selam kızlarrr... başım çok ağrıyoooo
sabah eşim aradı beklediğimiz krediye banka onay vermiş benide eşime kefil olarak yazmışlardı imzam gerekiyodu iş yerinden 2-3 saatlik izin aldım neyse o işleri hallettik sonra altınları bozdurmak için kuyumcu kuyumcu gezdik tüm altınlarımıda bozdurduk derken o arada cuma girdi eşim namaza gitti sonra eşim dediki izin alabilirsen arabayı almaya beraber gidelim dedi o sırada eltim msj attı kaçta gelicen diye belli değil 1-2 saate gelirim heralde dedim... idari amiri aradım meğer eltimde izin almış ben gelince o gidecekmiş... yeni eve taşınacaklar duvar kağıtları gelecekmiş onun için izin almış halbuki 2 hafta önce bi gittik eve duvarların çoğu yeri kaplanmıştı duvar kağıdıyla sadece fon olarak kullanılacak kağıtlar kalmıştı... sinirlerim boşaldı bir sürü ağladım benim işim çıkınca onunda hep bi işi çıkıyo zaten... nefret ediyorum aynı yerde çalışmak şimdi iş yerine geldim gözlerim şiş bir vaziyette henüz ağzıma lokma koymadım...
neyse bütün bu olumsuzluklardan sonraaa eşim beğendiğimiz arabayı almaya gitti şimdiiiii... İnşallah bi terslik çıkmazda bugün alabiliriz tostosumuzuuuuu... ben markete gidiyorum yiyecek bişeyler almam lazım bebişim büzüştü içerdeee en çokta ona üzüldümmm
bizde isim konusunda kararsızız.İnternetten biraz baktım,beğendiğim isimler
Ege,Efe,Can,Rüzgar,Çınar,Pars,Aras dünde bir arkadaş Atlas Jetin reklamını görünce atlas koysanıza dedi , güzel isim belki ama Gülben Ergenin oğlunun ismi ya,özenti gibi olsun istemiyorum
BiZde isim konusunda erkek olursa
EMiR
ARDA
ÇINAR
ARAS
Kız ismide Allah nasip ederse
SENA
Olucak kızımız çoktan bellide erkek tam kesin değil :)
aşını dha vardır da her ay kan ve ıdrar takıpı yapmak zorundalar cnmm o yusden arıyoladır gıt bencee bebegınıde dınlersın hem ınslll
gecmıs olsun bu arada
benimde arttı cnm özellikle geceleri.bide yanaklrım sürekli al al:) çok komik kendimi hiç böle görmemiştim daha önce
kızlar suyla aranız nasıl
benim doktor günde en az 2 litre dio
kusuyorum dedim kussanda iç dedi
sizde durum ne
Artık büyüyorlar canım bizimkilerde pipicanmı yoksa erken mi hissetmeye başladık ki bi arkadaş ben o seğilmeleride 20. Haftada hissettim demişti onun kızı oldu :)
Kizlar ben hic saglik ocagina gitmedim.gitmem gerekir mi.sadece ozel doktoruma gittimm:18:
tabıkı gıtmelısın senın de bebegınde ası takıbını onlar yapıyo
Canım benim üZme sen kendini Rabbim kazanız belasız kullanmayı nasip etsin arabanızı bebeğinizle birlikte güzel güzel gezersiniz inşallah :)
irmegancığım hayırlı olsun arabanız :))
missybeautycik okudum dualarını allah kabul etsin :))
sıkma sen canını kuzu bebişini düşün kocişini düşün kendini düşün gerisi tırs tırs yani...biliyorsun üzüntü bebişlerimizi etkiliyor üzme kendini.hayırlı olsun arabanız allah kaza keder göstermesin canım.
