2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canımmm maşallah güle güle kullanın Rabbim kaza bela vermesin, hayırlı güzel yerlere götürsün sizi arabanız, kem gözlerden korusun bol bol oku. hem bebek hem araba nazar değer küçücük kuzum yaa kısmetiyle bereketiyle gelmiş annesi yerim ben onu

bende hiç gitmedim sağlık ocağınaaaa vaktimde olmuyooo hiç aramadılarda napsam kiiiii :26:
benim tedavi olduüğumuda biliyodu aile hekimim sürekli söylerdi hamile kalınca bize hemen haber ver diye. ilk gün söyledik kayıt yaptılar. anne ve bebeğin aşıları orda olcakmış çünkü ihmal etme..

kızlar suyla aranız nasıl
benim doktor günde en az 2 litre dio
kusuyorum dedim kussanda iç dedi
sizde durum ne

ilk bulantılarla beraber hiç aöa hiç içemiyordum
şimdi hafifledi baya maaşallah az azda olsa içiyorum
sabahları hemen aç karnına içme derim mide bulantısını tetikliyor
yemeklerden sonra içmeye başlıyorum ben en fazla 1.5 litre filan
yudum yudum içiyorum işte ama 15 kez çişe gidiyorum o nasıl oluyor bilmem

BiZde isim konusunda erkek olursa
EMiR
ARDA
ÇINAR
ARAS
Kız ismide Allah nasip ederse
SENA
Olucak kızımız çoktan bellide erkek tam kesin değil :)

güsel güsel hepsinide sevdim
sena kızlar pek tatlı cimcime bi arkidişim vardı
çokta güzeldi iyiydi adı gibi olsun anasına benzesin
totosunu yediğim :)) ama senin pipicanın olacak
sen ikinciye senaa koyarsın

hemen yeee yemeğiniii bebeğini düşün ağlama amaaaaaaa

hamişleri aç bırakmamak lazım demmekki

içinden canavar cıktıydı azönce unutalım onu geri gelmesin
ayrıcaaaaaaa tostosunuza çoook sevindim darısı olmayanların başına inşallah
totosunu yediğimin sıpasınında arabası hemencik alınsın içerden söyleniyordur o şimdiii

ya kızlar benim ailem izmirde. ben bursadayım kayınvalidem kanser hastası kendine bakamıyo kadın biz ilgileniyoruz. görümcem var bi tek ama onunda iki çocuğu var ve dediğim gibi annesiylede ilgileniyo.. ben bazen okadar karamsarlığa kapalıyorumki tek başıma nasıl bakıcam bebeğime becerebilcekmiyim üstesinden gelebilirmiyim hiç bilmiyorum. hazır hissetmiyordum hiç kendimi ama Allah'ın bi lutfu bu.. korkuyorum işte başarabilirmiyim bilmiyorum

irmegan hayırlı olsun arabanız cnm darısı başımıza inş..

Allah razı olsunnn canımm... İnşallah Rabbim sizede en kısa zamanda nasip eder...

canım 1 saat izin al kayıt ol bence senin ve doğunca bebeğin aşıları orda oluyomuş

haklısın cnmm olmazsa haftaya gideyim bende bi...
Hayırlı olsun canım arabanız kazasız belasız güzel günlerde binersiniz inş....

amiiiiiiiiiiiiiiin İnşallah cnm bnm...

öncelikle geçmiş olsun allah şifa versin annen gelir illaki heralde 4o ın çıkana kadar kalır biraz biraz öğrenirsin çoğumuz tecrübesiz onlarla büyücez öğrencez 40 tan sonra büyür o küçüklüğü kalmaz daha rahat edersin kendini şimdiden sıkıntıya sokma herşey kendiliğinden olur

tabiki başarabilirsin canım benim neden başaramıcan. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş. 15-16 yaşında anne olanlar var içini ferah tut. eşin yardımcın olur inşallah

canım ya sıkma hiç canını millet ne zorluklarla yokluklarla yapıyor, benim işyerimdeki arkadaşlarımın 5 tanesinden 4 ü yalnızlar ailelerinden uzaklar ve çok şükür sıkıntı çekmediler hata kimisi dah amutlu :)) güzel olacak yani kuzum endişelenme.. mucxx

kuzular bana müsade iyi tatiller öpüyorum

tabiki başarabilirsin canım benim neden başaramıcan. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş. 15-16 yaşında anne olanlar var içini ferah tut. eşin yardımcın olur inşallah

buraya taşınma ihtimalleri vardı annemlerin şimdi konuştum işte telefonda gelemiyolar. annem elbet gelir gider ama burdaki gibi olmaz. hep diyorum bende onla beraber büyücem diye ama bazende aşırı korkuyorumm.

