2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar birsey soracagımm benım 6 gun oruc borcum var sımdık tutsam sorun olmaz dımı dr gıdeceklerını zvarsa sorabılırmı ben dun sormayı unutmusumdaaa:26:nasılsın sımdılık bebegım kandan beslenıyor artı besıne ıhtıyac duymuyor ve aksam 5 de okunuyor gun uzun dgl yanıı ne dersınız????

kesinlikle ofiste ondan gördüğüm saygıyı diğer beylerden görmedim
2 yıldır birlikte çalışıyoruz ağzından beni incitecek hiç bişey çıkmadı

emin ol cikmaz da canim ben burda gordugum saygiyi hurmeti turkiye gormedim dusun bayramda kayinpederim kizinin ayagina gitti o benim emanetim diyor adam

hmmm o zaman ben yiyebildiğim kadar balık yiyeyim eşimin taze alma imkanı varr.. oyyy ne zormuş hamile olmaaaaakkkk.... ama yine rabbime binlerce kez şükürler olsuuunnnnn

fat yani icindeki yag orani demek canim bazilari cook fazla oluyor onlari alma omega3 icinde E.P.A ve D.H.A orani fazla olucak arti bazilarinda a veya e vitamini oluyor ama onlarin oranida fazla olmucak ozellikle E.P.A ve D.H.A dikkat et

teşekkür ederim cnmm bi araştırayım ben bu omega ve balık işini

oo demek ki tahminlerimde gerçeklik payı var, bizim ilk bebiş olduğundan biraz uzağım bu bilgilere, zamanla öğreneceğim püf noktalarını :) dilerim kolay bir hamilelik olur hepimizinki

çoğumuzun ilk bebişi canım ama ben 1 yıldır istediğim için 9 kere doğurmuşum gibi bilgilendim maşallaaahhh

bende acayip sinir oluyorum ama işten bile soğudum o kadar yani ama mecbur 7 aya kadar çalışıcam en azından doğum parası almak için sonra zaten çıkıcam işten

benim planımda öyle vallaaaa.... 8.aydan sonra doğum iznine ayrılıp doğumdan sonrada işe dönmemek ne hainiz valla bebişimiz için herşeyi yaparız valla...

ben milupaya üye olduuuummmmmmm paketim gelmedi henüz...

ben hergün kulaklıkla bebişime yasin dinletiyorum internetten.. birini ben takıyorum kulaklığın birinide sağ kasığıma koyuyorum ikimiz dinliyoruz bebişimleee

Bence de tutabilirsin canım.benim bi arkadaşımın hamileliği önceki seneki ağustos ramazanına denk gelmişti.o maşallah hepsini de tutmuştu.çook da sağlıklı tosuncuk gibi bi kızı oldu.

Ahhh ne güzel bişey yaaaa..
Nerede yaşadığını soracaktım ama yazmışsın zaten S.arabistan diye.. Nasıl tanıştın eşimle merak ettim.?:26:

eskişehir de misin sen de?
Evlenmeden önce eskişehirdeydim. Ailem orada yaşıyor. Eşimin aileside orda.. Ama biz eşimin işinden dolayı İstanbuldayız.. Sen Eskişehir de oturuyorsun heralde?

Bende milupa ya üye olmuştum ama gelmedi.. Primayada üye olabilirsin. İlk hediyem paketi geliyor..

Maşaallah size.. Bende kızıma hamileyken Yusuf ve Meryem surelerini okumuştum.. Doğuma kadar hergün okudum..

bende üye olmak istiyorum ama nasılll

Canım milupanın sitesinde hamileyim bölümü var orayı tıkla.. zaten biraz araştırınca bulursun hemen...

Bende milupa ya üye olmuştum ama gelmedi.. Primayada üye olabilirsin. İlk hediyem paketi geliyor..
Maşaallah size.. Bende kızıma hamileyken Yusuf ve Meryem surelerini okumuştum.. Doğuma kadar hergün okudum..

Benim iş yerinden bi arkadaşıma milupanın 3 paketide gelmişti... İnşallah gelir.. primayı bilmiyodum onada üye olayım bariiiii

bence tutabilirsin canım.. dediğin gibi günler kısaldı. zaten 6 günmüş.. istersen pazartesi - perşembe tutup bitirebilirsin.. hemde o günler tutulan orucun sevabını alırsın... Bulantıların yok sanırım..:26:

universite de tanistik canim ilk baslarda cok zor oldu insanlara kabul ettirmek ama sonunda evlendik

çok onur verici valla

hemde cok duyunca sasirmistim ama cok guzel birsey

ben şimdi 6. ayda gelecek olan paketi bekliyorum..
prima 4 tane yenidoğan bezi, 2 tane tupperwarenin süt saklama kaplarını ve daha unuttuğum çok şeyi yolluyor..

Deger artmismi nasil diye cnm baska neye bakiliyor
daha bırseyebaılmazda ondan sordum tmm beta ıcınn fark etmes seker...

bende mılupaya uye oldum ama prımayada uye oldum fakat foruma dırekmı kayıt olunuyor hedıyelrı ıcınnnn

Bence de tutabilirsin canım.benim bi arkadaşımın hamileliği önceki seneki ağustos ramazanına denk gelmişti.o maşallah hepsini de tutmuştu.çook da sağlıklı tosuncuk gibi bi kızı oldu.
ayy ınslll yarın ınsl tutum dıcem ama cuma gunu olmazzz neyse c.tesı yada p.tesı baslarım ara ara tutarım ınsll nede oldsa uyuyarar gecıyorgunler hehehe

bende üye olmak istiyorum ama nasılll
Milupa | Bebek Beslenmesi Uzmanı - Bebek Maması - Hamilelikte Yaşam - Hamilelikte Uyku Düzeni burdan ulabılırsın sıteye kayıt yaptırıyorsun sekerrr prımayada yaptırrr

ınsl..canımmmm

kızlar prıma ya sıteye uye oldumya o benı dırek hedıye pakatıne uye yapmısmıdırrrrr fark etmedımdeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…