2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

sen çok yaşa emi valla bende sorun var diyodum duyup duyup kesilince aklımda kötü kötü şeyler yalnız değilmişim be buna bile sevindim benimde 2 gündür nadiren oluyo

canım benim ilk aşı tarihim 20 şubat sat 23 ekimdi bilmem yardımcı oldummu yani 18.haftamda olucam

Son düzenleme:

benimde öle işte ben kafayı yiyiyodum kesilince okşuyorum karnımı konuşuyorum neden böle oldu diye kuruyodum hadi bebişim bi belli et kendini diye yoktu 2 gündür 2 defa duydum işallah hissederiz biranönce

BiZde isim konusunda erkek olursa
EMiR
ARDA
ÇINAR
ARAS
Kız ismide Allah nasip ederse
SENA
Olucak kızımız çoktan bellide erkek tam kesin değil :)

kızlar suyla aranız nasıl
benim doktor günde en az 2 litre dio
kusuyorum dedim kussanda iç dedi
sizde durum ne

ben çok içiyorum ccanım 2 litreyi geçiyodur benim doktor 3lt ye yakın su iç diyodu ama zorla değil severim suyu işyerinde bittimi dolduruyorum koca bardak içmeye çalış aklına kusma fikrini getirme

ilk ocak ayında hamile kalmıştım
ilk karşılama=20.05.2010
ikinci=21.06.2010
üçüncü doğumdan sonra=26.01.2011
dördüncü doğumdan sonra=27.01.2012

benimde öle işte ben kafayı yiyiyodum kesilince okşuyorum karnımı konuşuyorum neden böle oldu diye kuruyodum hadi bebişim bi belli et kendini diye yoktu 2 gündür 2 defa duydum işallah hissederiz biranönce

Artık büyüyorlar canım bizimkilerde pipicanmı yoksa erken mi hissetmeye başladık ki bi arkadaş ben o seğilmeleride 20. Haftada hissettim demişti onun kızı oldu :)

selam kızlarrr... başım çok ağrıyoooo

sabah eşim aradı beklediğimiz krediye banka onay vermiş benide eşime kefil olarak yazmışlardı imzam gerekiyodu iş yerinden 2-3 saatlik izin aldım neyse o işleri hallettik sonra altınları bozdurmak için kuyumcu kuyumcu gezdik tüm altınlarımıda bozdurduk derken o arada cuma girdi eşim namaza gitti sonra eşim dediki izin alabilirsen arabayı almaya beraber gidelim dedi o sırada eltim msj attı kaçta gelicen diye belli değil 1-2 saate gelirim heralde dedim... idari amiri aradım meğer eltimde izin almış ben gelince o gidecekmiş... yeni eve taşınacaklar duvar kağıtları gelecekmiş onun için izin almış halbuki 2 hafta önce bi gittik eve duvarların çoğu yeri kaplanmıştı duvar kağıdıyla sadece fon olarak kullanılacak kağıtlar kalmıştı... sinirlerim boşaldı bir sürü ağladım benim işim çıkınca onunda hep bi işi çıkıyo zaten... nefret ediyorum aynı yerde çalışmak şimdi iş yerine geldim gözlerim şiş bir vaziyette henüz ağzıma lokma koymadım...

neyse bütün bu olumsuzluklardan sonraaa eşim beğendiğimiz arabayı almaya gitti şimdiiiii... İnşallah bi terslik çıkmazda bugün alabiliriz tostosumuzuuuuu... ben markete gidiyorum yiyecek bişeyler almam lazım bebişim büzüştü içerdeee en çokta ona üzüldümmm

sen çok yaşa emi valla bende sorun var diyodum duyup duyup kesilince aklımda kötü kötü şeyler yalnız değilmişim be buna bile sevindim benimde 2 gündür nadiren oluyo

