2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
günaydın herkesee ben ne zaman cücüğümün cinsiyetini öğrencem yaaa 14 haftalıkken gittiğimde öğrenebilcekmiyim acaba

kuzum günaydın,
hele bi yavrunu içinde hisset bu kötü rüyalar tamamen bitecek yeterki sen bugünlerde moralini bozma sabrını kaybetme bitanem.
ilerde bunalrdan bahsedip tebessümle haturlıycaz inan.bebişini düşün pozitif ol kuzum

nasılsınız bız saglık ocagından gelıyouz kan ıdrar tahlılı verdık sukur ıı cıktıı bol su dedı dr muzzzzzzzzzzzzzzzz

sonra ebemız degısmıs normalde 20 haftadan sonra demıstı ama bu yenı ebe kalp atısı dınlemesı yaptıııcok sukur duydum pıt pıtlarımızı elhamdulılllahhh cok sukurrrrrrryaradanaaaaaaaaaaaa

1 subata aşı gunu verdıı tetanoz dedı hakımızda hayırlıs bnm mıdem gene bulanmaya basladııı yemeye korkuyorummmmmmmmmmmm

sıkılmaz canımız asıl şimdi yicen totonaaa
kontrole ne kadar kaldı yakın değilmi leyloş

elli ton üçlemesini oku diye sana yazmıştım ben ama çok açık saçık bi kitap ama libidoda işe yarıyo şimdi ben atlıyom kocişin üstüne o kaçıyo bebeğe bişi olcak diye

günaydın herkesee ben ne zaman cücüğümün cinsiyetini öğrencem yaaa 14 haftalıkken gittiğimde öğrenebilcekmiyim acaba
canımm pipican sa gorunur hehe ben 1 haftalıkken dr erkek e benzıyor dedı ama genede hayırlısı olsunn hakkımızda ama kızlar genelde gec gosterıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

Canım cok sagol. Bitkin bir haldeyim. Sürekli yatıyorum. Allahtan doktor rapor verdi. Karne tatiline kadar okula gitmicem. Dediğin gibi aşağıdan kan gelmesin de ) buruna dişe raziyiz. )

kızlar listedeki ilk 51 kişinin duasınıda okudum rabbım e emanetız ınslll

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese.Allah hepimize sağlık sıhhat versin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlarımız olsun inşallah( amin )

canım acile git bende senin gibiydim dr aradım acile git dedi orda parol diye bi serum verdiler bebeğe zararı yokmuş ama ağrımı geçirdi ve rahatladım ağrı çekmek bebeğede zarar veriyomuş dr kızdı bana niye dün aramadın diye 2 gün ağrı çektim

Beni de ikide bir saglık ocağından arıyorlar. Ben de acmadım teli , hasta old için. Bana mesaj atmışlar, bizi arayın diye. Hiç aramak ta içimden gelmiyor. Cok şey mı kaçırıyorum acaba? Hastayken ası yapiyorlarmi yine de?

hep içime nedense pipican doğuyo sağlıkla gelsinler gelsinlerde merak işteeeeee....

ben bu dua olayını anlamadım nerden bakıcaz nasıl yapcaz

aynen once saglıkta merak ısteedua ısınıde katılmak ıstıyorsan ılk sayfada ısımler onların tarıhlerınde yada toplu yaprsınben toplu yapıyorumm ırmeganın dıkk dıe mesaj at topıgee ırmegan senıde lısteye eklerr o zmn cnm tmm optum hepınızıı

valla vermiyolardı izin bende gider 20 gün rapor alırım dedim verdiler izin eve geldim ama uyuyabilene aşkolsun 2 gündür sürekli uyuduğum için uykum yok artık

aşını dha vardır da her ay kan ve ıdrar takıpı yapmak zorundalar cnmm o yusden arıyoladır gıt bencee bebegınıde dınlersın hem ınslll

gecmıs olsun bu arada

evet bende 10 kere ölçüyorum tansiyonumu akşam kocişim dalga geçiyo yaşlı teyzeler gibi yarım saatte bir tansiyon ölçüyorsun diye...çok dua ediyorum canım herkese dua ediyorum rabbim yardımcımız olsun diye....çok korkuyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…