cok belli olmuyo ya ben göremedim ama eminim ekrandan daha iyi görünmüştür.
inşallah cinsiyeti değişmez canım insan alışır yaa hemencik cinsiyetine
benimki söylemdi halbuki 13. haftada gitmiştim şimdi 14. haftadayım 16. haftada gel kesin söyliyim dediiiiiii
seninki heralde cok hareketli değildi ondan belki kızdır kız kendini saklıyomuşl yaa
benimki kıpır kıpırdııı
aman boşver biz üç eltiyiz ve şu an ikimiz hamişiz
aramızda 2 hafta var
eltim benden 2 hafta önce doğuracak kısmetse
benim kv bazen bi kendince kıyaslamaya giriyo inan umurumda değil
benim bebeğimin kısmeti neyse o
bide bizde ole kıskançlık yok
yanı en azında biz kıskanmıyoz eşimle
uygun bi şey bulursak kendi bebeğimize alıken onlarada alıyoz
iyilikle dövmek derler ya
ole
elitim eğer benden farklı düşünüyosa onun bileceği şey
sende salla boşver
sen yetersin ananesi yetr be gülüm
yok canım kullanmıyorum artık glukofendi ilacım. gebelik oluşana kadar kullan dedi toktur bey. benim 2.aşılamada tutmayınca kendi çapımda o ilacı içiyodum bi baktım hamişimbana da şeker ilacı vermişti canım sen hala kullanıyomusun bu arada bazı doktorlar kullanın diyo bazıları yok diyo ben bıraktımben de ilaca başladıktan sonra 5 kilo verdim faydası oluyo iştah kesiyo :)))
aslında çok keyfim yok
evcil öküsümle kavga ettim
dün akşam ağlaya ağlaya
uyudum çok üzgün yattım
sabahta tabi stres üzüntü
mideyi kötü etkiliyo bişe durmuyo midemde
çalışıyorum ama kaçıp gidesim var
bugün size ihtiyacım var
hadi pışpışlayın beni
pıışşşşş pııışşşş pııışşşşşş pışşşşşşşşşşşşşşşşşş
oy kıyamam ben sanaaaaaa kocan seni üzdümüüüü sen ne zaman istersen söyle biz merdaneleri kapıp geliriz bebeğimmm... aman hepsi aynı yaaaaaaa benimkide 2 haftadır şey olmuyo diye tiriplerdeydi canım istemiyo sorla olacak bişey değil yaaa... dün süt fabrikalarımı kaşırken ooo kocaman olmuş ben görmeyeli diyo salaklaf vurduruyo aklınca işte...
hepsi aynı şekerim pişman olur elbettt sende ona hepten naz yaparsınnnnn görür gününü
Eki Görüntüle 600231
kıslar çokkkkkkkkkkk mutluyum bebişim kıpır kıpırdı 11+1 olması gerekirken 11+5 çıktı dr teysemis iyi besliyon yaramazı dedikıpır kıpırdı bi durmadı ordan oraya attı kendini yavrum parmağını emiyodu veeeeeeeeeeeeee büyük süpriz ne dersiniz? cinsiyteti öğrendimmmmmmmmmmmm allah nasip ederse kızım olucak dr teysemis büyük ihtimal kız dedi bişey paralelse kızmış ondan anlıyolarmış gösterdi ama ben heycandan unuttum ense kalınlığı çok iyi dedi ikili tarama için kan verdik haftaya çıkıcak sonuç babamız havalar uçtu kız olucağını duyunca erkek çocuğu olan arkadaşlarını arayıp artık görüşmücem sizle diyomuş
:2: kızlar bisürü sayfa olmus hemen masallah.. ben kötüyüm faranjit oldum boğazım feci çok üşüyorum midem bulanıyo bal limon karabiber yaptım ama onuda korka korka kanamaya neden oluyomus bal limon kanı cıvıtıyo zaten şifa niyetine dedim içtim rabbim korusun.. dua edin bana kendinize iyi bakın :2::2:
slm kızlar ben geldim..
doktordan ense kalınlığı normal dedi, 12+5tim 12+6 çıktı.
cinsiyet belli mi dedim,henüz belli değil ama kız olabilir.kesin demiyorum sen sorduğun için söylüyorum dedi.
