2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ya canim su icemiyorum ben hic aklima gelmio hic aramiyorum sorun orda zaten
prens yada prenses 1 ay sonra ögrencez malesef.. ya bide bise sorcam sizdede oluyomu acaba kabizim ya wcde ikinirken su gelio kesik kesik idrarimmi yoksa suyummu anlayamadim[/QUOTE]

o kadar çok dökecek suyu yokki bebeğin daha
çiştir o ama sen yinede çok ıkınma basur o şekilde artıyor
yanına bi ltlik su şişesi koy her gördüğünde iç
başka türlü olmaz

Bak ne güzel anlatıyorsun böyle bi muciziyi Rabbim sana ikinci kere yolladı onlar melek canım gercekten inanılmaz bi muciZe noktadan insan oluyo bunun başka nasıl bi açıklaması olurmuş Rabb'ime binlerce kez şükürler olsun inşallah o günleri görmeyi de nasip eder kollarımıza alırız yavrularımızı.

kurban olurum onu verene.. üzme annesi küçük paşayı. Rabbim rızkıyla gönderir sanada kaldıramayacağın yük vermez. belki herşeyin düzelmesine sebep olacak. kıyamaz teyzesi ona.. pusmuş kalmış içerde sessizce oturuyo bak.

canım kurukaysı ve zeytinyağı çok etkili kabızda

Kizlarr gittim doktora.minnosum hoppidi hoppidi zipladi totosunun ustunde.hersey cok iyi aryik bende temmuz annesiyim.uc gun onden gidiyoruz.yupppiiii

Maşallah kuzucuklara yeliimm onlarıhep böyle güzel haberler versinler içerden:))

Ay canım ya benimde duygularım böylekucuk kızım var bu gebeliğim planlı bir gebelik değildi..kızıma haksızlık yaptığımı düşündüm hep, umarım hersey güzel olur kardeş iyi gelir yavrulara inşallah

selam kızlar salı ya da çarşamba doktor kontrolüm var. günler geçmiyor. bebeğimi özledim. bakalım kesin erkekmi diyecek.

İyi gecelerrr kızlarr

Ben yine gecenin ilerleyen saatlerinde anca gelebildim. Zaten geçmişi okuyup gelene kadar iyice geçti vakit.

Dün hatırlarsanız arkadaşımın düştüğünü söylemiştim. Sabah görüştük tel. den Doktor detaylı kontrol etmiş. Erken doğum riskini karşı sancılarını kontrol etmişler. Çok şükür iyiymiş bebişimiz. İçim rahatladı benimde dua eden herkese çoookkkk teşekkür ederimm.

Bu arada bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenlere hayırlı olsun diyorum. Artık sıra banada gelsinnn çok merak ediyorum yaaa . Benim kontrolüm daha ayın 24 ünde

Neyse kızlar herkese iyi uykular tatlı bebişli rüyalar Yarın gece ben yine muhabbetin sonuna yetişirimm he he he

Allah sağlıklı sıhhatli kucağına da almayı nasip etsin. Kol ve bacakları cok net çıkmış , cok şirin duruyor , masaallah

Bugün erkenciyim. Topigin anahtarları geceden bende kalmış , açılışı da ben yapayım dedim
Kızlar ben sürekli kaşınıyorum. Özellikle karın , bel basen ve bacaklarimda artış oldu. Sürekli çatlak kremi kullanmayı inatla erteliyorum , bu gidişle çatlamadık yerim kalmicak Nedeni de ben krem kullanma özürlüyüm yani şimdiye kadar hiç bir krem çeşidini kullanmaya ihtiyaç duymadım. Ellerim de dahil olmak üzere vücudum , yaz kış nemlidir , hiç el kremi bile kullanmadım. Şimdi ise neredeyse vücudumun yarısını kremlemek , yağlamak zorundayim. Ebru Şallı , çatlamamak için , bir yemek kaşığı fındık yagiyla , bir tatlı kaşığı kayısı yağını karıştırıp vücuduna uygulamış . Iıııyyyy Pehlivanlar gibi ne o öyle ayol
Ama hatun taş gibi..Daha ben ne kullanacağıma karar bile veremedim. Kara kara düşünüyorum. Kızlar bu konuda paylaşimlariniza ihtiyacım var. Banyodan sonra uygulanıyor galiba. Sonra bir peçeye fazlalıkları siliyor musunuz? Emilimi için ne kadar bekliyorsunuz? Kremin üzerine direkt iç çamaşirimi giyemiyeceğimi düşünüyorum. Eveeeet anlatın bakalım bre pehlivanlar....!!!

gunaydın canımm
ben yag kullannmyıorum bonal f plus jel kullanıyorum anında vucut emıyo camasır konuusunda sıkıntı olmuyo. aslında yag kullanmak daha mantıklı gıbı geldı ama cesaret edemedım vıcık cıvık olur üstelık bir kaç gün deıl aylarca yapamam dedım kendı kendıme vaz gectım sadece krem ve bebe yagı kullanıyorum. ayrıca suan ıcın benım sadece gogsum kasınıyo yılan gıbı resmen gogsum derı degıstırıyo

yağlnmak çalışıyosan çok zor olur diye düşünüyorum
bende zeytinyağı düşünüyodum en doğalı sonuçta
ama çalışıyorum yapamamki hem kokusu var hemde rahatsız olurum
ve arındırmak zor olur cicişim dimi ama :)
o yüzden en kolay emilim sağlayacak
vücudun ihtiyacını karşılayacak 60 70 tl arası eczanelerde
güzel kremler var mustela gibi ben onu düşünüyorum
henüz kaşıntı vs olmadı bu ayın sonu gibi başlayacam bende :101:

pazar pazar da ne sıkıcııı burasıııııııı
koca memeekliler koca göbüşlülerrrrr uyuzlaaaar ne olacak daha kocişlerinin koynundan kalkamamışlarrr
uyanın kısssssss bebeşler acıktıııııı dötünüzü kemirceklerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…