kısslar
ben daha kıyafet almadım kendime çok şükür çok kiloda almadım
ama sanki artık kotlarım yavaş yavaş belleri beni zorluyor gibi
siz aldınızmı kuzular ne zaman almak lazım kot giydiğimde bebeğim zarar görüyormudur
yoksa tost gibimi kalıyordur içerde
lcw çok uygun ama dayanıklımı ki
haydi cvp bekliyorm :18:
kısslar
siz aldınızmı kuzular ne zaman almak lazım kot giydiğimde bebeğim zarar görüyormudur
hahahaha
uhahahahahaaaaaa yeğenime hakaret etme döverin seni valla anasıııııııııı
benimkide sün sabah şöyle olduu yatakta sırt üstü uzandım karnım dümdüz oldu sonra sol tarafta içerden bişey iki kere kapı tıklatır gibi tıklattı beniiiiiiiiii... gaz sancısı değildi ama hatta o an birden içim ılık ılık oldu ihi
ben bi tane kot aldım ama eski kotlarımı giyiyorum arada bide hamiş kotumu giyiyorum... çok dayanıklı olmasına gerek yokki akıllım şurda giysek giysek 5 6 ayda giyicez... bence lcw iyi hem tek pant fiyatına 2 tane alırsınkineeeeeeeeeeee
gülme kısssssss
seninkininde pipisi düşmez inşallahhh
ben hep ayaktayken hissediyorum
yatarken manda gibi uyuduğumdan
sanırım yok bişe
tıklattııı diyooooo hihihihihihihih tıklatan bi o olsunnnnnn
hamiş kotu alsam diyorum gecen denedim
üstü sünük durdu dolduramadım çok içini
ama gece giysem hakkını veririm
gamanım yaa
alayım değilmi cocukum belkide o yüzden gündüzleri kıpraşıyoo:18:
canımm sakın nasıl bakıcam ben diye korkma... ablam çalışıyodu bende o zaman 14 yaşında felandım annem bakıyodu yeğenime inanırmısın annesi gibi altınıda değiştiriyodum mamasını yapıp yediriyodum... yani bebiş doğduktan sonra o gücü rabbim hepimize vericek emin ol.. hem bizler varız doğumdan sonra paylaşacaklarımız dahada çok olacak... burda öğrendik hamilelikle ilgili herşeyi bebişe bakımıda öğreniriz birbirimizden elbet...
tatlım benim annem bana 15 saat uzakta çalışıyorum kaytınvalidem de hasta kocasına bakıyo en son 6 ay önce gelmişti bize allah güç verir tatlım içini ferah tut
kısslar
ben aldım fıstık göbek fazla çıkınca kotla rahat edemedim kot gibi hamile pantalonu aldım gören kotun içine nasıl giriyo diyo üstünü bi kaldırıyorum belli bi pay var bakın diyorum seni sıkmasına izin verme kıyafetlerin haftasonu al bitane yalnız il giydiğimde garipsedim biraz alışkın değiliz ama alıştım
leylooşşşş
alayım değilmi
benim döt yada göbüş deildeeee
memmikleeerrr fenaaaaaaa :92:
koccaman kim diyodu onu fabrika gibi ne gülmüştüm
haftasonu bende gidip lcw ve defactoya bakıcam hamiş pantalonlarına.
Bu arada bende 14.haftamdayım ne bir tıklarma ne bişr seyirme hiç bişey hissetmedim, ya da ben anlamıyorum
leylooşşşş
alayım değilmi
memmikleeerrr fenaaaaaaa :92:
leylooşşşş
alayım değilmi
memmikleeerrr fenaaaaaaa :92::d:d:d
kısslar
Kızlar kafayı aşıya taktımaz önce suzana sormuştum galiba çıktı. Aranızda aşı olan yada aşı takvimi alan var mı? Kendi doktorumuz aşilarimizi takip etmiyormuş. Saglık ocakları yapıyormuş. Bu konuda bilgisi olanlar , cevap bekliyorum ...