1 ay sonraya gün verdi o zaman kesinleşir dedi :):)
Eki Görüntüle 600649
doktorumuz kız gibi duruyor dedi ama bunun için çok erken dedi,1 ay sonraki randevuda netleşicekmiş :)o yüzden kendimi kıza kaptırmak istemiyorum.
Ne icin kavga ettiniz bilmiyorum ama eminim haklisindir.bi musteri bi de hamileler herzaman haklidir.ama su anda onun psikolojisi daha hassas seninkinden.sen 9 ay vboyunca taniyip kucagina alacagin bir bebek tasiyorsun.fakat o 9 ay sonra kucagina evlat diye verilecek bir bebek bekliyor.o yuzden hassas ve kafasi cok karisik.senden anlayisli olmani bekleyemem ama isterim...ama sen adresi ver biz onu bi merdane manyagi yapalim yine de
Ayy insallah ogrenirim doktora psikolojik baski uygulayacagim soylemezse
Ben acik cektim gobegimi.her ayin bitiminde cekiyorum.video da birlestirecem
Temizliği ve bakımı için gerekenler;
Islak mendil ve temizleme havluları
Şampuan, sabun, bebek losyonu, pişik kremi, pamuk
Bebek termometresi
Alt değiştirme örtüsü
Bebeklere özel tırnak makası
Beslenmesi ve uykusu için gerekenler;
Farklı çeşitlerde biberon ve biberon emziği
Bir kaç farklı emzik çeşidi
Biberon ve emzik hijyeni için sterilizatör
Biberon ısıtıcısı ve biberon taşıyıcısı
Diş kaşıyıcı
Emzirme minderi
Banyosu için gerekenler;
Bebek küveti ve filesi
Banyo süngeri
Duş termometresi
Başlıklı bebek bornozu
Giyisileri için gerekenler;
Yeni doğanlar için bebek bezi
Hastane çıkış seti
Body, atlet, tulum, pijama, önlük
Patik ve çorap
Eldiven
Mendil
Penye şapka
Yelek ve hırka
Mont, atkı, eldiven gibi aksesuvarlar
Odası için gerekenler;
Bebek karyolası
Bebefon
Yorgan, çarşaf, nevresim takımı
Battaniye ve pike
Cibinlik
Minder
Gardırop
Şifonyer
Yolculuk için gerekenler;
Bebek malzeme çantası
Bebek arabası
Araba koltuğu
Kanguru
Temizliği ve bakımı için gerekenler;
•Islak mendil ve temizleme havluları
•Şampuan, sabun, bebek losyonu, pişik kremi, pamuk
•Bebek termometresi
•Alt değiştirme örtüsü
•Bebeklere özel tırnak makası
Beslenmesi ve uykusu için gerekenler;
•Farklı çeşitlerde biberon ve biberon emziği
•Bir kaç farklı emzik çeşidi
•Biberon ve emzik hijyeni için sterilizatör
•Biberon ısıtıcısı ve biberon taşıyıcısı
•Diş kaşıyıcı
•Emzirme minderi
Banyosu için gerekenler;
•Bebek küveti ve filesi
•Banyo süngeri
•Duş termometresi
•Başlıklı bebek bornozu
Giyisileri için gerekenler;
•Yeni doğanlar için bebek bezi
•Hastane çıkış seti
•Body, atlet, tulum, pijama, önlük
•Patik ve çorap
•Eldiven
•Mendil
•Penye şapka
•Yelek ve hırka
•Mont, atkı, eldiven gibi aksesuvarlar
Odası için gerekenler;
•Bebek karyolası
•Bebefon
•Yorgan, çarşaf, nevresim takımı
•Battaniye ve pike
•Cibinlik
•Minder
•Gardırop
•Şifonyer
Yolculuk için gerekenler;
•Bebek malzeme çantası
•Bebek arabası
•Araba koltuğu
•Kanguru
pıışşşşş pııışşşş pııışşşşşş pışşşşşşşşşşşşşşşşşş
Oy kıyamam ben sanaaaaaa kocan seni üzdümüüüü sen ne zaman istersen söyle biz merdaneleri kapıp geliriz bebeğimmm... Aman hepsi aynı yaaaaaaa benimkide 2 haftadır şey olmuyo diye tiriplerdeydi canım istemiyo sorla olacak bişey değil yaaa... Dün süt fabrikalarımı kaşırken ooo kocaman olmuş ben görmeyeli diyo salakLaf vurduruyo aklınca işte...
