2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bız kalktık kıı kocıs hala uyuyo gıdıp uyandırmamak ıcın zor tutuyorum kendımı
pazar gunu uyunurmu yaa bır gun tatıl zatenn

dr cinsiyet söylememişti galiba ama ben görür görmez erkek dedim içime doğdu heralde sağlıklı sıhatlı bir şekilde kucağına gelsinde artık maşallah :)

haha yirim ben onu maşallahhh banada oğluş gibi geldi canım inşallah sağlıklı sıhatli gelir inşallahhh

heheheee günaydın biz daha yeni uyandık babamız antrenmana gitti bizde baş ağrısıyla boğuşuyoruz ama hava güneşli yaa çok güzelllll

doktora bak yaa asıl gerizekalı kendisiii uyuz herif... canım doktorumun bana dediği şu ben 25 yaşındayım dediki senin yaşındaki anne adayları için özürlü olma riski çok düşük dedi yani 8000'de 1 ihtimal var dedi yapacağımız 2li testte sadece ihtimallerle sonuç verir kesin değildir sonuçları dedi bend eyaptırmak istemiyorum gerek duymuyorum çünkü dedim... yanii buna göre sadece ihtimallere dayanarak kendini sakın yıpratma olurmu... ben inanıyorum bebişin o kadar sağlıklı doğacakki herkesi şaşkına çevirecek minik kelebek yirim onun totosunu ben yiriiimmmm bide pipisini yerimmmmm

hadi gözünaydınnnnn çoooooooooooookkk sevindiiiiiiiiimmmmmmmmm.........

anaaaammm kız bu resmen dans ediyo ya içerde sıpaya baaaaaaaaaaakkkk kocaman maşallaaaaaaahhhhhhh minik meleğeeeeeeeeeee

eheeeeee tocamdan ayrılamadım ayoooooooooooolllll ancak gelebildim sen nire kayboldun gittin kocişinin koynuna dimiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
kızlaaaaaarrr dün akşam kocişin arkadaşı ve eşiyle bide zeynoşumuz varr 5 yaşındaaa gezmeye gittikk ordan yemek yedik sonraaa bi çıktık baktık onların arabanın tekeri inmiiiiişşşşş dün kışlık lastik taktırdılar adamla şöyle pazarlık ettik böyle ettik derken nazar değdirmiş kendilerine akıllılaaaarrrr yok yol yardımı yok kasko derken biz üşümeye başladık eşim dediki sen götürebilirmisin arabayı cüneytlere gidin siz dedi yanımda eşim yokken hiç sürmemiştim bide kırmızı tostosumuzu daha hiç sürmedim götürürm tabi yaaaaaaaaa dedim neyse ankarada olanlar bilirr balgattan gölbaşı tokiye gittik birde yağmur yağıyodu silecekler yetişmiyoo herkes tırsmış amaaaaaaaaaa çok başarılıydım eheheheeee kocama dedimki araba artık benimm sen unut dedim gülüyoo

Ya hamile pantolonlari cok buyuk geldi bana bel kisminda dugme lastik yok.36 beden bile dev gibi oldu.bol bol tayt aldim tunik aldim.oyle geziyom.iki aya kadar da olmaz heralde hamile pantolonu

bende 49 kiloyum lcw'nın hamile pantalonları biraz büyük beden reyonu gibi olmuş fiyatları uygun ama beden sıkıntı bana 9. ayda bile büyük gelir. ben baktım heryere pahalı hep, dün mothercare'de indirim vardı 140'dan 70'e düşmüş banada tayt giymekten gına geldi kot giymek istiyorum dedim, kocam da alalım dedi çok beğendi, çok rahat lcyralı bebek 8. 9. ayda ters dönüp aşağıya inene kadar giyebilirim hatta kilo almazsam o zaman bile giyebilirim. hatta hala kendi bedenimde olduğum için hamileliklerden sonra da giyerim çok rahat çünkü.

