2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ya kızlar özel hastanelerde muayene ücretleri %90 zamlandı diye duydum tam iki kişiden varmı aslı astarı ???
ben %90 zam değilde önceden %70hastanede katkı patı alınırken şimdi %90a çıkmış diye duydum. sadece katkı payı alan hastane sayısı artmış sanırım. %90 artsa neyderiikk :18:

herkese iyi akşamlar yeni üye oldum selamlar
hoşgeldiniz bebişinde sende

ikili test sonuclarim kotu cikti. dr amniyosentez onerdi aldirmayi dusunmedigim icin yaptirmiycam risk yuksek dedi. cok uzgunum anlatamam. dualariniza muhtacim. daha esime bile demedim aglamaktan soyliyemem herhalde
canım arkadaşlarda söylemiş bende sölim hiç boşyere üzme bebişinide kendinide kaç tane arkadaşımıza söylediler öyle sapasağlam çocukları. başka doktorlarada göster sonucunu. benim doktorum kendi anlattı kaç tane sapasağlam çocuk alındı 2li testler yüzünden ben yaptırmanızı tavsiye etmiyorum ama çok istiyosanız yaparız dedi biz yaptırmıcaz ama sende içini ferah tut lütfen üzülme

kızlar ne sorucam ya,buaralar galiba ayaklarımdan falan çok üşütüyorum oysaki patiklerimde hep ayağımda ama,sanki böbreklerime doğru bi üşütme ağrısı var,

sıcak su torbası yaptım dün gece ayaklarıma belime falan koydum ama acaba hamile bayanlara bi zararı olurmuki,
ayaktan olmaz büyük ihtimal ama belime koyunca bişey olurmu acep ????

Selam Kizlar

kacirdiklarimi okumaya basladim ama pes ettim :)
Kontrolümüze 1 hafta kaldi cok heyecanliyim su gün bi gelse de görsem minigimi artik :)
Göbis hergün biraz daha sisiyor gösteriyor kendini artik,okadar gurur duyuyorum ki anlatamam..
15. haftamizdayiz ama hala bazen göbegime bakip ya ben gercekten hamileyim diyip ilk günmüs gibi seviniyorum.
kocis bisey diyince herseye ama ben hamileyim diyorum..
artik dalga geciyor benimle oda napsin ama ben hamileyim diyip duruyor :)
son günlerde bas dönmeleri göz kararmalari oluyor bende
adet sancilari gibi agrilarim artti yine ve iki gündür eksime yanma oluyor ama migdemde degil bogazimda nedir anlamadim..
herseye ragmen cok cok mutluyum bebegim icin herseye deger..
dün esime diyorum tekme yemek istiyorum artik adamcagiz gülmekten öldü :)
hepinizi kocaman öpüyorum güzel annisler :)

16.HAFTA
Bebeğiniz büyüdükçe sizin rahminizde büyür ve genişler. Rahminiz 250 gram kadardır ve rahim göbek deliğinin 4 parmak altında hissedilebilir. Amnion suyu artmaktadır ve 250cc kadar olmuştur. Bu haftadan sonra, eğer daha önceden de gebelik yaşamışsanız halk arasında "canlanma" denilen barsakta gaz veya karında kas seğirmesi gibi çocuk hareketlerini hissedebilirsiniz. Tecrübeli anne adayları bebeğin ilk hareketini bu haftada hissedebilirler. Ancak hareketin hissedilmemesi anormal bir durum olduğu anlamına gelmez. İlk gebeliğini yaşayanlarda bu 20. hafta civarında gerçekleşir.

ne cinsiyet öğrenebildim
ne hareket hissettim
vallaha merak etmeyecen en iyisi
inşallah gelecekkk teysesiiii :))))))
oyy tepik oy kafa oyy yumruk oyyyy dötünü attırdı filan derken bulcas kendimiziii

Haklısın canım ama seğirmelerde bebeğin ilk hareketleriymiş bende 2 gündür oldukça var :)

günydın hamişler dün öğlen 3te başağrım tekrar başladı dr yi cepten aradım 7 buçuk gib acile git serum versinler ded gittim acldeki dr durumu anlattım saolsun çok ilglendi nörolojik muayne yaptı önce tansiyon şeker ölçldü kan tahlili yaptılar herşey normal şümdü sna parol adında bi seeum vericem ağrını geçiricek ama bebeğe bi zararı olmaz dedi minnacık bi serumdu 15 dkda bitt ama baş ağrmda geçti allaha çok şükür bütün gece uyudum şmdi işe gidiyorum ama izin alıcam

