aslında çok keyfim yok
evcil öküsümle kavga ettim
dün akşam ağlaya ağlaya
uyudum çok üzgün yattım
sabahta tabi stres üzüntü
mideyi kötü etkiliyo bişe durmuyo midemde
çalışıyorum ama kaçıp gidesim var
bugün size ihtiyacım var
hadi pışpışlayın beni
ay bu fotodan nasıl kız oldugunu anlıyorlar
entersan valla.inşallah doğrudur
Eki Görüntüle 600231
kıslar çokkkkkkkkkkk mutluyum bebişim kıpır kıpırdı 11+1 olması gerekirken 11+5 çıktı dr teysemis iyi besliyon yaramazı dedikıpır kıpırdı bi durmadı ordan oraya attı kendini yavrum parmağını emiyodu veeeeeeeeeeeeee büyük süpriz ne dersiniz? cinsiyteti öğrendimmmmmmmmmmmm allah nasip ederse kızım olucak dr teysemis büyük ihtimal kız dedi bişey paralelse kızmış ondan anlıyolarmış gösterdi ama ben heycandan unuttum ense kalınlığı çok iyi dedi ikili tarama için kan verdik haftaya çıkıcak sonuç babamız havalar uçtu kız olucağını duyunca erkek çocuğu olan arkadaşlarını arayıp artık görüşmücem sizle diyomuş
Eki Görüntüle 600699 kizlaaarrr buyrun 16 haftalik gobegimayni kiyafetlerle cekiliyorum farki gorebilmek icin
cok moralım bozuk aağlıyorum
karda ayağım kaydı dustum kalcamın ustune
bebegime bisi olmusmudur cok korkuyorum
dua edın
olmamıstır dımı
Eki Görüntüle 600699 kizlaaarrr buyrun 16 haftalik gobegimayni kiyafetlerle cekiliyorum farki gorebilmek icin
ayyy kıyamam canım yaaa.bizde akşam öküzümle kavga ettik sinir etti beni..dün ne güsel cıktık dolaştıkk bebişimize yatak,araba,ana kucagı,salıncak falan baktık cok eğlendik dedik daha erken önümüzdeki ay almaya başlayalım taksit taksit öderiz anca dedi öküz ama elimiz boş çıkmayalım zıbın aldık bebişimin ilk hediyesi :) buraya kadar sorun yok..güle oynaya geldik eve benim kv başladı nerdeydiniz neden gec kaldınız vır vır vır neyse ben hevesli hevesli başladım anlatmaya şunlara baktık bunlara baktık diye dedim bi park yatak beğendim cok güsel bayıldım dedim ilk altı ay oda takımı almayı düşünmüyorum falan dedim.kv ne dese beyenirsiniz ne gerek varmış şimdi daha erkenmişşşşş bide cocuga kimin bakacagını düşünecekmişiz önce eğer o bakacaksa onun evine yerine göre bişi alacakmışızzz falan falan ben tabi bozuldum.benim öküzde demezmi tabi sen bakıcan anne sen nasıl istersen falan diye sogudum direk adamdan tüm hevesim içime kaçtı.tabi eve cıkınca kavga kıyamet koptu.cok sinirlerim bozuk kızlar yaaa.abartıyormuyum yoksa çokmu alınganım anlayamadım sorun kimde....yardım yardım....
hahhaha ben artık yogun ilgiden dolayı resmen kocamdan sogudumsen beni sevmiyosun artık diyooo
ay çok üstüme geliyo yaaaaa
adam ilgilenmese ilgilenmiyon deriz.... ama herseyin bi sınırı var canımmmmm
sarılıyo ya hemen göbeğime sarılıyo allahım yaaaaa
resmen öncelik benden gitti yaaaa
benim de bir hafta var :))Gunaydin kizlar nssilsiniz bakalimmmmm.iki gun kaldi minnoşumu gormeme...heycan dorukta...
bende çok fazla uyanıyorum uyku düzenim kalmadı. temelli geriyo insanı. zaten adet olamıyoruz onunda gerginliği var bide uyku problemi eklenince.........
kızlar bişi sorcam dündendir idrarımda ara ara yanma oluyu bi de ayağa kalkınca sanki bi açılma hissediyom bu nedir rahim kasılmasımı acaba sizde de oluyomu ayağa kalkmaya korkuyom valla
aslında çok keyfim yok
dün akşam ağlaya ağlaya
uyudum çok üzgün yattım
bugün size ihtiyacım var
hadi pışpışlayın beni
günaydınlar.
kızlar ikili taramada doktor bir sorun yok dedi. değerler normal, bebiş normal.
ama benim yaş grubundakilerin riski 700 civarındayken benim 450 civarındaymış.
kafaya çok takmamıştım ama dün bir arkadaşla muhabbet ederken aklıma takıldı.
risk yok diyemem demişti doktor . şimdi takıldım kaldım ya
slm kızlar ben geldim..
doktordan ense kalınlığı normal dedi, 12+5tim 12+6 çıktı.
cinsiyet belli mi dedim,henüz belli değil ama kız olabilir.kesin demiyorum sen sorduğun için söylüyorum dedi.
