söylediklerinde çok haklısın onu hissetiğimde daha çok alışıcam biliyorum bekliyorum bakalım.
valla kızımın fırlama olcağı o zamandan belliydi çok hareketli hala koç burcu bu kesin daha sakin bi çocuk olcak burcuda yengeç :)
kızımda hem maddi hem manevi çok huzurluydum onda ne kadar iyi durumdaysam bundada o kadar kötü durumdayım deprosyonlu hamilelik çok zor allah kimseye yaşatmasın .
kızım 13 , 14 haftalıktı seyirmeler minik minik pıt pıtlar olmaya başlamıştı daha sonra sürtünme gibi gıdıklanmalar sonrada tekmeler olmaya başlamıştı ama en güzel hali kocaman olmuştu 7,8 aylık falan göbeğim şekilden şekile giriyodu bi yerlerine dokunuyorum kolu dirseği elleri resmen herşeyini hissediyosun süper bişey mucizelerin en güzeli bu sıpacıklar ah bide ağız tadıyla yaşamak varya hayatımızda geçireceğimiz en özel zamanlar aslında....
bebekğin hareket ettiğini hisseden varmı
ilki kızdı canım bunada erkek dedi doktor ben istemediğim bi hamilelik yaşıyorum malesef maddi ve manevi olarak zor bi durumdayım çok ağlamıştım hamile olduğumu öğrenince hala tam adaptasyon sağlamış sayılmam günlerim ağlayarak zırlayarak geçiyor bebeğimden süreki özür diliyorum böyle olmasını istemezdim diye sanki oda bana siz beni istemediniz benşuracıkta büyüyüm der gibi hiç kendini belli etmiyo lütfen kendini hissettir oğlum bana yardımcı ol sana daha çok alışayım lütfen diyorum ama yoooook
canım kurukaysı ve zeytinyağı çok etkili kabızdabende bilmiyorum nie sölemedi ya bende cok merak ediyodum :)
benim icimede kis gibi doguyo ama hayirlisi artik 1 ay sonra ögrencez artik nasil geccekse o 1 ay :)
saglikliymis masallah aama cok fena kabiz oldum cikmiyoda gitmioda napcami bilmiorum canim ya mecburen ikiniyorum soguk ter döküyorum valla wcde tansiyonlarim düstü
benıde yapılıyor cnm ama saglık cakları artı bılgı alıyo fılan karar senn kacıracak neyın var bılmem ama ıı oldu bebegıımı dınledım cok sukur ben mutluyumm gıttıgım ıcınn sen bılırsınn ası fılanda baslayacak bunu kadın dogumcu yapmıyo bunu bııyorum ama karar senn bayb...
Peki sana bir aşı takvimi sundular mı? Galiba olacağın ilk ası tetanoz değil mı? Kaçıncı haftaya kadar vurunmamiz gerekiyor ? Bilgin varmi?
kızlar ebe hnm ılk asın 1 subatta dedı ve geldıgınde ası karnenı verecegım dedı zaten yaklasan ası gunlerı nde fılan arayıp hatırlatıyorlar bebeklerımız dogdugundada arayıp bebegınızın topuk kanı var asısı var vs haber edıyorlar ınsl o gunlerıde en hayırlısından goruruzzzzzzzzzzzzzzzzKızlar kafayı aşıya taktımaz önce suzana sormuştum galiba çıktı. Aranızda aşı olan yada aşı takvimi alan var mı? Kendi doktorumuz aşilarimizi takip etmiyormuş. Saglık ocakları yapıyormuş. Bu konuda bilgisi olanlar , cevap bekliyorum ...
Kizlarr gittim doktora.minnosum hoppidi hoppidi zipladi totosunun ustunde.hersey cok iyi aryik bende temmuz annesiyim.uc gun onden gidiyoruz.yupppiiii
Merhaba hamişler.Bugün benim dua günüm okuyan ve de okuycak olan arkadaşlara şimdiden teşekkrüler.Allah kabul etsin inşallah.
Dün kotnrolum vardı.son SATa göre 15+4 olması gerekirken bebişim usgde 16+1 göründü doktor gayet sağlıklı dedi yavruma Allahıma şükürler olsun.Ama süt ve süt ürünlerini az tüketmişim ona dikkat etmemi söyledi doktor ve günde 1 tane doğal maden suyu içmemi söyledi.Cinsiyetini sordum bizim kuzu bağdaş yapmış oturuyordu sonra akrobatik hareketler yapmaya başladı kordonu ve iki kolları da bacak arasındaydı.Doktor teyzemiz çok uğraştı cinsiyeti görmek için.Kontrolden önce çikolata da yemiştim çok hareket etsin de görebilelim diye.Doktorumuz çikolata bazen böyle ters etki yapıyor kendilerini kapatacak hareketlerde bulunabiliyorlar dedi.Neyse kesin olmamakla birlikte kız diyorum dedi.Ama gidipte pembe mor alma sakın eşyaları filan dedi :) 1 martta ayrıntılı usg var ozaman %100 cinsiyet belli olur dedi ve o zamana kadar kontrol için randevu almamıza gerek yokmuş.Ben şimdi bir buçuk ay kuzumu görmeden nasıl duracağım?çok uzun bir süre değil mi? Haa bu arada 4lü test için kan verdik 10 gün sonra sonucu çıkacak.İnşallah ikili test gibi bundan da iyi sonuçlar alırız.
Dünden beri ne çok sayfa olmuş yine.Akşama yemekli misafirim var okuyomadım bütün geçmişi.Bi ara okurum inşallah.
