Oyyy maşallah kuzucuğa çok bekletmemiş bariiii... yerim ben bunnarın totosunu yaafff
kızlar ben yine dayanamadım vee dün 2 tane daha tulum aldımhemde kız bebek içinnn.... allahtan 1 ay değiştirme süreleri var bizim pıtırcanda gösterirse cicisiniii ona göre değiştiririm yadaaaa mis gibi giydiririmmm kız olursaaa oy ben totosunu yerim yavrumunnnnn.... bakın bakalım teyzeleri aldığımız ciciler nasılll...?
Eki Görüntüle 599724 Eki Görüntüle 599725
Eki Görüntüle 600231
kıslar çokkkkkkkkkkk mutluyum bebişim kıpır kıpırdı 11+1 olması gerekirken 11+5 çıktı dr teysemis iyi besliyon yaramazı dedikıpır kıpırdı bi durmadı ordan oraya attı kendini yavrum parmağını emiyodu veeeeeeeeeeeeee büyük süpriz ne dersiniz? cinsiyteti öğrendimmmmmmmmmmmm allah nasip ederse kızım olucak dr teysemis büyük ihtimal kız dedi bişey paralelse kızmış ondan anlıyolarmış gösterdi ama ben heycandan unuttum ense kalınlığı çok iyi dedi ikili tarama için kan verdik haftaya çıkıcak sonuç babamız havalar uçtu kız olucağını duyunca erkek çocuğu olan arkadaşlarını arayıp artık görüşmücem sizle diyomuş
:2: kızlar bisürü sayfa olmus hemen masallah.. ben kötüyüm faranjit oldum boğazım feci çok üşüyorum midem bulanıyo bal limon karabiber yaptım ama onuda korka korka kanamaya neden oluyomus bal limon kanı cıvıtıyo zaten şifa niyetine dedim içtim rabbim korusun.. dua edin bana kendinize iyi bakın :2::2:
gerçekten doğum günümüz bile aynı yok artıkjel iğrenç bişey ama jel kullanınca ağrın olmayacak dedi doktorum hiç ağrım olmadı çok şükür..
tombik hamişler topiği süper olarbende polikistik vardı o çok kilo yaptı sonra 2 aşılama yapıldı onlarda kullanılan iğneler derken 77 kiloya çıkmıştım. tedavi eden doktorum bi ilaç verdi aslında şeker ilacı ama polikistik olanlarada çok faydalıymış onla 7 kilo verdim 70le hamiş kaldım 68im şimdik göbeklinin tekiyim simgefikom sen ne kadar çok vermişin yaa maşallah. daha iyi belli eder bebiş kendini.
Allahım çokkkk güzeller arkadaşım yerim ben onun totosunu hemen içinde canlandırdım inşallah içinde olduğu resimlerini de görürüz hepsi çok güzel canım ben de çok istiyorum artık birşeyler almak ama bir doktora gideyim cinsiyet öğreneyim çıkınca hemen birşey alıcam :))))))
aslında çok keyfim yok
evcil öküsümle kavga ettim
dün akşam ağlaya ağlaya
uyudum çok üzgün yattım
sabahta tabi stres üzüntü
mideyi kötü etkiliyo bişe durmuyo midemde
çalışıyorum ama kaçıp gidesim var
bugün size ihtiyacım var
hadi pışpışlayın beni
aslında çok keyfim yok
dün akşam ağlaya ağlaya
uyudum çok üzgün yattım
bugün size ihtiyacım var
hadi pışpışlayın beni
aslında çok keyfim yok
dün akşam ağlaya ağlaya
uyudum çok üzgün yattım
bugün size ihtiyacım var
hadi pışpışlayın beni
hafifçe göbeğime sarılıyo seviyo bazen dua okuyo sonra bi çekiyo elini tam çekiyo adam
Gunaydin kizlar nssilsiniz bakalimmmmm.iki gun kaldi minnoşumu gormeme...heycan dorukta...
bi kaç kez acır gibi olmuştu yan yattım ama eminim uyuyunca yüzüstü devam etmişimdir. üşüttüğüm zamanlar hafif ağrıyo karnım onun haricinde şükür yok kasılmalar haricinde
aslında çok keyfim yok
dün akşam ağlaya ağlaya
uyudum çok üzgün yattım
bugün size ihtiyacım var
hadi pışpışlayın beni
günaydınlar.
kızlar ikili taramada doktor bir sorun yok dedi. değerler normal, bebiş normal.
ama benim yaş grubundakilerin riski 700 civarındayken benim 450 civarındaymış.
kafaya çok takmamıştım ama dün bir arkadaşla muhabbet ederken aklıma takıldı.
risk yok diyemem demişti doktor . şimdi takıldım kaldım ya
:) aman kuzum göbeği napıcaz yaaa bebeişlerimiz sağlıklı olsunlarda varsn göbişler küçük olsun. hem ben hamişlerin büyük göbişlerinden korkuyorum halada öyle bilmiyorum napıcam :):):)))
hepsi aynı yaaa
ay ne güzel ben daha yeni gittim ama sanki uzun zaman olmuş gibi daha şimdiden özlüyoruz ne garip yaaa
cinsiyetini de ögrenicekmisin merln?
anladım canım işte bakalım 1 -2 ay sonraki halimiz ne olcak:))))
bizim iş yerinde kızlar senin göbeğin sanki hiç cıkmıcak gibi diyolarr
ama şimdiden göbeğim var ben sıfır göbek oldugum için doğru düzgün yok
geçen gün eltim benim bile senden daha büyük göbeğim var diyo:d zaten normalde de göbeği oldugu için manyak yaaa
aslında çok keyfim yok
dün akşam ağlaya ağlaya
uyudum çok üzgün yattım
bugün size ihtiyacım var
hadi pışpışlayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?