2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Biraz önce öyle felaket bir baş dönmesi yaşadım ki sormayın.laptopun yanındaki su şişeme gözümü çevirdim,elimi uzatıp alamadım o derece yani.hemen kanepenin kenarına başımı koyayım dedim , sanki biri arkamdan beni iteklemiş gibi aniden düştüm.iyi ki ayakta değildim.gene tansiyonum mu düştü ne :111:

Biraz önce öyle felaket bir baş dönmesi yaşadım ki sormayın.laptopun yanındaki su şişeme gözümü çevirdim,elimi uzatıp alamadım o derece yani.hemen kanepenin kenarına başımı koyayım dedim , sanki biri arkamdan beni iteklemiş gibi aniden düştüm.iyi ki ayakta değildim.gene tansiyonum mu düştü ne :111:

arkadaşlar bu arada sizin gebelik kesesinin boyutu kaç? doktor söyledimi yada ultrason kağıdında yazıyormu? ve kalp atışları için ne zamana gün verdi acaba? bana 2 hafta sonra gel dedide.

arkadaşlar bu arada sizin gebelik kesesinin boyutu kaç? doktor söyledimi yada ultrason kağıdında yazıyormu? ve kalp atışları için ne zamana gün verdi acaba? bana 2 hafta sonra gel dedide.

2 gün önce gittim 16,2mm idi bana da 2hafta sonra gel dedi.garanti olsun diye sanırım

merhaba arkadaşlar bende inşallah temmuz 2013 anne adayıyım:) 8 temmuzda inşallah alacağım bebeğimi kucağıma..İki gün önce kesemizi gördük 8 mm

0,78 cm yazıo benimkinde kalp atışları için 15 kasımda gidicem

amaaan dikkat et kendine laptopta çok vakit geçirme öölee bakiiimm

ilk defa okudum gözlerim doldu çok güzelmişşş.....
kızlar günaydın ben de aranıza katıldım galiba. bat 6 kasımdı kan testi yaptırdım o gün 52.3 çıktı haftasonu için randevu aldım bakalım merakla bekliyorum.
hayırlı olsun canım....
5+1 de 10mm idi benimkiii normal bence bikaç gün farka olabilir takma kafana
oyleyim cok sukur esim bile sen ne bicim hamilesin bir tepki ver diyor
ben de iyi hamilelerdenim çok şükür.mide olarak yani....ama akıntım var az az da arada bir karın ağrısı oluyorr

geçmiş olsun bebeğiiimm çok dikkat et bu arada belim felakeett

merhaba arkadaşlar bende inşallah temmuz 2013 anne adayıyım:) 8 temmuzda inşallah alacağım bebeğimi kucağıma..İki gün önce kesemizi gördük 8 mm
hos geldın canımmne mutlu bıze bu duyguyu yasatana sukurler olsunnnn ınsl..bende nete gore 6 temmuz da alacagımkucagıma bızde dun gordukk kesemısı ml sormadım heyacandan gene sormadan geldımbırsey

cok sukur hergunumuzeee

kızlar cahilliğimi bağışlayın bunlara başvurunca ne oluyo?????????????????????????

cnm ufak hedıyeler bılgı kıtapcıkları gelıyor bellı zamnlardaa ınsll

hmmmmmmmmmmmmmmmm tamam cnm saol

geçmiş olsun bebeğiiimm çok dikkat et bu arada belim felakeett

çok sağol canım.geçti artık ama tekrar olursa mutlaka doktoru ararım.sana da tavsiyem belinin arkasına her daim bir yastık koy öyle otur.uzun süre ayakta kalmamaya çalış.şu ilk zamanları hayırlısıyla bi atlatsaydık

amin ya bende çok korkuyorum

kızlar ben dr gittim keseyi cok net görduk fakat normal günüme göre kese küçük gec döllenme olmus olabilir dedi tekrr bhcg istedi2 saat sonra cıkacak bakalım nolacak cok tedırgınımmaranızda böyle olan varmıı

evii topladım şimdiii mutfakkk....pufffffff keşke iş yapmak zorunda olmasak yaa ev işlerine çok tembellim ama dağınık da bırakamıyom içim sıkılıyoo fenalık geliyoo...görüşürüz yinneee

hayırlı olsuuunnn hoşgeldin aramızaaaa... bdt'lerimiz aynıııııııııııı

ben ölen bebeğimde 6+4 de duymuştum ama 7. haftayı bekleyelim duyamazsak üzülürüz tedirgin oluruz

doktor bana 10-15 gün sonraya gel dedi 6+4'te duyamazsam 7+0'da gidicemmm İnşallah biran evvel pıtpıtları duyarızda şööööyle kocamaaaaaaaaaan bir ooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhh çekeriiizz....

ben bi şu milupayla primayı ziyaret edip geliiimm iyisimii

bence de ziyaret et... arkadaşıma gelen kitapçıklarda çok güzel bilgiler vardı... İNşallah işe yarar şeyler gönderirler...

canımm bence de geç döllenme olmuştur hemen kötü düşünme.. Rabbim gönlüne göre versiinn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…