ayıplamazlar yahu ne olacak kıskısaa takılıyos
umrumdada değil ayrıcaaa
benim kociş az önce işyerime geldi barıştık bana bişe almış
yicek bişe tabiki beni nasıl kandıracağını biliyor
şu sıralarD
bende konustum didim böyle böyle çok zorlama
tmm didi anlayışlı olcam didi
en iyisi konuşmak sanırım tatlişkom
ooooooooooooohhhhhhhhhhhhhh kapanış harika oldu işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeyerim ben seni tontikkkkkk.... kocana deki bi daha beni üzersen kızlar seni dövcekmiş de
asıl kapanış akşama ehuu ehuuu
kıssss kendine dikkat et yolda beldee
bebeşime iyi bak totosundan kırtlattım
oyyyy doğsalardaaa yesek
öpüyommm çok aksama gel bekliyozzz:92:
Ne güzel olur hemen büyüyüp geliverseler ama hamileliğin tadınıda çıkarmak lazım sonuçta çoğumuzun ilk gebeliği herzaman hamile kalmıyoruz ya az daha büyüsünler tekmeler başlasın ozaman daha heyecanlı gecer bu günler :))))))
bizim de 2 hafta oldu nerdeyse dün akşam zorla olur gibi olduNe berbat bişey yarabbim sen bize güç ver.... Yavruma kıyamıyorum bizi ayıplarsa diye bi düşünce var manyakmıyım ben neeee
bu konuyla da ilgili yazceklerim varrr ama susuyorum bugün hırs ve sinir limitimi aştım devrelerim yanacak az sonraaaaaa
kızlar alo bırakın artık şunları bugünlük
kendiniz yormayın artık
bu konular bitmez
boşverin biz çalışır 50 grmlik bilşezk yaparız ya
seni en iyi ben anlarim.bi de eltim hamileyken kv tutturdu odasini amcasi yapar diye o darlikta bize oda yaptirttilar.simdi ben hamiley ya esim de kv dedi odayi amca yapar diye.ne dese begenirsin.ben maddi islere karismam dedi.oyle sinir oldum ki neyseki esim hakkini verdi.allahtan esim haksizliga gelmiyor.hos seslemesem o da ana kuzusu olur ama.kayinbabam da tamam oglum yapariz dedi.yine abisi yapmiyor bisey yani.amaann hayrim olsun.ne diyim.gun olur devran doner.
ya sormın gider ayak benimde cnm sıkıldı
doğum özel hastanede olacak hoca dışardan derken bize baya pahalıya patlayacak
bizde para birikterilim
dedik
buraya kadar çok hoş
benim maaşı olduğu gibi köşeye koyalım doğuma ve artı masraflara harcalayalım dedik ve bu ay sözde koyduk
evdeki hesap çarşıya uymadı
zaten ev taşımıstık ordan bi açılmıştık bu para birktermeyide bu aya sallayınca
sıkıştık
ya herif aradı rapor verdi cnm sıkıldı
Eki Görüntüle 600699 kizlaaarrr buyrun 16 haftalik gobegimayni kiyafetlerle cekiliyorum farki gorebilmek icin
bazen diyorum 4 ay ne cabuk geldi geçti
bazende diyorum dahaa çoook var hemen
kedi manığı gibi doğursak
kudursak onlarla hemen konuşmaya başlasalar
kıpırtı olmayınca insan tam olarak anlayamıyorr
içimde bişeeey varrrr amaaa haniiiiiii:122:
ne güzel zayif hamis olcan fazla kg da almasin
Amiiin canım benimm... Allah razı olsun....
Canım ağzınıza yüreğinize sağlık allah razı olsun sendende eşindende.. İnşallah bebişin sağlıklıca doğarda annesini babasını çoooooook mutlu eder, hayırlı bir evlat olur...
