yemeğimi yedimm kendime geldim çok şüküüüüürrr
Hepinize çoooooooooooooooooooooook teşekkür ederim.... Darısı olmayanlara olsun İnşallaaaaaaaaahhhhh... Araba alma sebebimizde bebişimiz oldu zatennnkuzuma herşeyim feda olsunnn...
Amaaaaaaaan kızlar ben herkesi Rabbime havale ettim Allah çıkarsın yapacak diyecek tek lafım yok... Eşimle bi sorunum yok çok şükür diğerlerinidi Rabbim nasıl biliyosa öyle yapsın.. kocişim aradııı arabanın fiyatını azcık daha indirtmişş şimdide noterdeler üstüne alıyo arabayı... arabanın fiyatını düşürdüklerine göreeeeeeeeeeee bugün bebeğimizin pusetiyle arabasını almaya gidebilirizzz....
yaaa ben hepinizi o kadar çok seviyorum kiiiiiiiiiii canım kardeşlerimmm dert ortaklarım... Allah hepinizden razı olsunnnn.....şuanda çok keyifliyim Rabbime şükürrr
benim tedavi olduüğumuda biliyodu aile hekimim sürekli söylerdi hamile kalınca bize hemen haber ver diye. ilk gün söyledik kayıt yaptılar. anne ve bebeğin aşıları orda olcakmış çünkü ihmal etme..bende hiç gitmedim sağlık ocağınaaaa vaktimde olmuyooo hiç aramadılarda napsam kiiiii :26:
kızlar suyla aranız nasıl
benim doktor günde en az 2 litre dio
kusuyorum dedim kussanda iç dedi
sizde durum ne
BiZde isim konusunda erkek olursa
EMiR
ARDA
ÇINAR
ARAS
Kız ismide Allah nasip ederse
SENA
Olucak kızımız çoktan bellide erkek tam kesin değil :)
selam kızlarrr... başım çok ağrıyoooo
sabah eşim aradı beklediğimiz krediye banka onay vermiş benide eşime kefil olarak yazmışlardı imzam gerekiyodu iş yerinden 2-3 saatlik izin aldım neyse o işleri hallettik sonra altınları bozdurmak için kuyumcu kuyumcu gezdik tüm altınlarımıda bozdurduk derken o arada cuma girdi eşim namaza gitti sonra eşim dediki izin alabilirsen arabayı almaya beraber gidelim dedi o sırada eltim msj attı kaçta gelicen diye belli değil 1-2 saate gelirim heralde dedim... idari amiri aradım meğer eltimde izin almış ben gelince o gidecekmiş... yeni eve taşınacaklar duvar kağıtları gelecekmiş onun için izin almış halbuki 2 hafta önce bi gittik eve duvarların çoğu yeri kaplanmıştı duvar kağıdıyla sadece fon olarak kullanılacak kağıtlar kalmıştı... sinirlerim boşaldı bir sürü ağladım benim işim çıkınca onunda hep bi işi çıkıyo zaten... nefret ediyorum aynı yerde çalışmak şimdi iş yerine geldim gözlerim şiş bir vaziyette henüz ağzıma lokma koymadım...
neyse bütün bu olumsuzluklardan sonraaa eşim beğendiğimiz arabayı almaya gitti şimdiiiii... İnşallah bi terslik çıkmazda bugün alabiliriz tostosumuzuuuuu... ben markete gidiyorum yiyecek bişeyler almam lazım bebişim büzüştü içerdeee en çokta ona üzüldümmm
yemeğimi yedimm kendime geldim çok şüküüüüürrr
Hepinize çoooooooooooooooooooooook teşekkür ederim.... Darısı olmayanlara olsun İnşallaaaaaaaaahhhhh... Araba alma sebebimizde bebişimiz oldu zatennnkuzuma herşeyim feda olsunnn...
Amaaaaaaaan kızlar ben herkesi Rabbime havale ettim Allah çıkarsın yapacak diyecek tek lafım yok... Eşimle bi sorunum yok çok şükür diğerlerinidi Rabbim nasıl biliyosa öyle yapsın.. kocişim aradııı arabanın fiyatını azcık daha indirtmişş şimdide noterdeler üstüne alıyo arabayı... arabanın fiyatını düşürdüklerine göreeeeeeeeeeee bugün bebeğimizin pusetiyle arabasını almaya gidebilirizzz....
yaaa ben hepinizi o kadar çok seviyorum kiiiiiiiiiii canım kardeşlerimmm dert ortaklarım... Allah hepinizden razı olsunnnn.....şuanda çok keyifliyim Rabbime şükürrr
irmegan hayırlı olsun arabanız cnm darısı başımıza inş..
canım 1 saat izin al kayıt ol bence senin ve doğunca bebeğin aşıları orda oluyomuş
Hayırlı olsun canım arabanız kazasız belasız güzel günlerde binersiniz inş....
