2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

oda zor canım benimm kendi canından kanından olması daha da zor ama napalımm hayat işte birilerinin mutluluğu neden birilerini bu kadar üzülmesine sebep olur anlamış değilim zatennn

eennn güzeli tenezzül dahi etmemek canım... aldıysa dursun bi dahaki gelişimde götürürüm felan de bişey verirse ben öyle yapıyorum artık çünkü yaptığını ettiğini başıma kakmaya başladı kv... 3 kuruş aşağı olsun ama biz alalım bebişlere herşeylerini... ben daha da mutlu oluyorum herşeyi kendimiz aldıkça.. Rabbim her birimizede güç kuvvet versin İnşallah...

hah al birini vur ötekine valla buda aynı. geçen gün kp fasülye almış iyi pişiyo bu dedi bende bizim fasülye kaç saatte pişiyo dedim babaya. yazık adam gitmiş bize fasülye almış. eve giderken kv diyoki sizdeki fasülyeyide bize verin bari baban az pişmiş seviyo diyo. olur getiririz bidaha herşeyi karşılıklı verelim kaç kilo aldıysanız o kadar kilo getiriyim dedim şakayla karışık gülüyo utanmadan.. bide ben okuyorum okulum çok yoğun bu ara finallerim falan var yazık annem hem kendine koşturuyo hem bana koşturuyoda bigünde gelip bi yardım ediyim demiyo. hamile değilken zaten yapmazdı şimdi yapar sandım şimdi iyce çekti kendini. bide bi seviniyorumki annen yapıyo herşeyini diyo. dayanamadım kanser geçirmiş kadın işime koşturuyo sende oturduğun yerden ona seviniyosun iyi valla dedim. çok bozuldu..

Valla canım birde tamAmen içimizde hareket ettiğini görsek daha bi rahatlıcaz az birşey hissetmek için elimi koyuyorum sürekli :) ne güzel ablan erkenden hissetmiş ilkini benimkide ultrasonda hep hareketli erkek hissediyorum çok ama kızmıki yoksa .... Doktor kız derse çokkkk şaşırırım kesin ama ikisinede çok sevinirim:)

ben şanslıyım sanırım bu konuda :/ pekmezimi anneannem yapıyor balımı polenlerimi de büyükbabamın arıları, turunçgiller yeşillikler ceviz kestane incir zeytin vs... vs... bizim -babamın- bahçesinden tohumlar eski tohumlardan gdosuz, gübrede doğal gübre -inek koyun- yoğurdum tereyağım zeytinyağım herşeyimi annemler gönderiyor. <3 <3 <3 egemmmm <3 <3 <3
**herşeyi mevsiminde yiyorum. kışında; eskilerin yaptığı gibi kurutulmuşları yiyorum-taze fasulye domates incir patlıcan biber vs kuruları- kv içanadolulu kurularda ondan.
takıntılı değilim doğal beslenme konusunda ama annem babam dışında nerdeyse bütün akrabalarımız çiftçi dışardan alınmıyor.

*kan değerlerim normal*

Son düzenleme:
ben bu yazdıklarınızda eltilerinizin kıskançlık yaptığına dair birşey göremedim.
sizden görünce kendisi de heveslenip bebek istemiş olabilir,bunda ne var? illa kıskançlık olarak neden bakıyorsunuz?
lütfen akrabalarınızın her hareketinin altında kötülük aramayın. siz mutsuz olursunuz.
bebek YAPILMAZ. Allah ol der ve OLUR.
"benden kıskandı da bebek yaptı" ne demek ya?
eşlerinizi de kardeşlerine karşı kışkırtmayın. varsa bile üstünü örtün.. kaybetmezsiniz. kardeşi kardeşe düşman etmek kadar kötü birşey olamaz.

Dün giremedim anam ne kaynatmuşınız öyle oku oku birmiyor büssürü sayfa ilerlermiş hamilelik ilerledikçe sayfalar daha çok katlanıyor gibime geldi doktora gidenler cinsiyetlerini öğrenenler olmuş çok sevindim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

İmregan canım kırmızı araba daha iyi sanırım bende kırmızı alıcam kızda erkekte kullanır :)

Hasta olan arkadaşlarımıza Rabbim acil şifalar versin inşallah üşümeyin kendinizi sıkı giyinin

Graft canım karda kayıp düşmüşsün korkma kanaman falan yoksa bebeğin iyidir yat dinlen bundan sonrada daha dikkatli ol,

Aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz :))

Günaydın annişler hepinizi ve bebeklerinizi kocaman öptüm :))

kesinlikle haklısın ama kadının yaptığı her şey baa batıyor.saba kahvltı yapıyruz bir yiyor bir yiyor kıtlıktan çıkmış gibi..o bile bana batıyor...:):)
keşke öyle yapsaydım ama eşime soktum lafımı..sakın bir daha isteme dedim..ayy sıkıldım acıktım bir de..ne yesek ya...iş yerinde de çok zor oluyor..hele akşam daha da zor..bir üşeniyorum sormayın gitsin....evi b.k götürüyor resmen....her yer her yerde....

