2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ben aldım fıstık göbek fazla çıkınca kotla rahat edemedim kot gibi hamile pantalonu aldım gören kotun içine nasıl giriyo diyo üstünü bi kaldırıyorum belli bi pay var bakın diyorum seni sıkmasına izin verme kıyafetlerin haftasonu al bitane yalnız il giydiğimde garipsedim biraz alışkın değiliz ama alıştım

ben bi tane kot aldım ama eski kotlarımı giyiyorum arada bide hamiş kotumu giyiyorum... çok dayanıklı olmasına gerek yokki akıllım şurda giysek giysek 5 6 ayda giyicez... bence lcw iyi hem tek pant fiyatına 2 tane alırsınkineeeeeeeeeeee

gülme kısssssss
seninkininde pipisi düşmez inşallahhh

ben hep ayaktayken hissediyorum
yatarken manda gibi uyuduğumdan
sanırım yok bişe

tıklattııı diyooooo hihihihihihihih tıklatan bi o olsunnnnnn

hamiş kotu alsam diyorum gecen denedim
üstü sünük durdu dolduramadım çok içini
ama gece giysem hakkını veririm
gamanım yaa

alayım değilmi cocukum belkide o yüzden gündüzleri kıpraşıyoo:18:

gülme kısssssss
seninkininde pipisi düşmez inşallahhh

ben hep ayaktayken hissediyorum
yatarken manda gibi uyuduğumdan
sanırım yok bişe

tıklattııı diyooooo hihihihihihihih tıklatan bi o olsunnnnnn

hamiş kotu alsam diyorum gecen denedim
üstü sünük durdu dolduramadım çok içini
ama gece giysem hakkını veririm
gamanım yaa

alayım değilmi cocukum belkide o yüzden gündüzleri kıpraşıyoo:18:

ahahaaaa tiklatan tıklattı anacımmm şimdide bebiş ben burdayım diye tıklatıyo heheheeeee

bende öyle duruyokiiii içini hiç dolduramıyorum henüz... ama çokta rahat oluyo otururken düğme açmak zorunda kalmıyon yaneeeeeeeee

haftasonu bende gidip lcw ve defactoya bakıcam hamiş pantalonlarına.

Bu arada bende 14.haftamdayım ne bir tıklarma ne bişr seyirme hiç bişey hissetmedim, ya da ben anlamıyorum

tatlım benim annem bana 15 saat uzakta çalışıyorum kaytınvalidem de hasta kocasına bakıyo en son 6 ay önce gelmişti bize allah güç verir tatlım içini ferah tut

sağolun desteğiniz için canlarım insanın ihtiyacı oluyo bunları duymaya inanmaya

ben aldım bile zaten hamilelikten önce fazlam vardı kotlarım sıkıyodu bebişimi içimde sıkmayayım diye..modelide çok hoş fiyatıda

leylooşşşş
alayım değilmi
benim döt yada göbüş deildeeee
memmikleeerrr fenaaaaaaa :92:
koccaman kim diyodu onu fabrika gibi ne gülmüştüm

Bu arada bende 14.haftamdayım ne bir tıklarma ne bişr seyirme hiç bişey hissetmedim, ya da ben anlamıyorum

kuzum valla benim hissettiğim şey bebişmi bilmiyorum ama gaz kıpırtılarından farklıydııı

leylooşşşş
alayım değilmi
memmikleeerrr fenaaaaaaa :92:

eheee ben dediiiiiiiiiiiiiimm süt fabrikalarımızzzzzzzzzzzz :92::92::92::92::92::92:

leylooşşşş
alayım değilmi
memmikleeerrr fenaaaaaaa :92::d:d:d

bende demiştim irmeganda demişti heralde benim adım mandıra pınar süt benim deli koca pınar sütlere bak diyo ne zaman görse bendede döt yok ama göbek ve memik fena hamile sütyeni bile aldım dayanamdım artık telsizlerden adam bunlardan kullanan kalmadı diyo ben destekli kullansam temelli fırlayacak hayatımda ilk defa desteksiz sutyen aldım yoksa acıtıyodu namussuz sen al bi pantalon kuzum

Ya hamile pantolonlari cok buyuk geldi bana bel kisminda dugme lastik yok.36 beden bile dev gibi oldu.bol bol tayt aldim tunik aldim.oyle geziyom.iki aya kadar da olmaz heralde hamile pantolonu

ben ilk kontrole gittiğimde ertesi gün sağlık ocağından arayıp kayıt aldılar sonrada 20. haftada gelin tetanoz aşınız var dediler başka bişi sölemediler canım

Kizlar limon zararli mi ben deli gibi limon yiyorum tuzlayip.arkadaslarim kiziyorlar yeme diye...

Ya hamile pantolonlari cok buyuk geldi bana bel kisminda dugme lastik yok.36 beden bile dev gibi oldu.bol bol tayt aldim tunik aldim.oyle geziyom.iki aya kadar da olmaz heralde hamile pantolonu

ayyy ben tayt giyemem,çok zayıf değilim,bacaklarım tombiş tombiş çıkar meydana istemem

Son düzenleme:
ben aldım bile zaten hamilelikten önce fazlam vardı kotlarım sıkıyodu bebişimi içimde sıkmayayım diye..modelide çok hoş fiyatıda[/QUOTE]
nerden aldın peki bende bakcam zaten avm de çalışıyorum elimin altındada var ama almışken güsel bişe olsun

hihihihihihihih bide demiyolarmı ben yaptım ben yaptımmm
ozaman hemen bitane kendime dar paça alayım üstüde görünmes nasıl olsaa

yani bende öyle sanıyodum ama baksana
benim tıkırtılar sandığım gibi değilmiş
sıpam tepiklere başlamış

irmegan süt fabrikası diyodu
iviiiiiiiiit ehueheueheueheueheueh

hihihihihihihihihihihihihi benimki tam kapasiteeeeee
koca memmikliii oldummm sütyenleri doldurdummmmmmmmmmm DDDDDDDDD

benimkiler zaten dolgundu şimdi düşün leyloşş senin kocada tam fırlamaymıs he hihihihihihihihi mandıra hemde kaliteli markaaa :

tayt bende almıştım ama o bile sıkıyooo kısss bu cocugu ben hiç bir yerime sığdıramayacam sanırım

Kizlar limon zararli mi ben deli gibi limon yiyorum tuzlayip.arkadaslarim kiziyorlar yeme diye...

hıhımmmm çoook zararlıı cocugunnn ekşii suratlıı olurrrrrrmuşşş
yokk kısss ne zararı ben kaç kg yedim bilmiyorum valla
oyyyyh olsada şıpırdattsam :125:

canım ben lcw dan aldım hamile pantolonu belinde lastikli dügme var..ordan ayarlıyorum çok memnunum..nasıl hamile pantolonuymuş ki o ayar yeri yok benim bildigim özelligi zaten ayarlı olması..

allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bizde geçen ay aldık araba. sen eltinden yana dertlisin ben eşimden. benimkinin arabayı almaya gel beraber gidelim dediği anı söylüyorum. hastanede biyopsi yapıldı karnımdan. bebeğin eşinden parça aldılar doktor 3 gün istirahat verdi. hastaneden çıktık ben bitkin vaziyetteyken beni araba almaya yanlızmı göndericen dedi bi araba laf etti. neyse 2 vesaitle karşıya geçtik galeriye gittik düşün bakalım. 4 saat işlemlerin bitmesini sandalye tepesinde bekledim. bazen o kadar düşüncesiz oluyolarki o günü hiç unutmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…