2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

cnm bende avrupa yakasındayım da acaba buraya randevu alıpda mı gidiliyor?

kızlar bende doktorumdan balık yağı yazmasını istemiştim doktorum balık yağı haplarına hiç gerek yok yiyebiliyosan balığın kendisini ye hapı boşver dedi bana ve yazmadı hergün ceviz fındık badem yiyin o yeter size

fat yani icindeki yag orani demek canim bazilari cook fazla oluyor onlari alma omega3 icinde E.P.A ve D.H.A orani fazla olucak arti bazilarinda a veya e vitamini oluyor ama onlarin oranida fazla olmucak ozellikle E.P.A ve D.H.A dikkat et

söyleyemem ki ofiste tek çalışan benim 10 yıldır aynı işyerindeyim adam ben evleniyorum die trip attı 5 sene çocuk yok dedi işi bırakamazsın sonra ilk gebeliğimi öğrendi dahada bi bozuldu,düşük yapınca ben sana 5 sene yapma demedim mi dedi.
o yüzden şimdiki hamileliğimi 3 ay falan sölemiycem sonra zaten sölüycem ve işten ayrılıcam mecburen
Allah yardımcımız olsun valla hayat gerçekten çok zor

Selamunaleyküm anne adayları.. Topiğiniz hayırlı olsun.. bende 2012 temmuz annesiyim.. geçen sene bu zamanlarda öğrenmiştim hamile olduğumu.. sizin yazdıklarınızı okuyunca kendi hallerimi hatırladım.. Allah hepinize kolaylık versin ve bebeklerinizi hayırlı zamanda kucağınıza almayı nasip etsin..

balik yiyceksin canim ama buyuk balik faydali degil zararli cunku onlar kucuk baliklari yedikleri icin cinko fazla olur en iyi omega3 hem istedigin kadar balik ye omega 3 kadar olmaz

bu nasil bir adam yaaa o ne karisiyor senin hayatina istedigin zaman cocuk sahibi olursun sinir oldum vallaaaa

canım ssk lı için mi muayene ücreti almıyorlar, randevu sistemi nasıl sen hangi doktora gidiyorsun kimi önerirsin?

evet canım sgklı olanlara almıyorlar muayene ücreti. randevuyu telefonla alabilirsin. ama unutma bağcılar medipol diyeceksin, çünkü anadolu yakasındada var yanlışlıkla oradan alma randevunu. hastanenin her noktası mükemmel. 15 dkda işimizi hallettik. ben Lebris Hale AKTÜNTAMER hanfendiye aldım. özellikle bu doktora gitmedim o gün telefonda randevu alırken bu bayana verdiler ve gerçektende çok memnun kaldım. hangi doktora alırsan al memnun kalacağından eminim. çünkü hastanede tamamen hasta odaklı iletişim var. kara düzen yok öyle. danışmanından doktoruna kadar herkes güler yüzlü ve sohbet edip her türlü yardımcı oluyorlar. gidince daha iyi anlayacaksın. 10 tane kadın doğum doktoru var ve hepsi bayan. eğer uzman doktora değilde doçent doktora muayene olmak istersen 50 tl muayene ücreti var. ama bence şu aşamada hiç gereği yok doçent doktora çıkmaya..

oo demek ki tahminlerimde gerçeklik payı var, bizim ilk bebiş olduğundan biraz uzağım bu bilgilere, zamanla öğreneceğim püf noktalarını :) dilerim kolay bir hamilelik olur hepimizinki

kizlar bizim burda imamlar 5 vakit namazi kildirirken hoparlor acik olur ve okudugu sureler duyulur evimin yaninda camii var bizim imam okadar guzeeeeeeeeeeeeellll okuyorki birde kendi dilleri oldugu icin cok daha guzel okuyorlar bizim imamlar gibi 2 dk.kilipta kalmiyorlar uzun uzun okuyor bu sabah muhtesemdi okurken cooook duygulandiiimmaglayasim geldi

bu nasil bir adam yaaa o ne karisiyor senin hayatina istedigin zaman cocuk sahibi olursun sinir oldum vallaaaa

bende acayip sinir oluyorum ama işten bile soğudum o kadar yani ama mecbur 7 aya kadar çalışıcam en azından doğum parası almak için sonra zaten çıkıcam işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…