herkese günaydın arkadaşlar. az önce hastaneden geldik. çok şükür keseyi gördük. çok mutluyum. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. çok mutluyum arkadaşlar. hamileliğimin ilk gününden beri karın ağrım var ve dış gebelikten korkuyodum Allahıma çok şükürki bir sorun yokmuş. bu arada istanbul avrupa yakasında oturanlar için önereceğim tek hastane bağcılar medipol hastanesi. hastane daha sıfır. ve müthiş ilgileniyor tüm personel. muayene ücretide almıyorlar..
balık yağıda kilo yapmazmı canımm yaaa.. aslında balık yiyemiyoruz çooook mantıklı hapını içmekte ben aşırı kilo almaktan korkuyorum çünkü vücudum kilo almaya çoook müsait... doktor bana elevit ve bebe aspirini verdi... bi gün bebe aspirini+artı folik asit diğer gün bebe aspirini+elevit kullanıyorum..
fat oranı ne oluyo canım..alırken neye dikkat etmem lazım tam yazsana bi olmazsa ben alayım balık yağını... bebeğim zeki ve güçlüolsuuunnn
ayyyy senin baya zormuş canım Allah yardımcın olsuuunnnn... kızlar anneye çekiyolarmış zatennn benim annede sorunlu gebelikler geçirmiş.. :18:
isin zormus canim patronuna soyle bence en azindan daha musamahali davranir
söyleyemem ki ofiste tek çalışan benim 10 yıldır aynı işyerindeyim adam ben evleniyorum die trip attı 5 sene çocuk yok dedi işi bırakamazsın sonra ilk gebeliğimi öğrendi dahada bi bozuldu,düşük yapınca ben sana 5 sene yapma demedim mi dedi.
o yüzden şimdiki hamileliğimi 3 ay falan sölemiycem sonra zaten sölüycem ve işten ayrılıcam mecburen
Allah yardımcımız olsun valla hayat gerçekten çok zor
sabir canim sabir o gunlerde gelicek insallah ben daha kimseye soylemedim su kalbini duysam hemen herkeze soylicem ama daha 1 hafta var insallah ilk pit pitlar yarin senden gelir
kızlar bende doktorumdan balık yağı yazmasını istemiştim doktorum balık yağı haplarına hiç gerek yok yiyebiliyosan balığın kendisini ye hapı boşver dedi bana ve yazmadı hergün ceviz fındık badem yiyin o yeter size
söyleyemem ki ofiste tek çalışan benim 10 yıldır aynı işyerindeyim adam ben evleniyorum die trip attı 5 sene çocuk yok dedi işi bırakamazsın sonra ilk gebeliğimi öğrendi dahada bi bozuldu,düşük yapınca ben sana 5 sene yapma demedim mi dedi.
o yüzden şimdiki hamileliğimi 3 ay falan sölemiycem sonra zaten sölüycem ve işten ayrılıcam mecburen
Allah yardımcımız olsun valla hayat gerçekten çok zor
Tek belirti yasamayan benim herhalde:))) ne uyku ne agri cok sukur daha hamile oldugumu anlamadim haftaya carsamba doktora gidicem kalbi icin insallah hayirlisi ile duyariz
günaydın
cnm bende senin gibiyim maşaalha dıyelim yerin kulağı ver
Ne yapım canım sağlık ocağından sonuçlarımı aldım geldim şimdi yarının heyecanı bastı inşallah duyarım pıtpıtlarınıı:26:
canım ssk lı için mi muayene ücreti almıyorlar, randevu sistemi nasıl sen hangi doktora gidiyorsun kimi önerirsin?
hoşgeldin canımm hayırlı olsuunn...canım bebek tam 40 haftayı doldurursa ve tam gününde olursa 1 temmuz ama şimdiki bebeklerin bir çoğu 40 haftayı beklemiyo 38. 39. haftada geliyolar benimde 8 temmuz ama ben haziran diye bekliyorum açıkcası....
cnm bende avrupa yakasındayım da acaba buraya randevu alıpda mı gidiliyor?
oyleyim cok sukur esim bile sen ne bicim hamilesin bir tepki ver diyor
Günaydııınn şekerleeeeerrr
bu nasil bir adam yaaa o ne karisiyor senin hayatina istedigin zaman cocuk sahibi olursun sinir oldum vallaaaa
ayyyyyyyy senin pıtpıt zamanın geldimiiiii :18: İnşallah sağlıcakla duyarsın minik bebeğinin kalbiniii.. yarın ne kadarlık oluyosun rosecumm...???
İnşallah durarım canım yaa erken mi bilmiyorum ama 6+4 olucam yarın
yok cnm benim arkadaşım gebe aramızda 1 hafta var oda 6+4 duydu pıt pıltları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?