Eki Görüntüle 600649
doktorumuz kız gibi duruyor dedi ama bunun için çok erken dedi,1 ay sonraki randevuda netleşicekmiş :)o yüzden kendimi kıza kaptırmak istemiyorum.
güzel anneler nasılsınız bakalım ben 2 gündür giremedim fırsatm olmadı sayfalar coşmuş okuyacam inş. salı günü doktor randevumuz vardı ve gittik herşey yolundaydı bebeğim iyice büyümüş ve hareket ediyordu burun kemiği ve ense kalınlığı da gayet iyi dedi doktorum bi dahaki randevum 3 hafta sonra cinsiyeti sormadım daha küçük diye çok ta merak etmiyom yeterki sağlıklıca doğsun başka da bişey istemem hem bu haftalarda yanılma payıda olabilir bidahaki gidişimde öğrenirim ha bi de tarama testi de yaptık haftaya çarşamba çıkıcak inş. o da temiz çıkar burdan paylaşırım bi de progestan içiyorum daha önce düşük yaptığım için doktorum onu günde 1 e düşürdü daha önce 2 içiyodum bi de folbiolu kesti elevit verdi onu bugün içecem ve iğnelere devam kan pıhtılaşmam old. için hergün göbekten iğne vuruyom dua edin canlar
aynenn sıra kızlardaaa
çok şükür canım.. bununla geçmiş olsun bi dahakine dikkat et yoksa affetmeyiz seni heeeee
ekledim cnmm...
ekledim cnm 2 listeyede...
ekledim cnm 2 listeyede...
anamm totosunu ıstırdığımada bakkk nasılda yatıyo mışıl mışıl... Maşallaaaahhhhhhh kuzumuzaaaa
Günaydın kızlarr. bu babalar bi alem yüzüstü yattığım zaman çocuğu boğacaksın lütfen düzgün yatar mısın diyo gülsem mi ağlasam mıben başka türlü uyuyamam ki zaten bi kaç ay snra istesemde öyle yatamıcam. adam gece sarılırken bile dikkatli sarılıyo bişy olacak diye. ben o yokken oynuyorum istediğim gibi hareket edebiliyorum yoksa elinden gelse yürütmicek beni.
Günaydın kızlarr. bu babalar bi alem yüzüstü yattığım zaman çocuğu boğacaksın lütfen düzgün yatar mısın diyo gülsem mi ağlasam mıben başka türlü uyuyamam ki zaten bi kaç ay snra istesemde öyle yatamıcam. adam gece sarılırken bile dikkatli sarılıyo bişy olacak diye. ben o yokken oynuyorum istediğim gibi hareket edebiliyorum yoksa elinden gelse yürütmicek beni.
hahhaha ben artık yogun ilgiden dolayı resmen kocamdan sogudumsen beni sevmiyosun artık diyooo
ay çok üstüme geliyo yaaaaa
adam ilgilenmese ilgilenmiyon deriz.... ama herseyin bi sınırı var canımmmmm
sarılıyo ya hemen göbeğime sarılıyo allahım yaaaaa
resmen öncelik benden gitti yaaaa
Amaniiinnn bel ve sırt agrisindan ölüyorum kizlar.demin telefon caldi uzandigim koltuktan kalkamadim, kendimi zorladim kalktim bu sefer yuruyemedim.aylardir boyleyim yaaaaa
kıza prenses diyorsak oğlanada prens diyelim kız yazıkkkkk :)
oğlana pipican diyorsak kıza kukucan diyelim
KIZLARRRR
bu arada ensesi burnu kafatası gelişimi parmakları ayakları boyu herşeyi normalmiş maşallah yavruma hatta
9+3te gittiğimde doktor 9+0 demişti, bugünde 12+2 ama 12+4 çıktı değişiyor sanırım gelişimi hafta hafta,
veeeee büyük ihtimalle KIZ dedi ama millete yaymayın kesin değil dedi amaaa biz herkese söyledik bile
kızlar yaa ölüyorum diş ağrısından kanal tedavilik dişim vardı yaptıramadan hamiş kaldım şimdi çok fena karanfilde koydum banamısın demiyo ya başımada vurdu napcam bilemedim:18:
canım ben de yüzüstü yatıyorum hatta bu sabah uyandım yine yüzüstü vaziyetteydim sonra kendi kendime dedim ki bidaha böyle yatmıycam yan yatmaya karar verdim inş. rahat ederim. ben eşime soruyom böyle yatmam zarar verirmi bebeğe yok diyo bebek içerde çok iyi korunuyo zarar vermez diyor benim eşim doktor old. için bazen ona da sorular soruyorum ama yine de dikkat etcem
