2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

kocaman kocaman güldüm buna daaa:90: asil aslında neden olmasın yaaaa
yanına bi isim daha olursa süper olur..

bizde diyoruz kiii kız olur ben erkek olursa sen koy
çünkü o kız esmi söylerse ben şüphelenirim piskopatlık o derece...
şaka bi yana ortak karalr alırız yaa:)) ikimizin kararı olcak valla o kısımda meşakkatli yaa biz anlaşamıyoruz isim konusunda resmen yandıkk

aynen sizde bizim gibisiniz
1 saat olmadı konusalı
didim kız istiyosun sen koy
erkekse ben koyarım adını
baştan anlaşalım didim
aslında güzel isim asil
ama ablamların rahmetli köpeğinin adınımı koycam kısssss
yemin ediyorum sülale gülmekten kırılır

Bizde dün aksam konuştuk isim olayını iki isim düşünüyoruz ama karar vermedik erkek olunca babamin kız olursa anamın ismi olcak demedi mı bana gelenler geldi mı babayı anlarım ve isterimde diyelim hani örf adet diyelim ana ismi ne oluyo ben başladım cok istiyorsan ablanlara söyleseydin onlardan biri koysaydı ben koymuyorum sevmediğinden değil ama istemiyorum ananı adını vereceksen adına Hayrat yaptir dedim çıldırmışim

Ya Gülüm sıkılma o rapor aybaşı ortası Aysonu olarak verilir hesaplar yapılır evdeki hesap çarşıya uymaz bidahaki aya kalır sen mümkün olduğunca panik yapma o para birikicektir toplu değilde az at ilk önce göze batmaz o para sonra bi bakmışsin büyümüş Allah bi yoluna koymuştur

boyun ve kilon cok uyumlu ne guzel topukluda giyersin benim boy 179 topuklu fazla giyemiyorum cook uzun cikiyorum gerci esim 195 ama diger insanlarin yaninda garip duruyorum

ben boyum 180 olsa da giyerdim topuklu :) ohh mis giy rahat rahat kocan da uzunmuş :) benim kocam da 188

Kızlar ya bisey sorcam bugün soracaktım da unuttum kocam dün arı sutu getirmiş iceyim diye ama ben sormadan yapmadım kullanan varmış deneyen doktora sorayım mı internette araştırdım cok iyi arı sutu hamilelerde kullanabilir diyo ama ne yapsam

ana baba ismi koymaya karşıyım
en azından şöyle anlatayım
benim canım babamda rahmetli
koysakmı didim
sonracıma düşündüm
yani öyle seslenememki babamın adıyla
bi garip olurum diye vazgectim
hani yanına bi isim daha koyalım desek e kullanmayacağımız ismi neden koyalım dimiii

ikili test sonuclarim kotu cikti. dr amniyosentez onerdi aldirmayi dusunmedigim icin yaptirmiycam risk yuksek dedi. cok uzgunum anlatamam. dualariniza muhtacim. daha esime bile demedim aglamaktan soyliyemem herhalde

hangi şehirdensin canım? ense ölçümü burun ölçümü yaptı mı dr_? aslında en önemlisi bu; iyi bir dr ensesine burnuna bakacak. ben 2li yaptırmadım ensesine burnuna vücuduna baktı dr gayet iyi dedi okadar.

Lansînoh olmasın o.

Bende istemiyorum iste ne gerek var anne ismi bide ne alaka aman ya beni kızdırmaya mı çalışıyor onuda anlamadım siritiyo sürekli isim konusu biraz Zorlicak gibi bi cinsiyeti öğrenelim önce

Bende istemiyorum iste ne gerek var anne ismi bide ne alaka aman ya beni kızdırmaya mı çalışıyor onuda anlamadım siritiyo sürekli isim konusu biraz Zorlicak gibi bi cinsiyeti öğrenelim önce

ebet ya daha cinsiyet belli değil
sırıtıyosaaa hiiiç sallamaa
leyloşum ciddi değil seni kızdırıyooo
vur totosuna otursun

ya kızlar özel hastanelerde muayene ücretleri %90 zamlandı diye duydum tam iki kişiden varmı aslı astarı ???

Kızlaar nasılsınıız?
Akşam doktordan geldim ikili tarama sonucunu gösterdim ,çok şükür Allah ıma güzel haberler aldım.
Burnum kanıyor bu ara arttı dedim,hamilelikte olabiliyor ilerleyen zamanlarda geçiyor ama çok sıkıntı yaparsa kbb uzmanı na görünüp o kılcal damarı yakıp kurutabilirler dedi.
Saç boyasını ,sporu,çatlak kremini ...vs bir sürü şey soracaktım her zamanki gibi unuttum.sonraki randevuya artık.bu aralar yapacağımı not almazsam unutuyorum.hat safhada unutkanlık bu ara.
Sizde de var mı?
Bir de ben ilaç kullanmıyorum folik asiti bıraktım elevit,Demir hapı v.s 16. Haftada verecekmiş kabızlık yapacak bir durum yok yani ama gün aşırı çıkıyorum bazen 2 gün de oluyor ,çoksıkıntı veriyor gerçekten.

Ofisten giremiyorum artık bazı sebeplerden ötürü ama takipteyim sizi gidi geveze 2013 temmuz anneleri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…