ben %90 zam değilde önceden %70hastanede katkı patı alınırken şimdi %90a çıkmış diye duydum. sadece katkı payı alan hastane sayısı artmış sanırım. %90 artsa neyderiikk :18:ya kızlar özel hastanelerde muayene ücretleri %90 zamlandı diye duydum tam iki kişiden varmı aslı astarı ???
hoşgeldiniz bebişinde sendeherkese iyi akşamlar yeni üye oldum selamlar
canım arkadaşlarda söylemiş bende sölim hiç boşyere üzme bebişinide kendinide kaç tane arkadaşımıza söylediler öyle sapasağlam çocukları. başka doktorlarada göster sonucunu. benim doktorum kendi anlattı kaç tane sapasağlam çocuk alındı 2li testler yüzünden ben yaptırmanızı tavsiye etmiyorum ama çok istiyosanız yaparız dedi biz yaptırmıcaz ama sende içini ferah tut lütfen üzülmeikili test sonuclarim kotu cikti. dr amniyosentez onerdi aldirmayi dusunmedigim icin yaptirmiycam risk yuksek dedi. cok uzgunum anlatamam. dualariniza muhtacim. daha esime bile demedimaglamaktan soyliyemem herhalde
İyiyiz şükür sen nasılsın
ne cinsiyet öğrenebildim
ne hareket hissettim
vallaha merak etmeyecen en iyisi
inşallah gelecekkk teysesiiii :))))))
oyy tepik oy kafa oyy yumruk oyyyy dötünü attırdı filan derken bulcas kendimiziii
Günaydın kızlar
bende kısmetse temmuz annesi olacağım ultrasonda görünen doğum tarihimiz 25 temmuz
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar varmı aranızda
12 haftalık olduk biz2 gün önce dr.a gittiğimizde erkeğe benziyor dedi ama ne pipi gösterdi ne bişey
bebeğim sırt üstü yatıyordu sadece ayaklarını ve ellerini oynattı bu haftalarda yanılma çok oluyormuş kesin
erkekmidir acaba sonradan falan değişiyormukiRabbim korusun herkesin evladını
Gunaydinn tweety
Hayirli Olsun bebegin Aramiza hosgeldinnnn
Daha kucuk ya annesiiii o yuzden gostermiyorlar kendilerini
AMA bu seen herkesden erkek bebek duyuyorummm
Rabbim hayirlisinii versin
Eli ayagi duzgun Olsun yeter
seni çook iyi anlıyorum
bende güya kenara para atcaktım
cık olmadı artık diğer aya atarız
kociş iş değiştirdi biraz zaman kaybı yaşadık
ama kısmetini yiyor her çocuk
inşallah bidaha ki ay atarsın gullummmm:13:
olsun canım daha var biriktirirsiniz daha
hepsini koymasanızda bir kısmını koyarsınız
hem şimdi kk a taksit yapıyolardır hastaneler
biz eşimle cogu şeyimzi taksitle aldık
hatta ev aldık kredi ile onu da sonucta taksit gibi ödüyoruz ya bi ev almadıgımız kalmıştı taksitle diyip gülüyoruz
Ya Gülüm sıkılma o rapor aybaşı ortası Aysonu olarak verilir hesaplar yapılır evdeki hesap çarşıya uymaz bidahaki aya kalır sen mümkün olduğunca panik yapma o para birikicektir toplu değilde az at ilk önce göze batmaz o para sonra bi bakmışsin büyümüş Allah bi yoluna koymuştur
ben 1 haftadır hiç yağlanmıyom amaaaaa suç bende anladımmm
canım üzme kendini yaaaa bende yaşıyorum senin yaşadıklarını benimkide hiç aramıyosun hayırdır bişeymi var diye arar ben aradığım zamanda bi ton lafı sokar kapar telefonu.. dediğin gibi işine gelmediğindede telefonun çekmiyo heralde deranacım hepsi aynı yaaaa bence hiiiiiiiiiiiiiççç kafana takıp üzülmene değmez bu devirde kimseye yaranamazsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?