bende çok fazla uyanıyorum uyku düzenim kalmadı. temelli geriyo insanı. zaten adet olamıyoruz onunda gerginliği var bide uyku problemi eklenince.........ben de ani hareketlerle kalkınca kramp gibi birşey giriyor baağıma tutuluyorum, yavaş hareket etmek lazım bir de soda ya da muz kramplara iyi diyorlardı
canım hayırlı olsun :)) ben de prens ya da prenses deekten yana kullanıyorum tercihimi
canım bence önce diş hekimine sonra da doktoruna sor daha kaç ay var ağrı çekip iltihap varsa kurutmazsan daha kötü olur
:))) bu günlerin tadını çıkar, ben de yüz üztü uyurdum şimdi kendim korktuğumdan yan yatıyorum bir de birisi burada sırt üstü yatmak da iyi değil demişti bir sağ bir sol diğer tarafa dönünce otomatik uyanıyorum geceleri kaç kez uykum bölünüyor, şu hamile yastıkları varmış acaba işe yarar mı
vee son olarak fatos56 okudum dualaeını allah kabul etsin
peki göbüşünün üstüne yatınca acımıyo mu_? benim acıyo bide vicdan azabı cekiyorum bende hemen değişiyorum hafifi yan yatıyorum:))))Günaydın kızlarr. bu babalar bi alem yüzüstü yattığım zaman çocuğu boğacaksın lütfen düzgün yatar mısın diyo gülsem mi ağlasam mıben başka türlü uyuyamam ki zaten bi kaç ay snra istesemde öyle yatamıcam. adam gece sarılırken bile dikkatli sarılıyo bişy olacak diye. ben o yokken oynuyorum istediğim gibi hareket edebiliyorum yoksa elinden gelse yürütmicek beni.
canlarım dualarınızı okudum rabbim bebişlerinizide sizleride korusun kollasın. sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
bi kaç kez acır gibi olmuştu yan yattım ama eminim uyuyunca yüzüstü devam etmişimdir. üşüttüğüm zamanlar hafif ağrıyo karnım onun haricinde şükür yok kasılmalar haricindepeki göbüşünün üstüne yatınca acımıyo mu_? benim acıyo bide vicdan azabı cekiyorum bende hemen değişiyorum hafifi yan yatıyorum:))))
Evet canım hissetsekte rahatlasak artık dün elimi karnıma koydum duş aldıktan sonra benim küçük pıt pıt lar büyüktü elimi koyunca sanki elimi havaya kaldırırmışcasına hissediliyordu sonra kayboldu biraz zaman geçince gene oldu eşime dedim o nabız dır dedi hadi ordan dedim :)))) gel bak çabuk kaçıyor dedim geldi onunda yüzü güldü bebeğimiz diyor inşallah öyledir :)))yok annem yok avucumuzu yalayıp döndük bi totoyla kandırdı biziiii
hepimiz kötü kötü rüyalar görüyoruz
fte diye bi arkadaşın rüyası vardı kopardı beni gülmekten delii hamiş
benimkilerde kabus ve kara komedi şeklinde oscarlık takılmaaaa bebeğimmmmmm
o kitabi biliyorum bizim yanda çalışan bi öğrenci arkadaş vardı
bigün selam verdim gectim yüzüme bakmadı
yüzündede böyle mal saftrik bi gülümseme artık ne okuyorsaDDDD sonradan anlattı kitap ucurdu beni diyeee
benim bu aralar dopinge ihtiyacım var alayım bari libidom donumdan dısarı cıkmıyor yanii öylee işteee
DDDDDDDDD
vallaaaaa bi sucum yok çok üzgünümmm
bebeşimin totosuuu hatrına affedinnn
geveseyisss , fenayısss, hamileyisss,gazmanızzz yehuuuu
geldimmkiii cezama razıyım sanırım cezam 70sayfa okumaktı bitmedi dahaa
çok çok heyecanlıyım bende
tepiklenmek için heyecan yapacak tek varlık biziz
hemen öğrensekk dimii kıssss
Evet canım hissetsekte rahatlasak artık dün elimi karnıma koydum duş aldıktan sonra benim küçük pıt pıt lar büyüktü elimi koyunca sanki elimi havaya kaldırırmışcasına hissediliyordu sonra kayboldu biraz zaman geçince gene oldu eşime dedim o nabız dır dedi hadi ordan dedim :)))) gel bak çabuk kaçıyor dedim geldi onunda yüzü güldü bebeğimiz diyor inşallah öyledir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?