2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

valla ben hep erkek diye düşünmüştü..kız deyince değişik oldum..ama farketmez :)1 ay sonra netleşicek..

Temizliği ve bakımı için gerekenler;
•Islak mendil ve temizleme havluları
•Şampuan, sabun, bebek losyonu, pişik kremi, pamuk
•Bebek termometresi
•Alt değiştirme örtüsü
•Bebeklere özel tırnak makası

Beslenmesi ve uykusu için gerekenler;
•Farklı çeşitlerde biberon ve biberon emziği
•Bir kaç farklı emzik çeşidi
•Biberon ve emzik hijyeni için sterilizatör
•Biberon ısıtıcısı ve biberon taşıyıcısı
•Diş kaşıyıcı
•Emzirme minderi

Banyosu için gerekenler;
•Bebek küveti ve filesi
•Banyo süngeri
•Duş termometresi
•Başlıklı bebek bornozu

Giyisileri için gerekenler;
•Yeni doğanlar için bebek bezi
•Hastane çıkış seti
•Body, atlet, tulum, pijama, önlük
•Patik ve çorap
•Eldiven
•Mendil
•Penye şapka
•Yelek ve hırka
•Mont, atkı, eldiven gibi aksesuvarlar

Odası için gerekenler;
•Bebek karyolası
•Bebefon
•Yorgan, çarşaf, nevresim takımı
•Battaniye ve pike
•Cibinlik
•Minder
•Gardırop
•Şifonyer

Yolculuk için gerekenler;
•Bebek malzeme çantası
•Bebek arabası
•Araba koltuğu
•Kanguru

ya benden düşünüyorum deseydi tamamda zaten bi tane cocugu var 3 yasında daha .. kocası burda değil

kv lerdeyken bana ay benim karnım senden dahabüyük diyo şiştim filan diyo pantalonunun önünü açıyo bilmem nee
resmen özenti yaaaaaa

bu kadar mı belli eder bi insan kıskandıgını...

benimde kimseye ihtiyacım yok allah a şükür oldugu kadar yapıcaz
ama zaten biz kv den alıcak herseyiii
o da çatlıcak bi tarafından

sizin eltinle olan durumunuz farklı sanırım bizimki gibi değil
sizin gibi olsa bende bişey demezdim hani düşünse önceden laf ı olsa tamam dicem ama hiç öyle bişey yokken birden bende cocuk yapcam demesi bariz bişeyleri kıskandıgının gösterisi
kv bile beklerim ondan dedi düşün artık..
ya uyuz oluyorum sürekli inşallah olmaz da görürsün diyorum içimden sonrada kendi kendime kızıyorummm üf sinir bi durumdayım yaniiii

bana da şeker ilacı vermişti canım sen hala kullanıyomusun bu arada bazı doktorlar kullanın diyo bazıları yok diyo ben bıraktım ben de ilaca başladıktan sonra 5 kilo verdim faydası oluyo iştah kesiyo :)))
yok canım kullanmıyorum artık glukofendi ilacım. gebelik oluşana kadar kullan dedi toktur bey. benim 2.aşılamada tutmayınca kendi çapımda o ilacı içiyodum bi baktım hamişim senindemi tedaviyle oldu. yaşlarda aynıysa yuh dicem 22yim ben

anamm bu herifler hepmi öküz oldu ne baktılar hayır yok bizden uyuzluğa vuruyolar.. yok annem ağlamayın siz döveris onları biz bebikler bizden yana şimdilik irmegan alemsin yaa süt fabrikalarına çok güldüm

göbüşünü yediğime bak ya nasılda tatalı maaşallah Allahım bağışlasın
owwwwww prenses geliyorrrrrr

çok çok çok geçmiş olsun göbeklim
dikkat et kendine

Eki Görüntüle 600649

doktorumuz kız gibi duruyor dedi ama bunun için çok erken dedi,1 ay sonraki randevuda netleşicekmiş :)o yüzden kendimi kıza kaptırmak istemiyorum.

o parmağınımı emiyooooooo
kısss yerim heeeeee vallaa
şuna bak şimdiden başlamış

bi prenses dahaaa pipicanları sollayacaksınız

ben aklima geldikce cekiyorum valla

heeeyyy mansallah listeye bak alicaz hepsini yapacak bisey yok

biz daha cinsiyetini ögrenmediğimiz için hiç bi plan yapmadık henüz
yada inanamıyoruz daha :))))

süpermiş hemen not alayım...