**bir de dün Lcw internet sitesinde outlet kısmında hamile kıyafetleri var 1 tane elbise 1 tane body aldım göbek kısmında bebek resmi var.

mağazaya göre baya uygun fiyatları 50 den sonra kargo bedava ama kargo parası 3 tl gibi bişi

LCWaikiki.com - Hamile Giyim

Cok kasınıyorum cook daha 12. Haftam bile dolmadığı için hiç birşey süremiyorum(
Sanada tavsiyem yağ kullanımı zor olur her yere dokulur bulaşır lekede bırakıyor canım.. Ben lierac kullanmıştım.. Lierac, mustela gibi çatlak kremlerinden mutlaka kullan canım olurda catlarsan sonra cok üzülürsun keşke kullansaydım diye..
Kremler yapış yapış olmuyor sürümü kolay lekede bırakmıyor..ama ben yağla uğraşıyorum diyorsan tabi daha sağlıklı vede ucuza gelir canım

ben bu yöntemle gebe kaldım :) doğum kontrol hapını bırakalı 2 ay olmuştu kondoma başlamıştık fakat 1 gün kullanamadık.....

**adetin gecikmesi demek o ay yumurtlamadın demek değilmiş ki benim her ay farklı günde gelirdi adetim çünkü yumurtlama günüm değişiyormuş bazen adetten 13 gün sonra bazen adetten 20 gün sonra yumurluyormuşum o yüzden gecikiyormuş.

sana da günaydın canım yaa neyseki geçti o geçen haftaki soğuklar

hamile olan sensin tabisi sen kullan
verme o dolmuşa talim etsin

ense 3den büyük çıkarsa ve testte de 1/250 den büyük çıkarsa yani 1/210 , 1/190 vs. mesela 1/100 demek 100 bebekte 1 sendromlu olabilir demekmiş. başka doktorlara git canım enaz 3-4 doktora git. aminiyo sentez de riskli. inşallah sağlıklıdır oğluşun

benim saçlarım acaip uzadı tamam güzel ama
bakmak zor oluyor ben kestireyim diyorum
geçen annemlerde söylediğimde annem kestirme didi
ama inanmıyorum ben o hurafeye
siz ne diyonuz ağdada yaptırmayak o zaman kaşta almayak
orman cocogu mori gibi gezek

Benim için de vücudun çabuk emmesi önemli. Çamaşır konusunda sıkıntı olmaması iyiymiş , eczaneye gidince bonal f plus ı bir sorayım bakalım

aahhaaa ilahi çok güldüm ya , bir alemsin

Kremlenmeye aklım kesmezken yağlanmaya hiç cesaret edemem herhalde. Sonra arınması zor olur
Zaten krem sürünce bile kendimi yağlanmış gibi hissediyorum :44:

dr cinsiyet söylememişti galiba ama ben görür görmez erkek dedim içime doğdu heralde sağlıklı sıhatlı bir şekilde kucağına gelsinde artık maşallah :)
Doktor soylemedi ama simdi hepsi erkek gibi gorunur dedi.bence de erkek de kesin degil diye soylemedi.
Evet yaa kicaman 36 bedenler bile.ama tshirtler guzel 4 tane aldim ben de.pantolon hala bulamadim.babama diktiririm belki.

aahhaaa ilahi çok güldüm ya , bir alemsin

ben bazen gülme krizine giriyorum
aslında ben cok gülme krizine giriyorum
inşallah ilerki aylarda gülerken doğurmamm kıssss

hem niye konuyu değiştiriyosun sacını kestirdinmi hiç sanada baskı yapan
varmı cvp istiyorum
Kremlenmeye aklım kesmezken yağlanmaya hiç cesaret edemem herhalde. Sonra arınması zor olur
Zaten krem sürünce bile kendimi yağlanmış gibi hissediyorum :44:

sende benim gibi kremlenme özürlüsün
ama bi yandan da iyi benden 5 yaş küccük arkilerim var kırışmaya başlamışlar
ben doğal yoldan nemliyim demek maaşallah dötümü kaşıyın
bende yağlanamam ozaman ya çatla patla yada krem al kısss
annemin aldığı zeytin yağı boşa gitcek

ahahahaaaa vallaaa goril gibi gezerizz ayoolll.. ben ilk kez burda duydum saç kestirme muhabbetini ve ben 2.ayda kestirmiştim saçımı halen yaşıyorum bebişimde iyi çok şükür bişey olmaz herhal yafff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…