Gunaydinn kizcelerr
Hayirli cumalarolsun
Allah tum dualrimizi Kabul etsin,bebeklrirmizi bize bagislasin yuzunu gormeyi Nasip etsin.insallah

Günaydın kızlar
bende kısmetse temmuz annesi olacağım ultrasonda görünen doğum tarihimiz 25 temmuz
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar varmı aranızda
12 haftalık olduk biz 2 gün önce dr.a gittiğimizde erkeğe benziyor dedi ama ne pipi gösterdi ne bişey
bebeğim sırt üstü yatıyordu sadece ayaklarını ve ellerini oynattı bu haftalarda yanılma çok oluyormuş kesin
erkekmidir acaba sonradan falan değişiyormuki Rabbim korusun herkesin evladını

Son düzenleme:

Gunaydinn tweety
Hayirli Olsun bebegin Aramiza hosgeldinnnn
Daha kucuk ya annesiiii o yuzden gostermiyorlar kendilerini
AMA bu seen herkesden erkek bebek duyuyorummm
Rabbim hayirlisinii versin
Eli ayagi duzgun Olsun yeter

Gunaydinn tweety
Hayirli Olsun bebegin Aramiza hosgeldinnnn
Daha kucuk ya annesiiii o yuzden gostermiyorlar kendilerini
AMA bu seen herkesden erkek bebek duyuyorummm
Rabbim hayirlisinii versin
Eli ayagi duzgun Olsun yeter

evet en önemlisi sağlıklı olması hayırlı bir evlat olsun yeter..
2013 sanki erkek senesi gibi geliyor banada :) 12.haftamızda
doktorumuz 2 li test istemedi sanırım gerek duymadı ultrasondan
ense ölçümü yaptı 1mm normal dedi 16.haftamızda kısmetse 3lü
tarama yapılacakmış o zaman kesinleşir cinsiyetide dedi bakalım
kutudan ne çıkacak

:119:herkeslerede kocaman günaydıınnnn :119:

cumamız mübarek olsun insallahhh

günaydın hamişler.... hayırlı cumalar rabbim herkesin dualarını kabul etsin
kızlar beni iki gündür tansiyonum 14-15 gidiyor limonlu su içiyorum akşamları biraz düşüyor ama uyuduğum uykudan bişi anlamıyorum şiddetli baş ağrısı yapıyor şiddetli istifra ediyorum ... ne yapmalıyım acaba yaaa tavsiyesi olan varmı..:18::18::18::18:

ya sorma cnm aynen ole her ay yapacaz dioruz
ve her ay bişey çıkıyo
bizmi geçinmiyo bilmiyoruz anlamadımki

kızlar daldım ama geçmişi okuyarak geliyorum o açıdan yanı

valla ole cnm allah hepimizin yardımcısı olsun

ya cnm biliyorum hepimizin yavrusu nasibi ile gelecek
ama işte özendiğim yepamak istediğim o kadar çok sey var ki
bole açıkta verince cnm sıkılıyo

Günayın canım dediğin gibi gerçekten yaranılmıyor hani dün dedim ya anlamıyorum dediklerini akşam ararım dedi kapattı teli demiştim aramadı valla eve gidebe kadar eşimle kavga ettim annesinden yana oluverdi haklıyken ben haksız duruma düştüm eşim eve geldi konuşmadım bile oda konuşmadı benle bugünde hiç bişi olmamaış gibi davranıyor ama oğlunu aramış beni ararım işten çıktığında dedi aramadı gerçekten çok kırıldım dün eve gittiğimde ağladım hüngür hüngür bebekde hisseti sanırım fazla ağlayınca üzülünde ağrım başladı korktu bişi olucak diye neyse toparladım kendimi uzandım öyle geçtii:2::2::2::2::2::2::2::2:

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar hayirli cumalar kizlar cimcimebebe. Com diye bi ste gordum uygun fiyatlari ama mallarin yeri iyimi pek anlamam ben :) belki bakmak istersiniz diye

günaydın kızlaaarrr hayırlı cumalar.. bebişerinizede sizede güzel stressiz ağrısız bi gün olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…