ya saka gıbı ben ama gercekten cok rahat hıssedıyordum kotu oturdugumda falan pıtıranmaya baslıyodu hatta esıme bıle elını tutturup dınletmıstım sonra bırden kesıldı eyvah dedım. gecen hafta kontorlum vardı ama nasıl korkarak gıdıyorum kesın bırsey oldu bebege dıye sonra ultrasona bır gırdık beyfendıde tık yok en ufak hareket yok cok hareketlı deıl ama nasıl sevındım orda hareket etmese bıle kalbının attıgını görunce niye boyle oldu anlamadım heyecandan doktora sormayıda unutmusum :26: ama dıkkat edıyorum dun ve bugun cookk azda olsa hıssettım nasıl sevındım

sizde durum ne

Bana da 2 lt demişti doktorum. Ben de su içmekte cok zorlanmistim. Gecen hafta bulantilarim biraz hafifleyince su icmeye başladım. Onceden ancak kendimi zorlayarak 1 lt filan icebiliyordum. Şimdi 2 lt yi tatmamliyorum. Doktorun dediği gibi bence de kussan da iç. Su icince kussan bile miden yıkanmış gibi bir ferahlama oluyor. Bende öyle oluyordu.

ben çok içiyorum ccanım 2 litreyi geçiyodur benim doktor 3lt ye yakın su iç diyodu ama zorla değil severim suyu işyerinde bittimi dolduruyorum koca bardak içmeye çalış aklına kusma fikrini getirme

cnm bende çok seviyorum ama çok midemi bulandırıyo valla
doktorada söledim en çok kana kana su içmeyi özledim dedim
hayırlsı
bakalım

Canım benim üZme sen kendini Rabbim kazanız belasız kullanmayı nasip etsin arabanızı bebeğinizle birlikte güzel güzel gezersiniz inşallah :)

sizde durum ne

ben tek başıma 5 günde 1tane damacana bitiriyorum dışarda içtiğim sular hariç bide ben sudan nefret eden bi insanım su midemi bulandırırdı ama şimdi su kuşu oldum elimde sürekli bardak yada şişe su içiyoum ama ona rağmen dudaklarım hep kupkuru hep çatlak

seninki istisna gibi benimki hiç aramadı liste vermeside ayrıca güzel bize burdan yaz emi neler olduğunu hangi aşı ne zamanlar öğrenemezsek yardımcı olur

benim gittiğim sağlık ocağıda bana bi takvim çıkardı aşı ve kontrol tarihleri diye. dolabıma astım cücüğün fotolarının yanına takip edicem ordan bakalım :)

canım ya dalga konusu olacak kadar değil ama iki yapacağına bir yap, ah üşüyorum halsizim eve gidip erken uyuyacağım falan de, çünkü halden anlamıyorlarsa işlerine gelecek herşeyi senin yapman

ikili test sonuclarim kotu cikti. dr amniyosentez onerdi aldirmayi dusunmedigim icin yaptirmiycam risk yuksek dedi. cok uzgunum anlatamam. dualariniza muhtacim. daha esime bile demedim aglamaktan soyliyemem herhalde

canım bence korkma, sadece ihtimalden bahsediyorlar, ultrasonda olusuz bir görüntüden bahsetti mi? bence aldırmayı düşünmüyorsan hiç canını sıkma, eşine de az bir risk var dedi diye bilgi ver istersen endişeni bilsin ki yanında olsun

irmegancığım hayırlı olsun arabanız :))

missybeautycik okudum dualarını allah kabul etsin :))

Son düzenleme:

sıkma sen canını kuzu bebişini düşün kocişini düşün kendini düşün gerisi tırs tırs yani...biliyorsun üzüntü bebişlerimizi etkiliyor üzme kendini.hayırlı olsun arabanız allah kaza keder göstermesin canım.

irmegan cım kazasız belasız kullanın arabanızı,ağız tadıyla inşallah,Bozma moralini,boşver

bende öle korkarak gittim kontrole ama kalp atışalarını duydum normal dedi cinsiyeti sölemedi ondan sonra yok bende dün ve bugün ara ara hissettim bi duygulandım sen diyince ben keşke artsa biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…