2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Bende bebekle ilgili ilk defa gordum.kanamam oluyo felan.psikolojik olarak sanirim hepsi.bi de bu aralar ya bisey olmussa felan diye dusunup durdum.ondan olabilir.rabbim meleklerimizi de bizi de korusun.

bende sizdenim kızlar yaa kanamam falan oluyor sürekli rüyamda. bu aralar uyyana kadar ayetel kürsi felak nas okuyorum. bikaçgündür rahatım hamilelik döneminde çok oluyomuş kabus çok korkayomm :18:

Kizlar bir kaç gün giremedim , sayfalar basını almış gitmiş. Umarım hersey yolundadir , sayfaların tamamını okuyamadım. Bas , sırt ve bel ağrılarından duramıyorum. Burnumdaki kanamalar da arttı. Bir de biraz üsütmüsüm. Pek tadım yok yani.

Haftan ileri sen artık hissediyorsundur canım ben kızımda 15. Haftadanhissedebiliyordum hareketleri..
Gunaydinn kizcelerr
Hayirli cumalarolsun
Allah tum dualrimizi Kabul etsin,bebeklrirmizi bize bagislasin yuzunu gormeyi Nasip etsin.insallah

:119:herkeslerede kocaman günaydıınnnn :119:

cumamız mübarek olsun insallahhh

günaydın kızlaaarrr hayırlı cumalar.. bebişerinizede sizede güzel stressiz ağrısız bi gün olsun..

günaydınnnnnnnn kızlarrrr hepimize hayırlı cumalar olsun İnşallaaaaaaaaaaahhhh....
:119::119:herkese hayırlı cumalar olsun dualarımız kabul olsun inşallah..

güpgünaydın
resmen bişeye aşerdim
buldum yedim işe gelmeden isim tabiki
vermeyeceğim sonra totoma vurursunuz
daha da canım istiyor
gece bir gaz bir gaz evcilkociş güldü güldüüü güldüüüüüüüüüü
gebertcektim:90:
onun yerine kedimle yattım bende :81:
öyle iştee siz naaptınız

Hamilelikte düşük tansiyonun bebeğe zararı yokmuş. Ama yüksek tansiyon tehlikeli olabilirmiş. Yani mutlaka önlem alman lazım tatlım. Sarımsak tüketmeni tavsiye ederim , ama yine de bu durumu bence mutlaka doktorunla paylaş. Cok gecmis olsun

cnm üzülme 3 mm kadar normal

Kızlar suan 14+1 haftalık hamileyim 28 inde kontrole gtcem de 4 lü testi sizce yaptrmalı mıyım erken mi olur biraz bekleyip öyle mi gitsem acaba dr a?

sağol canım ..ya çıldırmak üzereyim dün tüm gece ağladım sinirden.son iki haftadır hep hastayım yaaaa. tansiyonum cıkıyor yüzüm yanıyor istifra ediyorum istifra ederken tüm bogazım yarılıyor kan kusuyorum. bogazım 2 günde bir şişiyor.3 gün ara ile acile gidiyorum çocuga baktırıyorum bişi oldumu diye aklım cıkıyor.yani tamamen kafayı kırdım sinirlerim bozuldu. yani bi cocuga bakamadım diye vicdan azabı cekiyorum hep hastayım off...

Havalar cok soğuk . Cok dikkat etmemiz lazım. Hamislerin vücut direnci düşük old için daha çabuk etkileniyoruz

aynen cnm artık sabah kahvaltılarını taze sıkılmış portakal suyu ile yapıyorum
kızlar tavsiye ederim
bol meyve tüketin
özelikle c vitamını ağırlıklı kivi portakal gibi
bide sıkı sıkı giyinin eni görseniz lahana gibiyim üst üste

