2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
canlar ben birazdan çıkıcam umarım hepimiz için güzel bir haftasonu olur evde net yok böyle işyerinde giriyorum ben yokken biliyom çok kaynatacaksınız ama olsun geçmişi okumaktan başka çaremiz kalmıyacak. yine mide ve karın ağrılarm var inş. geçer dua edin canlar kötü bişey olmasın ptesi size burdan çok iyiyim demek nasip olsun. kendinize meleklerinize iyi bakın

Ayy bilmiyordum ki benn.burdan ogrendimm.ne diyecem ki gidince.aile hekimi anlar mi hamilelikten felan.zaten uyuz bi doktor.

canım aıle hekımının yannda ebede oluyo sen saglık ocagına gıdınce gebelık bıldırımı ıcın gelmıstım de onlar alakadar olur zaten. biz nıkah işlemleri için ugrasırken aıle hekımı ellı kere tembıh etmıstı gebelık olursa eger mutlaka bıze bıldırın sakın ıhmal etmeyın flan dıye. kullandıgın ılacları tahlıl sonuclarını gebelıgın nasıl gıttıgını falan kontrol altında tutuyolar.

kızlar bugün hayır mübarek gün elinizden geldiği kadar peygamber efendimize (sav)salavat getirin rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

oh oh bi günde 2 araba iyisin kısssallah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bizim buralarda araba ev alınınca kan akıtırlır horoz veya koç kesilir bi kan akıtın derim

Amiiiinnnnn
Benim de bas agrim gecmedi bi turlu.doktorla konusup akapunktur yaptiracagim migrenim var benim.seansi 100 tl felanmis ortalama.

bendede migren var ağrıyı 2 gün çektim en son dün dr arayıp acile gittim parol serum verdiler hemen geçti ağrım parol ve minoset bebeğe etki etmezmiş ben hem kendi dr me hemde acildeki dr ye sordum gönül rahatlığı ile kullan ama çok sık değil dediler

kıslar ben şimdilik kaçar fazla kaynatmayın sonra okuması zor oluyo haftasonu burda olmucaklara şimdiden iyi haftasonları burda olcaklarlada zaten 2 gün bol bol kaynatırız

Son düzenleme:

Hepinize Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.Hepimiz zorlu ama aynı zamanda güzel bir süreçten geçiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Hadi hayırlısı olsun canım bebişinizin araba parası da artmış çöl şükür bereketiyle küçük meleğimiz. Rabbim güzel mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah .

canım kuzuck da siz de güle güle kullanın, ay araba koltuğu da olacak minnoşunn :)) ben daha cesret edip birşey alamadımmm :))

Allah razı olsun canımm... Evet olacak galibaaaa hayal gibi geliyo doğumada yeni alabamızlan giderim heraldeeeeeeeeeee

oh oh bi günde 2 araba iyisin kısssallah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bizim buralarda araba ev alınınca kan akıtırlır horoz veya koç kesilir bi kan akıtın derim

heheeee aynen öylee hepside bebeğimin kısmetine oluyo vallaa Rabbime şükürler olsun... Daha iyileri daha güzelleri hepinize olsun İnşallah..... kan akıtacak para pek kalmıyo gibi ama sadakasını veririz muhakkak....

Hadi hayırlısı olsun canım bebişinizin araba parası da artmış çöl şükür bereketiyle küçük meleğimiz. Rabbim güzel mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah .

Çok şükür cnmm bizim minnak kısmetli olacak gibi azıcık... İnşallah kazasız belasız kullanabiliriz.. Darısı isteyen herkese olur İnşallah...

Çok şükür cnmm bizim minnak kısmetli olacak gibi azıcık... İnşallah kazasız belasız kullanabiliriz.. Darısı isteyen herkese olur İnşallah...

Âmin canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.zaten derler ya bebek bereketiyle gelir diye :))

Valla atalım kız altınıda yakalım yandım gelin dedikçe altına odun atalım haa hak ediyo hepsi anacımm

Hayırlı olsun canım arabanız kazasız belasız güzel günlerde binersiniz inş....

