2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

İşde bende ona kızdımya benim adıma neden özür diliyon dedim özür dilenecek ne yaptım dedim kızdı çıktı tabii annesinden taraf oldu hemen alttan alma yokk dahada sinirlendim ne oldu sinirlendiğimle kaldım ağladım ağladım oturdum evde ağrım başladı sonradaa hani arayacam dediya kaynana aramadı dün akşam bugün cuma ne arayacağım nede mesaj atacağım anlasın hatasını çok fena sinirliyim yaa

Günaydın kızlar hayırlı cumalar allah herkesin gönüne göre versin ettiğiniz tüm dualar kabul olsun işallah bugün hava çok soğuk ve kapalı benimde rüyalardan artık psikolojim bozuldu sayıklayarak uyanmaya başladım bebekle ilgili kötü rüyalar görüyorum hep ve aklımda bişey var mı iyi mi bişey olduysa geçirip duruyorum ver hergün başağrısı çekmeye başldım aynı şiddette

amaaannn kızlar boşverin şu kaynanaları yaa onlarda anlayacak bigün yanlış yaptıklarını. olan bize eşimize bebeğimize oluyor. üzmeyelim babanneleri için cücüklerimizi. dün maiyunus diye bi abla öğütler yazmış valla çok hoşuma gitti çokta etkilendim aynılarını annemde söylerdi ama onunkileri dinlemezdim. gerçekten rahatladım okuyunca boşa üzüyomuşum kendimi dedim 1148 ve 1152. sayfalarda yazdıkları okumak isterseniz. torunlarının tatlılığını görünce hepsi değişecek inşallah.

ya cnm normalmış
henüz hissetmediğimiz için hareketlerini böle tedirginiz

Gunaydin canim amiiiiiiinnnnn
Bende dun kotu ruyalar gordum kan gotdum birsuru.cok korktum:18:

ya cnm normalmış
henüz hissetmediğimiz için hareketlerini böle tedirginiz

ya okuyorum dua ediyorum ama aynı bişey mi var demekten kendimi alamıyorum gerçekten canım sıkılıyo artık bu seferki daha bi fenaydı ve insan ister istemez etkileniyo

gunaydin canim amiiiiiiinnnnn
bende dun kotu ruyalar gordum kan gotdum birsuru.cok korktum:18:

günaydın canım benimde bi fenaydı ama ben bebekle ilgili hep kötü şeyler görüyorum töbe yarabbim artık fena oluyorum kan rüyaları görülünce bozulurmuş diye biliyorum

kızlar 12.haftamızda ense kalınlığına baktı dr. ultrasonda 1mm normal dedi
12.haftaya göre normalmi sizcede? 13.haftalarda 1,20-1,30mm civarı çıkıyormuş
bunlar normal değerlermiş benimki 1 hafta önce ölçülmüş oldu normalmi acaba?

3ün altı normalmiş canım

Boşverdim zaten bende ettikleri kadar bulsunsan allaha havale ediyorum onları dün aramadı ne yapayım şimdi bugün cuma aramam gerekiyormu sizce yoksa aramayayımmı hatasını anlaması açısından dün akşam ararım dedi aramadı yanii

günaydın canım benimde bi fenaydı ama ben bebekle ilgili hep kötü şeyler görüyorum töbe yarabbim artık fena oluyorum kan rüyaları görülünce bozulurmuş diye biliyorum

Bende bebekle ilgili ilk defa gordum.kanamam oluyo felan.psikolojik olarak sanirim hepsi.bi de bu aralar ya bisey olmussa felan diye dusunup durdum.ondan olabilir.rabbim meleklerimizi de bizi de korusun.

ya okuyorum dua ediyorum ama aynı bişey mi var demekten kendimi alamıyorum gerçekten canım sıkılıyo artık bu seferki daha bi fenaydı ve insan ister istemez etkileniyo

canım inan bana bu sabah ağlayarak uyandım çok kötü bi rüyadaydım uyandığımda hala da ağlamaya devam ediyordum sanırım hamilelikte daha çok görülüyomuş bu tür kabuslar o yüzden uykuya dalana kadar bol bol dua okuyalım hepimiz allaha emanetiz

Kizlar vucut isisinda degisiklik olan oldu mu.benimki artti da.ozellikle yuzum ates gibi surekli.

sende bendensin bugün çok çok etkilendim bende üstüste hep bebekle ilgili kötü şeyler işallah bişey yoktur rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın

kızlar ya karnım ağrıyo sizde de oluyor mu ağrı genelde göbek deliğimin üst kısmında oluyo yani mideye yakın ve tabi mide ağrısı da yapıyo nasıl geçecek bu ağrım siz de de oluyomu ağrıı

Kizlar vucut isisinda degisiklik olan oldu mu.benimki artti da.ozellikle yuzum ates gibi surekli.

canım normalde vücut ısım çok yüksek değil ama bu ara başağrıları çektiğim için yüzüm ateş gibi oluyo bu haftalarda kan hacmi arttığı için başağrıları bi de ateş yapıyomuş

her cuma arıyosan biraz bekle aramazsa o sen ara yine.. anlar inşallah hatasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…