ya kızlar benim ailem izmirde. Ben bursadayım kayınvalidem kanser hastası kendine bakamıyo kadın biz ilgileniyoruz. Görümcem var bi tek ama onunda iki çocuğu var ve dediğim gibi annesiylede ilgileniyo.. Ben bazen okadar karamsarlığa kapalıyorumki tek başıma nasıl bakıcam bebeğime becerebilcekmiyim üstesinden gelebilirmiyim hiç bilmiyorum. Hazır hissetmiyordum hiç kendimi ama allah'ın bi lutfu bu.. Korkuyorum işte başarabilirmiyim bilmiyorum
ya kızlar benim ailem izmirde. ben bursadayım kayınvalidem kanser hastası kendine bakamıyo kadın biz ilgileniyoruz. görümcem var bi tek ama onunda iki çocuğu var ve dediğim gibi annesiylede ilgileniyo.. ben bazen okadar karamsarlığa kapalıyorumki tek başıma nasıl bakıcam bebeğime becerebilcekmiyim üstesinden gelebilirmiyim hiç bilmiyorum. hazır hissetmiyordum hiç kendimi ama Allah'ın bi lutfu bu.. korkuyorum işte başarabilirmiyim bilmiyorum
ya kızlar benim ailem izmirde. ben bursadayım kayınvalidem kanser hastası kendine bakamıyo kadın biz ilgileniyoruz. görümcem var bi tek ama onunda iki çocuğu var ve dediğim gibi annesiylede ilgileniyo.. ben bazen okadar karamsarlığa kapalıyorumki tek başıma nasıl bakıcam bebeğime becerebilcekmiyim üstesinden gelebilirmiyim hiç bilmiyorum. hazır hissetmiyordum hiç kendimi ama Allah'ın bi lutfu bu.. korkuyorum işte başarabilirmiyim bilmiyorum
öncelikle geçmiş olsun allah şifa versin annen gelir illaki heralde 4o ın çıkana kadar kalır biraz biraz öğrenirsin çoğumuz tecrübesiz onlarla büyücez öğrencez 40 tan sonra büyür o küçüklüğü kalmaz daha rahat edersin kendini şimdiden sıkıntıya sokma herşey kendiliğinden olur
tabiki başarabilirsin canım benim neden başaramıcan. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş. 15-16 yaşında anne olanlar var içini ferah tut. eşin yardımcın olur inşallah
Canım seğirmelerin başladı mı seninde sürekli olmuyorda ara ara oluyor.
canım ya sıkma hiç canını millet ne zorluklarla yokluklarla yapıyor, benim işyerimdeki arkadaşlarımın 5 tanesinden 4 ü yalnızlar ailelerinden uzaklar ve çok şükür sıkıntı çekmediler hata kimisi dah amutlu :)) güzel olacak yani kuzum endişelenme.. mucxx
kuzular bana müsade iyi tatiller öpüyorum
canımmm maşallah güle güle kullanın Rabbim kaza bela vermesin, hayırlı güzel yerlere götürsün sizi arabanız, kem gözlerden korusun bol bol oku. hem bebek hem araba nazar değerküçücük kuzum yaa kısmetiyle bereketiyle gelmiş annesi yerim ben onu
benim tedavi olduüğumuda biliyodu aile hekimim sürekli söylerdi hamile kalınca bize hemen haber ver diye. ilk gün söyledik kayıt yaptılar. anne ve bebeğin aşıları orda olcakmış çünkü ihmal etme..
hemen yeee yemeğiniii bebeğini düşün ağlama amaaaaaaa
hamişleri aç bırakmamak lazım demmekki
içinden canavar cıktıydı azönce unutalım onu geri gelmesin
ayrıcaaaaaaa tostosunuza çoook sevindim darısı olmayanların başına inşallah
totosunu yediğimin sıpasınında arabası hemencik alınsın içerden söyleniyordur o şimdiii
yoksa benim baarsak hareketi sandığım şey
pipicanımmıı olabilirmi siz böyle dedikçe içime bi kurtcuk düştü
yoksa benim baarsak hareketi sandığım şey
pipicanımmıı olabilirmi siz böyle dedikçe içime bi kurtcuk düştü
kısss öyleymiş galibaaaabende dün sabah daha net hissettim bişeyler biri içerden iki kere tıkladı ama bugün olmadıııı bence artık hissetmeye başladık gibime gelooorrr....
canım sen kesin öğrendinmi pipicanmıymış,benim kontrolüm 2 hafta sonra eğer en son gittiğimizden bu yana pipisi düşmezse oğluş bekliyoruz
eneeeeeeee sendedemi öyle oluyor
bak anlatıyorum iyice dinleee taaammı akıllım
şimdi sağ tarafımda benim sıpam
ve doktorun ultrasonla baktığı yerden günün değişik saatlerinde bi kıpırtı
bi tıklama bi hava yada su basıncı gibi tuhaf bişe hissediyorummm
seninkilerde böylemiii
çocugumu osuruk sanıyomusum iyimiiii
ben varya pipican diye diye olmayan pipiyide cıkartıcam
bilmiyorum kiiii :)):):):):)):):):):):):):):):):):)
doktor kızz bu derse çocukları karıstırmıssınız derim o dereceee eminim
eneeeeeeee sendedemi öyle oluyor
bak anlatıyorum iyice dinleee taaammı akıllım
şimdi sağ tarafımda benim sıpam
ve doktorun ultrasonla baktığı yerden günün değişik saatlerinde bi kıpırtı
bi tıklama bi hava yada su basıncı gibi tuhaf bişe hissediyorummm
seninkilerde böylemiii
çocugumu osuruk sanıyomusum iyimiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?