benim ablamla aramda tam 6 yaş var,ben evin en küçüğüyüm, eşimle 3,5 sene flört ettikten sonra nişanlandım,eşimin ailesi aslında hemen istediler gelip istemeyi ama biz 2 yaz boyunca yaşım küçük olduğu için hep erteledik,neyse ben nişanlandım, 2 ay arayla oda 1 senedir flört ettiği işi dahi olmayan sevgilisiyle nişanlandı.Ben 2 sene nişanlı kaldım,evlenmeme 1 ay kala nişanı attı,zaten olmayacağı en başından beri belliydi, Neyse ben evlendim, evlenmeden önce ailemle kredi borcu ödüyorduk,yatak odamı tüm eşyalarımı ben tek başıma aldım,çalışıp kazandığım parayla hem okudum okul harcımı yatırdım,dersaneye gidiyordum onun ücreti,çeyiz eşyaları vs,cebimde beş kuruş kalmazdı,zorlandığımı göre göre 1 tane toplu iğne almadı,ki ablam benden fazla maaşla çalışır her ay kenara para atardı,çıkarıp para vermedi,nikahımda hiç birşey takmadı,çeyizleri döşemeye gittiğimizde yardım etmedi,hamile olduğumu öğrendiğinde tebrik etmedi,şimdi sorsanız kaç haftalık hamileyim cinsiyeti ne bilmez,ilgilenmez. O böyle arada bana fesat bakışlar atmanın yanında kavga çıkarırken ben hiç bir sevincimi yanında paylaşamıyorum ki,üzülmesin imrenmesin ve aynı zamanda da burnumdan getirmesin diye,
Onun için üzülüyorum eski ablamı göremiyorum kendince evlenememesinin eksiklerini aldığı kıyafetleri gözüme sokarak göstermeye çalışıyo aklınca,çok üzülüyorum o hallerini gördükçe,

Neyse daha çok şey var, moralimi bozmak istemiyorum öğlen öğlen

kızlar nolur bana acıl cevap verırmısınız
2 li test sonuclarım cıkmıs esım arayıp öğrenmiş cıktı demısler sonuc ne pekı demıs kız yorumlayamamıs sanırım. esimde maıl atın demıs neyse sımdı maıl geldı ama ben hiç birsey anlamadım bu seyden. şimdi doktorunu ara dıyeceksınız benım doktorum bıraz cıns konusmayı pek sevmez bana sonucları yorumlayabılecek bırı varmı lutfenn

canım sen hiçbirimizin ailesinin içinide bilemezsin hepimizin yaşadıklarınıda bilemezsin.. burada hepimiz herşeyi detaylı anlatmaya kalksak sayfalara sığmazzz... benim ne yaşadığımı yada neler çektiğimi bilmen imkansızzz o yüzden gelip yüzeysel yorumunu bırakıp gitmek mantık işi değil doğrusu... hangi birimiz bebeği biz yaptık dedik dikkatli okursan görürsün çok şükür rabbim nasip ettide oldu dedik.. son sayfaları okuyup hiçbirimiz hakkında yorum yapamazsın buna asla izin vermemmm... kimse kimsenin yaşadığını bilemez... senin yazdıklarını azıcık eşelesek allah bilir neler çıkartırız.. o yüzden sen bence bi daha bu sayfaya girme arkadaşım yoksa topa tutulursun....!!!!!

canım arkadaş sanırım essue ' ye söylemiş bunu,sana değil

aynen yaaa yüzüstü yatmama kızıyor, koltuğa pat diye atıyorsun kendini yavaşça otursana, yavaş in merdivenden, hızlı yürüme, hava soğuk dışarı çıkma, kimi kadınlar 9 ay boyunca tarlada çalışıyor beni ımzıklaştırma fena olur dedim

canım arkadaş sanırım essue ' ye söylemiş bunu,sana değil

bende bu konu hakkında yorum yapanlardanım genel bi ifade kullanmış sayfa yöneticisi olarak uyarımı yaptım.. biz burda 4 ay boyunca tüm üzüntüyü sevinci ailelerimizle ilgili herşeyi paylaştık.. hiçbirşey bilmeden son 2 sayfayı okuyarak hiçbirimiz hakkında yorum yapamaz.. yapacaksa bunun bir adabı vardır... hepimizi kocalarımızı kardeşlerine kışkırtıyomuşuz gibi algılamış ama kişi karşısındakini kendi gibi görürmüş diyorum...!!

canım ben dün aldım hamile yastığı daha sonra emzirmek için kullanırım. joker'de 68 tlydi burda 22.5 tl görünce hemen aldım kılıfı yıkanıyormuş da...

http://www.butikbebe.com/urundetay/1759/1735/121162/mycey-hamile-destek-yastigi

aman salla ya sölemiş kaçmiş işte

açıkcası eltiside kendisinden özenip bebek yapmak istedi diye sinirlenip inşallah tutmaz diyen zihniyeti bende anlamıyorum irmegan ve yorum yapan arkadaşa katılıyorum.Sözüm sana değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…