hay yasa sen yaaAynı benım gıbısın bende bende mı sorun var dıyordum 11-12 hafta cıvarlarında baya pıtırtıları hıssedıyordum sonra bırden kesıldı delı oldum bebege bırsey oldu dıye. şimdi 2 gundur cok nadır tekrar oluyo ama cok az :26::26::26:
kızlar kafayı aşıya taktımaz önce suzana sormuştum galiba çıktı. Aranızda aşı olan yada aşı takvimi alan var mı? Kendi doktorumuz aşilarimizi takip etmiyormuş. Saglık ocakları yapıyormuş. Bu konuda bilgisi olanlar , cevap bekliyorum ...
canım bende 11.12. Haftalarda hissettim senin gibi sonra benimde geçti bayadır yoktu şimdi bir iki gündür elimi koymasamda ara ara seğirmeler hissediyorum canlanma deniliyormuş bebek büyüdüğü zaman ilk hareketleri öyle hissediliyormuş.
kızlar suyla aranız nasıl
benim doktor günde en az 2 litre dio
kusuyorum dedim kussanda iç dedi
sizde durum ne
benimde öle işte ben kafayı yiyiyodum kesilince okşuyorum karnımı konuşuyorum neden böle oldu diye kuruyodum hadi bebişim bi belli et kendini diye yoktu 2 gündür 2 defa duydum işallah hissederiz biranönce
sen çok yaşa emi valla bende sorun var diyodum duyup duyup kesilince aklımda kötü kötü şeyler yalnız değilmişim be buna bile sevindim benimde 2 gündür nadiren oluyo
sizde durum ne
ben çok içiyorum ccanım 2 litreyi geçiyodur benim doktor 3lt ye yakın su iç diyodu ama zorla değil severim suyu işyerinde bittimi dolduruyorum koca bardak içmeye çalış aklına kusma fikrini getirme
selam kızlarrr... başım çok ağrıyoooo
sabah eşim aradı beklediğimiz krediye banka onay vermiş benide eşime kefil olarak yazmışlardı imzam gerekiyodu iş yerinden 2-3 saatlik izin aldım neyse o işleri hallettik sonra altınları bozdurmak için kuyumcu kuyumcu gezdik tüm altınlarımıda bozdurduk derken o arada cuma girdi eşim namaza gitti sonra eşim dediki izin alabilirsen arabayı almaya beraber gidelim dedi o sırada eltim msj attı kaçta gelicen diye belli değil 1-2 saate gelirim heralde dedim... idari amiri aradım meğer eltimde izin almış ben gelince o gidecekmiş... yeni eve taşınacaklar duvar kağıtları gelecekmiş onun için izin almış halbuki 2 hafta önce bi gittik eve duvarların çoğu yeri kaplanmıştı duvar kağıdıyla sadece fon olarak kullanılacak kağıtlar kalmıştı... sinirlerim boşaldı bir sürü ağladım benim işim çıkınca onunda hep bi işi çıkıyo zaten... nefret ediyorum aynı yerde çalışmak şimdi iş yerine geldim gözlerim şiş bir vaziyette henüz ağzıma lokma koymadım...
neyse bütün bu olumsuzluklardan sonraaa eşim beğendiğimiz arabayı almaya gitti şimdiiiii... İnşallah bi terslik çıkmazda bugün alabiliriz tostosumuzuuuuu... ben markete gidiyorum yiyecek bişeyler almam lazım bebişim büzüştü içerdeee en çokta ona üzüldümmm
sizde durum ne
seninki istisna gibi benimki hiç aramadı liste vermeside ayrıca güzel bize burdan yaz emi neler olduğunu hangi aşı ne zamanlar öğrenemezsek yardımcı olur
bende onlara lafımı sokarım bilseydim bende naz yapardım diye... herkesin bebeği annesi için çok değerli sonuçta... aman ben hamileyim deyip kenara çekilmekde hoş değil ama dediğin gibi bazende naz yapmak gerekiyo gerçekten...
ikili test sonuclarim kotu cikti. dr amniyosentez onerdi aldirmayi dusunmedigim icin yaptirmiycam risk yuksek dedi. cok uzgunum anlatamam. dualariniza muhtacim. daha esime bile demedimaglamaktan soyliyemem herhalde
Canim herbiri iki uc tane orse bile yeter.orgu uzun sure giyiliyor.yikandikca genisliyor cunku.az olursa sen bana mesaj at yerini ben gonderirim sana kargoyla.ankaradasin nasilsa.
