evet canım 20 haftaya girdiğinde mutlaka git.haklısın aslında bi liste falanmı yapsak acaba aşı için?? Nasıl olur ?
unutkanlık olabilir o yüzden giden ben sağlık ocağına gittim aşı oldum demeli ki birbirimizden hem haberdar olalım hemde unutmayalım önemliymiş listede olur burdan haberleşsekte
Kızlar kafayı aşıya taktımaz önce suzana sormuştum galiba çıktı. Aranızda aşı olan yada aşı takvimi alan var mı? Kendi doktorumuz aşilarimizi takip etmiyormuş. Saglık ocakları yapıyormuş. Bu konuda bilgisi olanlar , cevap bekliyorum ...
kızlar ya bisey sorcam bugün soracaktım da unuttum kocam dün arı sutu getirmiş iceyim diye ama ben sormadan yapmadım kullanan varmış deneyen doktora sorayım mı internette araştırdım cok iyi arı sutu hamilelerde kullanabilir diyo ama ne yapsam
unutkanlık olabilir o yüzden giden ben sağlık ocağına gittim aşı oldum demeli ki birbirimizden hem haberdar olalım hemde unutmayalım önemliymiş listede olur burdan haberleşsekte
bitanem sağol çok valla bitsin artık korkmaktan helak oldum bozmuyorum moralimi işallah en kısa zamanda hissederizde bu korkulardan arınırız kuzum
canım ben gecen hafta gıtmıstım saglık ocagına tetenoz asısı ne zaman olacak dedım ılk hamılelıklerde cok erken yapmıyoruz falan gıbı bırsey dedı. ayrıca buna bız deıl doktorun karar verıcek ne zaman yapılacagına dedı kontorle gıtttıgınde doktoruna sor ona göre bıze haber ver dedı :26:
benim sağlık ocağındaki doktorum temmuza kadar gideceğim günleri bile verdi listeledi bu listeye göre gelirsin dedi. Sağolsun çok ilgilidir hemşiresi 3 aydır arıyor bi sıkıntı varmı diye
dün akşam sormuştum ama sanırım gören olmadı bi fikri olan var mı bu konuda yoksa direk doktora mı sorayım gidince
canım seğirmelerin başladı mı seninde sürekli olmuyorda ara ara oluyor.
yok kadın eskı ebe o sadece bana doktorun senın gebelık durumuna bakarak ası haftasına karar versın dedı cunku ılk hamılelıklerde hemen yapmak ıstemıyoruz dedı. tabıkı asıyı onlar yapıcak. ben valla ebenın yalancısıyımTatlım o saglık ocagindaki bayanın hatası olabilir yada acemi olabilir. Kesin olarak bildigim şey aşılarla doktorlar ilgilenmiyor. Bununla sadece saglık ocakları ilgileniyor. Saglık bakanlığı bütün saglık ocaklarına hamislere uygulanacak ası takvimini gönderiyor. Asiyi sadece saglık ocakları yapıyor
cnm doktoruna sor
eşim faydalı die geelin ilk zamanları bana zorla portakal suyu içiriyodu
bende onu içince iyiyce kötü oluyodum
bi kontorolde
doktora portakal suyunu çok seviyo ama sonra kusuyo dedi
pislik bide bana b.k attı sevğili kocam
hoca içme şimdi
buantıların geçince iç
gaz yapar iyice kötü olursun dedi
ondan sor ole kullan
Bu arda ben gidince unutmazsam sorayı kaçıncı haftada yapılır bu aşı die
canım benim seğirmeler 11 ile 12. Haftalarda oldu burayada yazmıştım öle gibi diye baya pıtpıt dı sonra durdu nedense karnımı okşadım kendimi dinledim bulamadım ama son 2 gündür 1 yada 2 kere hissettim sola yatınca yatakta ara ara hissediyosun demek çok güzel
dün akşam sormuştum ama sanırım gören olmadı bi fikri olan var mı bu konuda yoksa direk doktora mı sorayım gidince
canım ben gecen hafta gıtmıstım saglık ocagına tetenoz asısı ne zaman olacak dedım ılk hamılelıklerde cok erken yapmıyoruz falan gıbı bırsey dedı. ayrıca buna bız deıl doktorun karar verıcek ne zaman yapılacagına dedı kontorle gıtttıgınde doktoruna sor ona göre bıze haber ver dedı :26:[
arkadaşlar ben ilk hamileliğimden biliyorum 4.aydan itibaren tetanoz aşısı yapılıyor doğumdan sonrada hatırladığım kadarıyla 1 defa yapıyorlar canım çünki ebem beni her ayın 22 sinde kontrole çağırıyor geçen ay gittiğimde 4.ayda yapacağız aşını dedi
canım benim seğirmeler 11 ile 12. Haftalarda oldu burayada yazmıştım öle gibi diye baya pıtpıt dı sonra durdu nedense karnımı okşadım kendimi dinledim bulamadım ama son 2 gündür 1 yada 2 kere hissettim sola yatınca yatakta ara ara hissediyosun demek çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?