varmi cok faydasi var tavsiye ederim
canim bir deneyimim olsa sonuna kadar anlatayimda pek yok bu arada ben omega-3 hap iciyorum kullanan varmi cok faydasi var tavsiye ederim
valla 6. haftada bebeğim kalbi atmaya başlıyomuş bildiğim kadarıyla doktorda bana 10-15 gün sonra gel dedi ben 19 kasım pazartesi gitmeyi düşünüyorum o zamanda tam 7+0 oluyoruz duyuluru heralde... bence sen yarın pıtpıtları duyucan annesi..eğer sen duyarsan bende 6+4 te giderim yani haftaya cumaaaaayy çok heyecanlıı hadi hayırlısıı...
İnşallah inşallahhhh:18:
Canım bende ilk başlarda vardı kasık ağrısı şimdi yok şükür ama ayaklarımı üşüttüğüm zaman oluyo hemen
Bende açken oluyo canım ama çok fazla değil
Gerçi hamile olmasak da metrobüste midemizin bulanma olasılığı %200
Dediğin gibi kimsenin haberi olmadığı için baş dönmelerimi bertaraf etmekte zorlanıyorum :111:
bol bol kraker ye bi de beyaz leblebi de mide bulantısını kesiyomuş bilgin olsun
cnm bnde kullaniyordum ama hamile olunca biraktim :26:
aaaa evet kizlar sizin bu kasik agrilari ayaklari usutuyorsununzda ondandir ben 2 aydir ayagimdan patik ve ev icinde giyilen pamuklu botlardan giyiyorum belki buyuzden bukadar rahatimdir
balık yağıda kilo yapmazmı canımm yaaa.. aslında balık yiyemiyoruz çooook mantıklı hapını içmekte ben aşırı kilo almaktan korkuyorum çünkü vücudum kilo almaya çoook müsait... doktor bana elevit ve bebe aspirini verdi... bi gün bebe aspirini+artı folik asit diğer gün bebe aspirini+elevit kullanıyorum..
aaaa evet kizlar sizin bu kasik agrilari ayaklari usutuyorsununzda ondandir ben 2 aydir ayagimdan patik ve ev icinde giyilen pamuklu botlardan giyiyorum belki buyuzden bukadar rahatimdir
ayyyyyyyy senin pıtpıt zamanın geldimiiiii :18: İnşallah sağlıcakla duyarsın minik bebeğinin kalbiniii.. yarın ne kadarlık oluyosun rosecumm...???
cnm aramızda 1 gün var ama benim aşırı bulantım yok çok şükür.. karnım acıkınca midem çok bulanıyo.. evet yaaaa işe gidip gelirken o kadar zor oluyokiiiiAllah yardımcımız olsun canım ilk aylarda hamişlek ve çalışmak zorlayacak gibime geliyo.. bebişim doğduğunda ben işten ayrılıcam amaaaaa eşimde kpss sonucuyla bi yere atanırsa çooook süper olucak herşeeey.. Hakkımızda hayırlısı olur İnşalllaaaah....
Selam anneler, ben de bu hafta öğrendim, tahmini doğum tarihimiz 01/07/13 çıktı ultrasonda, ama bana sanki haziran sonu olacakmış gibi geliyor, sizce bu tarihler ne kdar kesin?
ikinci sorum da şu bebişlerin haftalara göre gelişimini gösteren şeyi nasıl alıyoruz profile?
Folık asit de kullanıyomusun canım yoksa sadece onu mu içiyosun.Bende düşünüyorum aslında balık hiç yiyemiyorum çünkü
herkese günaydın arkadaşlar. az önce hastaneden geldik. çok şükür keseyi gördük. çok mutluyum. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. çok mutluyum arkadaşlar. hamileliğimin ilk gününden beri karın ağrım var ve dış gebelikten korkuyodum Allahıma çok şükürki bir sorun yokmuş. bu arada istanbul avrupa yakasında oturanlar için önereceğim tek hastane bağcılar medipol hastanesi. hastane daha sıfır. ve müthiş ilgileniyor tüm personel. muayene ücretide almıyorlar..
yok canim yapmaz ben yillardir iciyorum zayifim normalde yesem aninda siserim mesela zaten alirken uustunu okuyun fat orani fazlaysa faydali degildir zaten cunku bazilarinin icine farkli vitamin ve yag koyuyorlar uzerini okuyup alin
benim bulantılarım döllenme arkasından hemen başlıyor annemde böyleymiş :) hamile olduğumu günüm geçmeden 10 gün önce anlıyorum ben dr bile çok şaşırmıştı:) ilk gebeliğimdede böyle haftalar öncesi başlamıştı bulantılarım garip ama :)
Allah yardımcımız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?