2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ooooooooooooohhhhhhhhhhhhhh kapanış harika oldu işteeeeeeeeeeeeeeeeeee yerim ben seni tontikkkkkk.... kocana deki bi daha beni üzersen kızlar seni dövcekmiş de

ya sormın gider ayak benimde cnm sıkıldı
doğum özel hastanede olacak hoca dışardan derken bize baya pahalıya patlayacak
bizde para birikterilim
dedik
buraya kadar çok hoş
benim maaşı olduğu gibi köşeye koyalım doğuma ve artı masraflara harcalayalım dedik ve bu ay sözde koyduk
evdeki hesap çarşıya uymadı
zaten ev taşımıstık ordan bi açılmıştık bu para birktermeyide bu aya sallayınca
sıkıştık
ya herif aradı rapor verdi cnm sıkıldı

ooooooooooooohhhhhhhhhhhhhh kapanış harika oldu işteeeeeeeeeeeeeeeeeee yerim ben seni tontikkkkkk.... kocana deki bi daha beni üzersen kızlar seni dövcekmiş de

asıl kapanış akşama ehuu ehuuu
kıssss kendine dikkat et yolda beldee
bebeşime iyi bak totosundan kırtlattım
oyyyy doğsalardaaa yesek
öpüyommm çok aksama gel bekliyozzz:92:

asıl kapanış akşama ehuu ehuuu
kıssss kendine dikkat et yolda beldee
bebeşime iyi bak totosundan kırtlattım
oyyyy doğsalardaaa yesek
öpüyommm çok aksama gel bekliyozzz:92:

Ne güzel olur hemen büyüyüp geliverseler ama hamileliğin tadınıda çıkarmak lazım sonuçta çoğumuzun ilk gebeliği herzaman hamile kalmıyoruz ya az daha büyüsünler tekmeler başlasın ozaman daha heyecanlı gecer bu günler :))))))

bazen diyorum 4 ay ne cabuk geldi geçti
bazende diyorum dahaa çoook var hemen
kedi manığı gibi doğursak

kudursak onlarla hemen konuşmaya başlasalar

kıpırtı olmayınca insan tam olarak anlayamıyorr
içimde bişeeey varrrr amaaa haniiiiiii:122:

bizim de 2 hafta oldu nerdeyse dün akşam zorla olur gibi oldu Ne berbat bişey yarabbim sen bize güç ver.... Yavruma kıyamıyorum bizi ayıplarsa diye bi düşünce var manyakmıyım ben neeee

hahaa bizde tık yok :) Kociş bebişe bişi olur dio

bu konuyla da ilgili yazceklerim varrr ama susuyorum bugün hırs ve sinir limitimi aştım devrelerim yanacak az sonraaaaaa

Aynen canım az gülelim ya beişler de sinirlencek tekmiliycek ( keşke tekmeleseler )
kızlar alo bırakın artık şunları bugünlük
kendiniz yormayın artık
bu konular bitmez
boşverin biz çalışır 50 grmlik bilşezk yaparız ya

başımızın sadakası olsun allah sağlık versin yaparıs tabi kıssss

işte kendilerine gelince aslan kesiliyolar canım sadakamız olsun işte ne diyelim allah biliyo içimizi

seni çook iyi anlıyorum
bende güya kenara para atcaktım
cık olmadı artık diğer aya atarız
kociş iş değiştirdi biraz zaman kaybı yaşadık
ama kısmetini yiyor her çocuk
inşallah bidaha ki ay atarsın gullummmm:13:

Evet canım ama annesi bide şöyle düşün 3 haftaya kadar herkes yazmaya başlıycak hissediyorum diye o günlerde gelicek inşallah :))))

bende agır olmayacak sekilde bayatlıkda olmayacak şekilde yapıyorum
ama sagolsun bizimkiler o konuda anlayışlı beni ne ezmeye çalışmazlar zaten bende de ezilcek göz yok

neyse idare ediyoruz işte ....
evet bu gaz sorunu herkeste var sanırım hamişlerde yaniii
akşam yemeklerinden sonra hele kocaman oluyo suanda çeksem var ya sabahki görüntüsünden eser yok hem sert hemde kocaman....

hemen yaglanmalısın
ben ilk günden beri sürekli bebe yagı ile yaglanıyorum
bide bagdem yagı aldım ikisini karıştırıp sürücem...

şimdi arkadaşımada gösterdim sen çatlıycan gibi azcık dedi yaaaaa bebe yağı süreyim bari her akşam...

kızlar bide göğüslerde çatlayabiliyomuş duydunuzmu hiiççç

herkes osuruktan nem kapıyo du devirde :)))) kusura bakmayın ama öyle
hem karşı taraf hem biz hepimiz aynıyız..
ne gerek varsaa anlamıyorum yaa
eşinde ayrıca bi tuhaf ne diye senin adına özür diliyo bilip bilmeden halla hallaaa

ikili test sonuclarim kotu cikti. dr amniyosentez onerdi aldirmayi dusunmedigim icin yaptirmiycam risk yuksek dedi. cok uzgunum anlatamam. dualariniza muhtacim. daha esime bile demedim aglamaktan soyliyemem herhalde

ya canım aynen inanma hemen dur bakalım
bende ikili test yaptırdım ama inan hiç düşünmeden yaptırdım cok yanlış çıkan var
sen başka doktorlarada bi git hemen üzülme bi araştır
herseyin hayırlısı Rabbim ne derse o olur lütfen üzülme... hemen iyi bir doktora gidin..

