Bende bebekle ilgili ilk defa gordum.kanamam oluyo felan.psikolojik olarak sanirim hepsi.bi de bu aralar ya bisey olmussa felan diye dusunup durdum.ondan olabilir.rabbim meleklerimizi de bizi de korusun.
canım inan bana bu sabah ağlayarak uyandım çok kötü bi rüyadaydım uyandığımda hala da ağlamaya devam ediyordum sanırım hamilelikte daha çok görülüyomuş bu tür kabuslar o yüzden uykuya dalana kadar bol bol dua okuyalım hepimiz allaha emanetiz
Kizlar vucut isisinda degisiklik olan oldu mu.benimki artti da.ozellikle yuzum ates gibi surekli.
Haftan ileri sen artık hissediyorsundur canım ben kızımda 15. Haftadanhissedebiliyordum hareketleri..16.HAFTA
Bebeğiniz büyüdükçe sizin rahminizde büyür ve genişler. Rahminiz 250 gram kadardır ve rahim göbek deliğinin 4 parmak altında hissedilebilir. Amnion suyu artmaktadır ve 250cc kadar olmuştur. Bu haftadan sonra, eğer daha önceden de gebelik yaşamışsanız halk arasında "canlanma" denilen barsakta gaz veya karında kas seğirmesi gibi çocuk hareketlerini hissedebilirsiniz. Tecrübeli anne adayları bebeğin ilk hareketini bu haftada hissedebilirler. Ancak hareketin hissedilmemesi anormal bir durum olduğu anlamına gelmez. İlk gebeliğini yaşayanlarda bu 20. hafta civarında gerçekleşir.
Gunaydinn kizcelerr
Hayirli cumalarolsun
Allah tum dualrimizi Kabul etsin,bebeklrirmizi bize bagislasin yuzunu gormeyi Nasip etsin.insallah
:119:herkeslerede kocaman günaydıınnnn :119:
cumamız mübarek olsun insallahhh
günaydın kızlaaarrr hayırlı cumalar.. bebişerinizede sizede güzel stressiz ağrısız bi gün olsun..
Günaydın kızlar hayırlı cumalar allah herkesin gönüne göre versin ettiğiniz tüm dualar kabul olsun işallah bugün hava çok soğuk ve kapalı benimde rüyalardan artık psikolojim bozuldu sayıklayarak uyanmaya başladım bebekle ilgili kötü rüyalar görüyorum hep ve aklımda bişey var mı iyi mi bişey olduysa geçirip duruyorum ver hergün başağrısı çekmeye başldım aynı şiddette
:119::119:herkese hayırlı cumalar olsun dualarımız kabul olsun inşallah..günaydınnnnnnnn kızlarrrr hepimize hayırlı cumalar olsun İnşallaaaaaaaaaaahhhh....
Kizlar vucut isisinda degisiklik olan oldu mu.benimki artti da.ozellikle yuzum ates gibi surekli.
Genelde alnında ve elmacik kemiklerinde sinüzütü olanlarda yüzde yanma oluyor diye biliyorum. Umarım ciddi birsey değildir, gecmis olsun
günaydın hamişler....hayırlı cumalar rabbim herkesin dualarını kabul etsin
kızlar beni iki gündür tansiyonum 14-15 gidiyor limonlu su içiyorum akşamları biraz düşüyor ama uyuduğum uykudan bişi anlamıyorum şiddetli baş ağrısı yapıyor şiddetli istifra ediyorum ... ne yapmalıyım acaba yaaa tavsiyesi olan varmı..:18::18::18::18:
kızlar 12.haftamızda ense kalınlığına baktı dr. ultrasonda 1mm normal dedi
12.haftaya göre normalmi sizcede? 13.haftalarda 1,20-1,30mm civarı çıkıyormuş
bunlar normal değerlermiş benimki 1 hafta önce ölçülmüş oldu normalmi acaba?
benim sinüzütüm var ancak ben de üşüyorum kansızlıkta yok ama :))))
Hamilelikte düşük tansiyonun bebeğe zararı yokmuş. Ama yüksek tansiyon tehlikeli olabilirmiş. Yani mutlaka önlem alman lazım tatlım. Sarımsak tüketmeni tavsiye ederim , ama yine de bu durumu bence mutlaka doktorunla paylaş. Cok gecmis olsun
Havalar cok soğuk . Cok dikkat etmemiz lazım. Hamislerin vücut direnci düşük old için daha çabuk etkileniyoruz
Ismımıze karar verdık teyzelerı
Atlas bebek
16.HAFTA
Bebeğiniz büyüdükçe sizin rahminizde büyür ve genişler. Rahminiz 250 gram kadardır ve rahim göbek deliğinin 4 parmak altında hissedilebilir. Amnion suyu artmaktadır ve 250cc kadar olmuştur. Bu haftadan sonra, eğer daha önceden de gebelik yaşamışsanız halk arasında "canlanma" denilen barsakta gaz veya karında kas seğirmesi gibi çocuk hareketlerini hissedebilirsiniz. Tecrübeli anne adayları bebeğin ilk hareketini bu haftada hissedebilirler. Ancak hareketin hissedilmemesi anormal bir durum olduğu anlamına gelmez. İlk gebeliğini yaşayanlarda bu 20. hafta civarında gerçekleşir.
