2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ay biz kaka yapmıyomuyuz sankii alemsin
yok yok paylaşcaz tabikii tatlişkom
hamileliğin ilk ayında bende çok kabıs oluyodum su iç bol bol
en iyi ilaç su çok rahatsız oluyosan sabahları kuru kayısı ye
üstüne su iç
yada kayısı suyu iç tatlım hepside çok iyi geliyoooo

o ağrılar bendede var normalmiş
inşallah cinsiyetide öğrenirsin
testlerin iyi çıkmış maaşallah
bide sağlıkla pıttırıp doğsalarrr

Ee ben de agustosta doguracam.temmuzdu basta ama doktor agustos dedi.banane ben temmuzda doguracam...

İsin garip tarafı bence bu topikteki hamislerin üçte biri Haziran annesi olur gibi geliyor. Bazen bir kaç hafta erken doğuran yada sezeryan yaptıran olur sa durum bunu gösteriyor ) canım önemli olan buradaki paylaşımlarımız . Ben bazen diğer topiklere de göz atıyorum [/QUOTE]

aslında bende haziranda doğurucam allah kısmet ederse. sezeryan olucak çünkü. ama ben sezeryan fln olucağımı bilmeden burada tanıştım herkesle. öğrendikten sonrda başka topiğe gitmek istemedim şöle bi baktım hiç biri açmadı. en güzel topic temmuz anneleri :) hıh :)

Âmin canım en önemlisi o bende erkek hissediyorum doktor kız derse büyük süpriz olur bize ama kızımda oğlumda olsun çok istiyorum sonuçta ilk bebek :)

Senacım Tam da benim duygu ve düşüncelerimizi paylaşmışsın

aslında bende haziranda doğurucam allah kısmet ederse. sezeryan olucak çünkü. ama ben sezeryan fln olucağımı bilmeden burada tanıştım herkesle. öğrendikten sonrda başka topiğe gitmek istemedim şöle bi baktım hiç biri açmadı. en güzel topic temmuz anneleri :) hıh :)[/QUOTE]

keşke benim ağustos olsa şöyle 21 falan bebişim ile aynı gün doğmuş olurduk

bugün başka doktora gittik yeni geldim o doktorda özel olduğu için burda alalım yaptı ama ben aldırmıycam su. kayınpederim özürlü olursa aldırırım dedi bende istemeyen bakmaz ben bakarım bebeğime dedi. Allah eşimden razı olsun babasına annesine dedi ben ne aminosentez nede 3 li test yaptırırım dedi yavrum özürlüysede bizim yavrumuz biz bakarız dedi. sadece ayda 1 gidip ultrasonda bebeğimi görcem bundan sonra ne 2 li ne 3lü yaptırmıycaz karar verdik

Herkese güzel bir haftasonu olsun :)
19 ocakta 16. hafta görüntülememiz var, dr bir sorun var mı yok mu orda anlayacakmış....sabırla beklemeye çalışıyorum. allah yardımcımız olsun .:)

Kizlarr gittim doktora.minnosum hoppidi hoppidi zipladi totosunun ustunde.hersey cok iyi aryik bende temmuz annesiyim.uc gun onden gidiyoruz.yupppiiii

cnm bencede ankara sana kaç saat atla gel ankaraya bir sürü bu konuda gidip yüreğiini rahatlatabileceğin doktor var
bu fikrin oldukça iyi
bole 9 ay geçmez
sen burda bi doktora mutlaka gözük

benim ailem ankarada zaten canım olmazsa oraya gideyim dedim eşim bugün gittiğimiz doktora ayrıca kızdı baya adam öyle aşağıladıki bebeğin gerizekalının teki olursa falan eşimde dedi bidaha 3lü test de yaptırmıycaz ALLAH NEYİ NASİP GÖRDÜYSE ONU VERİR DEDİ 2 gündür çok kötüyüm