hanımlar size iyi muhabbetler ben artık ev işlerine geçeyim

belki inanmıcan ama benim adımda pınar süt mandıra kaldı adam ne zaman görse pınar sütlere bak diyo deli mi ne

ben 2,5 sene uğraştım bebek sahibi olabilmek için
ve bunu herkes biliyodu artık
bu hamile olna eltim
bizde artık korunmayacaz bebek isityoruz dedi
bi gün bana allah gönlüne göre versin dedim
ne denir ki
ve 3. ayında hamile kaldı
onun adına seivindim
ama kendi adıma çok üzüldüm
bu konuda en büyük destekçim
büyük eltim oldu
çünkü oda 6 yıl uğraştı kzına kavuşmak için
kv birden beni elinin tersiye itti
çok kötü günler yaşadım
bana işe yaramaz muamelesi yaptı
beni çok üzdü
bu hamile olan eltim onu kıskandığımı düşünüp
kendince mesafeler koydu
abla abla die peşimde gezen kız birden duvarların üstünden baktı
allahtan eşim farkındaydı resti çekti
aldı beni kanatlarının altında
karı koca sarılıp çok ağladık bayramda
ve rabbim mucizemi gönderdi

şimdi bende onları utadırıyorum
ilgileniyorum kendi çocuğum gibi davranmaya çalışıyorum siz bunları yapmıştınınx demiyorum
en önemliside beni hayatımda önemi olan insnlar değil

mesal benim kv şimdide ben onun doğumuna gitcem sen ne yapacaksın die sinirimi bozmaya çalıyo
bende git kocam var annem bakar diom
kendi oğluda anne ben yıllık iznimi doğuma getirecem ben bakarım karıma dio

napıyım zor buldum bu bebeği bu anı yaşamak için çok acı çektim ve kimsenin bozmasını istemiyorum
koy döütne salla be gülüm bi daha gelecek bu günler

kaynanalar bişey alıncada kötü oluyo demekki. biz 3 eltiyiz 3ümüzede hiçbişey almadığı ve bebişlerede almayacağı için gül gibi geçinip gidiyoruz kıskanacak bişeyimiz yok ben hamile olunca dediler kvden bişey bekliyosan bebek için çok beklersin bize 10 yıldır kuruş koklatmadı biz alırız onun yerine senin bebişine dediler. sende hiç takma eltini hem çocuğu varmış hem senin inadına bidaha yapacak yok artık yaa ev eşyası değiştireni gördükte çocuk yapanıda yeni görcez heralde. olmayan bebenin göbeğinden nolacak acaba. ne insanlar var yaa.. hiç takma valla tadını çıkar hamileliğinin kvdende farkındaymış zaten.

iyiki gece başım ağrıdı gene çeneler düşmüş sayfalar uçmuş gitmiş
ya dün dr dönüşü çok başım ağrıdı ilaç içmemek için çok direndim kolanyalarla enseme başıma masaj yaptı eşim ama yok banamısın demedi bitane minoset içtim mecburen vurdum kafayı yattım 8 de 12 ye kadar 3 defa uyandım gene başım ağrıyo sonra yatağıma geçtim gene sürekli uyan uyu gene başım ağrıyo delircektim en son gece 3 te bi uyandım oh yarabbim şükür dedim sevincimden ağlıcaktım baş ağrım geçmiş kızımı gördüğüme bile sevinemedim ağrıdan ama benn niye ağrıdığını buldum dün çok çikolata yedim o tetikledi bi daha o kadar fazla yemicem

canını sıkma kuzum tek sende yok öyle elti:)
hele bende var bitane üstelik eltim olmadan önce 8 yıllık arkadaşımdı.eşimle o tanıştırdı bizi.kayınvaldem kayınpederim yok.herşey iyi gidiyordu taki biz daha nişan yapmadan ev alana kadar.sonra bi değişti oldu anlam veremedim bende.kendisi nikahtan gittik biz eşimle bir olduk çalıştık para biriktirdik düğün yapalım dedik onda bile maraza çıkardılar.araya mesafe açtılar oysa ben onların nikahında gece gündüz yanlarındaydım herşeylerini ben ayarladım ama maalesef karşılığınıda dirseği gösterdi bana allaha havale ediyorum.
ilk hamile kaldığımda aramadı bile düşük yapınca geçmiş olsuna aradı kocasıda kendide.şimdide hamileyim daha birkere bile aramadılar nede 7 aydır evliyim kapımı açtılar.festalığın kıskançlığın bu kadarıda olmaz yani üstelik en yakın arkadaşımdı.ama annem hep derdi kızım kumaların gemisi yürürde eltilerinki yürümez die ahh ahh ne kadar haklıymış anam benim ya.