geçiş olsun kuzum yat dinlen kitabını okugünydın hamişler dün öğlen 3te başağrım tekrar başladı dr yi cepten aradım 7 buçuk gib acile git serum versinler ded gittim acldeki dr durumu anlattım saolsun çok ilglendi nörolojik muayne yaptı önce tansiyon şeker ölçldü kan tahlili yaptılar herşey normal şümdü sna parol adında bi seeum vericem ağrını geçiricek ama bebeğe bi zararı olmaz dedi minnacık bi serumdu 15 dkda bitt ama baş ağrmda geçti allaha çok şükür bütün gece uyudum şmdi işe gidiyorum ama izin alıcam
ya sorma cnm aynen ole her ay yapacaz dioruz
ve her ay bişey çıkıyo
bizmi geçinmiyo bilmiyoruz anlamadımki
kızlar daldım ama geçmişi okuyarak geliyorum o açıdan yanı
Günaydın kızlar hayırlı cumalar allah herkesin gönüne göre versin ettiğiniz tüm dualar kabul olsun işallah bugün hava çok soğuk ve kapalı benimde rüyalardan artık psikolojim bozuldu sayıklayarak uyanmaya başladım bebekle ilgili kötü rüyalar görüyorum hep ve aklımda bişey var mı iyi mi bişey olduysa geçirip duruyorum ver hergün başağrısı çekmeye başldım aynı şiddette
günaydınnnnnnnn kızlarrrr hepimize hayırlı cumalar olsun İnşallaaaaaaaaaaahhhh....
sağol canım ..ya çıldırmak üzereyim dün tüm gece ağladım sinirden.son iki haftadır hep hastayım yaaaa. tansiyonum cıkıyor yüzüm yanıyor istifra ediyorum istifra ederken tüm bogazım yarılıyor kan kusuyorum. bogazım 2 günde bir şişiyor.3 gün ara ile acile gidiyorum çocuga baktırıyorum bişi oldumu diye aklım cıkıyor.yani tamamen kafayı kırdım sinirlerim bozuldu. yani bi cocuga bakamadım diye vicdan azabı cekiyorum hep hastayım off...
aynen cnm artık sabah kahvaltılarını taze sıkılmış portakal suyu ile yapıyorum
kızlar tavsiye ederim
bol meyve tüketin
özelikle c vitamını ağırlıklı kivi portakal gibi
bide sıkı sıkı giyinin eni görseniz lahana gibiyim üst üste
Kizlar bir kaç gün giremedim , sayfalar basını almış gitmiş. Umarım hersey yolundadir , sayfaların tamamını okuyamadım. Bas , sırt ve bel ağrılarından duramıyorum. Burnumdaki kanamalar da arttı. Bir de biraz üsütmüsüm. Pek tadım yok yani.
beğendim adıyla yaşasın inşallah
senin haftan benden ileri demek 1 haftaya kalmaz bende
cukcuk yüzüşünü hissetcemmm ayyyyyyy
geçiş olsun kuzum yat dinlen kitabını oku
ben daha alamadımD seni görünce aklıma kitap geliyor D
kendine dikkat et uyanınca yaz iyiyim de taammı akıllımmm
bizimde öyle motor bozulur
bilmem nereye taksit vardır
onlar arar filan annem emekli maaşıyla geciniyor
biz iki maaşla totomuz açıkta dolanıyoz:):)
hayırlı cumalar leyloşum
daha öncede konustuk o rüyalar arada birde olsa
hepimize uğruyor kuzum
hormonlar en büyük nedeni
kabus şeklinde olanlar kadının annelikle alakalı
korkularından kaynaklıymış
üzme kendiniiiiii akılllımmm yoksaa
biliyosunnn totoyuuuuuu
günaydınnnnnnnnnnn güpgüzelll olsunnn günümüzzzz pıtpıt cukcukk çatpat bişeler olsun içinizdee emiiiiiiiiii
sağol canım ..ya çıldırmak üzereyim dün tüm gece ağladım sinirden.son iki haftadır hep hastayım yaaaa. tansiyonum cıkıyor yüzüm yanıyor istifra ediyorum istifra ederken tüm bogazım yarılıyor kan kusuyorum. bogazım 2 günde bir şişiyor.3 gün ara ile acile gidiyorum çocuga baktırıyorum bişi oldumu diye aklım cıkıyor.yani tamamen kafayı kırdım sinirlerim bozuldu. yani bi cocuga bakamadım diye vicdan azabı cekiyorum hep hastayım off...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?