selam kizlar biz geldik:))
bugun 2li testimiz vardi bebegim ne kadar büyümüs inanamadim ama hic kimildamiodu bacaklarini dikmis havaya keyif yapiodu :) doktor bakarken evde ne var die sordu bende anlamadim oda kiz mi erkek mi dedi bende oglum var bi tane dedim güldü peki bu ne dedim daha erken dedi gicik hic bise sölemedi. hersey yolunda dedi sadece ne haftasini ne ensesini hic biseyini sölemedi kan verdim 15 gun sonra alicam sonuclari. 1 ay sonra gel 3lü test yapalim dedi okdar. allahima bin sükür bebegim saglikliymis. fotosunuda kocisim gelsin koycam belki siz tahmin edrsiniz cinsiyetini :)
duanı okudum hamişcanım :101:
ayyyh ne ki acaba bak şimdi çok merak ettim
kıss olsun kısss erkek varmıs evde
sağlıklıymış maaşallah sıpamaaa
kızlar geçmişi okuyamadım en kısa zamanda okuycam inşallah bayadır da giremiyodum inşallah herkes iyidir.
ilk bebeğimi 14 haftalıkken hissetmeye başlamıştım bunda 16. haftanın içindeyim tık yok
siz hissediyomusunuz bebişleri?
bende bilmiyorum nie sölemedi ya bende cok merak ediyodum :)
benim icimede kis gibi doguyo ama hayirlisi artik 1 ay sonra ögrencez artik nasil geccekse o 1 ay :)
saglikliymis masallah aama cok fena kabiz oldum cikmiyoda gitmioda napcami bilmiorum canim ya mecburen ikiniyorum soguk ter döküyorum valla wcde tansiyonlarim düstü
Merhaba hamişler.Bugün benim dua günüm okuyan ve de okuycak olan arkadaşlara şimdiden teşekkrüler.Allah kabul etsin inşallah.
Dün kotnrolum vardı.son SATa göre 15+4 olması gerekirken bebişim usgde 16+1 göründü doktor gayet sağlıklı dedi yavruma Allahıma şükürler olsun.Ama süt ve süt ürünlerini az tüketmişim ona dikkat etmemi söyledi doktor ve günde 1 tane doğal maden suyu içmemi söyledi.Cinsiyetini sordum bizim kuzu bağdaş yapmış oturuyordu sonra akrobatik hareketler yapmaya başladı kordonu ve iki kolları da bacak arasındaydı.Doktor teyzemiz çok uğraştı cinsiyeti görmek için.Kontrolden önce çikolata da yemiştim çok hareket etsin de görebilelim diye.Doktorumuz çikolata bazen böyle ters etki yapıyor kendilerini kapatacak hareketlerde bulunabiliyorlar dedi.Neyse kesin olmamakla birlikte kız diyorum dedi.Ama gidipte pembe mor alma sakın eşyaları filan dedi :) 1 martta ayrıntılı usg var ozaman %100 cinsiyet belli olur dedi ve o zamana kadar kontrol için randevu almamıza gerek yokmuş.Ben şimdi bir buçuk ay kuzumu görmeden nasıl duracağım?çok uzun bir süre değil mi? Haa bu arada 4lü test için kan verdik 10 gün sonra sonucu çıkacak.İnşallah ikili test gibi bundan da iyi sonuçlar alırız.
Dünden beri ne çok sayfa olmuş yine.Akşama yemekli misafirim var okuyomadım bütün geçmişi.Bi ara okurum inşallah.
İrmegan, arabanız hayırlı olsun kuzum.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Şimdilik hoşçakalın.