Hepsi aynı şekerim pişman olur elbettt sende ona hepten naz yaparsınnnnn görür gününü
ya benden düşünüyorum deseydi tamamda zaten bi tane cocugu var 3 yasında daha .. kocası burda değil
kv lerdeyken bana ay benim karnım senden dahabüyük diyo şiştim filan diyo pantalonunun önünü açıyo bilmem nee
resmen özenti yaaaaaa
bu kadar mı belli eder bi insan kıskandıgını...
benimde kimseye ihtiyacım yok allah a şükür oldugu kadar yapıcaz
ama zaten biz kv den alıcak herseyiii
o da çatlıcak bi tarafından
sizin eltinle olan durumunuz farklı sanırım bizimki gibi değil
sizin gibi olsa bende bişey demezdim hani düşünse önceden laf ı olsa tamam dicem ama hiç öyle bişey yokken birden bende cocuk yapcam demesi bariz bişeyleri kıskandıgının gösterisi
kv bile beklerim ondan dedi düşün artık..
ya uyuz oluyorum sürekli inşallah olmaz da görürsün diyorum içimden sonrada kendi kendime kızıyorummmüf sinir bi durumdayım yaniiii
kızlar sizinle bi dedikodu yapmak istiyorum
hırsımı alamıyorum çünküüü
benim kıskanç eltim de benim hamile oldugumu duyar duymaz hemen bende yapmaya kararverdim dedi
eşi burda bile değil subat ayında gelicek
ve o zaman çalışma yapıcaklar... inşallah tutmaz diyorum cünkü sırf fesatlıktan yapıyoo
benim mutlulugumu çekemiyoo
fırf kayınvalimdem bana çok sey yapmasın bebim bebeğim sevilmesin ilgi dagılsın diye yapıyo ama
kafasındaki bütün tilkiler inşallah tersine döner...
cünkü ben onu hiç kıskanmıyorum ne yaparsa daha cok destek oluyorum oysa hep benim yaptıgımı arkadan yapmaya calısıyoo deliriyorummmmm
cok pis laflar sokmak istiyorum ama aklıma bişi gelmiyoo
bana akıl verin yoksa içimde kalıyoooo hiç bişi diyemedim sadece hııı dedim gectim....
kayınvalideme söylemiştim
anne bak bi tande daha torun gelebilir ona göre dedim
ben daha kim oldugunu söylemeden eltin dimi zaten bekliyorum ben ondanöyle bişey dedi hiç şaşırmadım dediii
kıskanç işte.....
benim kıskanç eltim de benim hamile oldugumu duyar duymaz hemen bende yapmaya kararverdim dedi
ve o zaman çalışma yapıcaklar... inşallah tutmaz diyorum cünkü sırf fesatlıktan yapıyoo
fırf kayınvalimdem bana çok sey yapmasın bebim bebeğim sevilmesin ilgi dagılsın diye yapıyo ama
cünkü ben onu hiç kıskanmıyorum ne yaparsa daha cok destek oluyorum oysa hep benim yaptıgımı arkadan yapmaya calısıyoo deliriyorummmmm
bana akıl verin yoksa içimde kalıyoooo hiç bişi diyemedim sadece hııı dedim gectim....
ben daha kim oldugunu söylemeden eltin dimi zaten bekliyorum ben ondanöyle bişey dedi hiç şaşırmadım dediii
kıskanç işte.....
Eki Görüntüle 600699 kizlaaarrr buyrun 16 haftalik gobegimayni kiyafetlerle cekiliyorum farki gorebilmek icin
kıskanç işte.....
kaynanalar bişey alıncada kötü oluyo demekki. biz 3 eltiyiz 3ümüzede hiçbişey almadığı ve bebişlerede almayacağı için gül gibi geçinip gidiyoruz kıskanacak bişeyimiz yokben hamile olunca dediler kvden bişey bekliyosan bebek için çok beklersin bize 10 yıldır kuruş koklatmadı biz alırız onun yerine senin bebişine dediler. sende hiç takma eltini hem çocuğu varmış hem senin inadına bidaha yapacak yok artık yaa ev eşyası değiştireni gördükte çocuk yapanıda yeni görcez heralde. olmayan bebenin göbeğinden nolacak acaba. ne insanlar var yaa.. hiç takma valla tadını çıkar hamileliğinin kvdende farkındaymış zaten.
