Anaaammm eltiye bak sen :26:
Kızlarrrrrrrben ki hergün düzenli saati bile sekmeden tuvalete çıkan bennn 3-4 günde bir çıkıyorum.Feci derecede kabız olmuşum,çok ama çok afedersiniz dışkımın rengi simsiyah,çıkana kadar beni ağlatıyo.Bağsur olmaktan korkuyorum,bazen az biraz kan bile görüyorum peçete.Böyle konuştuğum için çok özür dilerim pis konular ama benle aynı durumda olanlarınız varmı canlarım
günaydın güzel temmuz annelerii.... test sonuçlarım sonuçta çıktı yada benim yeni haberim oldu işte. iyimiş çok şükür. ama acaip sancılar içindeyim. göbüşümün altında yatay olarak kesik gibi 5-10 saniye süren sancılar giriyor. bazende alttan üste doğru kesiliyor gibi incecik bi sancı oluyor. doktorumu aradım normal dedi.. sanırım büyüyor.. bende haberler böyle pazartesi doktora gidicezzzzzzzzzzzzzzz inşallah sağlıklıdır iyi şeyler duyarım vee birde cinsiyeti umarım söyler artık doktor amcamız :)
Ee ben de agustosta doguracam.temmuzdu basta ama doktor agustos dedi.banane ben temmuzda doguracam...
Âmin canım en önemlisi o bende erkek hissediyorum doktor kız derse büyük süpriz olur bize ama kızımda oğlumda olsun çok istiyorum sonuçta ilk bebek :)
İsin garip tarafı bence bu topikteki hamislerin üçte biri Haziran annesi olur gibi geliyor. Bazen bir kaç hafta erken doğuran yada sezeryan yaptıran olur sa durum bunu gösteriyor) canım önemli olan buradaki paylaşımlarımız . Ben bazen diğer topiklere de göz atıyorum
bugün biraz geç kaldık
sabah baktım da yazamadım
simgefikom hiç canını sıkma hamişim
bencede bende 2li testi yaptırmadım
bana kesin bilgi vermeyen hiçbir testi de
yapmayı düşünmüyorum
sadece ayrıntılı ultrasona giricem okadar
kendinide bebişinide üzmeeee
dualarımız seninle tatlim
cnm bencede ankara sana kaç saat atla gel ankaraya bir sürü bu konuda gidip yüreğiini rahatlatabileceğin doktor var
bu fikrin oldukça iyi
bole 9 ay geçmez
sen burda bi doktora mutlaka gözük
Cnım öncelikle Allah yardımcın olsun hiç bişey olmaz inşallah ilerde bebişine anlatıp gülersiiz inşallah...herkes bişey olmaz merak etme diyebilir benim görüşüm ne gerekiyosa yapman elinden gelen ne varsa başka bi doktorada görünebilirsin ama aynı şeyi söylerlerse aminosentez derlerse hiç düşünme yaptır bu şartlarda nasıl için rahat eder değilse net bişey söylenene kadar bütün tahlillerini yaptır, senin için dua edicem bende sağlıkla kavuş inş bebişine...
canım duanı okudum rabbim kabul etsin
babymother canm okudum dualarını allah gönlüne göre versin[/QUOTE .!.:Merhaba hamişler.Bugün benim dua günüm okuyan ve de okuycak olan arkadaşlara şimdiden teşekkrüler.Allah kabul etsin inşallah.