Estağfurullah canım..O sıkıntılardan zamanında hep geçtik,şahit olduk.Bu hayat böyle geçmez dediğimizde çok oldu.Bahsettiğim ablanın uyarısı hep kulağıma küpe olmuştur.Ben zamanla kayınvalidemi çok sevdim.Demek istediğim;benim onun niyetinde artniyet aramamaya başlamamla düzeldi herşey...Gerçekten niyeti kötü,fesat insanlarda olabilir.İmtihan dünyasındayız.Cenab-ı Hak bizide böyle sınıyo deyip, sabırla dua edecek ve daha beterinden Allah'a sığınacağız..

Evet canım..Uslup çok önemli...Ama bana göre burada şikayet durumunda olanlarında uslubu pek güzel değil..Kimseyi savunma gibi bir görevim,mecburiyetim yok..Sevmediğiniz kişi hakkında(hele ki kayınvalide biraz sevmeye mecbursun,çünkü oğluyla evlisin) kızgınlıkla uslup dışı kelimeler kullanırsan,ona zarar vermekten çok kendin zarar görürsün.Bu kötü düşünceler o kişi ile mesafeni iyice açar.Uçurum büyür.Çözümden çok çözümsüzlük yaşanır.

Düğününde yaşadıkların hiç hoş şeyler değil..Çok kırıcı..Buna benzer olaylar da çok yaşanıyor.Bebeğin konusunda da sana şu örneği vereyim:mesela benimde kendi ailem de abimin çocuğunu benim çocuğumdan ayırırdı.Yüzüme karşı onun yeri ayrı derlerdi.Buna ne dersin..Karşındakine yine el dersin ama kendi insanından böyle muamele görmek daha yıkıcı...Haa ne mi yaptım,üzülsemde kırılsamda hiç kimseye fırsat vermedim.Umurumda değilmiş gibi davrandım.Tefekkür ettim...ve bu her konuda böyle oldu..Senin yerinde olsam yine aynı şekil davranırım.İçinde olduğum sıkıntıları kimseye anlatmadım.Kendi annemde dahil olmak üzere..Anneler duygusal davranıp yanlış yönlendirebilirler.Yabancılarda işime geleni söylerler(ahh ahh vahh vahh,ne yapsan haklısın) çözümü değil..Çözüm bende;düşüncelerimde ve davranışlarımda..Sinirim geçince bazı noktalarda hatalı olduğumuda görürüm.İyiki tepki vermemişim derim.iki bilezikle eşyayla mutlu olunmuyor canım..yıllar geçince önemini yitiriyor.Ne güzel ne mutlu sana..Herşeyimi kendim yaptım diyorsun..çok güçlüsün ve kimseye ihtiyacın yok..bu dünyada da zaten kimsenin kimseye faydası yok..bence kendi kendine yetebilmek çok büyük nimet..Rabbim eşinle senin işlerinizi denk getirsin.

kızlar alo bırakın artık şunları bugünlük
kendiniz yormayın artık
bu konular bitmez
boşverin biz çalışır 50 grmlik bilşezk yaparız ya

Ne güzel dedin yaa..Karşılık bekleyerek yaşamak zayıflıktır.Kendi emeğinle sahip olmak gibisi var mı yaa..Her baktığında sana emeğini ve gücünü gösterir.

olsun canım daha var biriktirirsiniz daha
hepsini koymasanızda bir kısmını koyarsınız
hem şimdi kk a taksit yapıyolardır hastaneler
biz eşimle cogu şeyimzi taksitle aldık
hatta ev aldık kredi ile onu da sonucta taksit gibi ödüyoruz ya bi ev almadıgımız kalmıştı taksitle diyip gülüyoruz

Evet canım ama annesi bide şöyle düşün 3 haftaya kadar herkes yazmaya başlıycak hissediyorum diye o günlerde gelicek inşallah :))))

ne cinsiyet öğrenebildim
ne hareket hissettim
vallaha merak etmeyecen en iyisi
inşallah gelecekkk teysesiiii :))))))
oyy tepik oy kafa oyy yumruk oyyyy dötünü attırdı filan derken bulcas kendimiziii

bende bu kadar gaz varken
çocuk havada geziyordur
yüzmüyordur zaten

ahahah çok güldürdün beni yaaa Allah iyiliğini versin
valla bizimkiler gazman olcak galibaaaa

bide ben çok tarhana çorbası yiyorum eşim diyo ki dogunca adını tarhan koyalım
bende yok dedim tarkan koyalım o zaman

ehuehuehuuu
yeminle gazman olan biziz
tarhana koyun siz direk
bakar bakar gülersiniz
benimkide asil koyalım diyo bende
dedim o köpek ismi koydurmam
delirtiyo beni bazen ben yaptım
ben yaptım adını da ben koycam diyoo s
anki çok iş yapmış gibiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…