pazar pazar da ne sıkıcııı burasıııııııı
koca memeekliler koca göbüşlülerrrrr uyuzlaaaar ne olacak daha kocişlerinin koynundan kalkamamışlarrr
uyanın kısssssss bebeşler acıktıııııı dötünüzü kemirceklerrrr
dr cinsiyet söylememişti galiba ama ben görür görmez erkek dedim içime doğdu heraldesağlıklı sıhatlı bir şekilde kucağına gelsinde artık maşallah :)
koca memeekliler koca göbüşlülerrrrr uyuzlaaaar ne olacak daha kocişlerinin koynundan kalkamamışlarrr
benim ailem ankarada zaten canım olmazsa oraya gideyim dedim eşim bugün gittiğimiz doktora ayrıca kızdı baya adam öyle aşağıladıki bebeğin gerizekalının teki olursa falan eşimde dedi bidaha 3lü test de yaptırmıycaz ALLAH NEYİ NASİP GÖRDÜYSE ONU VERİR DEDİ 2 gündür çok kötüyüm
Allah razı olsun canım Allah hepimizin sağ salim bebeklerimize kaavuşmasını nasip ecder inşallah
kızlaaaaaaarrrrr :) güzel bi haber veriyim sizeee direksiyon sınavından 80 almışım bugüünnnn:) ehliyeti aldııımmmm:) üstümden büyük yük kalktı bi kerede aldım ya öle rahatladımki anlatamaammm :)) hepinizi öpüyoruummm :))
Ya hamile pantolonlari cok buyuk geldi bana bel kisminda dugme lastik yok.36 beden bile dev gibi oldu.bol bol tayt aldim tunik aldim.oyle geziyom.iki aya kadar da olmaz heralde hamile pantolonu
Bugün erkenciyim. Topigin anahtarları geceden bende kalmış , açılışı da ben yapayım dedim
Kızlar ben sürekli kaşınıyorum. Özellikle karın , bel basen ve bacaklarimda artış oldu. Sürekli çatlak kremi kullanmayı inatla erteliyorum , bu gidişle çatlamadık yerim kalmicakNedeni de ben krem kullanma özürlüyüm yani şimdiye kadar hiç bir krem çeşidini kullanmaya ihtiyaç duymadım. Ellerim de dahil olmak üzere vücudum , yaz kış nemlidir , hiç el kremi bile kullanmadım. Şimdi ise neredeyse vücudumun yarısını kremlemek , yağlamak zorundayim. Ebru Şallı , çatlamamak için , bir yemek kaşığı fındık yagiyla , bir tatlı kaşığı kayısı yağını karıştırıp vücuduna uygulamış . Iıııyyyy Pehlivanlar gibi ne o öyle ayol
Ama hatun taş gibi..Daha ben ne kullanacağıma karar bile veremedim. Kara kara düşünüyorum. Kızlar bu konuda paylaşimlariniza ihtiyacım var. Banyodan sonra uygulanıyor galiba. Sonra bir peçeye fazlalıkları siliyor musunuz? Emilimi için ne kadar bekliyorsunuz? Kremin üzerine direkt iç çamaşirimi giyemiyeceğimi düşünüyorum. Eveeeet anlatın bakalım bre pehlivanlar....!!!
Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz yeni evliyiz ve işim gereği 2 sene hamile kalmamam lazım. Eşim korunmayı istemiyor yani kondom kullanmıyyor, ne dediysem ikna edemedim. bendede tansiyon sorunu olduğundan doktor doğum kontrol vermiyor. adetim tam 2 ay gecikti. 1 ay önce gebelik idrar testi yaptım negatif çıktı. ondan ondan 1 hafta sonra kan testi yaptım ve 0.563 çıktı yani yine negatif. ama adet olmayınca 5 gün önce tekrar evde gebelik testi yaptım sonuç yine negatif. şu an sigortam olmadığı için doktora gidemiyorm malsef, son bi kaç gündür göğüslerim ağrıyor kasıklarıma sancı giriyor. ben önceden de adet olmadan önce aynı belirtileri 1 hafta önce yaşardım ama akıntım da çoğalırdı şimdi akıntı yok gibi. benim asıl sorum mesela adet gecikten sonra ki cinsel ilişkilerde hamile kalma riski olayı var mı? sonuçta yumurtalıklar çatlamıyo yenilenmiyor? lütfen bi yorum yapın kafayı yicem.
Cok kasınıyorum cook daha 12. Haftam bile dolmadığı için hiç birşey süremiyorum(
Sanada tavsiyem yağ kullanımı zor olur her yere dokulur bulaşır lekede bırakıyor canım.. Ben lierac kullanmıştım.. Lierac, mustela gibi çatlak kremlerinden mutlaka kullan canım olurda catlarsan sonra cok üzülürsun keşke kullansaydım diye..