Dün kotnrolum vardı.son SATa göre 15+4 olması gerekirken bebişim usgde 16+1 göründü doktor gayet sağlıklı dedi yavruma Allahıma şükürler olsun.Ama süt ve süt ürünlerini az tüketmişim ona dikkat etmemi söyledi doktor ve günde 1 tane doğal maden suyu içmemi söyledi.Cinsiyetini sordum bizim kuzu bağdaş yapmış oturuyordu sonra akrobatik hareketler yapmaya başladı kordonu ve iki kolları da bacak arasındaydı.Doktor teyzemiz çok uğraştı cinsiyeti görmek için.Kontrolden önce çikolata da yemiştim çok hareket etsin de görebilelim diye.Doktorumuz çikolata bazen böyle ters etki yapıyor kendilerini kapatacak hareketlerde bulunabiliyorlar dedi.Neyse kesin olmamakla birlikte kız diyorum dedi.Ama gidipte pembe mor alma sakın eşyaları filan dedi :) 1 martta ayrıntılı usg var ozaman %100 cinsiyet belli olur dedi ve o zamana kadar kontrol için randevu almamıza gerek yokmuş.Ben şimdi bir buçuk ay kuzumu görmeden nasıl duracağım?çok uzun bir süre değil mi? Haa bu arada 4lü test için kan verdik 10 gün sonra sonucu çıkacak.İnşallah ikili test gibi bundan da iyi sonuçlar alırız.
Dünden beri ne çok sayfa olmuş yine.Akşama yemekli misafirim var okuyomadım bütün geçmişi.Bi ara okurum inşallah.
İrmegan, arabanız hayırlı olsun kuzum.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Şimdilik hoşçakalın.
bugün başka doktora gittik yeni geldim o doktorda özel olduğu için burda alalım yaptı ama ben aldırmıycam su. kayınpederim özürlü olursa aldırırım dedi bende istemeyen bakmaz ben bakarım bebeğime dedi. Allah eşimden razı olsun babasına annesine dedi ben ne aminosentez nede 3 li test yaptırırım dedi yavrum özürlüysede bizim yavrumuz biz bakarız dedi. sadece ayda 1 gidip ultrasonda bebeğimi görcem bundan sonra ne 2 li ne 3lü yaptırmıycaz karar verdik
selam hepinize çenesi düşük göbeklilerbugün sonunda kabuslardan kurtulup rüyamda bebişimi gördüm. yeni doğum yapmışım evdeyim emziriyorum Allahım o kadar güzel bi duyguyu gerçek hayatta hissetmedim resmen Allah içime sevgisini düşürdü daha bi sahiplendim. 44 gün erken doğmuş ama 5kilo o nası oluyosa biz begüm ipek yada yağmur koyalım diyoduk kız olursa rüyamda kızım oluyomuş ismide ipekmiş gün boyu rüyamın etkisinde gezdim durdum çok güzeldi yaa..
bugün başka doktora gittik yeni geldim o doktorda özel olduğu için burda alalım yaptı ama ben aldırmıycam su. kayınpederim özürlü olursa aldırırım dedi bende istemeyen bakmaz ben bakarım bebeğime dedi. Allah eşimden razı olsun babasına annesine dedi ben ne aminosentez nede 3 li test yaptırırım dedi yavrum özürlüysede bizim yavrumuz biz bakarız dedi. sadece ayda 1 gidip ultrasonda bebeğimi görcem bundan sonra ne 2 li ne 3lü yaptırmıycaz karar verdik
kıyamam ben sana hiç üzme kendinide bebeğinide canım benim. Herkes söylemiş zaten kaç bebeğe dendi öyle hepsi sapasağlam. Bu testler sadece ihtimal seninkide sınırım 7 üzerinde yüreğini ferah tut. Benim doktorum kendi anlattı kaç tane sağlam bebek alındı bu 2li 3lü testler yüzünden, ben yapma taraftarı değilim çok isterseniz yaparız dedi. Kayınbabana noluyomuş yaa destek olacağı yerde. Kulağını tıka onlarada minişini üzme annesi
hakkınızda hayırlısı allahım herşeyin en hayırlısını verir inşallah
ayrıntılı ultrasonda herşeyi görüyorlar tatlım
anne ve baba olarak tabiki son karar sizin
ne gelirse allahtan ben herşeye razıyım ve kabulum diyorsan
üstüne başka söz söylemek düşmez kimseye.
Bence çok büyük ihtimalle boşuna üzülüyo anne adayları
o test sonucları zaten istatistik hiç üzme kendinide sıpayıda :114:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?