2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Merhaba kızlar. Nasılsınız? Umarım herkes bebişleriyle iyidir.
Dün doktor kontrolümüzden geldik, çok şükür bebişlerim iyi. Doktor amcaları ense kalınlıklarını ölçtü; birincisinin ense kalınlığı 1.50, ikincisinin ense kalınlığı 1.52 çıktı.
2li testimizin sonuçlarını da 10 gün sonra alacağız. Yaradan Rabbim sağlıklı bebişler versin. Sizce nasıl dnse kalınlık değerleri? Yorum yapabilir misiniz?

Benim de saçlarım çok uzadı ben de kestirmek istiyorum ama batıl inancım var kestiremiyorum. Saçlarım resmen keçe gibi oldu, tiftik tftik..

ahahahaaaa vallaaa goril gibi gezerizz ayoolll.. ben ilk kez burda duydum saç kestirme muhabbetini ve ben 2.ayda kestirmiştim saçımı halen yaşıyorum bebişimde iyi çok şükür bişey olmaz herhal yafff....

bende ilk defa duydum
hiiiiiiiç mantıklı gelmedi
bende kestiricem katlanamıyorum artık
kezban oldum resmen
örüyorummm

nasılsını zbız ıyıyız cok sukur bol mısafırım varr namazımı kılıp dısarı cıkacagım mısafır ark ılee eltıme dogru gıdecegız kv evdee k b ıle hakımızda hayırlısı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr muck sızeee ve pıtırcıklarınızaaa

bende ilk defa duydum
hiiiiiiiç mantıklı gelmedi
bende kestiricem katlanamıyorum artık
kezban oldum resmen
örüyorummm
ben bebegımız ogrendık den sonra kestırdım canımm hurafe sey ler bencee hıc duymadımm ıı olmadıgını hayırlısı cok sukur herseyımız yolundaaaa

ah be canım hıc uzme kendını saglıklıdır bebgın rahat ol,bunlar ksın tanı degılkı olasılık,257 de 1 de de 1 ıhtımal var 10000 de 1 de de 1 ıhtımal,Allah yazmamıs olsun,hıc uzme kendını bısıcık yoktu bak gor sapasaglam dogacak bebgın,nse kalınlıgı bellı eder zaten oyle bısı olsaydı kı bayagı dusukmus ense kalınlıgınız yanı gayet ıyı,hıc korkma bısı yok yavrunda,sana onu dıyen dr ozurlu bence,baska dr a gıt,gıtm bıdha o aptala,Allah mı o nerden bılecek,
bak benım tyzemın gelını bır bucuk yıl once dogum yaptı onunda 3 lu tstı 56 da 1 cıkmıstı,amnıyosentez yaptrdı bısı cıkmadı,kızıda sapasaglam dogdu ki onun yuzdesı senınınkınden cok cok dusuktu,oyuzden takma,ense kalınlıgı onmlı olan,zaten oyle bısı olsa ensesı 3u gecık olurdu ki bazen nse kalınlıgı 3 u gecık olupta saglam bebekler de oluyor
sen gonlunu ferah tut,bısıcık yok

Bazı kremlerdeki kimyevi maddelerin , sürüldükten sonra plesantaya kadar indiklerini okumuştum , o da beni biraz tedirgin etti. Yoksa ücret sorun değil.
Dediğiniz gibi yağ da leke bırakır , zaten çalışıyorum , öğretmenim , kullanmam imkansız. Gerçi şimdi raporluyum. mustela organik mi?

aranızda hamilelik reflüsü yaşayan var mı ya da sürekli ağzına su gelen geçmesi için neler yapıyorsunuz ?

aranızda hamilelik reflüsü yaşayan var mı ya da sürekli ağzına su gelen geçmesi için neler yapıyorsunuz ?

Benim hamilelik öncesi gastiritim vardı , hamilelikten sonra reflüye çevirdi. Bir de dediğiniz gibi ağızda su birikmesi söz konusu oldu. Ben 3 aydır bununla savaşıyorum. Doktor reflü için rennie duo şurup ve gaviscon verdi , o biraz rahatlattı. Şurup mideyi tedavi etmiyor , sadece geçici rahatlatıyor , asit seviyesini indirgiyor , o nedenle ben de bitkisel çözümler aradım. Doktora ağızda su birikmesi rahatsızlığını sordum. Hamilelerin %5 inde görülebiliyor , tıpta ptyalism gravidarum yada sialorrhea adı veriliyo ve işin kötü tarafı ise tıbbı bir tedavisi malesef yok. Çok rahatsız edici bir durum
Reflü için Marankinin bitkisel bir tedavisi var aslında. Patatesin ve geniş yapraklı beyaz lahananın pişirmeden suyunu katı meyve sıkacağında sıkıp , çok az zeytinyağı eklemek suretiyle , 3 hafta boyunca içmek gerekiyor. Reflü için bir de zeytin çekirdeği iyi geliyor , aynı zamanda sünnet , onu da deneyebilirsiniz.
Ptyalism ile ilgili geçenlerde bir prof şöyle bir makale yayınlamış : Ptyalism %80-90 mide rahatsızlıklarından kaynaklanır , mide rahatsızlığı problemlerinin çözümü , aynı zamanda ptyalism için de çözüm olabilir , diyordu. Geçmiş olsun

bana 7. haftamda ark.lar yapmışlar sonra söylediler, kafamı kaşımışım, kızın olcak demişlerdi ben hayır erkek demiştim ama kızımız geliyorrrr

kazasız belasız huzurla binin inşallah :)

keşke benim ağustos olsa şöyle 21 falan bebişim ile aynı gün doğmuş olurduk [/QUOTE]

bende 22-23 temmuzda değil de 24 temmuzdan sonra doğurmak istiyorum aslan burcu olsun evimiz aslan yuvasına dönsün diye

aslında bende haziranda doğurucam allah kısmet ederse. sezeryan olucak çünkü. ama ben sezeryan fln olucağımı bilmeden burada tanıştım herkesle. öğrendikten sonrda başka topiğe gitmek istemedim şöle bi baktım hiç biri açmadı. en güzel topic temmuz anneleri :) hıh :)[/QUOTE]

sezeryan olacağı şimdiden kesinleşti mi??

Canım benim de çok uzadı kırıklar aldı başını gitti .dipte çıktı ama her ne kadar inanmasam o hurafeyede yine de cesaret edemiyorum ne olur ne olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…