Kİzlar kan aldirmaya ac gitmek faln farkedioyormu
arkadaşlar bu arada sizin gebelik kesesinin boyutu kaç? doktor söyledimi yada ultrason kağıdında yazıyormu? ve kalp atışları için ne zamana gün verdi acaba? bana 2 hafta sonra gel dedide.
arkadaşlar bu arada sizin gebelik kesesinin boyutu kaç? doktor söyledimi yada ultrason kağıdında yazıyormu? ve kalp atışları için ne zamana gün verdi acaba? bana 2 hafta sonra gel dedide.
Biraz önce öyle felaket bir baş dönmesi yaşadım ki sormayın.laptopun yanındaki su şişeme gözümü çevirdim,elimi uzatıp alamadım o derece yani.hemen kanepenin kenarına başımı koyayım dedim , sanki biri arkamdan beni iteklemiş gibi aniden düştüm.iyi ki ayakta değildim.gene tansiyonum mu düştü ne :111:
ilk defa okudum gözlerim doldu çok güzelmişşş.....kizlar baska bir topikte bunu okudum coook hosuma gittii
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya, bebeği sütten kesilinceye kadar,
Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir
( daima öylece sevap alır durur).
Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı, Rabbine gönülden teslim olmuş,
mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' doğum ağrısı tuttuğunda,
hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına,
bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince,
vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun.
Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..
hayırlı olsun canım....kızlar günaydın ben de aranıza katıldım galiba. bat 6 kasımdı kan testi yaptırdım o gün 52.3 çıktı haftasonu için randevu aldım bakalım merakla bekliyorum.
5+1 de 10mm idi benimkiii normal bence bikaç gün farka olabilir takma kafanagünaydın kızlar.. dün doktorda karından muayenede keseyi gördük. 13.3 mm henüz çok küçük dedi doktor. tahmince 5 haftalık dedi. 2 hafta sonra kalp atışı dedi, ama SAT 27 eylül diyince biraz şaşırdı mı ne 2-3 gün kayma olabilir dedi, acaba kese gününe göre çok mu küçük ki ne dersiniz.
ben de iyi hamilelerdenim çok şükür.mide olarak yani....ama akıntım var az az da arada bir karın ağrısı oluyorroyleyim cok sukur esim bile sen ne bicim hamilesin bir tepki ver diyor
ben ölen bebeğimde 6+4 de duymuştum ama 7. haftayı bekleyelim duyamazsak üzülürüz tedirgin oluruzayyyyyyyy senin pıtpıt zamanın geldimiiiii :18: İnşallah sağlıcakla duyarsın minik bebeğinin kalbiniii.. yarın ne kadarlık oluyosun rosecumm...?
İnşallah durarım canım yaa erken mi bilmiyorum ama 6+4 olucam yarın
hoş geldin canımmmmSelam anneler, ben de bu hafta öğrendim, tahmini doğum tarihimiz 01/07/13 çıktı ultrasonda, ama bana sanki haziran sonu olacakmış gibi geliyor, sizce bu tarihler ne kdar kesin?
ikinci sorum da şu bebişlerin haftalara göre gelişimini gösteren şeyi nasıl alıyoruz profile?
