2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ayyy kıyamam canım yaaa.bizde akşam öküzümle kavga ettik sinir etti beni..dün ne güsel cıktık dolaştıkk bebişimize yatak,araba,ana kucagı,salıncak falan baktık cok eğlendik dedik daha erken önümüzdeki ay almaya başlayalım taksit taksit öderiz anca dedi öküz ama elimiz boş çıkmayalım zıbın aldık bebişimin ilk hediyesi :) buraya kadar sorun yok..güle oynaya geldik eve benim kv başladı nerdeydiniz neden gec kaldınız vır vır vır neyse ben hevesli hevesli başladım anlatmaya şunlara baktık bunlara baktık diye dedim bi park yatak beğendim cok güsel bayıldım dedim ilk altı ay oda takımı almayı düşünmüyorum falan dedim.kv ne dese beyenirsiniz ne gerek varmış şimdi daha erkenmişşşşş bide cocuga kimin bakacagını düşünecekmişiz önce eğer o bakacaksa onun evine yerine göre bişi alacakmışızzz falan falan ben tabi bozuldum.benim öküzde demezmi tabi sen bakıcan anne sen nasıl istersen falan diye sogudum direk adamdan tüm hevesim içime kaçtı.tabi eve cıkınca kavga kıyamet koptu.cok sinirlerim bozuk kızlar yaaa.abartıyormuyum yoksa çokmu alınganım anlayamadım sorun kimde....yardım yardım....

ay bu fotodan nasıl kız oldugunu anlıyorlar
entersan valla. inşallah doğrudur

ben sorunca ısrarla kız benziyor dedi,özellikle ön tarafa doğru batı çıkıntı göremeyince öyle söyledi,
ama bunun çok erken dedi,1 ay sonra erkek de çıkabilir dedi...bakalım kısmet artık :)bu arada parmak emiyor gördünüz mü? :)
hatta doktorumuz bebeğe teşekkür etti,beni hiç yormadı,bu pozisyonu bekliyoruz bazen dakilarca dedi..çok rahat ölçüm yaptı :)

yafu bi kahvaltı yapıyım dedim
kaç sayfa olmuş
bizim anneler çok yaramaz valla

cnm çok sevindim
maşallah kızına

bazı kv ler böle oluyo işte insanın hevesini kursağında bırakıyo kendileri acaba hiçmi heves etmemiş o kadarmı ruhsuzmuş hayrettt bunlara yaaaa......Allahtan benimkiler çoookkk iyiler Allah razı olsun hep destek verirler:)))

olsun olsun onu sevmesi demek aslında seni sevmesi demektir :))

Gunaydin kizlar nssilsiniz bakalimmmmm.iki gun kaldi minnoşumu gormeme...heycan dorukta...
benim de bir hafta var :))

bende çok fazla uyanıyorum uyku düzenim kalmadı. temelli geriyo insanı. zaten adet olamıyoruz onunda gerginliği var bide uyku problemi eklenince.........

ya ben de geçen carladım arkadaşını çağırdı eve ev dağılıyor kirleniyor yarın misafir gelecek dedim, yok yok temizlerim ben dedi sonra tabi her yer kırıntı temizlememiş bir de halıya içecek dökmüş kızınca da kızdın diyor, neyse sonra hatasını anladı sanırım ama tabi sadece anladı

kızlar bişi sorcam dündendir idrarımda ara ara yanma oluyu bi de ayağa kalkınca sanki bi açılma hissediyom bu nedir rahim kasılmasımı acaba sizde de oluyomu ayağa kalkmaya korkuyom valla

canım bende pek olmadı korkma ama imkanın varsa dinlen.

iyi yapmışsın tüm sinirini dökseydin, ama ağlama sen (

sakın takma kafana risk var deseler bie çocuk sapasağlam çıkıyor kaldı ki herkeste var o risk kiminde az kiminde çok ama % 50 bile kesin olacak demek değil, bence hiç endişelenme ama için rahat etsin diye başka dr ye sorabilirsin

Eki Görüntüle 600699 kizlaaarrr buyrun 16 haftalik gobegim ayni kiyafetlerle cekiliyorum farki gorebilmek icin

yaaa benim göbişim daha çok ( ben 5,5 kilo almışım ((

gözün aydın cnm valla güzle haberler var çok murtlu olduk annler

cok belli olmuyo ya ben göremedim ama eminim ekrandan daha iyi görünmüştür.