ayyyyy hiç şöyle naz yapamadım vallaaa.... kayınvalidemlere gittiğimde rutin ne yapıyosam yine yapıyorum ayakta kalıyorum uzun süre yemek bulaşık muhabbeti.. ne kayınvalidem nede eltim sende hamilesin çok yorma kendini demediler.. ha deseler bile ben zaten durmam çünkü biliyorum bak bak hamileyim diye kendini nasılda gerçi çekiyo derler.. ne laf vericem milletin ağzına bebek doğunca ben en çok kayınvalidemi merak ediyorum ama :26::26::26:
olmayanmııııııııorda pörtlemiş şey ne ki şekerimmmm varya işteee.... benimde şuanda acayip bi gaz oldu kocaman oldu karnım az önce wcde karnıma baktım karnım kupkuru olmuş derisi dökülüyo sankiiiiiiiiii :18::18::18::18::18::18: ben çatlamayamı başladım kiiiiiiiiiiiiiii
şimdi arkadaşımada gösterdim sen çatlıycan gibi azcık dedi yaaaaabebe yağı süreyim bari her akşam...
kızlar bide göğüslerde çatlayabiliyomuş duydunuzmu hiiççç
Kızlar canım çok sıkkın nolur tesseli edin beni bi buraya girince morelim düzeliyor yoksa ağlayacamm:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Burayada yazmıştım okuyan biliyordur yılbaşından 4 gün önce kv kp annesi kardeşi kızları bize geldiler yılbaşını bizde geçirip gittiler ne kadar yorulsamda sıkılsamda kızsamda ağırladım hizmetimi yaptım ellerini birşeye sürmeden yedi içti gittiler 10 gün oldular gideli..gittiğinden beri kaynanam aramadı nasılsın diye ama oğlunu arıyor biliyorum
Gitmeden burda rahatsızlandı biraz oraya gittigindede aradım nasıl oldun diye sonra 10 gün oldu aradığı yok dedim bari ben arayayım:2::2::2::2:
Biraz önce aradım ''nasılsın anne gittiginden beri aramadın bari ben arayayım dedim '' dedim sonra soğuk konuştu ve bana hattım kapanmıştı dedi baban faturayı ödememiş dedi yalan çünkü faturayı kp burda ödedi hem kendininkini hem kv ninkini ordan belli yalan olduğu dedim ve daha öncede böyle oldu gene aynı bahaneyi uydurdu bende ''eee anne oğluna ararken açıktıda beni arakenmi kapalı oluyor hattın, daha iki gün önce aradın oğlunu o zaman kapalı değilmiydi dedim'' anlamamazlıktan geldi ne dedin anlamadın ayaklarına yattı iyice sinirlendim tekrarladım dediğimi yalancı kadın bana ne dese beyenirsiniz ev telefonundan aradım dedi hayır dedim kendi numarandan aradın telefonu elimle oğluna verdim dedim ııkk kükk gene anlamazlıktan geldi elim ayagım titremeye başladı sinirden tamma anne öyle olsun hadi görüşürüz dedim kapaatım tel
Eşimi aradım anlattım olanı ve gıcık eşim ona ayrı bi kızgınım zaten gittiklerinde annesini arayıp benim adıma özür dilemiş çünkü ben baya kızdım hamile hamile hizmet ettim yoruldum kalkıpda biri yardım etmedi diye neden çağırdın diye demiş annesine eşimin adına özür dilerim kaynanada olsun oğlum önemli değil hamilelik demiş aldırmadık biz onlara demiş halbuki kötü bişi yapmadım ben haksızmıyım ama hamile hamile o kadar yoruldum ki anlatamam yardım etmediler otur biz yaparız bile demedilerr nasıl kızmayayım bensonra annesine demiş eşim aradı böyle böyle dedi diye sonra kaynanam aradı ben sana soğuk konuşmadım senden bişi görmedimki kötü anlamda felan diye ama dedim kim olsa öyle düşünür dedim 2 seferdir her aradığımda sorduğumda aramıyorsun diye hep aynı şeyi söylüyorsun dedim gene anlaşılmıyor dediğin dedi akşam ararım ben seni dedi kapadıı kv nin kulağında problem var cihaz kullanıyor ama işine geleni duyan biri işine gelmeyeni anlamdım diyor:2::2::2::2::2:
Çok sinirim bozuk kızlar napacam şaşırdım sonrasında eşime mesaj attım çok kırıldım hem sana hemde annene benim adıma özür dilemişin bide dedim geçecek gibide dedil dedim çok zoruma gitti dedim ne diyeyim ki dedii :2::2::2::2: Nefret ediyorum kaynanamdan yaa:2::2::2::2::2:
Kusura bakmayın kızlar çok doldum uzun yazdımm :2: :2: :2:
ikili test sonuclarim kotu cikti. dr amniyosentez onerdi aldirmayi dusunmedigim icin yaptirmiycam risk yuksek dedi. cok uzgunum anlatamam. dualariniza muhtacim. daha esime bile demedimaglamaktan soyliyemem herhalde
Öncelikle teşekkür ediyorum ben gerçekten bi abla ve anne gibi nasihatte bulundunuz... yazdıklarınızda çok mantıklı biz henüz yeni evli olduğumuz için böyle düşünüyoda olabiliriz ama yeniyiz ailemizde görmediğimiz sıkıntıları çok yabancı olduğumuz kişiler yaşatınca bize haliyle bi tavır ve set giriyo araya... diğer tecrübeli olduğunu savunan arkadaşta böyle yazsaydı bu kadar tepki almazdı eminim... yazdığınız nasihatlere dikkat edicem... Gerçekten çok teşekkür ederim ablalığınız için...
