bende mira'yı daha çok beğendim peri güselde
yani perili köşk perili orman filan
dalga gecerler kıss
Mira mira miraaaaaaaa
geeeeeeeel kısımmmm yemeeeeek hazııııııııııııırrrrrrrr
baaaak ne kadarrr hoşşş bir tınısı vaaar
kızlar kafayı aşıya taktımaz önce suzana sormuştum galiba çıktı. Aranızda aşı olan yada aşı takvimi alan var mı? Kendi doktorumuz aşilarimizi takip etmiyormuş. Saglık ocakları yapıyormuş. Bu konuda bilgisi olanlar , cevap bekliyorum ...
Kızlar kafayı aşıya taktımaz önce suzana sormuştum galiba çıktı. Aranızda aşı olan yada aşı takvimi alan var mı? Kendi doktorumuz aşilarimizi takip etmiyormuş. Saglık ocakları yapıyormuş. Bu konuda bilgisi olanlar , cevap bekliyorum ...
Kızlar kafayı aşıya taktımaz önce suzana sormuştum galiba çıktı. Aranızda aşı olan yada aşı takvimi alan var mı? Kendi doktorumuz aşilarimizi takip etmiyormuş. Saglık ocakları yapıyormuş. Bu konuda bilgisi olanlar , cevap bekliyorum ...
ben hiç aşı filan olmadım. 18 inde randevum var doktorda. sorayım. bir kere sağlık ocağından aradılar sorular sordular, o kadar. bir sorun olursa telefon
ile de olsa bize mutlaka ulaşın dediler, o kadar. takıldım şimdi, aşı olan var mı hiç.
benimde hiç bilgim yok desem sağlık ocağından arıyolarmış onu biliyorum sadece ve ilk tetenoz aşısı sanırım bilgisi olan paylaşşsın
hamilelik boyunca 2 kez tetanoz aşısı oluyoruz. ilk aşı 20. haftada oluyor diğeri için ise sağlık ocağı ne zaman yapılcağını sölüyor. bu bilgiyi bana bağlı bulunduğum sağlık ocağı verdi. (aynı bilgiyi istanbuldaki kadın doğum devlet hastaneside vermişti 20. haftanda sağlık ocağında aşını olmayı unutma demişlerdi.)
canım benide sağlık ocağından aradılar bi sürü neyse hemşire bi arkadaşım var ona sordum ben sağlık ocagına gitmek istemiyorum doktorum var sonucta niye arıyorlar falan diye..hamilelik ve bebeğin aşı takibini sağlık ocagı yapıyormuş ayrıca hamileliğinle ilgili herşey sağlık bakanlığına gönderiliyormuş aile planlaması sağlıklı nesiller falan falan.dedim gideyim ozaman gittim bilgilerimi aldılar son adet tansiyon kilo boy falan kan testi yapıyorlar bide dedim ben daha tüm yatırdım onaları versem olmazmı tamam dediler yaptırdığım tüm testleri yazdılar evraklara bundan sonra yapılan testleride getirirsin dediler.hamileliğin 19-20 haftasında il aşı için çağırdılar.bu cok ömenliymiş doğumda yapılan müdalelerden mikrop kapmamak içinmiş.ayrıca hamilelik ile ilgili bilgide veriyor ebeler.aşı için gittiğimde bebeğede bakarız nasıl diye dediler.umarım yardımcı olabilmişimdir kızlar...
aile hekiminin olduğu sağlık ocağına gidiyosun bilgilerini alıyolar her testi onlarada götürüyosun ben öğrenir öğrenmez gitmiştim 3. aydan sonra daha sık görüşürcez demişlerdi
Tşk canım. O zaman daha ilk aşıya 1.5 ay var. Ben de bayağı bir rahatsizim , yatıyorum sürekli. Dedim hastayim zaten . Bir de üstüne aşı olursam iyice fenalasirim. Tetanoz dısında aşı yok galiba
yardımcı oldun tabiki ben bi kere gittim ilk öğrendiğim zaman dediğin gibi kayıt oldum boy kilo falan sonra gitmedim arayanda olmadı şimdi seni çağırmışlar ben 19-20 hafta arası çağırmazlarsa gideyim mi o zaman gittiğimde aşı falan demediler ben doktor vurcak sanıyodum o haftalar birbirimize hatırlatalım burdan kimse unutmasın canım
yardımcı oldun tabiki ben bi kere gittim ilk öğrendiğim zaman dediğin gibi kayıt oldum boy kilo falan sonra gitmedim arayanda olmadı şimdi seni çağırmışlar ben 19-20 hafta arası çağırmazlarsa gideyim mi o zaman gittiğimde aşı falan demediler ben doktor vurcak sanıyodum o haftalar birbirimize hatırlatalım burdan kimse unutmasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?