2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canim bir deneyimim olsa sonuna kadar anlatayim da pek yok bu arada ben omega-3 hap iciyorum kullanan varmi cok faydasi var tavsiye ederim

Folık asit de kullanıyomusun canım yoksa sadece onu mu içiyosun.Bende düşünüyorum aslında balık hiç yiyemiyorum çünkü

Canım bende ilk başlarda vardı kasık ağrısı şimdi yok şükür ama ayaklarımı üşüttüğüm zaman oluyo hemen

aaaa evet kizlar sizin bu kasik agrilari ayaklari usutuyorsununzda ondandir ben 2 aydir ayagimdan patik ve ev icinde giyilen pamuklu botlardan giyiyorum belki buyuzden bukadar rahatimdir

canim bir deneyimim olsa sonuna kadar anlatayim da pek yok bu arada ben omega-3 hap iciyorum kullanan varmi cok faydasi var tavsiye ederim

balık yağıda kilo yapmazmı canımm yaaa.. aslında balık yiyemiyoruz çooook mantıklı hapını içmekte ben aşırı kilo almaktan korkuyorum çünkü vücudum kilo almaya çoook müsait... doktor bana elevit ve bebe aspirini verdi... bi gün bebe aspirini+artı folik asit diğer gün bebe aspirini+elevit kullanıyorum..

aynen ya metrobüs berbat hele havalar soğudu iyice kötü oldu
kraker tuzlu ve bana tuzlu yemek kesinlikle yasak.ama bol su içiyorum sağlıkla gelsinde artık çekicem ne yapalım:)

aaaa evet kizlar sizin bu kasik agrilari ayaklari usutuyorsununzda ondandir ben 2 aydir ayagimdan patik ve ev icinde giyilen pamuklu botlardan giyiyorum belki buyuzden bukadar rahatimdir

eveeett ayakları çok sıcak tutmak lazımmış kızlarrr.. dikkat edinn kendinizee.. minişlerimizi iyi koruyalım lütfeeeennnn kızlar benim bebiş heralde pirinç tanesi oldu geçen gün susam tanesiydi

Selam anneler, ben de bu hafta öğrendim, tahmini doğum tarihimiz 01/07/13 çıktı ultrasonda, ama bana sanki haziran sonu olacakmış gibi geliyor, sizce bu tarihler ne kdar kesin?
ikinci sorum da şu bebişlerin haftalara göre gelişimini gösteren şeyi nasıl alıyoruz profile?

Merhabalar bende hazıran annesı olacagım allahın ıznıyle. temmuz annelerı duygusal bebegınıze hazır olun ben ve abım yengec burcuyuz cok duygusalız :S bakalım inşallah saglıkla kucagımıza almak nasıp olur bebıslerımızı

yok canim yapmaz ben yillardir iciyorum zayifim normalde yesem aninda siserim mesela zaten alirken uustunu okuyun fat orani fazlaysa faydali degildir zaten cunku bazilarinin icine farkli vitamin ve yag koyuyorlar uzerini okuyup alin

benim bulantılarım döllenme arkasından hemen başlıyor annemde böyleymiş :) hamile olduğumu günüm geçmeden 10 gün önce anlıyorum ben dr bile çok şaşırmıştı:) ilk gebeliğimdede böyle haftalar öncesi başlamıştı bulantılarım garip ama :)
Allah yardımcımız olsun inşallah

hoşgeldin canımm hayırlı olsuunn... canım bebek tam 40 haftayı doldurursa ve tam gününde olursa 1 temmuz ama şimdiki bebeklerin bir çoğu 40 haftayı beklemiyo 38. 39. haftada geliyolar benimde 8 temmuz ama ben haziran diye bekliyorum açıkcası....

canım ssk lı için mi muayene ücreti almıyorlar, randevu sistemi nasıl sen hangi doktora gidiyorsun kimi önerirsin?

yok canim yapmaz ben yillardir iciyorum zayifim normalde yesem aninda siserim mesela zaten alirken uustunu okuyun fat orani fazlaysa faydali degildir zaten cunku bazilarinin icine farkli vitamin ve yag koyuyorlar uzerini okuyup alin

fat oranı ne oluyo canım..alırken neye dikkat etmem lazım tam yazsana bi olmazsa ben alayım balık yağını... bebeğim zeki ve güçlü olsuuunnn

ayyyy senin baya zormuş canım Allah yardımcın olsuuunnnn... kızlar anneye çekiyolarmış zatennn benim annede sorunlu gebelikler geçirmiş.. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…