irmegan cım kazasız belasız kullanın arabanızı,ağız tadıyla inşallah,Bozma moralini,boşver
allah kazasız belasız etsin canım gülerek iyi günlerde kullanın
nedir bu üçünde çektiğiniz valla iyi dayanmışınız ben olsam sizlerin yerinde varyaaa çoktan olay çıkmıştı herkez birbirine girmişti okudukça ben sinir oldum hele hele altın mevzularına takmış durumdayım evlendiğim gün yada ertesi günü gelip benden takı alacaklar haaa zor o kardeşim sıkar biraz oğlan evlendirmeden önce g.tlerine güvenselermiş güvenmeyen çocuk evlendirmesin yapmasın hiç bişi hiç olmazsa karıu koca borç harç evlenirler bütün sinirlerim tepeme çıktı
elti konusu apayrı bi mevzu birininki kıskanır hamile kalcam der birininki işten izin aldı die oda izin alır yüz göz olmayın eltilerinizle konuşmayın kıskanç fesat insanlrala işiniz olmasın allahlarından bulsun hepsi
görümce konusu apayrı bi mevzu hayır nie sidik yarıştırısın ki anlamam ben bunu allahtan eltim ve görümcem yok ikiside elimde kalırdı yeminle bi kv var oda allaha şükür iyi bi insan bi tersini görmedim ama ben biraz cazgır olduğum için yapamıyo geçenlerde söledi senin tepen atınca ben bile korkuyom senden dedi demekki sessiz sakin bişi olsam tepeme binicek haklıysanız hakkınızı savunun ha kocalarınız anneme nie öle davrandın dersede ben bişi diyemicem o koca için kusura bakmayın
Irmegan hayırlı olsun arabanız güle güle kullanın kazasız belasız işallah eltinede canını sıkıp üzülme bence sıkma bebişi kendini
kızlar 2 gündür başım ağrıyor bir türlü geçmedi kar yağdı durdu şimdi ayaza çekmiş dışarı çok soğuk insanın yüzünü bıçak gibi kesiyor ayaz rabbim dışarda kalanların yardımcısı olsun
Ayy bilmiyordum ki benn.burdan ogrendimm.ne diyecem ki gidince.aile hekimi anlar mi hamilelikten felan.zaten uyuz bi doktor.
canım araba alıyormuşsunuz hayırlı uğurlu olsun rabbim kazasız belasız iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin
kızlar 2 gündür başım ağrıyor bir türlü geçmedi kar yağdı durdu şimdi ayaza çekmiş dışarı çok soğuk insanın yüzünü bıçak gibi kesiyor ayaz rabbim dışarda kalanların yardımcısı olsun
yemeğimi yedimm kendime geldim çok şüküüüüürrr
Hepinize çoooooooooooooooooooooook teşekkür ederim.... Darısı olmayanlara olsun İnşallaaaaaaaaahhhhh... Araba alma sebebimizde bebişimiz oldu zatennnkuzuma herşeyim feda olsunnn...
Amaaaaaaaan kızlar ben herkesi Rabbime havale ettim Allah çıkarsın yapacak diyecek tek lafım yok... Eşimle bi sorunum yok çok şükür diğerlerinidi Rabbim nasıl biliyosa öyle yapsın.. kocişim aradııı arabanın fiyatını azcık daha indirtmişş şimdide noterdeler üstüne alıyo arabayı... arabanın fiyatını düşürdüklerine göreeeeeeeeeeee bugün bebeğimizin pusetiyle arabasını almaya gidebilirizzz....
yaaa ben hepinizi o kadar çok seviyorum kiiiiiiiiiii canım kardeşlerimmm dert ortaklarım... Allah hepinizden razı olsunnnn.....şuanda çok keyifliyim Rabbime şükürrr
canım bende de bu ara başağrıları oluyo 2 gün önce tüm gün boyunca ağrı çektim ilaç almamak için direndm ama boşuna direndim sonra parol içtim ve geçti dışarı çıkınca da mutlaka başını sarıp sarmala hava almasın bu soğuklar da başağrısı yapıyo
ohhh ne güzel keyifli olman. sıkma canını hayırlı uğurlu olsun arabanız kazasız belasız olur inş.allah bebeğini oto kaltuğunda oturtmayı da nasip etsin amin
Amiiiinnnnn
Benim de bas agrim gecmedi bi turlu.doktorla konusup akapunktur yaptiracagim migrenim var benim.seansi 100 tl felanmis ortalama.
Kizlar ben hic saglik ocagina gitmedim.gitmem gerekir mi.sadece ozel doktoruma gittimm:18:
yemeğimi yedimm kendime geldim çok şüküüüüürrr
Hepinize çoooooooooooooooooooooook teşekkür ederim.... Darısı olmayanlara olsun İnşallaaaaaaaaahhhhh... Araba alma sebebimizde bebişimiz oldu zatennnkuzuma herşeyim feda olsunnn...
Amaaaaaaaan kızlar ben herkesi Rabbime havale ettim Allah çıkarsın yapacak diyecek tek lafım yok... Eşimle bi sorunum yok çok şükür diğerlerinidi Rabbim nasıl biliyosa öyle yapsın.. kocişim aradııı arabanın fiyatını azcık daha indirtmişş şimdide noterdeler üstüne alıyo arabayı... arabanın fiyatını düşürdüklerine göreeeeeeeeeeee bugün bebeğimizin pusetiyle arabasını almaya gidebilirizzz....
yaaa ben hepinizi o kadar çok seviyorum kiiiiiiiiiii canım kardeşlerimmm dert ortaklarım... Allah hepinizden razı olsunnnn.....şuanda çok keyifliyim Rabbime şükürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?