kızlaaaaaaarrrrr :) güzel bi haber veriyim sizeee direksiyon sınavından 80 almışım bugüünnnn:) ehliyeti aldııımmmm:) üstümden büyük yük kalktı bi kerede aldım ya öle rahatladımki anlatamaammm :)) hepinizi öpüyoruummm :))
merhaba hanımlar bizimde bu gün kontrolümüz vardı cinsiyet öğreniriz diyoduk ama bebişim göstermedi dr da muhtemelen kız dedi 20 gün sonra ki randevuda kesinleşir inşallah gerçi ikiside var hamdolsun ama Allah hayırlısını sağlıklısını versin amma gönlümdekini versin diyorum bütün annelere benim gönlümdeki erkek inşallah olur bu arada benim dr um hiç bir tarama testini yapmıyacak yaştan dolayı riskli çıkarmış zaten ultrason takibi devam ters bi durumda amniyosentez yaparız dedi ama ben onuda yaptırmam ne gelirse haktan gelir kuluna ondan gelende baş göz üstüne yapıcak bişey yok. kız kesinleşirse ismide hzır Asel erkekte olursa Kayra hayırlısı artık bekliycez
selam hepinize çenesi düşük göbeklilerbugün sonunda kabuslardan kurtulup rüyamda bebişimi gördüm. yeni doğum yapmışım evdeyim emziriyorum Allahım o kadar güzel bi duyguyu gerçek hayatta hissetmedim resmen Allah içime sevgisini düşürdü daha bi sahiplendim. 44 gün erken doğmuş ama 5kilo o nası oluyosa biz begüm ipek yada yağmur koyalım diyoduk kız olursa rüyamda kızım oluyomuş ismide ipekmiş gün boyu rüyamın etkisinde gezdim durdum çok güzeldi yaa..
selam kizlar biz geldik:))
bugun 2li testimiz vardi bebegim ne kadar büyümüs inanamadim ama hic kimildamiodu bacaklarini dikmis havaya keyif yapiodu :) doktor bakarken evde ne var die sordu bende anlamadim oda kiz mi erkek mi dedi bende oglum var bi tane dedim güldü peki bu ne dedim daha erken dedi gicik hic bise sölemedi. hersey yolunda dedi sadece ne haftasini ne ensesini hic biseyini sölemedi kan verdim 15 gun sonra alicam sonuclari. 1 ay sonra gel 3lü test yapalim dedi okdar. allahima bin sükür bebegim saglikliymis. fotosunuda kocisim gelsin koycam belki siz tahmin edrsiniz cinsiyetini :)
kızlar geçmişi okuyamadım en kısa zamanda okuycam inşallah bayadır da giremiyodum inşallah herkes iyidir.
ilk bebeğimi 14 haftalıkken hissetmeye başlamıştım bunda 16. haftanın içindeyim tık yok
siz hissediyomusunuz bebişleri?
bende bilmiyorum nie sölemedi ya bende cok merak ediyodum :)
benim icimede kis gibi doguyo ama hayirlisi artik 1 ay sonra ögrencez artik nasil geccekse o 1 ay :)
saglikliymis masallah aama cok fena kabiz oldum cikmiyoda gitmioda napcami bilmiorum canim ya mecburen ikiniyorum soguk ter döküyorum valla wcde tansiyonlarim düstü
Canım güldüğüne göre yine erkek olabilir gibi geldi bana kesin olunca söylemek istiyordur ama görmüş belliki :) çok sevindim canım iyi geçmesine Rabbim hepimize iyi haberler almayı nasip etsin inşallah :)
bol bol su iç
sakın ihmal etme
kabızda tek çare
benim midem bulansada içiyorum
prenses gelcek prenses
İlk. Bebeğin erkekmiydi canım ben 15+3 üm seğirmelerim var baya 3.4 gündür hele sabah baya kuvvetli bi seğirmem oldu :)
ilki kızdı canım bunada erkek dedi doktor ben istemediğim bi hamilelik yaşıyorum malesef maddi ve manevi olarak zor bi durumdayım çok ağlamıştım hamile olduğumu öğrenince hala tam adaptasyon sağlamış sayılmam günlerim ağlayarak zırlayarak geçiyor bebeğimden süreki özür diliyorum böyle olmasını istemezdim diye sanki oda bana siz beni istemediniz benşuracıkta büyüyüm der gibi hiç kendini belli etmiyo lütfen kendini hissettir oğlum bana yardımcı ol sana daha çok alışayım lütfen diyorum ama yoooook
Canım öyle düşünme ne olur duyuyor anlıyor o seni Rabbim verdiyse nasibinide bereketini de verir üzülme . Ne isteyenler var ama olmayınca olmuyor Rabbim nasip etmeyince şükür et. Canım sev okşa o anlar affeder annesini . Erkek bebek erken hissettirir kendini derler aslında senin kızın maşallah hissettirmiş hemen sen nasıl hissettin canım ilk hareketlerini ve asıl büyük hareketini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?