kuzum günaydın,
hele bi yavrunu içinde hisset bu kötü rüyalar tamamen bitecek yeterki sen bugünlerde moralini bozma sabrını kaybetme bitanem.
Ilerde bunalrdan bahsedip tebessümle haturlıycaz inan.bebişini düşün pozitif ol kuzum
Kizlar vucut isisinda degisiklik olan oldu mu.benimki artti da.ozellikle yuzum ates gibi surekli.
sıkılmaz canımız asıl şimdi yicen totonaaa
Kontrole ne kadar kaldı yakın değilmi leyloş
canım acile git bende senin gibiydim dr aradım acile git dedi orda parol diye bi serum verdiler bebeğe zararı yokmuş ama ağrımı geçirdi ve rahatladım ağrı çekmek bebeğede zarar veriyomuş dr kızdı bana niye dün aramadın diye 2 gün ağrı çektim
aşını dha vardır da her ay kan ve ıdrar takıpı yapmak zorundalar cnmm o yusden arıyoladır gıt bencee bebegınıde dınlersın hem ınslll
gecmıs olsun bu arada
ya ağrı çekmek bebeğe zarar mı veriyomuş bilmiyodum hep aynı şiddette ağrıyo direniyom bende hep kaç gündür bende çekiyom bidaha ağrırsa durmıyım bende madem
benıde yapılıyor cnm ama saglık cakları artı bılgı alıyo fılan karar senn kacıracak neyın var bılmem ama ıı oldu bebegıımı dınledım cok sukur ben mutluyumm gıttıgım ıcınn sen bılırsınn ası fılanda baslayacak bunu kadın dogumcu yapmıyo bunu bııyorum ama karar senn bayb...Ben her ay kendi doktoruma gidiyorum , bütün kontrollerimi zaten yapıyor. Bunun haricinde bulunduğun ilçeye bağlı saglık Ocağı'na bir sekilde hamislerin bilgileri düşüyor , onlar arıyor sürekli. Yoksa kan ve idrar tahlillerimi zaten kendi doktorum takip ediyor. Artı saglık Ocağı'na gitmesek ne kaybederiz? Ben onu soruyorum
oluyor cnm merak etme buyuyorr canının ıcı senn cok skr pıt pıt dıe hıssedıyorsann (bende hıssedıyordumm)pip can olma ıhtımalı yuksekkmerhaba arkadaşlar,
bugün 12+1 haftalık hamileyim. son 2 gündür rahmimde bir hareket var sanki. ptırdamalar oluyor gibi. sizlerde de bu gibi beliritler olmuşmuydu? bebek büyüyüp geliştiği içinmi oluyor acaba. hamile kalmam biraz zor oldu hatta başlarda lekenmeli falan olmuştu düşük olmasın diye progestan iğneler vurulmştum. şimdi bu gibi şeyler olunca korkuyorum. bir yandan haah kıpırdanma var en azından bebek yaşıyor diye teselli ediyorum kendimi bazende kötü düşünüp acaba neden oluyor diyorum. hani göz seyirmesi gibi pıt pıt oluyor sanki. umarım normaldir tüm bunlar
Basim da hic gecmiyor agrisi.surekli agriyor.indandir belkicanım normalde vücut ısım çok yüksek değil ama bu ara başağrıları çektiğim için yüzüm ateş gibi oluyo bu haftalarda kan hacmi arttığı için başağrıları bi de ateş yapıyomuş
Benimde vucudum usuyor.normalde ev cok sicak esim atletle geziyor.ben kapsonlularla gexiyom.benim de sadece yuzum yaniyor.ben normalde hiç çorap giymeyen biriyim ayaklarım hep yanar. bu ara ısıtamıyorum hiç ayaklarımı ellerimi ama yüzümde yanıyor
Vallaa sinuzut de vat migren de var stres de var.zor benim isim yaaaGenelde alnında ve elmacik kemiklerinde sinüzütü olanlarda yüzde yanma oluyor diye biliyorum. Umarım ciddi birsey değildir, gecmis olsun
benimde arttı cnm özellikle geceleri.bide yanaklrım sürekli al al:) çok komik kendimi hiç böle görmemiştim daha önce
benıde yapılıyor cnm ama saglık cakları artı bılgı alıyo fılan karar senn kacıracak neyın var bılmem ama ıı oldu bebegıımı dınledım cok sukur ben mutluyumm gıttıgım ıcınn sen bılırsınn ası fılanda baslayacak bunu kadın dogumcu yapmıyo bunu bııyorum ama karar senn bayb...