çok kırgınım kızgınım ama kötü bişi demiyorum.gün olur devran döner elbet.....

Eki Görüntüle 600699 kizlaaarrr buyrun 16 haftalik gobegim ayni kiyafetlerle cekiliyorum farki gorebilmek icin

ben o göbüşün içindeki minnak sıpayı öprerim koklarım bide totosunu ıstırırım tamamı annesiiii

al birini vur ötekine...

benim eltide çok kıskanç ya rabbiimmm... ama eşimin ailesi tarafından kesin ve net olarak kanıtlanmış bişey.. bunlar bizden 3 yıl önce evlenmişler neyse bizim düğünden önce dediki bence uzun bi süre çocuk yapma biraz korun hayatını yaşayın felan dedi bana.. neyse düğüne 1 ay kala korunmayı bıraktığını bebk istediklerini öğrendim İnşallah olur herşeyin hayırlısı felan tüm iyi niyetimle dualarımı ettim çünkü içimde fesatlık yok... neyse evlendikten 2-3 ay sonra bebek düşünüyoruz dedim ben ya manyakmısınız ne gereği var azıcık gezin tozun felan dedi herkes gezmek tozmak istemez bizim evliliğimiz gayet iyi gidiyo bebeğide en kısa zamanda istiyoruz zaten benim görünürde bi sıkıntımda var felan dedim... neyse bu iyice çıldırdı... derkeenn o doktora gitti klomen kullandı ardından 1 kere aşılama yaptı bebek olmadı maalesef.. (olmasını gerçekten çok isterdim çünkü nasıl bir duygu olduğunu biliyorum..)
neyse bizim evlilik 1 yılı doldurunca ben ilk ay klomen kullandım ama eşim ve ablalarımın dışında hiç kimseye söylemedim o ay olmadı.. diğer ay dedimki eltime ben bu ay klomene başlıyorum dedim.. bu dediki bende başlayım olmazsa dedi gittik eczaneden birer kutu klomen aldık neyse benim doktorum iş yerimin yanındaydı o zaman bende geliyim o doktora yumurta kontrolü için dedi normal kendi doktoru başka hastanede iyi gel dedim.. neyse doktoru bu bir bunalttı ama anlatamam yok öylemi yok böylemi bana sebebsiz infertilite diyolar hiçbişey sebebpsiz değildir neden böyle kadın kafayı yiyecekti.. dediki tuğbacım benim senin için yapabileceğim hiçbirşey yok seni sadece tüp bebek merkezine yönlendirebilirim dedi... sinirlendi felan..
neyse benim o klomen kullandığım ay hamiş kaldım çok şükür Rabbime Allah isteyen herkesede nasip etsin.. eltime söyledim sonuçta aynı iş yerinde çalışıyoruz bişey saklamam mümkün olmuyo... aaa çok sevindim hadi hayırlı olsun felan baya içten sevindiğini düşündüm.. meğer öyle değilmiş günden güne bana o kadar soğuk davranmaya başladıki o büyük elti ben ortancayım daha küçük elti gelmedi bize... ilk torunu ben vericem diye acayip bir çabaya girdi ki bunu herkes farketmiş... Rabbime dua ederken ben kendime ne kadar istiyosam onada aynı şekilde dua ediyodum Allah şahidim... ama haketmemiş... 31 aralıktaki randevuda iş yerinden izin aldım bana dediki cinsiyeti öğrenirsen mesaj at dedi tamam dedim.. neyse doktor kız olabilir felan kendiside kız istiyodu neyse ben msj attım doktor tam net olmadığını ama kız olabileceğini söyledi dedim.. iyi hayırlı olsun yazmış gülermisin ağlarmısın...

yakınlarda olan bir diğer kıskançlığıda şu oldu... bilen bilir biz araba almak için uğraşıyoruz hemde tüm altınlarımı veriyorum ben üstünede kredi çekiyoruz onların altlarında sıfır arabalarını evlendiklerinde kayınbabam vermiş benden çokta altını var şuanda.. neyse damarı kabarmış yine geçtiğimiz pazar günü kocasını almış sıfır arabalara bakmaya gitmişler şaka gibi yaaa gerçekten anlamıyorum neden böyle yaptıklarını.. ama ben bebeğimi öğrenip insanların tavrını gördükten sonra hiçbir zaman iyi niyetli olmamak gerektiğini gayet iyi öğrendim kızlar... bundan sonrada bana uzak allaha yakın olsunnn tüm samimiyetimi yakınlığımı kestim bundan sonra meraba meraba bitti....!!