Allah razı olsun canım Allah hepimizin sağ salim bebeklerimize kaavuşmasını nasip ecder inşallah

canım duanı okudum rabbim kabul etsin

kızlaaaaaaarrrrr :) güzel bi haber veriyim sizeee direksiyon sınavından 80 almışım bugüünnnn:) ehliyeti aldııımmmm:) üstümden büyük yük kalktı bi kerede aldım ya öle rahatladımki anlatamaammm :)) hepinizi öpüyoruummm :))

merhaba hanımlar bizimde bu gün kontrolümüz vardı cinsiyet öğreniriz diyoduk ama bebişim göstermedi dr da muhtemelen kız dedi 20 gün sonra ki randevuda kesinleşir inşallah gerçi ikiside var hamdolsun ama Allah hayırlısını sağlıklısını versin amma gönlümdekini versin diyorum bütün annelere benim gönlümdeki erkek inşallah olur bu arada benim dr um hiç bir tarama testini yapmıyacak yaştan dolayı riskli çıkarmış zaten ultrason takibi devam ters bi durumda amniyosentez yaparız dedi ama ben onuda yaptırmam ne gelirse haktan gelir kuluna ondan gelende baş göz üstüne yapıcak bişey yok. kız kesinleşirse ismide hzır Asel erkekte olursa Kayra hayırlısı artık bekliycez

kıyamam ben sana hiç üzme kendinide bebeğinide canım benim. herkes söylemiş zaten kaç bebeğe dendi öyle hepsi sapasağlam. bu testler sadece ihtimal seninkide sınırım 7 üzerinde yüreğini ferah tut. benim doktorum kendi anlattı kaç tane sağlam bebek alındı bu 2li 3lü testler yüzünden, ben yapma taraftarı değilim çok isterseniz yaparız dedi. kayınbabana noluyomuş yaa destek olacağı yerde. kulağını tıka onlarada minişini üzme annesi

selam hepinize çenesi düşük göbekliler bugün sonunda kabuslardan kurtulup rüyamda bebişimi gördüm. yeni doğum yapmışım evdeyim emziriyorum Allahım o kadar güzel bi duyguyu gerçek hayatta hissetmedim resmen Allah içime sevgisini düşürdü daha bi sahiplendim. 44 gün erken doğmuş ama 5kilo o nası oluyosa biz begüm ipek yada yağmur koyalım diyoduk kız olursa rüyamda kızım oluyomuş ismide ipekmiş gün boyu rüyamın etkisinde gezdim durdum çok güzeldi yaa..

ne güzel isimler düşünmüşsünüz
biz de daha bi isim yok çok kötü bi durum yaa
eşimde daha cinsiyeti belli olmadan bakmayalım diyoo
ben dayanamıyorum biraz araştırıyorum ama hiç birini begenmiyorummmm
sadece erkek olursa yağız diyorum ama söylemesi zor mu sizce???

ipek ismini çok seviyorum bende ama kuzenimin kızının adı .
o yüzden de pek istemiyorumm...

hakkınızda hayırlısı Allahım herşeyin en hayırlısını verir inşallah
ayrıntılı ultrasonda herşeyi görüyorlar tatlım
anne ve baba olarak tabiki son karar sizin
ne gelirse Allahtan ben herşeye razıyım ve kabulum diyorsan
üstüne başka söz söylemek düşmez kimseye.
bence çok büyük ihtimalle boşuna üzülüyo anne adayları
o test sonucları zaten istatistik hiç üzme kendinide sıpayıda :114:

çok sağol canım benim.. Ben inanıyorum oğluşum sapasağlam allah ın izniyle. Hepimizin bebişi sağlıklı allah inşallah sapasağlam kucağımıza almayı nasip eder. Yaptırmıycam canım 3lü test falan 2liyi yaptığıma pişman oldum bende

valla iyki varsınız iyki bu topikteyim çok büyük destek oldunuz bana teyzeleri oğluşumda bende dua edecez hepinize sağlaim kucağıma alalım hepimiz diye

BU ARADA GÜZEL HABERLER ALAN ARKADAŞLAR ÇOOOOK SEVİNDİM HEPİNİZİN ADINA KIZLAR OĞLUŞLAR ÇOĞALDI AMA SANKİ KIZLARIMIZ DAHA ÇOK GİBİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…