Kremler yapış yapış olmuyor sürümü kolay lekede bırakmıyor..ama ben yağla uğraşıyorum diyorsan tabi daha sağlıklı vede ucuza gelir canım
ya doğsunlar artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlaaaaaarrr dün akşam kocişin arkadaşı ve eşiyle bide zeynoşumuz varr 5 yaşındaaa gezmeye gittikk ordan yemek yedik sonraaa bi çıktık baktık onların arabanın tekeri inmiiiiişşşşş dün kışlık lastik taktırdılar adamla şöyle pazarlık ettik böyle ettik derken nazar değdirmiş kendilerine akıllılaaaarrrryok yol yardımı yok kasko derken biz üşümeye başladık eşim dediki sen götürebilirmisin arabayı cüneytlere gidin siz dedi yanımda eşim yokken hiç sürmemiştim bide kırmızı tostosumuzu daha hiç sürmedim götürürm tabi yaaaaaaaaa dedim neyse ankarada olanlar bilirr balgattan gölbaşı tokiye gittik birde yağmur yağıyodu silecekler yetişmiyoo herkes tırsmış amaaaaaaaaaa çok başarılıydım eheheheeee kocama dedimki araba artık benimm sen unut dedim gülüyoo
kızlar kusura bakmayın bugün giremedim geçmişide okuyamadım 2li test sonuçlarımız çıktıbebeğim özürlü olabilirmis aminosentez istedi doktor ama ben yaptırmak istemiyorum gittim gördüm oğlumu parmağını emiyordu çok ağladım anlamadığım ense kalınlığı normal çıkmış. 1.05 yazıyo 11+5 de yapılmış test ama ikili test cut off değerinin altında yazıyo 1:257 yazıyo doktor özürlü olabilir dedi düşürtürüz isterseniz dedi asla dedim üniversiteye gönderdi gitmiycem ama ne diyorsunuz bide fbhcg 274 ng/ml yazıyo
gunaydın canımm
ben yag kullannmyıorum bonal f plus jel kullanıyorum anında vucut emıyo camasır konuusunda sıkıntı olmuyo. aslında yag kullanmak daha mantıklı gıbı geldı ama cesaret edemedım vıcık cıvık olur üstelık bir kaç gün deıl aylarca yapamam dedım kendı kendıme vaz gectımsadece krem ve bebe yagı kullanıyorum. ayrıca suan ıcın benım sadece gogsum kasınıyo yılan gıbı resmen gogsum derı degıstırıyo
benim saçlarım acaip uzadı tamam güzel ama
bakmak zor oluyor ben kestireyim diyorum
geçen annemlerde söylediğimde annem kestirme didi
ama inanmıyorum ben o hurafeye
siz ne diyonuz ağdada yaptırmayak o zaman kaşta almayak
orman cocogu mori gibi gezek
yağlnmak çalışıyosan çok zor olur diye düşünüyorum
bende zeytinyağı düşünüyodum en doğalı sonuçta
ama çalışıyorum yapamamki hem kokusu var hemde rahatsız olurum
ve arındırmak zor olur cicişim dimi ama :)
o yüzden en kolay emilim sağlayacak
vücudun ihtiyacını karşılayacak 60 70 tl arası eczanelerde
güzel kremler var mustela gibi ben onu düşünüyorum
henüz kaşıntı vs olmadı bu ayın sonu gibi başlayacam bende :101:
Doktor soylemedi ama simdi hepsi erkek gibi gorunur dedi.bence de erkek de kesin degil diye soylemedi.dr cinsiyet söylememişti galiba ama ben görür görmez erkek dedim içime doğdu heraldesağlıklı sıhatlı bir şekilde kucağına gelsinde artık maşallah :)
Evet yaa kicaman 36 bedenler bile.ama tshirtler guzel 4 tane aldim ben de.pantolon hala bulamadim.babama diktiririm belki.bende 49 kiloyum lcw'nın hamile pantalonları biraz büyük beden reyonu gibi olmuş fiyatları uygun ama beden sıkıntı bana 9. ayda bile büyük gelir. ben baktım heryere pahalı hep, dün mothercare'de indirim vardı 140'dan 70'e düşmüş banada tayt giymekten gına geldi kot giymek istiyorum dedim, kocam da alalım dedi çok beğendi, çok rahat lcyralı bebek 8. 9. ayda ters dönüp aşağıya inene kadar giyebilirim hatta kilo almazsam o zaman bile giyebilirim. hatta hala kendi bedenimde olduğum için hamileliklerden sonra da giyerim çok rahat çünkü.
**bir de dün Lcw internet sitesinde outlet kısmında hamile kıyafetleri var 1 tane elbise 1 tane body aldım göbek kısmında bebek resmi var.
mağazaya göre baya uygun fiyatları 50 den sonra kargo bedava ama kargo parası 3 tl gibi bişi
LCWaikiki.com - Hamile Giyim
aahhaaa ilahi çok güldüm ya , bir alemsin
Kremlenmeye aklım kesmezken yağlanmaya hiç cesaret edemem herhalde. Sonra arınması zor olur
Zaten krem sürünce bile kendimi yağlanmış gibi hissediyorum :44:
benim saçlarım acaip uzadı tamam güzel ama
bakmak zor oluyor ben kestireyim diyorum
geçen annemlerde söylediğimde annem kestirme didi
ama inanmıyorum ben o hurafeye
siz ne diyonuz ağdada yaptırmayak o zaman kaşta almayak
orman cocogu mori gibi gezek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?