ben de son zamanlarada hep uyanıyorum sabah ezanına....saat kurmuş gibi uyanıyorum ezan başlıyor...bir de kalkabilsem....kizlar bizim burda imamlar 5 vakit namazi kildirirken hoparlor acik olur ve okudugu sureler duyulur evimin yaninda camii var bizim imam okadar guzeeeeeeeeeeeeellll okuyorki birde kendi dilleri oldugu icin cok daha guzel okuyorlar bizim imamlar gibi 2 dk.kilipta kalmiyorlar uzun uzun okuyor bu sabah muhtesemdi okurken cooook duygulandiiimmaglayasim geldi
ben dün gece başladım inşşş bitirmek nasip olur..çok iyi okuyamıyorum.netten açıyorum takip ediyorum öle de oluyomuş.rabbım hayırlısı ıle kucagımıza almayı nasıp etsın ınsllll bebeklerımızıııııııııı mılupaya uye oldunuzmu?? ben olucam ınslll...dualarınızı yapıyormusunuz ??HATIM e basladınızmııı bebegınız ıcınnn menevıya tı ıcın neler yapıyorsunuz paylasabılırmısınız??? cunku onlar suan bısı dınleyıp duyupp ona gore sekıl alacaklarr ruh hallerı olacakkkkkkkkkk haydı paylasınnn
bence ssen doktora git yaa allah korusun bişey olur ...kendine dikkat etBiraz önce öyle felaket bir baş dönmesi yaşadım ki sormayın.laptopun yanındaki su şişeme gözümü çevirdim,elimi uzatıp alamadım o derece yani.hemen kanepenin kenarına başımı koyayım dedim , sanki biri arkamdan beni iteklemiş gibi aniden düştüm.iyi ki ayakta değildim.gene tansiyonum mu düştü ne :111:
5+1 de 10mm di ultrasyon kağıdımda yazıyooo iyice incele bulursun..arkadaşlar bu arada sizin gebelik kesesinin boyutu kaç? doktor söyledimi yada ultrason kağıdında yazıyormu? ve kalp atışları için ne zamana gün verdi acaba? bana 2 hafta sonra gel dedide.
merhaba arkadaşlar bende inşallah temmuz 2013 anne adayıyım:) 8 temmuzda inşallah alacağım bebeğimi kucağıma..İki gün önce kesemizi gördük 8 mm
hayırlı olsun hoş geldin...
geçmiş olsun bebeğiiimm çok dikkat et bu arada belim felakeettBiraz önce öyle felaket bir baş dönmesi yaşadım ki sormayın.laptopun yanındaki su şişeme gözümü çevirdim,elimi uzatıp alamadım o derece yani.hemen kanepenin kenarına başımı koyayım dedim , sanki biri arkamdan beni iteklemiş gibi aniden düştüm.iyi ki ayakta değildim.gene tansiyonum mu düştü ne :111:
ben bi şu milupayla primayı ziyaret edip geliiimm iyisimii
hos geldın canımmne mutlu bıze bu duyguyu yasatana sukurler olsunnnn ınsl..bende nete gore 6 temmuz da alacagımkucagıma bızde dun gordukk kesemısı ml sormadım heyacandan gene sormadan geldımbırseymerhaba arkadaşlar bende inşallah temmuz 2013 anne adayıyım:) 8 temmuzda inşallah alacağım bebeğimi kucağıma..İki gün önce kesemizi gördük 8 mm
kızlar cahilliğimi bağışlayın bunlara başvurunca ne oluyo?????????????????????????
hos geldın canımmne mutlu bıze bu duyguyu yasatana sukurler olsunnnn ınsl..bende nete gore 6 temmuz da alacagımkucagıma bızde dun gordukk kesemısı ml sormadım heyacandan gene sormadan geldımbırsey
cok sukur hergunumuzeee
cnm ufak hedıyeler bılgı kıtapcıkları gelıyor bellı zamnlardaa ınsll
geçmiş olsun bebeğiiimm çok dikkat et bu arada belim felakeett
çok sağol canım.geçti artık ama tekrar olursa mutlaka doktoru ararım.sana da tavsiyem belinin arkasına her daim bir yastık koy öyle otur.uzun süre ayakta kalmamaya çalış.şu ilk zamanları hayırlısıyla bi atlatsaydık
merhaba arkadaşlar bende inşallah temmuz 2013 anne adayıyım:) 8 temmuzda inşallah alacağım bebeğimi kucağıma..İki gün önce kesemizi gördük 8 mm
ben ölen bebeğimde 6+4 de duymuştum ama 7. haftayı bekleyelim duyamazsak üzülürüz tedirgin oluruz
ben bi şu milupayla primayı ziyaret edip geliiimm iyisimii
kızlar ben dr gittim keseyi cok net görduk fakat normal günüme göre kese küçük gec döllenme olmus olabilir dedi tekrr bhcg istedi2 saat sonra cıkacak bakalım nolacak cok tedırgınımmaranızda böyle olan varmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?