Ben de elti yok.görümce var o da evli değil..rakibim yok ama yine de bir şey görmedim kayınvalidemden.bak geçen hafta marketten ceviz lıyordum eşim alma ben anneme dedim alcak bize.Onun oturduğu yer köylere yakın daha güzelleri geliyor..neyse gittik evine almış kendine yarım kg bişe bana diyor ki içinden al sen..almıcaktım ama sırf orda problem çıkmasın diye bişe demedim.eve geldiğimde eşim cevizden yiyordu yemesene yaa sayılı onlar dedim güldüm :)annenden bir daa bişe istemese,ben gider kendime alırım.insan 1 kg alır verir nolck.ben her onlara gittiğimd tatlı yapıp götürüyorum..ama bundan sonra bitti hiçbir şey yapmam..ve benim ailem de burda değil baya uzaklar bana..ne var yani yardım etsen..pintilikten ölcek gitcek.1 kg ceviz nedir ya..bir daha eşime dedim sakın bir şey isteme!!

çok şükürki eşlerimiz yanımızda sarılıp ağlayacak omuzları var.. bende 2 aşılamadan sonra hamile kaldım kadın tınlamıyo bile. eltimin 10 yıldan sonra oldu tüp bebekle ona bile ilk evlendikleri ay olmuş gibi davrandı kadın. biz eltilerimle iyi anlaşıyoruz Allahtanda kadına hiç fırsatımızı vermiyoruz. yoksa onada banada laf sokup dururdu ben yeni evliydim çok umursamazdım daha erken diye ama o içeri geçip geçip ağlardı. biz kıymetlilerimizi alcaz kucağımıza çok şükür aynen dediğin gibi koy dötüne salla yani kocalarımız var annelerimiz var kimse dert etmesin..

belki inanmıcan ama benim adımda pınar süt mandıra kaldı adam ne zaman görse pınar sütlere bak diyo deli mi ne

ahahahaaaaa süt fabrikası olduk ama vallaaaa.... kocaman oldu benimkilerrrr napıcam ben bunlarla yaaa diyip geziyorum evin içindeeee...

anaaaamm seninkide amma pintiymiş heeee arada benim kv ninde kabarır cimrilik damarı... doğumu devlette yapa araba için 3000 daha vereyim size dedi ben devlette doğum felan yapamam doğum paramı kendim biriktiririm ben dedim... eve gelince dedimki annenlere hiçbirşey aldırmıcaz sözmü dedim tamam bende istemiyorum bişey almalarını dedi... uyuz yaaaaa sanane benim bebeğimden de doğumumdanda...

kızlar benim eltim yok henüz,kayınbiraderim bekar,zaten muhtemelen farklı şehirlerde oluruz, sizin eltilerinizle yaşadığınız kıskançlıkların aynısı ben öz ablamla yaşıyorum,çok üzülüyorum

aynenn bizim sevincimizede eşimin tarafından ortak olan olmadı hiç.. annemler deli gibi sevindiler hergün aradılar ettiler.. senin dediğin gibi canım en iyisi yaptığın iyilikle utandırmak.. ama benim o iyiliği yapmayada gücüm kalmadı... karılı kocalı tüm ailenin burnundan getiriyolar para düşkünleri sabah küçük kaynım resmen ağlayacaktı benden 1 yaş küçük büyük abisinin yaptığı bişey o kadar zoruna gitmişki çocuğun çok üzüldüm valla...

Allah hepsinide ıslah etsin hiçbirşey demiyorum valla....

ay anlatırken bile utandım yaa çok basit şeyler..daha neler neler .almak zorunda değil o ayrı..ama insan gönül almasını da bilmeli...bir de ben istemedim eşim annesinden istemiş..ben şimdiye kadar hiç bir şey istemedim zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…