Ismımıze karar verdık teyzelerı
Atlas bebek

beğendim adıyla yaşasın inşallah

senin haftan benden ileri demek 1 haftaya kalmaz bende
cukcuk yüzüşünü hissetcemmm ayyyyyyy

geçiş olsun kuzum yat dinlen kitabını oku
ben daha alamadım D seni görünce aklıma kitap geliyor D
kendine dikkat et uyanınca yaz iyiyim de taammı akıllımmm

ya sorma cnm aynen ole her ay yapacaz dioruz
ve her ay bişey çıkıyo
bizmi geçinmiyo bilmiyoruz anlamadımki

kızlar daldım ama geçmişi okuyarak geliyorum o açıdan yanı

bizimde öyle motor bozulur
bilmem nereye taksit vardır
onlar arar filan annem emekli maaşıyla geciniyor
biz iki maaşla totomuz açıkta dolanıyoz :):)

hayırlı cumalar leyloşum
daha öncede konustuk o rüyalar arada birde olsa
hepimize uğruyor kuzum
hormonlar en büyük nedeni
kabus şeklinde olanlar kadının annelikle alakalı
korkularından kaynaklıymış
üzme kendiniiiiii akılllımmm yoksaa
biliyosunnn totoyuuuuuu

günaydınnnnnnnn kızlarrrr hepimize hayırlı cumalar olsun İnşallaaaaaaaaaaahhhh....

günaydınnnnnnnnnnn güpgüzelll olsunnn günümüzzzz pıtpıt cukcukk çatpat bişeler olsun içinizdee emiiiiiiiiii

Canım insaallah gecicek bu günler. Bol dua ile şifasını Allahtan bekleyerek önlem almamız lazım. Benim de sürekli tansiyonum düşüyor. Sürekli bas ucumda tansiyon aletim durur , arada bir ölçerim. Yükselmesi için tuzlu birseyler yemem gerekiyor ki tuz da bilirsin hamislikte sakıncalı , ödem yapabiliyor. Onu da abartmamaya çalışıyorum

Hergun mandalina portakal yiyorum. Direncim yükselsin diye. Ben ayaklardan alıyorum ayazı. Ayaklarım cok üşüyor

günaydın tatlişkom
dikkat et kendine sıkı sıkı giyin evde bile
kilotluçorap giyiyorum ben nerei sıcak
kedi gibi ben oradayım
baş sırt ve bel ağrıları cok az sürüp sonra kayboluyormuş
kan hacmi artıyormuş burun kanamaları bendede var
dişimde hep kanıyor aman aşağıdan kan gelmesinde ben razıyım Allahım korusun hepimizi
geçmiş olsun hayydı toparlanda ayaklan hemennnnn :):):):):)

hayırlı cumalar leyloşum
daha öncede konustuk o rüyalar arada birde olsa
hepimize uğruyor kuzum
hormonlar en büyük nedeni
kabus şeklinde olanlar kadının annelikle alakalı
korkularından kaynaklıymış
üzme kendiniiiiii akılllımmm yoksaa
biliyosunnn totoyuuuuuu

yavrum bilyorumda kötü etkileniyorum ya aklımda hep aynı sahne tam kurtuluyorum hop tekrar uyu aynı şeyler korku filmi hiç sevmem izleyemem zaten korku filmlerini geçtim valla bişey oldu demekten aklımı kaçırcam sizinde canınızı sıkmıyım ben kendime geleyim kötü şeyler konuşmayalım totoya yerim şaplağı

ya işte aynn ole bi totoyu kapatamadık gitti
bide diolarki bu kadar maaşla ben olsam ev alırdım araba alırdım bilmem ne bilmem ne
karı koca çalışıyosununz ya
valla kimse demiyo biz dirseği dayıyoz bunlara die
işte neyse yafu

vicdan azbı yaşama bilerek isteyerk yapmıyosun ki geçiçek bunlar kendini suçlama allah dah büyük dert vermesin sadece kendini umursa ve dikkat et eminim yapıyosun ama extra dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…