Ayy bilmiyordum ki benn.burdan ogrendimm.ne diyecem ki gidince.aile hekimi anlar mi hamilelikten felan.zaten uyuz bi doktor.
yemeğimi yedimm kendime geldim çok şüküüüüürrr
Hepinize çoooooooooooooooooooooook teşekkür ederim.... Darısı olmayanlara olsun İnşallaaaaaaaaahhhhh... Araba alma sebebimizde bebişimiz oldu zatennnkuzuma herşeyim feda olsunnn...
Amaaaaaaaan kızlar ben herkesi Rabbime havale ettim Allah çıkarsın yapacak diyecek tek lafım yok... Eşimle bi sorunum yok çok şükür diğerlerinidi Rabbim nasıl biliyosa öyle yapsın.. kocişim aradııı arabanın fiyatını azcık daha indirtmişş şimdide noterdeler üstüne alıyo arabayı... arabanın fiyatını düşürdüklerine göreeeeeeeeeeee bugün bebeğimizin pusetiyle arabasını almaya gidebilirizzz....
yaaa ben hepinizi o kadar çok seviyorum kiiiiiiiiiii canım kardeşlerimmm dert ortaklarım... Allah hepinizden razı olsunnnn.....şuanda çok keyifliyim Rabbime şükürrr
canım bende de bu ara başağrıları oluyo 2 gün önce tüm gün boyunca ağrı çektim ilaç almamak için direndm ama boşuna direndim sonra parol içtim ve geçti dışarı çıkınca da mutlaka başını sarıp sarmala hava almasın bu soğuklar da başağrısı yapıyo
Amiiiinnnnn
Benim de bas agrim gecmedi bi turlu.doktorla konusup akapunktur yaptiracagim migrenim var benim.seansi 100 tl felanmis ortalama.
oh oh bi günde 2 araba iyisin kısssallah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bizim buralarda araba ev alınınca kan akıtırlır horoz veya koç kesilir bi kan akıtın derim
BİZDEDE ÖLE GENELDE HOROZ KESİLİR ARABAYA AZ BİŞEY SÜRÜLÜR KAZASIZ BELASIZ OLSUN DİYE BEN SÖLİCEKTİM AMA ARADA KALMIŞTIM İÇİMİ OKUMUŞUN
Emir hariç diğerleride bizim düşündüğümüz isimler,modern ve güzel
Hepinize çoooooooooooooooooooooook teşekkür ederim.... Darısı olmayanlara olsun İnşallaaaaaaaaahhhhh... Araba alma sebebimizde bebişimiz oldu zatennnkuzuma herşeyim feda olsunnn...
Amaaaaaaaan kızlar ben herkesi Rabbime havale ettim Allah çıkarsın yapacak diyecek tek lafım yok... Eşimle bi sorunum yok çok şükür diğerlerinidi Rabbim nasıl biliyosa öyle yapsın.. kocişim aradııı arabanın fiyatını azcık daha indirtmişş şimdide noterdeler üstüne alıyo arabayı... arabanın fiyatını düşürdüklerine göreeeeeeeeeeee bugün bebeğimizin pusetiyle arabasını almaya gidebilirizzz....
yaaa ben hepinizi o kadar çok seviyorum kiiiiiiiiiii canım kardeşlerimmm dert ortaklarım... Allah hepinizden razı olsunnnn.....şuanda çok keyifliyim Rabbime şükürrr
canım kuzuck da siz de güle güle kullanın, ay araba koltuğu da olacak minnoşunn :)) ben daha cesret edip birşey alamadımmm :))
oh oh bi günde 2 araba iyisin kısssallah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bizim buralarda araba ev alınınca kan akıtırlır horoz veya koç kesilir bi kan akıtın derim
Hadi hayırlısı olsun canım bebişinizin araba parası da artmış çöl şükür bereketiyle küçük meleğimiz. Rabbim güzel mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah .
ben gitmeden 1 hafta önce sizede yazarım inşallah çoğunuz benden ilerdesiniz hafta olarakseninki istisna gibi benimki hiç aramadı liste vermeside ayrıca güzel bize burdan yaz emi neler olduğunu hangi aşı ne zamanlar öğrenemezsek yardımcı olur
ben gitmeden 1 hafta önce sizede yazarım inşallah çoğunuz benden ilerdesiniz hafta olarak
Çok şükür cnmm bizim minnak kısmetli olacak gibi azıcık... İnşallah kazasız belasız kullanabiliriz.. Darısı isteyen herkese olur İnşallah...
nedir bu üçünde çektiğiniz valla iyi dayanmışınız ben olsam sizlerin yerinde varyaaa çoktan olay çıkmıştı herkez birbirine girmişti okudukça ben sinir oldum hele hele altın mevzularına takmış durumdayım evlendiğim gün yada ertesi günü gelip benden takı alacaklar haaa zor o kardeşim sıkar biraz oğlan evlendirmeden önce g.tlerine güvenselermiş güvenmeyen çocuk evlendirmesin yapmasın hiç bişi hiç olmazsa karıu koca borç harç evlenirler bütün sinirlerim tepeme çıktı
elti konusu apayrı bi mevzu birininki kıskanır hamile kalcam der birininki işten izin aldı die oda izin alır yüz göz olmayın eltilerinizle konuşmayın kıskanç fesat insanlrala işiniz olmasın allahlarından bulsun hepsi
görümce konusu apayrı bi mevzu hayır nie sidik yarıştırısın ki anlamam ben bunu allahtan eltim ve görümcem yok ikiside elimde kalırdı yeminle bi kv var oda allaha şükür iyi bi insan bi tersini görmedim ama ben biraz cazgır olduğum için yapamıyo geçenlerde söledi senin tepen atınca ben bile korkuyom senden dedi demekki sessiz sakin bişi olsam tepeme binicek haklıysanız hakkınızı savunun ha kocalarınız anneme nie öle davrandın dersede ben bişi diyemicem o koca için kusura bakmayın
bende hiç gitmedim sağlık ocağınaaaa vaktimde olmuyooo hiç aramadılarda napsam kiiiii :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?