‎70 - 80 - 90' lı yıllarda mı büyüdün?
nasıl oldu da hayatta kalmayı başardın? :)

1.- Arabaların emniyet kemeri, kafalıkları,
ve kesinlikle hava yastıkları yoktu.

2.- Arka koltuk tehlikeli değil de eğlenceliydi.

3.- Bebek yatakları ve oyuncaklar renkliydi.
Ya da en azından kurşunlu, muhtelif ,
zehirli maddeler ile boyanmıştı.

4.- Prizlerin, araba kapılarının, ilaç şişelerin
ve kimyasal ev temizliyicilerinin üzerinde,
çocuk kilitleri yoktu...

5.- Kasksız bisiklete biniliyordu.

6.- Steril su şişelerinden değil de bahçe hortumundan,
yada muhtelif başka kaynaklardan su içiliniyordu...

7.- Oyun oynamaya çıkmanın tek şartı,
hava kararmadan önce eve dönmekti.

8,- Cep telefonu yoktu ve hiç kimse nerelerde
gezdiğimizi bilmiyordu. İnanılmaz ...

9.- Okul öğlen bitiyordu...
Ve öğlen yemeği için evimize geliyorduk.

10.- Bir sürü yaramız, kırılmış kemiğimiz ve kırılmış dişimiz vardı, fakat hiçbir zaman birileri bu yüzden mahkemeye verilmiyordu.Kendimizden başka kimse sorumlu değildi.

11.- Bolca tatlılar ve tereyağlı ekmekler yiyorduk, ve gerçek şekerli içecekler içiyorduk ve hiç kilo sorunumuz olmazdı
- çünkü hep dışarda oynardık , aktif olarak ...

12.- Dört çocuk bir limonatayı paylaşabiliyorduk...
aynı bardaktan içebiliyorduk, ve kimse bu yüzden ölmüyordu.

13.- Playstation, Nintendo 64, X boxes, Vídeo oyunlarımız,
99 kablolu kanalımız , Dolby surround, Cep telefonumuz, Bilgisayarımız, Internet de Chat odalarımız YOKTU.

onun yerine ARKADAŞLARIMIZ vardı bolca!!!

14.- Yürüyerek veya bisiklet ile uzakta oturan arkadaşlarımızı ziyaret edebiliyorduk, kapılarını çalıp hatta çalmıyarak içeri girip onları oyun oynamaya çağırabiliyorduk!!!

15.- Evet dışarda, o acımasız korkunç dünyada!
Korumamız olmadan! nasıl mümkün oluyordu bu?
Tek kale üzerine maç yapardık ve birisi takıma alınmadığında
psikolojik travma oluşmuyordu ya da dünyanın sonu gelmiyordu.

16.- Bazı öğrenciler diğer öğrenciler gibi başarılı değildi ve sınıfta kalabiliyordu. Fakat bu yüzden kimse Psikoloğa ya da Pedagoğa gönderilmiyordu. Kimsede Dislexia, konsantrasyon sorunu veya hiperaktivite yoktu, basitçe o okul yılını tekrarlıyordu.

17.- Özgürlüğümüz , üzüntülerimiz ,
başarılarımız , görevlerimiz vardı.

...ve bunlar ile yaşamayı öğreniyorduk.

Soru: nasıl oldu da bütün bunlara rağmen
hayatta kalmayı başardık???

Ve daha da önemlisi kendi kişiliğimizi bu şartlar altında
nasıl oldu da geliştirebildik???

Sen de bu jenerasyondan mısın? Şimdiki çocuklar büyük bir olasılık ile bizim yaşama şeklimizi sıkıcı bulacaklar - fakat- bizler
çok güzel ve mutlu yaşadık!!

değil mi?

ya kızlar benim ailem izmirde. ben bursadayım kayınvalidem kanser hastası kendine bakamıyo kadın biz ilgileniyoruz. görümcem var bi tek ama onunda iki çocuğu var ve dediğim gibi annesiylede ilgileniyo.. ben bazen okadar karamsarlığa kapalıyorumki tek başıma nasıl bakıcam bebeğime becerebilcekmiyim üstesinden gelebilirmiyim hiç bilmiyorum. hazır hissetmiyordum hiç kendimi ama Allah'ın bi lutfu bu.. korkuyorum işte başarabilirmiyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…