1 ay sonraya gün verdi o zaman kesinleşir dedi :):)
ben sorunca ısrarla kız benziyor dedi,özellikle ön tarafa doğru batı çıkıntı göremeyince öyle söyledi,
ama bunun çok erken dedi,1 ay sonra erkek de çıkabilir dedi...bakalım kısmet artık :)bu arada parmak emiyor gördünüz mü? :)
hatta doktorumuz bebeğe teşekkür etti,beni hiç yormadı,bu pozisyonu bekliyoruz bazen dakilarca dedi..çok rahat ölçüm yaptı :)
bazı kv ler böle oluyo işte insanın hevesini kursağında bırakıyo kendileri acaba hiçmi heves etmemiş o kadarmı ruhsuzmuş hayrettt bunlara yaaaa......Allahtan benimkiler çoookkk iyiler Allah razı olsun hep destek verirler:)))
pıışşşşş pııışşşş pııışşşşşş pışşşşşşşşşşşşşşşşşş
oy kıyamam ben sanaaaaaa kocan seni üzdümüüüü sen ne zaman istersen söyle biz merdaneleri kapıp geliriz bebeğimmm... aman hepsi aynı yaaaaaaa benimkide 2 haftadır şey olmuyo diye tiriplerdeydi canım istemiyo sorla olacak bişey değil yaaa... dün süt fabrikalarımı kaşırken ooo kocaman olmuş ben görmeyeli diyo salaklaf vurduruyo aklınca işte...
hepsi aynı şekerim pişman olur elbettt sende ona hepten naz yaparsınnnnn görür gününü
Eki Görüntüle 600649
doktorumuz kız gibi duruyor dedi ama bunun için çok erken dedi,1 ay sonraki randevuda netleşicekmiş :)o yüzden kendimi kıza kaptırmak istemiyorum.
birazcık var işte benimde böyle bende cekilcem:))))
masallah canım sanırım pek kılo almayacaksın ne guzelll
olsun olsun onu sevmesi demek aslında seni sevmesi demektir :))
benim de bir hafta var :))
ya ben de geçen carladım arkadaşını çağırdı eve ev dağılıyor kirleniyor yarın misafir gelecek dedim, yok yok temizlerim ben dedi sonra tabi her yer kırıntı temizlememiş bir de halıya içecek dökmüş kızınca da kızdın diyor, neyse sonra hatasını anladı sanırım ama tabi sadece anladı
canım bende pek olmadı korkma ama imkanın varsa dinlen.
iyi yapmışsın tüm sinirini dökseydin, ama ağlama sen(
sakın takma kafana risk var deseler bie çocuk sapasağlam çıkıyor kaldı ki herkeste var o risk kiminde az kiminde çok ama % 50 bile kesin olacak demek değil, bence hiç endişelenme ama için rahat etsin diye başka dr ye sorabilirsin
yaaa benim göbişim daha çok( ben 5,5 kilo almışım ((
kötü bişide söylemedimki dedim almaya başlayalım yavaş yavaş öderiz sıkışmadan mantıklı olanda bu değilmi zaten..bide taktılar niye özele gidiyormuşum devlette niye doğum yapmıyormuşum..üstüne üstlük bide o çıktı ay zerre hevesim kalmadı yaaa.sinir oldum kocamda maşallah bana ayrı oynuyor annesine ayrı ........herkese he he diyor intikamım acı olacak ......
aslında çok keyfim yok
dün akşam ağlaya ağlaya
uyudum çok üzgün yattım
bugün size ihtiyacım var
hadi pışpışlayın beni
kız yerim ben bunu elinide emermiş sıpacık
kızlar sizinle bi dedikodu yapmak istiyorum
hırsımı alamıyorum çünküüü
benim kıskanç eltim de benim hamile oldugumu duyar duymaz hemen bende yapmaya kararverdim dedi
eşi burda bile değil subat ayında gelicek
ve o zaman çalışma yapıcaklar... inşallah tutmaz diyorum cünkü sırf fesatlıktan yapıyoo
benim mutlulugumu çekemiyoo
fırf kayınvalimdem bana çok sey yapmasın bebim bebeğim sevilmesin ilgi dagılsın diye yapıyo ama
kafasındaki bütün tilkiler inşallah tersine döner...
cünkü ben onu hiç kıskanmıyorum ne yaparsa daha cok destek oluyorum oysa hep benim yaptıgımı arkadan yapmaya calısıyoo deliriyorummmmm
cok pis laflar sokmak istiyorum ama aklıma bişi gelmiyoo
bana akıl verin yoksa içimde kalıyoooo hiç bişi diyemedim sadece hııı dedim gectim....
kayınvalideme söylemiştim
anne bak bi tande daha torun gelebilir ona göre dedim
ben daha kim oldugunu söylemeden eltin dimi zaten bekliyorum ben ondanöyle bişey dedi hiç şaşırmadım dediii
kıskanç işte.....
Ne icin kavga ettiniz bilmiyorum ama eminim haklisindir.bi musteri bi de hamileler herzaman haklidir.ama su anda onun psikolojisi daha hassas seninkinden.sen 9 ay vboyunca taniyip kucagina alacagin bir bebek tasiyorsun.fakat o 9 ay sonra kucagina evlat diye verilecek bir bebek bekliyor.o yuzden hassas ve kafasi cok karisik.senden anlayisli olmani bekleyemem ama isterim...ama sen adresi ver biz onu bi merdane manyagi yapalim yine deaslında çok keyfim yok
dün akşam ağlaya ağlaya
uyudum çok üzgün yattım
bugün size ihtiyacım var
hadi pışpışlayın beni
Ayy insallah ogrenirim doktora psikolojik baski uygulayacagim soylemezse:)))
hepsi aynı yaaa
ay ne güzel ben daha yeni gittim ama sanki uzun zaman olmuş gibi daha şimdiden özlüyoruz ne garip yaaa
cinsiyetini de ögrenicekmisin merln?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?