2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Oyyy maşallah kuzucuğa çok bekletmemiş bariiii... yerim ben bunnarın totosunu yaafff

bi gelsinler bi kokusunu duysam daha ne isterimmm kii, 3 sene bekledik yanlış tedaviler vede doktor sayesinde zaman kaybından ama sonunda geldi bebekimiz hasretle bekliyoruz :)))

Allahım çokkkk güzeller arkadaşım yerim ben onun totosunu hemen içinde canlandırdım inşallah içinde olduğu resimlerini de görürüz hepsi çok güzel canım ben de çok istiyorum artık birşeyler almak ama bir doktora gideyim cinsiyet öğreneyim çıkınca hemen birşey alıcam :))))))

Allah kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin inşallah :)) seninle aynıyız benim de tahmini 30 temmuz 11+2 yim normalde bugün daha kontrolüme 2 hafta var malesef ,nşallah bende öğrenirim cinsiyetini :)))

canım korkmana gerek yok ben de daha yeni iyi oluyorum bal ve limon her gün içtim Allahın izniyle bişeycik olmaz inş iyi olursun hemen :)

kızlar bişi sorcam dündendir idrarımda ara ara yanma oluyu bi de ayağa kalkınca sanki bi açılma hissediyom bu nedir rahim kasılmasımı acaba sizde de oluyomu ayağa kalkmaya korkuyom valla

bana da şeker ilacı vermişti canım sen hala kullanıyomusun bu arada bazı doktorlar kullanın diyo bazıları yok diyo ben bıraktım ben de ilaca başladıktan sonra 5 kilo verdim faydası oluyo iştah kesiyo :)))

aslında çok keyfim yok
evcil öküsümle kavga ettim
dün akşam ağlaya ağlaya
uyudum çok üzgün yattım
sabahta tabi stres üzüntü
mideyi kötü etkiliyo bişe durmuyo midemde
çalışıyorum ama kaçıp gidesim var
bugün size ihtiyacım var
hadi pışpışlayın beni

teşekkür ederiz canım.. İnşallah sende en kısa zamanda cinsiyetini öğrenip ciciler almaya başlarsınnn

bu arada bende bu sabah hissettim galiba bebişimi omu bilmiyorum ama farklı bişeydi... sabah uyandım yataktan hemen kalkmadım sırtüstü uzanıyodum sol tarafımda sanki birisi içerden 2 kere tık tık vuruyomuş gibi hissettim... eşime söyledim belkide bebeğimizdir dediiii... çok heyecanlandım valllaaaaa

günaydın göbüşlüler,

sabah doktora ikili tarama testimizin sonucunu göstermeye gittik,testin sonucunu alınca hımm gayet iyi, bir risk yok diye yorum yaptım, eşimde napıyorum diye bana bakıyoşaşkın şaşkın,

sizler sağolun sayenizde herşeyi öğrendim

neden üzüyo bakim seni sopa yicek bak boşver takma kafana büyütme de gönlünü alacaktır hatasını anlar bebişi düşün biliyorum elinde değil insanın benimde keyfim yok bugün ama uarın daha güzel olcak herşey fıstık

uyyy canım benim,niye üzdü bakayım seni,döveriz biz onu sıkma canını sen,

geçen hafta bizde tartıştık,şuan konusunu hatırlamıyorum ama hamile kadını neden üzüyosun diye oturup ağlamıştım yarım saat kadar.

pıışşşşş pııışşşş pııışşşşşş pışşşşşşşşşşşşşşşşşş

oy kıyamam ben sanaaaaaa kocan seni üzdümüüüü sen ne zaman istersen söyle biz merdaneleri kapıp geliriz bebeğimmm... aman hepsi aynı yaaaaaaa benimkide 2 haftadır şey olmuyo diye tiriplerdeydi canım istemiyo sorla olacak bişey değil yaaa... dün süt fabrikalarımı kaşırken ooo kocaman olmuş ben görmeyeli diyo salak laf vurduruyo aklınca işte...

hepsi aynı şekerim pişman olur elbettt sende ona hepten naz yaparsınnnnn görür gününü

günaydınlar.

kızlar ikili taramada doktor bir sorun yok dedi. değerler normal, bebiş normal.

ama benim yaş grubundakilerin riski 700 civarındayken benim 450 civarındaymış.

kafaya çok takmamıştım ama dün bir arkadaşla muhabbet ederken aklıma takıldı.

risk yok diyemem demişti doktor . şimdi takıldım kaldım ya

hafifçe göbeğime sarılıyo seviyo bazen dua okuyo sonra bi çekiyo elini tam çekiyo adam

:)))
hepsi aynı yaaa

Gunaydin kizlar nssilsiniz bakalimmmmm.iki gun kaldi minnoşumu gormeme...heycan dorukta...

ay ne güzel ben daha yeni gittim ama sanki uzun zaman olmuş gibi daha şimdiden özlüyoruz ne garip yaaa
cinsiyetini de ögrenicekmisin merln?

bi kaç kez acır gibi olmuştu yan yattım ama eminim uyuyunca yüzüstü devam etmişimdir. üşüttüğüm zamanlar hafif ağrıyo karnım onun haricinde şükür yok kasılmalar haricinde

anladım canım işte bakalım 1 -2 ay sonraki halimiz ne olcak:))))
bizim iş yerinde kızlar senin göbeğin sanki hiç cıkmıcak gibi diyolarr
ama şimdiden göbeğim var ben sıfır göbek oldugum için doğru düzgün yok
geçen gün eltim benim bile senden daha büyük göbeğim var diyo:d zaten normalde de göbeği oldugu için manyak yaaa

canımm hepimizde gerginiz yaklaşık 3. adetimizi geride bırKtık başta kocalarımız olmak üzere çatacak yer arıyoruz. 3 gün önce neredeyse sinir krizi geçirecektm böyle sinirlendiğimi hatırlamıyorum daha.olmadık bi sebepten kavga çıkardm.tabi onlarında anlayışlı olmaları gerekiyo sağolsunlar çoğuda öyle.geçer bu durumlar yarına kalmaz hatta sakinleşirsin sıkma canını bebeğin üzülmesin

canım 1-2 doktora daha göster istersen emin olmak için
ama doktor bişey görmediyse yoktur...

bide benim doktor açıkalam yaparken risk grubunun altında degerler cıkmış yani bi sorun yok dedi
demekki üstündeki degerler önemli altındaki kalman iyi.. ben böyle anladım....

Son düzenleme:
herkese günaydıııınnnnnnnnnnn, kızlar bugün ben bebek battaniyesi örmeye karar verdim sizde ördüyseniz yada düşünüyosanız bilgilerimizi paylaşalımmmm :)

:) aman kuzum göbeği napıcaz yaaa bebeişlerimiz sağlıklı olsunlarda varsn göbişler küçük olsun. hem ben hamişlerin büyük göbişlerinden korkuyorum halada öyle bilmiyorum napıcam :):)

ne oldu yaaa anlatsana az....

üf 1 ocak da bende aynı sekildeydim
zaten hassas durumdayız bide neden üstümüze geliyolar kiiii

bende çok aglamıştım umarım akşama yada akşama kalmadan durumu düzeltir
gerci düzeltse de insan hemen unutamıyoo da olsun yarına bişeyin kalmaz inşallahhh
allahtan iş yerindesin kafan dagılıyo canım ona dua et yoksa evde daha kötü olurdun bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…