mesala ben 3 temmuz muhtemelan doğum tarıhı erken gelirse hazıran annesiyim
Aynı sayılırız canım seninle benimde 4 Temmuz dediğin gibi bakarsın Temmuz annesi değilde Haziran annesi oluruz :) sende de seğirmeler başladı mı ?
evet ya hatta dün gece çok ilginç bi şey oldu
karnımın sağ tarafında o kadar güçlü pat pat olduki uykudan uyandım
sanki karnım yırtılıyo gibi karnım acıdı
ahhh die uayndım eşimde uyandı
ne oldu dedi anlattım
elini karnıma koydu
oğlum(kendini ole kandırıyo cinsiyeti bilmiyoz) annenin canını yakma dedi
hemen kesildi patırdı ikimizde şaşırdık çok ilginçti
merhaba kızlar,ne zamandır girmiyordum..keyifler yerindedir umarım.benim her şey süper maşallah..ne bulantı gördüm ne de başka bişey, hatta varlığından şüpheliydim uzunca bi süre:)doktor her gittiğimde boy boy fotoğraflarnı verince biraz inandım:)Allah'ım dağına göre kar veriyo bunu bir kez daha anladım..inşallah sonuna kadar böyle gider ve hepimiz hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi...
valla canım bende baya kötüydüm öksürükten kasıklarıma vuruyodu çok ağrı veriyodu bu biraz heralde kendiliğinden geçiyo bende 2-3 gn bal ve limon karıştırıp yedim sadece yumuşattı baya tam olarak 1 haftada geçti ama hala arada öksürüyprm hatta..
Balla karabiberi karıştır bide öyle ye canım oda iyi geliyor .
kızlar kusura bakmayın bugün giremedim geçmişide okuyamadım 2li test sonuçlarımız çıktıbebeğim özürlü olabilirmis aminosentez istedi doktor ama ben yaptırmak istemiyorum gittim gördüm oğlumu parmağını emiyordu çok ağladım anlamadığım ense kalınlığı normal çıkmış. 1.05 yazıyo 11+5 de yapılmış test ama ikili test cut off değerinin altında yazıyo 1:257 yazıyo doktor özürlü olabilir dedi düşürtürüz isterseniz dedi asla dedim üniversiteye gönderdi gitmiycem ama ne diyorsunuz bide fbhcg 274 ng/ml yazıyo
kızllaarr çok mutsuzumm bugün 5 buçuk aylık hamile arkadaşım merdivenlerden düşmüşaradı beni ağlıyodu. ssk ya gitmiş yakın diye orda da ilgilenmemişler çok. Aklım onda kaldı. Arayamadım da bi daha rahatsız etmiyim diye. Dua ediyorum duyduğumdan beri. Sizlerde dua edebilir misiniz? İnşallah bişey olmaz Masal Bebişe ((
canım hayır yaaa 6 aya çıkabilir tasarı meclisde bende bi çalışan olarak takip ediyorum sadece yayınlanmadı 2013 sağlık paketi içinde var bekleyip görcez...büyük ihtimalle geçer meclisden zaten inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh :)
Gelmeediiii oluyorum yaaa oksurmekten canim cikiyor ne yapacagimi sasirdim((bal limon zencefil zeytin yagi herseyi denedim fayda yok
Ee ben de agustosta doguracam.temmuzdu basta ama doktor agustos dedi.banane ben temmuzda doguracam...
Benimde aynısı bu sabah oldu normalde 3 gündür oluyor bende seğirmeler ama bu sabah biraz kuvvetli oldu :) ama erkek bebek bu zamanlarda hissedilirmiş :))))
Hergun akintim oluyor.sanki 10 gundur ayni camasiri giyiyormus gibi oluyor.koku olmadiktan sonra sorun olmaz.
Ee ben de agustosta doguracam.temmuzdu basta ama doktor agustos dedi.banane ben temmuzda doguracam...
bebek bakımı konusunda en sanslılardan bırı benım sanırm
anemler normalde bızım evden 2-3 km kadar uzakta oturuyo ama babam bombayı patlattı bızım evın yanındakı apartmandan daıre aldı henuz ınsaat halınde ama doguma kadar baya yoluna gırer. ama varya nasıl sevındım resmen ustumden bır yuk kalkmıs gıbı oldu yaa ne kadar aynı sehırde olsakda gıt gel cocukla sıkıntı olurdu sımdı resmen dıbıme geldıler
tek basıma nasıl bakıcam dıyordumm sımdı cokkk mutluyum valla
ooohhhhhhh misss gibi oldum geldimm fazlalıklarımdan kurtulduuuummmmm
Sorma canim yaa 4 gun oldu oksururken korkuyorum cocuga bisey olcak diye herseyi deneyorum insallah gecer artik...
merhaba kızlar,ne zamandır girmiyordum..keyifler yerindedir umarım.benim her şey süper maşallah..ne bulantı gördüm ne de başka bişey, hatta varlığından şüpheliydim uzunca bi süre:)doktor her gittiğimde boy boy fotoğraflarnı verince biraz inandım:)Allah'ım dağına göre kar veriyo bunu bir kez daha anladım..inşallah sonuna kadar böyle gider ve hepimiz hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi...
bende temmuz annesi olucam allah kısmet ederse şimdi doktordan geldim ikili test verdim dawn testi yaptı :) doktorum baktı baktı yakınlaştırdı derken dedi sanırım oğlun olcak :) bilmiyorum 12 haftalık tam ne kadar emin olunur ne kadar olunmaz :)
valla cnm sağlıklı olsunda ben zaten erkek hissediyorum
canım bendede çok kasık sancısı oluyor doktorda bana normal dedi birde bir rivayete göre erkek bebek kasık ağrısı yaparmış derler ben kızımda hiç kasık ağrısı çekmedim bunda çok oluyor belkim erkektir bizimkim şeker :))
hadimm bakalım hayırlısı. bende kız hissediyordum taki en son usg görüntüsünü görene kadar sonra ne olduysa içime birden erkek hissi düştü :) ama rüyalarımda da hep kız görüyorum.. sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda farketmezzz ama merakta dorukta tabii :)
bende temmuz annesi olucam allah kısmet ederse şimdi doktordan geldim ikili test verdim dawn testi yaptı :) doktorum baktı baktı yakınlaştırdı derken dedi sanırım oğlun olcak :) bilmiyorum 12 haftalık tam ne kadar emin olunur ne kadar olunmaz :)
Âmin canım en önemlisi o bende erkek hissediyorum doktor kız derse büyük süpriz olur bize ama kızımda oğlumda olsun çok istiyorum sonuçta ilk bebek :)
Anaaammm eltiye bak sen :26:
Kızlarrrrrrrben ki hergün düzenli saati bile sekmeden tuvalete çıkan bennn 3-4 günde bir çıkıyorum.Feci derecede kabız olmuşum,çok ama çok afedersiniz dışkımın rengi simsiyah,çıkana kadar beni ağlatıyo.Bağsur olmaktan korkuyorum,bazen az biraz kan bile görüyorum peçete.Böyle konuştuğum için çok özür dilerim pis konular ama benle aynı durumda olanlarınız varmı canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?