ben 2,5 sene uğraştım bebek sahibi olabilmek için
ve bunu herkes biliyodu artık
bu hamile olna eltim
bizde artık korunmayacaz bebek isityoruz dedi
bi gün bana allah gönlüne göre versin dedim
ne denir ki
ve 3. ayında hamile kaldı
onun adına seivindim
ama kendi adıma çok üzüldüm
bu konuda en büyük destekçim
büyük eltim oldu
çünkü oda 6 yıl uğraştı kzına kavuşmak için
kv birden beni elinin tersiye itti
çok kötü günler yaşadım
bana işe yaramaz muamelesi yaptı
beni çok üzdü
bu hamile olan eltim onu kıskandığımı düşünüp
kendince mesafeler koydu
abla abla die peşimde gezen kız birden duvarların üstünden baktı
allahtan eşim farkındaydı resti çekti
aldı beni kanatlarının altında
karı koca sarılıp çok ağladık bayramda
ve rabbim mucizemi gönderdi
şimdi bende onları utadırıyorum
ilgileniyorum kendi çocuğum gibi davranmaya çalışıyorum siz bunları yapmıştınınx demiyorum
en önemliside beni hayatımda önemi olan insnlar değil
mesal benim kv şimdide ben onun doğumuna gitcem sen ne yapacaksın die sinirimi bozmaya çalıyo
bende git kocam var annem bakar diom
kendi oğluda anne ben yıllık iznimi doğuma getirecem ben bakarım karıma dio
napıyım zor buldum bu bebeği bu anı yaşamak için çok acı çektim ve kimsenin bozmasını istemiyorum
koy döütne salla be gülüm bi daha gelecek bu günler
belki inanmıcan ama benim adımda pınar süt mandıra kaldı adam ne zaman görse pınar sütlere bak diyo deli mi ne
Ben de elti yok.görümce var o da evli değil..rakibim yok ama yine de bir şey görmedim kayınvalidemden.bak geçen hafta marketten ceviz lıyordum eşim alma ben anneme dedim alcak bize.Onun oturduğu yer köylere yakın daha güzelleri geliyor..neyse gittik evine almış kendine yarım kg bişe bana diyor ki içinden al sen..almıcaktım ama sırf orda problem çıkmasın diye bişe demedim.eve geldiğimde eşim cevizden yiyordu yemesene yaa sayılı onlar dedim güldüm :)annenden bir daa bişe istemese,ben gider kendime alırım.insan 1 kg alır verir nolck.ben her onlara gittiğimd tatlı yapıp götürüyorum..ama bundan sonra bitti hiçbir şey yapmam..ve benim ailem de burda değil baya uzaklar bana..ne var yani yardım etsen..pintilikten ölcek gitcek.1 kg ceviz nedir ya..bir daha eşime dedim sakın bir şey isteme!!
ben 2,5 sene uğraştım bebek sahibi olabilmek için
ve bunu herkes biliyodu artık
bu hamile olna eltim
bizde artık korunmayacaz bebek isityoruz dedi
bi gün bana allah gönlüne göre versin dedim
ne denir ki
ve 3. ayında hamile kaldı
onun adına seivindim
ama kendi adıma çok üzüldüm
bu konuda en büyük destekçim
büyük eltim oldu
çünkü oda 6 yıl uğraştı kzına kavuşmak için
kv birden beni elinin tersiye itti
çok kötü günler yaşadım
bana işe yaramaz muamelesi yaptı
beni çok üzdü
bu hamile olan eltim onu kıskandığımı düşünüp
kendince mesafeler koydu
abla abla die peşimde gezen kız birden duvarların üstünden baktı
allahtan eşim farkındaydı resti çekti
aldı beni kanatlarının altında
karı koca sarılıp çok ağladık bayramda
ve rabbim mucizemi gönderdi
şimdi bende onları utadırıyorum
ilgileniyorum kendi çocuğum gibi davranmaya çalışıyorum siz bunları yapmıştınınx demiyorum
en önemliside beni hayatımda önemi olan insnlar değil
mesal benim kv şimdide ben onun doğumuna gitcem sen ne yapacaksın die sinirimi bozmaya çalıyo
bende git kocam var annem bakar diom
kendi oğluda anne ben yıllık iznimi doğuma getirecem ben bakarım karıma dio
napıyım zor buldum bu bebeği bu anı yaşamak için çok acı çektim ve kimsenin bozmasını istemiyorum
koy döütne salla be gülüm bi daha gelecek bu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?