benim saçlarım acaip uzadı tamam güzel ama
bakmak zor oluyor ben kestireyim diyorum
geçen annemlerde söylediğimde annem kestirme didi
ama inanmıyorum ben o hurafeye
siz ne diyonuz ağdada yaptırmayak o zaman kaşta almayak
orman cocogu mori gibi gezek
Eki Görüntüle 603571
merhaba teyzoşlaaarrr ben geldim size el sallıyoruummmmm minicik parmaklarımlaaa :)
hosgeldiniz canim teyzesi yer onun minnak minnak parmaklarini yaa :)
ahahahaaaa vallaaa goril gibi gezerizz ayoolll.. ben ilk kez burda duydum saç kestirme muhabbetini ve ben 2.ayda kestirmiştim saçımıhalen yaşıyorum bebişimde iyi çok şükür bişey olmaz herhal yafff....
ben bebegımız ogrendık den sonra kestırdım canımm hurafe sey ler bencee hıc duymadımm ıı olmadıgını hayırlısı cok sukur herseyımız yolundaaaabende ilk defa duydum
hiiiiiiiç mantıklı gelmedi
bende kestiricem katlanamıyorum artık
kezban oldum resmen
örüyorummm
ense 3den büyük çıkarsa ve testte de 1/250 den büyük çıkarsa yani 1/210 , 1/190 vs. mesela 1/100 demek 100 bebekte 1 sendromlu olabilir demekmiş. başka doktorlara git canım enaz 3-4 doktora git. aminiyo sentez de riskli. inşallah sağlıklıdır oğluşun
Cok kasınıyorum cook daha 12. Haftam bile dolmadığı için hiç birşey süremiyorum(
Sanada tavsiyem yağ kullanımı zor olur her yere dokulur bulaşır lekede bırakıyor canım.. Ben lierac kullanmıştım.. Lierac, mustela gibi çatlak kremlerinden mutlaka kullan canım olurda catlarsan sonra cok üzülürsun keşke kullansaydım diye..
Kremler yapış yapış olmuyor sürümü kolay lekede bırakmıyor..ama ben yağla uğraşıyorum diyorsan tabi daha sağlıklı vede ucuza gelir canım
aranızda hamilelik reflüsü yaşayan var mı ya da sürekli ağzına su gelen geçmesi için neler yapıyorsunuz ?
Eki Görüntüle 603571
merhaba teyzoşlaaarrr ben geldim size el sallıyoruummmmm minicik parmaklarımlaaa :)
Günaydın kızlar.
Akşam annem başıma tuz ekmiş.bir kaşıdım kum gibi.'anneeee tuz mu ektin ?'dedim gülmekten konuşamıyor.kız mı erkek mi dedim bilemedim ki unutmuşum ben bunları dedi.
Eskiden tanıdık hamilelere yaparlardı ,küçüktüm hatırlıyorum.tuz ekilen hamile başının üstünü kaşırsa bir cinsiyet altını kalırsa bir cinsiyet tahmininde bulunurlardı ve hep çıkardı.
Babam ve eşim de bilmiyor ne o ?ne demek o?diye sorup durdular :)))
Annem cevahirlik yapıp cinsiyet söyleyecekti size ama gülmekten neremi kaşıdığımı bilemedi dedim. Ah anam canım anam.
kızlar dün akşam iş çıkışı eşimle arabamızı almaya gittiiiikkkk kırmızı tostosumuzu aldıkksonra eşimle benim annemlere gittik 2 saat kadar oturduk orda benim annemlerede uğrayalımmı dedi tabi uğrayalım dedim... kayınbabam rahatsız bide dün baya bi stres sinir yapmış yatmış uyumuş kalkmakta istemedi kemoterapi aldığı için psikolojik durumu pek iyi değil... neyse kayınvalideyle oturduk naptınız ne ettiniz nasıl oldu anlattı işte eşim herşeyi... hayırlı olsun kazasız belasız binin dedi eltimle ilgili sıkıntısı varmış ondanda bahsetti.. haaaaaaaaa bu arada dün demiştim yaa eltim duvar kağıtlarına bakmak için izin almış bende o yüzden iş yerine geri döndüm demiştim okuyan bilir eltim dün iş çıkışı direk kuaföre gitmiş saçları karameldi siyafa boyatmış saçlarını ve bunuda facete paylaşmış şaka gibi yaaaaa yemin ediyorum şaka gibiii.....
neyseeee allaha havale ettim... bugün çalışmıyoruuummm birazdan kahvaltımı yapıııppppp kuaföre ağdaya gidicemmm orman bakanlığınıda geçtim kızlarrrgörüşürüz yineeeeeeeeeee canlarımmm öptüm koccaman hepiciiiniziiiiiiiiiiii
Merhaba canım. Bebeğin hayırlı olsun , Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Canım yalnız sen Ağustos'ta dogum yapicak görünüyorsun. Burası Temmuz anneleri
:))) bende yeni duydum canım acaba ne dicekti :)
..................
aslında bende haziranda doğurucam allah kısmet ederse. sezeryan olucak çünkü. ama ben sezeryan fln olucağımı bilmeden burada tanıştım herkesle. öğrendikten sonrda başka topiğe gitmek istemedim şöle bi baktım hiç biri açmadı. en güzel topic temmuz anneleri :) hıh :)
İsin garip tarafı bence bu topikteki hamislerin üçte biri Haziran annesi olur gibi geliyor. Bazen bir kaç hafta erken doğuran yada sezeryan yaptıran olur sa durum bunu gösteriyor) canım önemli olan buradaki paylaşımlarımız . Ben bazen diğer topiklere de göz atıyorum
benim saçlarım acaip uzadı tamam güzel ama
bakmak zor oluyor ben kestireyim diyorum
geçen annemlerde söylediğimde annem kestirme didi
ama inanmıyorum ben o hurafeye
siz ne diyonuz ağdada yaptırmayak o zaman kaşta almayak
orman cocogu mori gibi gezek
Eki Görüntüle 603571
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?