Peki sana bir aşı takvimi sundular mı? Galiba olacağın ilk ası tetanoz değil mı? Kaçıncı haftaya kadar vurunmamiz gerekiyor ? Bilgin varmi?
valla vermiyolardı izin bende gider 20 gün rapor alırım dedimverdiler izin eve geldim ama uyuyabilene aşkolsun 2 gündür sürekli uyuduğum için uykum yok artık
11 gün kaldı kuzum çok değil sayıyoz şafak tamam moral bozmak yok anlaştık
dr dedi bana niye ilk ağrıdığında aramadın beni dedi bende ilaç kullanmak istemedim dedim 2 gündür bebeğide huzursuz ettin dedi bana gerçektende 2 gündür karnım bi acayipti sürekli biri karnımı içten cimciriyomuş gibi oluyodu dün akşamdan beri geçti oda daha öncede oluyodu ama bu kadar sık olmuyodu cimcirme hissi bi yeriniz ağrıyınca arayın dr yi sonrada acile gidin
oluyor cnm merak etme buyuyorr canının ıcı senn cok skr pıt pıt dıe hıssedıyorsann (bende hıssedıyordumm)pip can olma ıhtımalı yuksekkbana cevramdekıler ole dedıydı sımdıde dr ole dıyor pipi can dıee hkkımzda hayırlısı tabı ama bende senn gıbı dım her gun dınlıyordum ama artık rahım kalınlasıpp bebek yukarı dogr cıkmaya basladıgı ıcınn hısedemeyorum ama 16/17 haftaları ıple cekıyorumm tekme yemek ıstıyoum ınslllll
hayırlı cuma lar canımmmmmmmmmmmmmm
tehdit diyosunnnbendemi yapsam naapsam
ohh azda kalmış annesiii bu gidişte cinsiyet öğrencen içime öyle doğuyor ya hayırlısıııı
sıpa içerde cimcikliyoo bizim hatunnn anlamıyoooo
totosunu kemirdiğimmm cimciriyomuş demek
[sıze=2]kocişle 3 isimde karar verdik ama hangisini koysak bilemedik ben anlamları ile size yazayım side düşüncelerinizi söleyin bakalım
mira : Eski likya kentlerinden birinin adı. Bir kuyruklu yıldız adı. Kuran'da hira ile birlikte adı geçen mağaradır. Latincede harika hintçede sevgili anlamına gelir. Geceleri yunuslara yol gösteren yıldız.
Peri : cisimleri çok latif ve görünmez olan hoş yaratık; güzel insan, güzel kimse
kumsal : Sahil anlamına gelmektedir [/sıze]
kocişle 3 isimde karar verdik ama hangisini koysak bilemedik ben anlamları ile size yazayım side düşüncelerinizi söleyin bakalım
Mira : Eski likya kentlerinden birinin adı. Bir kuyruklu yıldız adı. Kuran'da Hira ile birlikte adı geçen mağaradır. Latincede harika Hintçede sevgili anlamına gelir. geceleri yunuslara yol gösteren yıldız.
Peri : Cisimleri çok latif ve görünmez olan hoş yaratık; Güzel insan, güzel kimse
Kumsal : Sahil anlamına gelmektedir
kocişle 3 isimde karar verdik ama hangisini koysak bilemedik ben anlamları ile size yazayım side düşüncelerinizi söleyin bakalım
Mira : Eski likya kentlerinden birinin adı. Bir kuyruklu yıldız adı. Kuran'da Hira ile birlikte adı geçen mağaradır. Latincede harika Hintçede sevgili anlamına gelir. geceleri yunuslara yol gösteren yıldız.
Peri : Cisimleri çok latif ve görünmez olan hoş yaratık; Güzel insan, güzel kimse
Kumsal : Sahil anlamına gelmektedir
bana mira daha hoş geldi sen hangisine daha yakınsın
bana mira daha hoş geldi sen hangisine daha yakınsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?