kızlar ben dr gittim keseyi cok net görduk fakat normal günüme göre kese küçük gec döllenme olmus olabilir dedi tekrr bhcg istedi2 saat sonra cıkacak bakalım nolacak cok tedırgınımmaranızda böyle olan varmıı
kızlar gecen hafta salı günü bhcg 715 di bugün 6483 çıktı sanırım bugün 10bin lerde 12 bin lerde cıkmalıydı. ya noldu acaba bebeğim büyüyomu yoksa gelişimi durdumu ya moralim cok bozukk
kızlar temmuz gebelerimiz içinde ankara da olan var mı merak ettim?????????????
söylememem gerek vaaaarrmııı bilmem amaaaaaaaa beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennn
cnm bazı bebekler yavaş gelişir sonra arayı kapatırmış hemen olumsuz düşünme
doğru dıyosun ama hemşire benim moralimi cok bozdu bakalım takip edilecek sanırım cumartesi de kan ister sanırım ona göre bakar inş. bebeğim benimledir
doğru dıyosun ama hemşire benim moralimi cok bozdu bakalım takip edilecek sanırım cumartesi de kan ister sanırım ona göre bakar inş. bebeğim benimledir
kızlar gecen hafta salı günü bhcg 715 di bugün 6483 çıktı sanırım bugün 10bin lerde 12 bin lerde cıkmalıydı. ya noldu acaba bebeğim büyüyomu yoksa gelişimi durdumu ya moralim cok bozukk
SLM ARKADASLAR ,DR UNUZA SORMADAN OMEGA 3 TABLETLERI KULLANMAYIN,BAZI DR ONERIYOR BAZISI ONERMIYOR,OMEGA 3 TABLTLERINDE DE OZELLIKLE CIVA ICERMEYEN TABLETLER KULLANILMALI EGER KULLANILACAKSA CUNKU DERIN DENIz BALIKLARINDA BOL MIKTARDA CIVA OLUYOR VE BU DA BEBEKLER ICIN COK ZARARLI.onun yerın mevsım balıklarını tercıh edın,aynı sekılde cevız de bu yonden cok faydalı hergun 2-3 cevız yıyın,ben ılk hamılelıgımde omega 3 tabletı kullanmadım ki oncesınde kullanıyordum ama rıske atmadım,dr um da hıc kullan dıye bısı demedı,beslenmenıze dıkkat edersenız sorun olmaz,bır tek su donemde folık asıt yeterlı,tabı dr unuz belkı dırek levıtle baslar bılemıyorum,ben de daha dr a gıtmedım,ıdrarda gordum ıkı cızgıyı,kısmetse cts gıdıcez bakalım kese gorunecek mı,daha erken de olaBILIR BILEMIYORUM,HEPIMIZ SAGLIKLA BEBISLERIMIZI KUCAGIMIZA ALIRIZ İNŞALLAH
dün dr gittik üsten yine göremedi alttan usg ile baktı ve gördü çok şükür kalp atışı için iki hafta sonra gelin dedi dualarınızı bekliyorum bu arada listede adımız yok bizi de ekleyinnnnnnn:))
hayırlı olsun çok sevindim.bende yarın gidiyorum 5+2 günlük olacak. karından görünür umarım.
Canım benim de sanırım geç döllenme, değerlerim düşük. Ama gerçekler yarın doktora gidince anlaşılacak. Hesaplarıma göre yarın kesenin görünmesi lazım çünkü değerlerimin en az 2000 olması gerek. Hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?