2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

evet ya hatta dün gece çok ilginç bi şey oldu
karnımın sağ tarafında o kadar güçlü pat pat olduki uykudan uyandım
sanki karnım yırtılıyo gibi karnım acıdı
ahhh die uayndım eşimde uyandı
ne oldu dedi anlattım
elini karnıma koydu
oğlum(kendini ole kandırıyo cinsiyeti bilmiyoz) annenin canını yakma dedi
hemen kesildi patırdı ikimizde şaşırdık çok ilginçti

merhaba kızlar,ne zamandır girmiyordum..keyifler yerindedir umarım.benim her şey süper maşallah..ne bulantı gördüm ne de başka bişey, hatta varlığından şüpheliydim uzunca bi süre:)doktor her gittiğimde boy boy fotoğraflarnı verince biraz inandım:)Allah'ım dağına göre kar veriyo bunu bir kez daha anladım..inşallah sonuna kadar böyle gider ve hepimiz hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi...

Benimde aynısı bu sabah oldu normalde 3 gündür oluyor bende seğirmeler ama bu sabah biraz kuvvetli oldu :) ama erkek bebek bu zamanlarda hissedilirmiş :))))

Âmin canım inşallah bende aynı senin gibi bi hamilelik geçiriyorum ve bunun sebebi oğlum mu yoksa kızım mı çok merak ediyorum :)

Sorma canim yaa 4 gun oldu oksururken korkuyorum cocuga bisey olcak diye herseyi deneyorum insallah gecer artik...

Balla karabiberi karıştır bide öyle ye canım oda iyi geliyor .

Birde onu deneyim bakalim insallah iyi gelir...

canım 1/257 demek 257de bir ihtimal demek, yani kesin diye birşey yok, düşün taşın engelli olursa kesin aldırırım diyorsan amniyosentezini falan yaptır, yok ne olursa olsun doğurmak istiyorsan kafana takma, allaha bırak ve dua et, hiç bir zaman yüzde yüzü allahtan başkası bilemez ki sıkma canını, bizler neşeli olalım ki bebişlerimiz de sağlıklı olsun,

canımokudum ins allah arkadaşına da tüm hamilelere de yardım etsin

ya yazıyı okudum ins yasadan geçer yasayı geçirdikten sonra iş verene de geri dönüşte işe alma yaptırımı sağlasınlar zor değil, üç çocuğum olsun tabi isterim ama onlara bakmak için biraz zaman ve aynı zamanda maaş almam önemli, daha önce yasa geçti bilin demişti biri şimdi böyle ikilemde olmasına üzüldüm (

Gelmeediiii oluyorum yaaa oksurmekten canim cikiyor ne yapacagimi sasirdim((bal limon zencefil zeytin yagi herseyi denedim fayda yok

canım turp yemeyi dene bir de, ya da rendeleyip salatana koy ya da rendeesini ye, suyu çok iyi diye duymuştum

Ee ben de agustosta doguracam.temmuzdu basta ama doktor agustos dedi.banane ben temmuzda doguracam...

İsin garip tarafı bence bu topikteki hamislerin üçte biri Haziran annesi olur gibi geliyor. Bazen bir kaç hafta erken doğuran yada sezeryan yaptıran olur sa durum bunu gösteriyor ) canım önemli olan buradaki paylaşımlarımız . Ben bazen diğer topiklere de göz atıyorum [/QUOTE]

sanırım ben de haziranda doğuracağım ama hala kendimi temmuz annesi sanıyorum :)

babymother canm okudum dualarını allah gönlüne göre versin

arkadaşlar bu arada dün birşey keşfettim galiba, ben çatlaklar için badem yağı ve kayısı yağı sürüyordum ama kocam bademyağı kokusunu pek beğenmedi, neyse ben de doktor birşey önerene kadar kakao yağı aldım- içinde başka madde olmayanını tercih ettim bazılarında katkı maddeleri de var çünkü- neyse eve geldim sürdüm...ilk başta biraz ağır kokuyor eşime de koktu ama bademyağından daha çok beğendi....birkaç dakika sonra koku biraz daha hafifledi ve o kakao kokusu acaip afrodizyak etki yaptı sanırım, dilerseniz deneyin kakao yağı, kokusu, deodoranı, spreyi ya da çikolata eritip fantezisini yapın eşlerinizle belki işe yarar...

Hergun akintim oluyor.sanki 10 gundur ayni camasiri giyiyormus gibi oluyor.koku olmadiktan sonra sorun olmaz.

Ee ben de agustosta doguracam.temmuzdu basta ama doktor agustos dedi.banane ben temmuzda doguracam...

sağlıklı olsunda valla bebişler isterse 1 ay daha dursun içerde ben de kocişe bazen diyom canımı sıktığı zaman bak doğurmam çocuğu haberin olsun

ne güzel cnm ya keşke bnmklerde izmrdn brsaya taşınsalar

ooohhhhhhh misss gibi oldum geldimm fazlalıklarımdan kurtulduuuummmmm

acımadımııı benim çok acıyoo

Sorma canim yaa 4 gun oldu oksururken korkuyorum cocuga bisey olcak diye herseyi deneyorum insallah gecer artik...

neler neler denedim yok. 3 aydan beri bi sabah bi gece kriz geliyo mahvediyo beni

bende temmuz annesi olucam allah kısmet ederse şimdi doktordan geldim ikili test verdim dawn testi yaptı :) doktorum baktı baktı yakınlaştırdı derken dedi sanırım oğlun olcak :) bilmiyorum 12 haftalık tam ne kadar emin olunur ne kadar olunmaz :)

çok şükür bende 12 haftalık hamişim.ama şimdiye kadar kesinlikle ne bi bulantı ne bi uyku ne bi aşerme hiç bişey hissetmedim bazen şüphe duyuyodum acaba yokmu diie :) o kadar yani bugün gittim doktorbaktı baktı gördüğü kadarıyla erkek olabilir dedi :)

Slm canım senle doğum terihlerimiz aynı:)) Ben yaptırmadım iki testi daha önümüzdeki hafta gidicem inşallah.

Çok sevindim canım doktorlar anlıyor 12. Haftada az bi yanılma payı olsada uzman olan onlar :))) bi pipican daha geliyor darısı başımıza :)))

bugün biraz geç kaldık
sabah baktım da yazamadım
simgefikom hiç canını sıkma hamişim
bencede bende 2li testi yaptırmadım
bana kesin bilgi vermeyen hiçbir testi de
yapmayı düşünmüyorum
sadece ayrıntılı ultrasona giricem okadar
kendinide bebişinide üzmeeee
dualarımız seninle tatlim

canım bende demir haplarına başlayınca bağırsaklarımda bayabi değişimler olmuştu seninkinin aksine ben cır cır oldum afedersin doktor kan ilacını değiştirdi sonra düzeldim. hapı kullanırken dışkı rengi simsiyah oluyodu. eğer sende kan ilacı kullanıyosan bu durum haptan kesin. her iki durumdada doktoruna danış bi bence kabızlık çok eziyet verir sana zarar kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…