İrmegan, arabanız hayırlı olsun kuzum.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Şimdilik hoşçakalın.
merhaba hanımlar bizimde bu gün kontrolümüz vardı cinsiyet öğreniriz diyoduk ama bebişim göstermedi dr da muhtemelen kız dedi 20 gün sonra ki randevuda kesinleşir inşallah gerçi ikiside var hamdolsun ama Allah hayırlısını sağlıklısını versin amma gönlümdekini versin diyorum bütün annelere benim gönlümdeki erkek inşallah olur bu arada benim dr um hiç bir tarama testini yapmıyacak yaştan dolayı riskli çıkarmış zaten ultrason takibi devam ters bi durumda amniyosentez yaparız dedi ama ben onuda yaptırmam ne gelirse haktan gelir kuluna ondan gelende baş göz üstüne yapıcak bişey yok. kız kesinleşirse ismide hzır Asel erkekte olursa Kayra hayırlısı artık bekliycez
Maşallah kuzucuklara yeliimm onlarıselam kizlar biz geldik:))
bugun 2li testimiz vardi bebegim ne kadar büyümüs inanamadim ama hic kimildamiodu bacaklarini dikmis havaya keyif yapiodu :) doktor bakarken evde ne var die sordu bende anlamadim oda kiz mi erkek mi dedi bende oglum var bi tane dedim güldü peki bu ne dedim daha erken dedi gicik hic bise sölemedi. hersey yolunda dedi sadece ne haftasini ne ensesini hic biseyini sölemedi kan verdim 15 gun sonra alicam sonuclari. 1 ay sonra gel 3lü test yapalim dedi okdar. allahima bin sükür bebegim saglikliymis. fotosunuda kocisim gelsin koycam belki siz tahmin edrsiniz cinsiyetini :)
Ay canım ya benimde duygularım böyleilki kızdı canım bunada erkek dedi doktor ben istemediğim bi hamilelik yaşıyorum malesef maddi ve manevi olarak zor bi durumdayım çok ağlamıştım hamile olduğumu öğrenince hala tam adaptasyon sağlamış sayılmam günlerim ağlayarak zırlayarak geçiyor bebeğimden süreki özür diliyorum böyle olmasını istemezdim diye sanki oda bana siz beni istemediniz benşuracıkta büyüyüm der gibi hiç kendini belli etmiyo lütfen kendini hissettir oğlum bana yardımcı ol sana daha çok alışayım lütfen diyorum ama yoooook
Maşallah ne kadarda sevimli kuzucuk keyifle yatıyor. Gözlerim doldu görünce :)) minnacık kollarını yesinler onunnn :))
Bugün erkenciyim. Topigin anahtarları geceden bende kalmış , açılışı da ben yapayım dedim
Kızlar ben sürekli kaşınıyorum. Özellikle karın , bel basen ve bacaklarimda artış oldu. Sürekli çatlak kremi kullanmayı inatla erteliyorum , bu gidişle çatlamadık yerim kalmicakNedeni de ben krem kullanma özürlüyüm yani şimdiye kadar hiç bir krem çeşidini kullanmaya ihtiyaç duymadım. Ellerim de dahil olmak üzere vücudum , yaz kış nemlidir , hiç el kremi bile kullanmadım. Şimdi ise neredeyse vücudumun yarısını kremlemek , yağlamak zorundayim. Ebru Şallı , çatlamamak için , bir yemek kaşığı fındık yagiyla , bir tatlı kaşığı kayısı yağını karıştırıp vücuduna uygulamış . Iıııyyyy Pehlivanlar gibi ne o öyle ayol
Ama hatun taş gibi..Daha ben ne kullanacağıma karar bile veremedim. Kara kara düşünüyorum. Kızlar bu konuda paylaşimlariniza ihtiyacım var. Banyodan sonra uygulanıyor galiba. Sonra bir peçeye fazlalıkları siliyor musunuz? Emilimi için ne kadar bekliyorsunuz? Kremin üzerine direkt iç çamaşirimi giyemiyeceğimi düşünüyorum. Eveeeet anlatın bakalım bre pehlivanlar....!!!
Bugün erkenciyim. Topigin anahtarları geceden bende kalmış , açılışı da ben yapayım dedim
Kızlar ben sürekli kaşınıyorum. Özellikle karın , bel basen ve bacaklarimda artış oldu. Sürekli çatlak kremi kullanmayı inatla erteliyorum , bu gidişle çatlamadık yerim kalmicakNedeni de ben krem kullanma özürlüyüm yani şimdiye kadar hiç bir krem çeşidini kullanmaya ihtiyaç duymadım. Ellerim de dahil olmak üzere vücudum , yaz kış nemlidir , hiç el kremi bile kullanmadım. Şimdi ise neredeyse vücudumun yarısını kremlemek , yağlamak zorundayim. Ebru Şallı , çatlamamak için , bir yemek kaşığı fındık yagiyla , bir tatlı kaşığı kayısı yağını karıştırıp vücuduna uygulamış . Iıııyyyy Pehlivanlar gibi ne o öyle ayol
Ama hatun taş gibi..Daha ben ne kullanacağıma karar bile veremedim. Kara kara düşünüyorum. Kızlar bu konuda paylaşimlariniza ihtiyacım var. Banyodan sonra uygulanıyor galiba. Sonra bir peçeye fazlalıkları siliyor musunuz? Emilimi için ne kadar bekliyorsunuz? Kremin üzerine direkt iç çamaşirimi giyemiyeceğimi düşünüyorum. Eveeeet anlatın bakalım bre pehlivanlar....!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?