ABLACIM DİYORUM 23 YAŞINDAYIM ÇÜNKÜ. SİZİN USLUBUNUZ NASİHAT OLDUĞUNU BELLİ EDİYO ÇOK SAĞOLUN AMA ARKADAŞLARIN USLUPLARI PEK DE GÜZZEL DEĞİLDİ TAKTİR EDERSİNİZ. BEN 1 BUÇUK YILLIK EVLİYİM VE EVLENDİĞİMDEN BERİ OĞLUM OLURSA BEN BÖYLE DAVRANMIYCAM GELİNİME DEDİRTCEK KADAR ÇOK ÜZÜLDÜM ABLA BEN. DÜĞÜNÜMÜN ERTESİ GÜN BANA TAKTIKLARI BİLEZİKLERİ ELİMDEN ALDILAR O KIZIMINDI SANA GÖSTERMELİK TAKTIK DİYE ALTINLARIMI ALDILAR KINA GECESİNDEKİNE KADAR. BİŞEY DEMEDİM YİNE ŞU AN HAMİLEYİM EŞİMDE BENDE HEM OKYOR HEM ÇALIŞIYORUZ VE BANA BENİM BEBEĞİM DAHA ÖNEMLİ DMESİ VE KV MİNDE EVET DEYİP ONA KATILMASI ÇOK ÜZDÜ ÇOK KIRILDIM BENİM BU ŞEHİRDE KİMSEM YOK DESTEK OLCAK HER ŞEYİMİ KENDİM YAPTIM AŞEREMEDİM BİLE NAZLANA NAZLANA ABLA ŞİMDİ HAKSIZMIYIM BEN..TECRÜBENİZE DAYANARAK SORYORUM ABLA NE YAPARDINIZ BEİM YERİMDE OLSAYDINIZ
kızlar alo bırakın artık şunları bugünlük
kendiniz yormayın artık
bu konular bitmez
boşverin biz çalışır 50 grmlik bilşezk yaparız ya
ya sormın gider ayak benimde cnm sıkıldı
doğum özel hastanede olacak hoca dışardan derken bize baya pahalıya patlayacak
bizde para birikterilim
dedik
buraya kadar çok hoş
benim maaşı olduğu gibi köşeye koyalım doğuma ve artı masraflara harcalayalım dedik ve bu ay sözde koyduk
evdeki hesap çarşıya uymadı
zaten ev taşımıstık ordan bi açılmıştık bu para birktermeyide bu aya sallayınca
sıkıştık
ya herif aradı rapor verdi cnm sıkıldı
İlk hareketi nasıl hissettiniz nasıl bişeydi ne hissettiniz
Evet canım ama annesi bide şöyle düşün 3 haftaya kadar herkes yazmaya başlıycak hissediyorum diye o günlerde gelicek inşallah :))))
ya benimde ara ara içimde kıpır kıpır bişiler oluyo ama gaz mı bebiş mi daha ayırt edemiyorum kiiiii
bende bu kadar gaz varken
çocuk havada geziyordur
yüzmüyordur zaten
ahahah çok güldürdün beni yaaa Allah iyiliğini versin
valla bizimkiler gazman olcak galibaaaa
bide ben çok tarhana çorbası yiyorum eşim diyo ki dogunca adını tarhan koyalım
bende yok dedim tarkan koyalım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?