Ya hamile pantolonlari cok buyuk geldi bana bel kisminda dugme lastik yok.36 beden bile dev gibi oldu.bol bol tayt aldim tunik aldim.oyle geziyom.iki aya kadar da olmaz heralde hamile pantolonu
ahahaaaa tiklatan tıklattı anacımmm şimdide bebiş ben burdayım diye tıklatıyo heheheeeee
bende öyle duruyokiiii içini hiç dolduramıyorum henüz... ama çokta rahat oluyo otururken düğme açmak zorunda kalmıyon yaneeeeeeeee
haftasonu bende gidip lcw ve defactoya bakıcam hamiş pantalonlarına.
Bu arada bende 14.haftamdayım ne bir tıklarma ne bişr seyirme hiç bişey hissetmedim, ya da ben anlamıyorum
iviiiiiiiiit ehueheueheueheueheuehirmegan süt fabrikası diyodu
kuzum valla benim hissettiğim şey bebişmi bilmiyorum ama gaz kıpırtılarından farklıydııı
bebeşşşş tabikiiiiiii başka ne olcakkkkkkkk
eheee ben dediiiiiiiiiiiiiimm süt fabrikalarımızzzzzzzzzzzz :92::92::92::92::92::92:
bende demiştim irmeganda demişti heralde benim adım mandıra pınar süt benim deli koca pınar sütlere bak diyo ne zaman görse bendede döt yok ama göbek ve memik fena hamile sütyeni bile aldım dayanamdım artık telsizlerden adam bunlardan kullanan kalmadı diyo ben destekli kullansam temelli fırlayacak hayatımda ilk defa desteksiz sutyen aldım yoksa acıtıyodu namussuz sen al bi pantalon kuzum
Ya hamile pantolonlari cok buyuk geldi bana bel kisminda dugme lastik yok.36 beden bile dev gibi oldu.bol bol tayt aldim tunik aldim.oyle geziyom.iki aya kadar da olmaz heralde hamile pantolonu
Kizlar limon zararli mi ben deli gibi limon yiyorum tuzlayip.arkadaslarim kiziyorlar yeme diye...
selam kızlarrr... başım çok ağrıyoooo
sabah eşim aradı beklediğimiz krediye banka onay vermiş benide eşime kefil olarak yazmışlardı imzam gerekiyodu iş yerinden 2-3 saatlik izin aldım neyse o işleri hallettik sonra altınları bozdurmak için kuyumcu kuyumcu gezdik tüm altınlarımıda bozdurduk derken o arada cuma girdi eşim namaza gitti sonra eşim dediki izin alabilirsen arabayı almaya beraber gidelim dedi o sırada eltim msj attı kaçta gelicen diye belli değil 1-2 saate gelirim heralde dedim... idari amiri aradım meğer eltimde izin almış ben gelince o gidecekmiş... yeni eve taşınacaklar duvar kağıtları gelecekmiş onun için izin almış halbuki 2 hafta önce bi gittik eve duvarların çoğu yeri kaplanmıştı duvar kağıdıyla sadece fon olarak kullanılacak kağıtlar kalmıştı... sinirlerim boşaldı bir sürü ağladım benim işim çıkınca onunda hep bi işi çıkıyo zaten... nefret ediyorum aynı yerde çalışmak şimdi iş yerine geldim gözlerim şiş bir vaziyette henüz ağzıma lokma koymadım...
neyse bütün bu olumsuzluklardan sonraaa eşim beğendiğimiz arabayı almaya gitti şimdiiiii... İnşallah bi terslik çıkmazda bugün alabiliriz tostosumuzuuuuu... ben markete gidiyorum yiyecek bişeyler almam lazım bebişim büzüştü içerdeee en çokta ona üzüldümmm
Kizlar limon zararli mi ben deli gibi limon yiyorum tuzlayip.arkadaslarim kiziyorlar yeme diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?