2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
evet canım 20 haftaya girdiğinde mutlaka git.haklısın aslında bi liste falanmı yapsak acaba aşı için?? Nasıl olur ?

unutkanlık olabilir o yüzden giden ben sağlık ocağına gittim aşı oldum demeli ki birbirimizden hem haberdar olalım hemde unutmayalım önemliymiş listede olur burdan haberleşsekte

canım ben gecen hafta gıtmıstım saglık ocagına tetenoz asısı ne zaman olacak dedım ılk hamılelıklerde cok erken yapmıyoruz falan gıbı bırsey dedı. ayrıca buna bız deıl doktorun karar verıcek ne zaman yapılacagına dedı kontorle gıtttıgınde doktoruna sor ona göre bıze haber ver dedı :26:

dün akşam sormuştum ama sanırım gören olmadı bi fikri olan var mı bu konuda yoksa direk doktora mı sorayım gidince

unutkanlık olabilir o yüzden giden ben sağlık ocağına gittim aşı oldum demeli ki birbirimizden hem haberdar olalım hemde unutmayalım önemliymiş listede olur burdan haberleşsekte

benim sağlık ocağındaki doktorum temmuza kadar gideceğim günleri bile verdi listeledi bu listeye göre gelirsin dedi. sağolsun çok ilgilidir hemşiresi 3 aydır arıyor bi sıkıntı varmı diye

Tatlım o saglık ocagindaki bayanın hatası olabilir yada acemi olabilir. Kesin olarak bildigim şey aşılarla doktorlar ilgilenmiyor. Bununla sadece saglık ocakları ilgileniyor. Saglık bakanlığı bütün saglık ocaklarına hamislere uygulanacak ası takvimini gönderiyor. Asiyi sadece saglık ocakları yapıyor

benim sağlık ocağındaki doktorum temmuza kadar gideceğim günleri bile verdi listeledi bu listeye göre gelirsin dedi. Sağolsun çok ilgilidir hemşiresi 3 aydır arıyor bi sıkıntı varmı diye

seninki istisna gibi benimki hiç aramadı liste vermeside ayrıca güzel bize burdan yaz emi neler olduğunu hangi aşı ne zamanlar öğrenemezsek yardımcı olur

dün akşam sormuştum ama sanırım gören olmadı bi fikri olan var mı bu konuda yoksa direk doktora mı sorayım gidince

cnm doktoruna sor
eşim faydalı die geelin ilk zamanları bana zorla portakal suyu içiriyodu
bende onu içince iyiyce kötü oluyodum
bi kontorolde
doktora portakal suyunu çok seviyo ama sonra kusuyo dedi
pislik bide bana b.k attı sevğili kocam
hoca içme şimdi
buantıların geçince iç
gaz yapar iyice kötü olursun dedi

ondan sor ole kullan

bu arda ben gidince unutmazsam sorayı kaçıncı haftada yapılır bu aşı die

canım seğirmelerin başladı mı seninde sürekli olmuyorda ara ara oluyor.

canım benim seğirmeler 11 ile 12. Haftalarda oldu burayada yazmıştım öle gibi diye baya pıtpıt dı sonra durdu nedense karnımı okşadım kendimi dinledim bulamadım ama son 2 gündür 1 yada 2 kere hissettim sola yatınca yatakta ara ara hissediyosun demek çok güzel

yok kadın eskı ebe o sadece bana doktorun senın gebelık durumuna bakarak ası haftasına karar versın dedı cunku ılk hamılelıklerde hemen yapmak ıstemıyoruz dedı. tabıkı asıyı onlar yapıcak. ben valla ebenın yalancısıyım

banada iç iç diye tutturdu ben sorayım madem kafama göre iş yapmıyım eniyisi

hay yasa sen yaa aynı benım gıbısın bende bende mı sorun var dıyordum 11-12 hafta cıvarlarında baya pıtırtıları hıssedıyordum sonra bırden kesıldı delı oldum bebege bırsey oldu dıye. şimdi 2 gundur cok nadır tekrar oluyo ama cok az :26::26::26:

bizde isim konusunda kararsızız.İnternetten biraz baktım,beğendiğim isimler

Ege,Efe,Can,Rüzgar,Çınar,Pars,Aras dünde bir arkadaş Atlas Jetin reklamını görünce atlas koysanıza dedi , güzel isim belki ama Gülben Ergenin oğlunun ismi ya,özenti gibi olsun istemiyorum

Canım bende 11.12. Haftalarda hissettim senin gibi sonra benimde geçti Bayadır yoktu şimdi bir iki gündür elimi koymasamda ara ara seğirmeler hissediyorum canlanma deniliyormuş bebek büyüdüğü zaman ilk hareketleri öyle hissediliyormuş.

kızlar suyla aranız nasıl
benim doktor günde en az 2 litre dio
kusuyorum dedim kussanda iç dedi
sizde durum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…