ABLACIM DİYORUM 23 YAŞINDAYIM ÇÜNKÜ. SİZİN USLUBUNUZ NASİHAT OLDUĞUNU BELLİ EDİYO ÇOK SAĞOLUN AMA ARKADAŞLARIN USLUPLARI PEK DE GÜZZEL DEĞİLDİ TAKTİR EDERSİNİZ. BEN 1 BUÇUK YILLIK EVLİYİM VE EVLENDİĞİMDEN BERİ OĞLUM OLURSA BEN BÖYLE DAVRANMIYCAM GELİNİME DEDİRTCEK KADAR ÇOK ÜZÜLDÜM ABLA BEN. DÜĞÜNÜMÜN ERTESİ GÜN BANA TAKTIKLARI BİLEZİKLERİ ELİMDEN ALDILAR O KIZIMINDI SANA GÖSTERMELİK TAKTIK DİYE ALTINLARIMI ALDILAR KINA GECESİNDEKİNE KADAR. BİŞEY DEMEDİM YİNE ŞU AN HAMİLEYİM EŞİMDE BENDE HEM OKYOR HEM ÇALIŞIYORUZ VE BANA BENİM BEBEĞİM DAHA ÖNEMLİ DMESİ VE KV MİNDE EVET DEYİP ONA KATILMASI ÇOK ÜZDÜ ÇOK KIRILDIM BENİM BU ŞEHİRDE KİMSEM YOK DESTEK OLCAK HER ŞEYİMİ KENDİM YAPTIM AŞEREMEDİM BİLE NAZLANA NAZLANA ABLA ŞİMDİ HAKSIZMIYIM BEN..TECRÜBENİZE DAYANARAK SORYORUM ABLA NE YAPARDINIZ BEİM YERİMDE OLSAYDINIZ
Benim de takilar cok sorun oldu.seninki yine bi gun sonra alinmis.ben taki merasiminden sonra gelin odasina gittim ya orada beni soyup sogana cevirdiler.birtek alcansim kaldi.onu da ben cikartiyordum.orada bozacaktim da dugunu esim cok uzuldu.o yuzden yapamadim.babamin taktigi bilezigi bozdurup dugun salonunun parasini odediler.eltimin duguninde de altinlari kizin ablasi topladi.taktiklari bilezikleri geri cikartip icinden bir hafta sonra gonderdiler.altin gelinin namusudur.ben hakkimi helal etmiyorum o konuda.
Orersin kiz bonbonlarin arasindan geciriyon sis i ustune ip atip cekiyon hepsi bu kadar.internette video bile var.
canım ya ailenin taktıklarıyla salon parası ödemeleri tuhaf olmuş, biz de ilk evlendiğimizde annem bana harçlık gönderiyordu kocam o parayla ailesine birşeyler alıyor borç veriyordu, yani resmen annem ailesine bakmış oldu, öyle çok muhtaç falan da değiller aç gözlülüklerinden, ama inşaallah eşin kıymetini biliyordur da bu yaşadıklarına değer
banada iç iç diye tutturdu ben sorayım madem kafama göre iş yapmıyım eniyisi
ben de merak edyorum cevabını öğrenirsen bize de yaz
sizde durum ne
canım ben bazen öyle susuyorum ki günde 3 lt bile içiyorum uykudan uyanıp bardak bardak içtiğim oluyor, gerçi korkuyorum şekerim mi var acaba diye de çaktırmıyorum, ama 1,5 ltde kaldığım da oluyor, ama suyun bebişin oksijeni ve beyni için önemli olduğunu duymuştum, içmeye gayret göster içine yapabilirsen az taze nane, bir iki damla limon ya da bir iki karanfil at belki tadı daha hoşuna gider
selam kızlarrr... başım çok ağrıyoooo
sabah eşim aradı beklediğimiz krediye banka onay vermiş benide eşime kefil olarak yazmışlardı imzam gerekiyodu iş yerinden 2-3 saatlik izin aldım neyse o işleri hallettik sonra altınları bozdurmak için kuyumcu kuyumcu gezdik tüm altınlarımıda bozdurduk derken o arada cuma girdi eşim namaza gitti sonra eşim dediki izin alabilirsen arabayı almaya beraber gidelim dedi o sırada eltim msj attı kaçta gelicen diye belli değil 1-2 saate gelirim heralde dedim... idari amiri aradım meğer eltimde izin almış ben gelince o gidecekmiş... yeni eve taşınacaklar duvar kağıtları gelecekmiş onun için izin almış halbuki 2 hafta önce bi gittik eve duvarların çoğu yeri kaplanmıştı duvar kağıdıyla sadece fon olarak kullanılacak kağıtlar kalmıştı... sinirlerim boşaldı bir sürü ağladım benim işim çıkınca onunda hep bi işi çıkıyo zaten... nefret ediyorum aynı yerde çalışmak şimdi iş yerine geldim gözlerim şiş bir vaziyette henüz ağzıma lokma koymadım...
neyse bütün bu olumsuzluklardan sonraaa eşim beğendiğimiz arabayı almaya gitti şimdiiiii... İnşallah bi terslik çıkmazda bugün alabiliriz tostosumuzuuuuu... ben markete gidiyorum yiyecek bişeyler almam lazım bebişim büzüştü içerdeee en çokta ona üzüldümmm
BiZde isim konusunda erkek olursa
EMiR
ARDA
ÇINAR
ARAS
Kız ismide Allah nasip ederse
SENA
Olucak kızımız çoktan bellide erkek tam kesin değil :)
ya saka gıbıBen ama gercekten cok rahat hıssedıyordum kotu oturdugumda falan pıtıranmaya baslıyodu hatta esıme bıle elını tutturup dınletmıstım sonra bırden kesıldı eyvah dedım. Gecen hafta kontorlum vardı ama nasıl korkarak gıdıyorum kesın bırsey oldu bebege dıye sonra ultrasona bır gırdık beyfendıde tık yok en ufak hareket yok cok hareketlı deıl ama nasıl sevındım orda hareket etmese bıle kalbının attıgını görunce niye boyle oldu anlamadım heyecandan doktora sormayıda unutmusum :26: Ama dıkkat edıyorum dun ve bugun cookk azda olsa hıssettım nasıl sevındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?