inş bende üstesinden gelebilirim

canımm sakın nasıl bakıcam ben diye korkma... ablam çalışıyodu bende o zaman 14 yaşında felandım annem bakıyodu yeğenime inanırmısın annesi gibi altınıda değiştiriyodum mamasını yapıp yediriyodum... yani bebiş doğduktan sonra o gücü rabbim hepimize vericek emin ol.. hem bizler varız doğumdan sonra paylaşacaklarımız dahada çok olacak... burda öğrendik hamilelikle ilgili herşeyi bebişe bakımıda öğreniriz birbirimizden elbet...

amiiiiiiiiiiin cnmmmm... dediğin gibi nazar çok değer dikkat etmek lazım bol bol okumam lazım gerçektende... hep duymuşumdur bebek kısmetiyle gelir diyee ilk hediyesini verdi bize İnşallah bide babamız memurluğa atanırsa herşey çok daha güzel olacak.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn gönlümüzdekini hayırlı kılıp nasip etsin bizlere....

benim tedavi olduüğumuda biliyodu aile hekimim sürekli söylerdi hamile kalınca bize hemen haber ver diye. ilk gün söyledik kayıt yaptılar. anne ve bebeğin aşıları orda olcakmış çünkü ihmal etme..

tamam cnmm önümüzdeki hafta muhakkak gideyim o zaman hep artık alabamızda olduuuu rahatça gider gelirim...

ahahahaaaaaa neydim ne oldum dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... içimdeki canavar acıkmış oda stres yapmış ben napimm teyzosuuuuu..... diyodurki kendilerine araba aldılar bana almadılar hıh küstüm yapıyodur sıpaaaaaaaaaa ama biz onun için aldıkki alabayııııııııııı hem onunkinide akşam alırıss galiba sanırsammm

yoksa benim baarsak hareketi sandığım şey
pipicanımmıı olabilirmi siz böyle dedikçe içime bi kurtcuk düştü

kısss öyleymiş galibaaaa bende dün sabah daha net hissettim bişeyler biri içerden iki kere tıkladı ama bugün olmadıııı bence artık hissetmeye başladık gibime gelooorrr....

yoksa benim baarsak hareketi sandığım şey
pipicanımmıı olabilirmi siz böyle dedikçe içime bi kurtcuk düştü

canım sen kesin öğrendinmi pipicanmıymış,benim kontrolüm 2 hafta sonra eğer en son gittiğimizden bu yana pipisi düşmezse oğluş bekliyoruz

tatlım benim annem bana 15 saat uzakta çalışıyorum kaytınvalidem de hasta kocasına bakıyo en son 6 ay önce gelmişti bize allah güç verir tatlım içini ferah tut

kızlar eğer tam olarak önümüzdeki ay cinsiyete doktor yine erkek derse isim arıyorum k.b adı osman konacak bende yanına bir isim daha koymak istiyorum ne olabilir sizce enes,eray ve ebrar ismini düşündüm nasıl sizce

kısss öyleymiş galibaaaa bende dün sabah daha net hissettim bişeyler biri içerden iki kere tıkladı ama bugün olmadıııı bence artık hissetmeye başladık gibime gelooorrr....

eneeeeeeee sendedemi öyle oluyor
bak anlatıyorum iyice dinleee taaammı akıllım
şimdi sağ tarafımda benim sıpam
ve doktorun ultrasonla baktığı yerden günün değişik saatlerinde bi kıpırtı
bi tıklama bi hava yada su basıncı gibi tuhaf bişe hissediyorummm
seninkilerde böylemiii
çocugumu osuruk sanıyomusum iyimiiii

canım sen kesin öğrendinmi pipicanmıymış,benim kontrolüm 2 hafta sonra eğer en son gittiğimizden bu yana pipisi düşmezse oğluş bekliyoruz

ben varya pipican diye diye olmayan pipiyide cıkartıcam
bilmiyorum kiiii :)):):):):)):):):):):):):):):):):)
doktor kızz bu derse çocukları karıstırmıssınız derim o dereceee eminim

hahahaha

uhahahahahaaaaaa yeğenime hakaret etme döverin seni valla anasıııııııııı

benimkide sün sabah şöyle olduu yatakta sırt üstü uzandım karnım dümdüz oldu sonra sol tarafta içerden bişey iki kere kapı tıklatır gibi tıklattı beniiiiiiiiii... gaz sancısı değildi ama hatta o an birden içim ılık ılık oldu ihi

kısslar
ben daha kıyafet almadım kendime çok şükür çok kiloda almadım
ama sanki artık kotlarım yavaş yavaş belleri beni zorluyor gibi
siz aldınızmı kuzular ne zaman almak lazım kot giydiğimde bebeğim zarar görüyormudur
yoksa tost gibimi kalıyordur içerde
lcw çok uygun ama dayanıklımı ki
haydi cvp bekliyorm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…