Hergun mandalina portakal yiyorum. Direncim yükselsin diye. Ben ayaklardan alıyorum ayazı. Ayaklarım cok üşüyor
Günaydın kızlar hayırlı cumalar allah herkesin gönüne göre versin ettiğiniz tüm dualar kabul olsun işallah bugün hava çok soğuk ve kapalı benimde rüyalardan artık psikolojim bozuldu sayıklayarak uyanmaya başladım bebekle ilgili kötü rüyalar görüyorum hep ve aklımda bişey var mı iyi mi bişey olduysa geçirip duruyorum ver hergün başağrısı çekmeye başldım aynı şiddette
hayırlı cumalar leyloşum
daha öncede konustuk o rüyalar arada birde olsa
hepimize uğruyor kuzum
hormonlar en büyük nedeni
kabus şeklinde olanlar kadının annelikle alakalı
korkularından kaynaklıymış
üzme kendiniiiiii akılllımmm yoksaa
biliyosunnn totoyuuuuuu
yavrum bilyorumda kötü etkileniyorum ya aklımda hep aynı sahne tam kurtuluyorum hop tekrar uyu aynı şeyler korku filmi hiç sevmem izleyemem zaten korku filmlerini geçtim valla bişey oldu demekten aklımı kaçırcam sizinde canınızı sıkmıyım ben kendime geleyim kötü şeyler konuşmayalım totoya yerim şaplağı
yaaaaa şu libido muhabbetine benide katıııınnn kocam benden soğudu iyicee dünde isyan bayrağını çekti vallaaaaaaaa
canım 3 aydan itibarenmi kullanılıyo hiç bilmiyorum amaa lansinoh diye bi krem tavsiye etmişti arkadaşım bana doğuma 1 ay kala kullan demişti... başlasakmıki şimdidenn :44:
canımm pipican sa gorunur hehe ben 1 haftalıkken dr erkek e benzıyor dedı ama genede hayırlısı olsunn hakkımızda ama kızlar genelde gec gosterıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrgünaydın herkeseeben ne zaman cücüğümün cinsiyetini öğrencem yaaa 14 haftalıkken gittiğimde öğrenebilcekmiyim acaba
günaydın tatlişkom
dikkat et kendine sıkı sıkı giyin evde bile
kilotluçorap giyiyorum ben nerei sıcak
kedi gibi ben oradayım
baş sırt ve bel ağrıları cok az sürüp sonra kayboluyormuş
kan hacmi artıyormuş burun kanamaları bendede var
dişimde hep kanıyor aman aşağıdan kan gelmesinde ben razıyım Allahım korusun hepimizi
geçmiş olsun hayydı toparlanda ayaklan hemennnnn :):):):):)
canımm pipican sa gorunur hehe ben 1 haftalıkken dr erkek e benzıyor dedı ama genede hayırlısı olsunn hakkımızda ama kızlar genelde gec gosterıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar listedeki ilk 51 kişinin duasınıda okudum rabbım e emanetız ınslll
Günaydın kızlar hayırlı cumalar allah herkesin gönüne göre versin ettiğiniz tüm dualar kabul olsun işallah bugün hava çok soğuk ve kapalı benimde rüyalardan artık psikolojim bozuldu sayıklayarak uyanmaya başladım bebekle ilgili kötü rüyalar görüyorum hep ve aklımda bişey var mı iyi mi bişey olduysa geçirip duruyorum ver hergün başağrısı çekmeye başldım aynı şiddette
ben bu dua olayını anlamadım nerden bakıcaz nasıl yapcaz
nasılsınız bız saglık ocagından gelıyouz kan ıdrar tahlılı verdık sukur ıı cıktıı bol su dedı dr muzzzzzzzzzzzzzzzz
sonra ebemız degısmıs normalde 20 haftadan sonra demıstı ama bu yenı ebe kalp atısı dınlemesı yaptıııcok sukur duydum pıt pıtlarımızı elhamdulılllahhh cok sukurrrrrrr yaradanaaaaaaaaaaaa
1 subata aşı gunu verdıı tetanoz dedı hakımızda hayırlıs bnm mıdem gene bulanmaya basladııı yemeye korkuyorummmmmmmmmmmm
cnm ilk sayfada tablolar var ordan bakabilirsin
hep içime nedense pipican doğuyosağlıkla gelsinler gelsinlerde merak işteeeeee....
ben bu dua olayını anlamadım nerden bakıcaz nasıl yapcaz
beğendim adıyla yaşasın inşallah
senin haftan benden ileri demek 1 haftaya kalmaz bende
cukcuk yüzüşünü hissetcemmm ayyyyyyy
geçiş olsun kuzum yat dinlen kitabını oku
ben daha alamadımD seni görünce aklıma kitap geliyor D
kendine dikkat et uyanınca yaz iyiyim de taammı akıllımmm
bizimde öyle motor bozulur
bilmem nereye taksit vardır
onlar arar filan annem emekli maaşıyla geciniyor
biz iki maaşla totomuz açıkta dolanıyoz:):)
hayırlı cumalar leyloşum
daha öncede konustuk o rüyalar arada birde olsa
hepimize uğruyor kuzum
hormonlar en büyük nedeni
kabus şeklinde olanlar kadının annelikle alakalı
korkularından kaynaklıymış
üzme kendiniiiiii akılllımmm yoksaa
biliyosunnn totoyuuuuuu
günaydınnnnnnnnnnn güpgüzelll olsunnn günümüzzzz pıtpıt cukcukk çatpat bişeler olsun içinizdee emiiiiiiiiii
aşını dha vardır da her ay kan ve ıdrar takıpı yapmak zorundalar cnmm o yusden arıyoladır gıt bencee bebegınıde dınlersın hem ınslllBeni de ikide bir saglık ocağından arıyorlar. Ben de acmadım teli , hasta old için. Bana mesaj atmışlar, bizi arayın diye. Hiç aramak ta içimden gelmiyor. Cok şey mı kaçırıyorum acaba? Hastayken ası yapiyorlarmi yine de?
Canım insaallah gecicek bu günler. Bol dua ile şifasını Allahtan bekleyerek önlem almamız lazım. Benim de sürekli tansiyonum düşüyor. Sürekli bas ucumda tansiyon aletim durur , arada bir ölçerim. Yükselmesi için tuzlu birseyler yemem gerekiyor ki tuz da bilirsin hamislikte sakıncalı , ödem yapabiliyor. Onu da abartmamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?