inşallah cinsiyeti değişmez canım insan alışır yaa hemencik cinsiyetine
benimki söylemdi halbuki 13. haftada gitmiştim şimdi 14. haftadayım 16. haftada gel kesin söyliyim dediiiiiii

seninki heralde cok hareketli değildi ondan belki kızdır kız kendini saklıyomuşl yaa
benimki kıpır kıpırdııı

kötü bişide söylemedimki dedim almaya başlayalım yavaş yavaş öderiz sıkışmadan mantıklı olanda bu değilmi zaten..bide taktılar niye özele gidiyormuşum devlette niye doğum yapmıyormuşum..üstüne üstlük bide o çıktı ay zerre hevesim kalmadı yaaa.sinir oldum kocamda maşallah bana ayrı oynuyor annesine ayrı ........herkese he he diyor intikamım acı olacak ......

hahahah irmegan alemsin

birazcık var işte benimde böyle bende cekilcem:))))

cekil canim gorelim gobusleri buyuyorlar atik:))))

masallah canım sanırım pek kılo almayacaksın ne guzelll

simdiye kadar almadim aslinda super yiyorum ozellikle bu ay hamur islerini fena goturdum insallah fazla sismem

kiiiizzz ne yaptin benimde cenem durmuyor hic korkuyorum ama daha almadim cok sukur koy canim fotonu seninkini de gorelim

kocalar ne yapsın ay bi yanda annesi bi yanda eşi ikisinide kıramıyo her iki tarafada he he diyolar.tabi insan beni kayırsın annesine çemkirsin istiyo ama oda onun annesi napalım bizde anne olucaz :):)

dövelim biz o öküzünü seni nasıl üzer seni bakım

kızlar sizinle bi dedikodu yapmak istiyorum
hırsımı alamıyorum çünküüü

benim kıskanç eltim de benim hamile oldugumu duyar duymaz hemen bende yapmaya kararverdim dedi
eşi burda bile değil subat ayında gelicek
ve o zaman çalışma yapıcaklar... inşallah tutmaz diyorum cünkü sırf fesatlıktan yapıyoo
benim mutlulugumu çekemiyoo

fırf kayınvalimdem bana çok sey yapmasın bebim bebeğim sevilmesin ilgi dagılsın diye yapıyo ama
kafasındaki bütün tilkiler inşallah tersine döner...
cünkü ben onu hiç kıskanmıyorum ne yaparsa daha cok destek oluyorum oysa hep benim yaptıgımı arkadan yapmaya calısıyoo deliriyorummmmm
cok pis laflar sokmak istiyorum ama aklıma bişi gelmiyoo
bana akıl verin yoksa içimde kalıyoooo hiç bişi diyemedim sadece hııı dedim gectim....

kayınvalideme söylemiştim
anne bak bi tande daha torun gelebilir ona göre dedim
ben daha kim oldugunu söylemeden eltin dimi zaten bekliyorum ben ondanöyle bişey dedi hiç şaşırmadım dediii
kıskanç işte.....

aman boşver biz üç eltiyiz ve şu an ikimiz hamişiz
aramızda 2 hafta var
eltim benden 2 hafta önce doğuracak kısmetse
benim kv bazen bi kendince kıyaslamaya giriyo inan umurumda değil
benim bebeğimin kısmeti neyse o
bide bizde ole kıskançlık yok
yanı en azında biz kıskanmıyoz eşimle
uygun bi şey bulursak kendi bebeğimize alıken onlarada alıyoz
iyilikle dövmek derler ya
ole
elitim eğer benden farklı düşünüyosa onun bileceği şey
sende salla boşver
sen yetersin ananesi yetr be gülüm

Ne icin kavga ettiniz bilmiyorum ama eminim haklisindir.bi musteri bi de hamileler herzaman haklidir.ama su anda onun psikolojisi daha hassas seninkinden.sen 9 ay vboyunca taniyip kucagina alacagin bir bebek tasiyorsun.fakat o 9 ay sonra kucagina evlat diye verilecek bir bebek bekliyor.o yuzden hassas ve kafasi cok karisik.senden anlayisli olmani bekleyemem ama isterim...ama sen adresi ver biz onu bi merdane manyagi yapalim yine de
:)))
hepsi aynı yaaa

ay ne güzel ben daha yeni gittim ama sanki uzun zaman olmuş gibi daha şimdiden özlüyoruz ne garip yaaa
cinsiyetini de ögrenicekmisin merln?
Ayy insallah ogrenirim doktora psikolojik baski uygulayacagim soylemezse
Eki Görüntüle 600699 kizlaaarrr buyrun 16 haftalik gobegim ayni kiyafetlerle cekiliyorum farki gorebilmek icin

Ben acik cektim gobegimi.her ayin bitiminde cekiyorum.video da birlestirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…