bende acayip sinir oluyorum ama işten bile soğudum o kadar yani ama mecbur 7 aya kadar çalışıcam en azından doğum parası almak için sonra zaten çıkıcam işten
benimkide diğer gebeler kocalarına naz yapıyo o zaman ole bulanytı falan olmuyo dio
Günaydııınn şekerleeeeerrr
kizlar bizim burda imamlar 5 vakit namazi kildirirken hoparlor acik olur ve okudugu sureler duyulur evimin yaninda camii var bizim imam okadar guzeeeeeeeeeeeeellll okuyorki birde kendi dilleri oldugu icin cok daha guzel okuyorlar bizim imamlar gibi 2 dk.kilipta kalmiyorlar uzun uzun okuyor bu sabah muhtesemdi okurken cooook duygulandiiimmaglayasim geldi
yarın 6+3 oluyorum kal atışları için dr gel demişti sizce ne yapayım bende pazartesiyi bekleyeyim diyorum ozaman da 6+6 oluyoruz :44:
femoloveeee çok şanslısın tatlım neeredeyim demiştin sen
yarın 6+3 oluyorum kal atışları için dr gel demişti sizce ne yapayım bende pazartesiyi bekleyeyim diyorum ozaman da 6+6 oluyoruz :44:
femoloveeee çok şanslısın tatlım neeredeyim demiştin sen
mansallaaaahh insallah hep boyle gideriz
insallah hayirli birsekilde ayrilirsin adam biraz ters gibi..
adamcagiz ne bilsin birde bizim 1-2 hafta sonra miyde bulantisi baslarsa o zaman ne yapariz bilmiyorum
gunaydin canim hosgeldin
orda ne iş yapıyosunuz canım biraz özel oldu ama ben memurum ama rabbim ömür verirse ilk 4 ay evdeyim sanırımm bebeğim içiiinben suudiarabistanda baskent riyadh da yasiyorum canim
orda ne iş yapıyosunuz canım biraz özel oldu ama ben memurum ama rabbim ömür verirse ilk 4 ay evdeyim sanırımm bebeğim içiiin
roseeee kaçta gitcen balım sen duyarsan öğleden sonrada biz gideriz
orda ne iş yapıyosunuz canım biraz özel oldu ama ben memurum ama rabbim ömür verirse ilk 4 ay evdeyim sanırımm bebeğim içiiin
roseeee kaçta gitcen balım sen duyarsan öğleden sonrada biz gideriz
Kızlar bu progestan ne berbat bişey yaa.inanılmaz çok etkiliyor beni.sabah-öğle-akşam vermişti doktor.ömrümde ilk kez tansiyon düşüklüğü yaşıyorum.geçen gün 8-5 oldu tansiyonum.çok şiddetli bir ense ağrısı.hemşire hanımlar yardımcı oldular Allahtan,zor kendime geldim.doktor çok rahatsız ediyorsa gündüz değil de gece yatarken 2tane iç dedi.bugün öyle yapıcam bakalım.inşallah işe yarar.
yok canim onemli degilbenim esim filistinli canim burda yasiyorlardi evlenince bizde buraya yerlestik ben simdilik calismiyorum engilizce mi ilerletmek icin okula gideyorum...
benimde ofisimde filistinli bir arkadaş var beraber calışıyoruz iyi oluyolar ya çok alçak göünllüler
aynı durumdayız canım benimm sersemim resmen rabbim yardımcımız olsun kanamam varken hastanede günde 6 tane veriyolardı ve ben gün boyu uyuyodum acamıyodum gözlerimi tabi..tansiyon aynı 8-5 iyi durumda 9-6
hamişlikten mide bulanır zaten progestan artırıyo ayrıca ayak ağrısı ve adet sancısı gibi sancı yapar haberin olsun
evet canim cok alcak gonullulerdir ve kadinlara inanilma onem verirler ezmezler yani cok naziktirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?