kızlar benim eltim yok henüz,kayınbiraderim bekar,zaten muhtemelen farklı şehirlerde oluruz, sizin eltilerinizle yaşadığınız kıskançlıkların aynısı ben öz ablamla yaşıyorum,çok üzülüyorum
ay anlatırken bile utandım yaa çok basit şeyler..daha neler neler .almak zorunda değil o ayrı..ama insan gönül almasını da bilmeli...bir de ben istemedim eşim annesinden istemiş..ben şimdiye kadar hiç bir şey istemedim zaten..
Ben de elti yok.görümce var o da evli değil..rakibim yok ama yine de bir şey görmedim kayınvalidemden.bak geçen hafta marketten ceviz lıyordum eşim alma ben anneme dedim alcak bize.Onun oturduğu yer köylere yakın daha güzelleri geliyor..neyse gittik evine almış kendine yarım kg bişe bana diyor ki içinden al sen..almıcaktım ama sırf orda problem çıkmasın diye bişe demedim.eve geldiğimde eşim cevizden yiyordu yemesene yaa sayılı onlar dedim güldüm :)annenden bir daa bişe istemese,ben gider kendime alırım.insan 1 kg alır verir nolck.ben her onlara gittiğimd tatlı yapıp götürüyorum..ama bundan sonra bitti hiçbir şey yapmam..ve benim ailem de burda değil baya uzaklar bana..ne var yani yardım etsen..pintilikten ölcek gitcek.1 kg ceviz nedir ya..bir daha eşime dedim sakın bir şey isteme!!
Ne mutlu sana.benimki daha cok kucuk hissedemiyorum.alt karnim balon gibi sertlesti.dokunsan patlayacak gibi.bebegimin buyudugunu hissetmek cok guzel bisey.ablam 12 haftada hissetmis doktor da ultrasonda bakinca hissedersin demis cok hareketli demis.ama ikinciyi 4 ayda hissetmis.ilki kiz ikinci oglan.
Benim drumun onerisi bu. Sevmiyor adam ilaclari. Dogalinda alinmasi gerektigini dusunuyor da ben oyle dusunmuyorum. Gecmisteki gibi masum degil hicbirsey. Hersey ilacli hormonlu ve dogal yollar da aslinda dogal olmayan yollar oldu gunumuzde. O yuzden en azindan hamilelikte vitamin alimina sicak bakiyorum. Keske gecmisteki gibi urunler ilacsiz ve saglikli olsa da biz de ilac kullanmasak
eennn güzeli tenezzül dahi etmemek canım... aldıysa dursun bi dahaki gelişimde götürürüm felan de bişey verirse ben öyle yapıyorum artık çünkü yaptığını ettiğini başıma kakmaya başladı kv... 3 kuruş aşağı olsun ama biz alalım bebişlere herşeylerini... ben daha da mutlu oluyorum herşeyi kendimiz aldıkça.. Rabbim her birimizede güç kuvvet versin İnşallah...
ben bu yazdıklarınızda eltilerinizin kıskançlık yaptığına dair birşey göremedim.
sizden görünce kendisi de heveslenip bebek istemiş olabilir,bunda ne var? illa kıskançlık olarak neden bakıyorsunuz?
lütfen akrabalarınızın her hareketinin altında kötülük aramayın. siz mutsuz olursunuz.
bebek YAPILMAZ. Allah ol der ve OLUR.
"benden kıskandı da bebek yaptı" ne demek ya?
eşlerinizi de kardeşlerine karşı kışkırtmayın. varsa bile üstünü örtün.. kaybetmezsiniz. kardeşi kardeşe düşman etmek kadar kötü birşey olamaz.
canım sen hiçbirimizin ailesinin içinide bilemezsin hepimizin yaşadıklarınıda bilemezsin.. burada hepimiz herşeyi detaylı anlatmaya kalksak sayfalara sığmazzz... benim ne yaşadığımı yada neler çektiğimi bilmen imkansızzz o yüzden gelip yüzeysel yorumunu bırakıp gitmek mantık işi değil doğrusu... hangi birimiz bebeği biz yaptık dedik dikkatli okursan görürsün çok şükür rabbim nasip ettide oldu dedik.. son sayfaları okuyup hiçbirimiz hakkında yorum yapamazsın buna asla izin vermemmm... kimse kimsenin yaşadığını bilemez... senin yazdıklarını azıcık eşelesek allah bilir neler çıkartırız.. o yüzden sen bence bi daha bu sayfaya girme arkadaşım yoksa topa tutulursun....!!!!!
Günaydın kızlarr. bu babalar bi alem yüzüstü yattığım zaman çocuğu boğacaksın lütfen düzgün yatar mısın diyo gülsem mi ağlasam mıben başka türlü uyuyamam ki zaten bi kaç ay snra istesemde öyle yatamıcam. adam gece sarılırken bile dikkatli sarılıyo bişy olacak diye. ben o yokken oynuyorum istediğim gibi hareket edebiliyorum yoksa elinden gelse yürütmicek beni.
canım arkadaş sanırım essue ' ye söylemiş bunu,sana değil
ben de ani hareketlerle kalkınca kramp gibi birşey giriyor baağıma tutuluyorum, yavaş hareket etmek lazım bir de soda ya da muz kramplara iyi diyorlardı
canım hayırlı olsun :)) ben de prens ya da prenses deekten yana kullanıyorum tercihimi
canım bence önce diş hekimine sonra da doktoruna sor daha kaç ay var ağrı çekip iltihap varsa kurutmazsan daha kötü olur
:))) bu günlerin tadını çıkar, ben de yüz üztü uyurdum şimdi kendim korktuğumdan yan yatıyorum bir de birisi burada sırt üstü yatmak da iyi değil demişti bir sağ bir sol diğer tarafa dönünce otomatik uyanıyorum geceleri kaç kez uykum bölünüyor, şu hamile yastıkları varmış acaba işe yarar mı
vee son olarak fatos56 okudum dualaeını allah kabul etsin
bende bu konu hakkında yorum yapanlardanım genel bi ifade kullanmış sayfa yöneticisi olarak uyarımı yaptım.. biz burda 4 ay boyunca tüm üzüntüyü sevinci ailelerimizle ilgili herşeyi paylaştık.. hiçbirşey bilmeden son 2 sayfayı okuyarak hiçbirimiz hakkında yorum yapamaz.. yapacaksa bunun bir adabı vardır... hepimizi kocalarımızı kardeşlerine kışkırtıyomuşuz gibi algılamış ama kişi karşısındakini kendi gibi görürmüş diyorum...!!
bende bu konu hakkında yorum yapanlardanım genel bi ifade kullanmış sayfa yöneticisi olarak uyarımı yaptım.. biz burda 4 ay boyunca tüm üzüntüyü sevinci ailelerimizle ilgili herşeyi paylaştık.. hiçbirşey bilmeden son 2 sayfayı okuyarak hiçbirimiz hakkında yorum yapamaz.. yapacaksa bunun bir adabı vardır... hepimizi kocalarımızı kardeşlerine kışkırtıyomuşuz gibi algılamış ama kişi karşısındakini kendi gibi görürmüş diyorum...!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?