ehuehuehuuu
yeminle gazman olan biziz
tarhana koyun siz direk
bakar bakar gülersiniz
benimkide asil koyalım diyo bende
dedim o köpek ismi koydurmam
delirtiyo beni bazen ben yaptım
ben yaptım adını da ben koycam diyoos
anki çok iş yapmış gibiiiii
kocaman kocaman güldüm buna daaa:90: asil aslında neden olmasın yaaaa
yanına bi isim daha olursa süper olur..
bizde diyoruz kiii kız olur ben erkek olursa sen koy
çünkü o kız esmi söylerse ben şüphelenirimpiskopatlık o derece...
şaka bi yana ortak karalr alırız yaa:)) ikimizin kararı olcak valla o kısımda meşakkatli yaa biz anlaşamıyoruz isim konusunda resmen yandıkk
Evet canım..Uslup çok önemli...Ama bana göre burada şikayet durumunda olanlarında uslubu pek güzel değil..Kimseyi savunma gibi bir görevim,mecburiyetim yok..Sevmediğiniz kişi hakkında(hele ki kayınvalide biraz sevmeye mecbursun,çünkü oğluyla evlisin) kızgınlıkla uslup dışı kelimeler kullanırsan,ona zarar vermekten çok kendin zarar görürsün.Bu kötü düşünceler o kişi ile mesafeni iyice açar.Uçurum büyür.Çözümden çok çözümsüzlük yaşanır.
Düğününde yaşadıkların hiç hoş şeyler değil..Çok kırıcı..Buna benzer olaylar da çok yaşanıyor.Bebeğin konusunda da sana şu örneği vereyim:mesela benimde kendi ailem de abimin çocuğunu benim çocuğumdan ayırırdı.Yüzüme karşı onun yeri ayrı derlerdi.Buna ne dersin..Karşındakine yine el dersin ama kendi insanından böyle muamele görmek daha yıkıcı...Haa ne mi yaptım,üzülsemde kırılsamda hiç kimseye fırsat vermedim.Umurumda değilmiş gibi davrandım.Tefekkür ettim...ve bu her konuda böyle oldu..Senin yerinde olsam yine aynı şekil davranırım.İçinde olduğum sıkıntıları kimseye anlatmadım.Kendi annemde dahil olmak üzere..Anneler duygusal davranıp yanlış yönlendirebilirler.Yabancılarda işime geleni söylerler(ahh ahh vahh vahh,ne yapsan haklısın) çözümü değil..Çözüm bende;düşüncelerimde ve davranışlarımda..Sinirim geçince bazı noktalarda hatalı olduğumuda görürüm.İyiki tepki vermemişim derim.iki bilezikle eşyayla mutlu olunmuyor canım..yıllar geçince önemini yitiriyor.Ne güzel ne mutlu sana..Herşeyimi kendim yaptım diyorsun..çok güçlüsün ve kimseye ihtiyacın yok..bu dünyada da zaten kimsenin kimseye faydası yok..bence kendi kendine yetebilmek çok büyük nimet..Rabbim eşinle senin işlerinizi denk getirsin.
amin ablacım CÜMLEMİZİN İNŞALLAH..çok teşekkürler gerçekten çok rahatlattınız tabiki bende dikkatli olcam Allah sabrımızı verir inşallah sizde kolay şeyler yaşamamışsınız örnek alıcam sizi DERDİM BİLEZİK ALTIN DEĞİL AMA GURURDU İŞTE NE DİYİM İNŞALLAH ÇALIŞCAM ÇABALIYCAM DAHA İYİLERİNİ YAPCAM. ALLAH BİR DEĞİL BİN KERE RAZI OLSUN SİZDEN
aynen sizde bizim gibisiniz
1 saat olmadı konusalı
didim kız istiyosun sen koy
erkekse ben koyarım adını
baştan anlaşalım didim
aslında güzel isim asil
ama ablamların rahmetli köpeğinin adınımı koycam kısssss
yemin ediyorum sülale gülmekten kırılır
ya sormın gider ayak benimde cnm sıkıldı
doğum özel hastanede olacak hoca dışardan derken bize baya pahalıya patlayacak
bizde para birikterilim
dedik
buraya kadar çok hoş
benim maaşı olduğu gibi köşeye koyalım doğuma ve artı masraflara harcalayalım dedik ve bu ay sözde koyduk
evdeki hesap çarşıya uymadı
zaten ev taşımıstık ordan bi açılmıştık bu para birktermeyide bu aya sallayınca
sıkıştık
ya herif aradı rapor verdi cnm sıkıldı
boyun ve kilon cok uyumlu ne guzel topukluda giyersin benim boy 179 topuklu fazla giyemiyorum cook uzun cikiyorum gerci esim 195 ama diger insanlarin yaninda garip duruyorum
Bizde dün aksam konuştuk isim olayını iki isim düşünüyoruz ama karar vermedik erkek olunca babamin kız olursa anamın ismi olcak demedi mı bana gelenler geldi mı babayı anlarım ve isterimde diyelim hani örf adet diyelim ana ismi ne oluyo ben başladım cok istiyorsan ablanlara söyleseydin onlardan biri koysaydı ben koymuyorum sevmediğinden değil ama istemiyorum ananı adını vereceksen adına Hayrat yaptir dedim çıldırmışim
ikili test sonuclarim kotu cikti. dr amniyosentez onerdi aldirmayi dusunmedigim icin yaptirmiycam risk yuksek dedi. cok uzgunum anlatamam. dualariniza muhtacim. daha esime bile demedimaglamaktan soyliyemem herhalde
Kızlar birde hamileliğin 3. Ayından itibaren göğüs ucuna krem sürülüyormuş doğumdan sonra yara olmasın diye ben birinde duymuştum ama adını hatırlamıyorum eczaneye bi sorun isterseniz ozaman yara olmuyormuş öğrenince banada söyleyin ama Türkiye'ye giden olursa ısmarlarım :)) ayrıca bebek emerken de sürülüyormuş bebeğe zararı olmuyormuş.
ana baba ismi koymaya karşıyım
en azından şöyle anlatayım
benim canım babamda rahmetli
koysakmı didim
sonracıma düşündüm
yani öyle seslenememki babamın adıyla
bi garip olurum diye vazgectim
hani yanına bi isim daha koyalım desek e kullanmayacağımız ismi neden koyalım dimiii
merhaba nasılsınız kızlar
Bende istemiyorum iste ne gerek var anne ismi bide ne alaka aman ya beni kızdırmaya mı çalışıyor onuda anlamadım siritiyo sürekli isim konusu biraz Zorlicak gibi bi cinsiyeti öğrenelim önce
ebet ya daha cinsiyet belli değil
sırıtıyosaaa hiiiç sallamaa
leyloşum ciddi değil seni kızdırıyooo
vur totosuna otursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?