2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ben eskişehirde yaşıyorum doktor konusunda kararsız kaldım senden yardım isteyeektim.bi bilgin var mı?

Canım benim de sanırım geç döllenme, değerlerim düşük. Ama gerçekler yarın doktora gidince anlaşılacak. Hesaplarıma göre yarın kesenin görünmesi lazım çünkü değerlerimin en az 2000 olması gerek. Hayırlısı olsun inşallah

kızlar gecen hafta salı günü bhcg 715 di bugün 6483 çıktı sanırım bugün 10bin lerde 12 bin lerde cıkmalıydı. ya noldu acaba bebeğim büyüyomu yoksa gelişimi durdumu ya moralim cok bozukk

kızlar gecen hafta salı günü bhcg 715 di bugün 6483 çıktı sanırım bugün 10bin lerde 12 bin lerde cıkmalıydı. ya noldu acaba bebeğim büyüyomu yoksa gelişimi durdumu ya moralim cok bozukk

cnm bazı bebekler yavaş gelişir sonra arayı kapatırmış hemen olumsuz düşünme

cnm bazı bebekler yavaş gelişir sonra arayı kapatırmış hemen olumsuz düşünme

doğru dıyosun ama hemşire benim moralimi cok bozdu bakalım takip edilecek sanırım cumartesi de kan ister sanırım ona göre bakar inş. bebeğim benimledir

doğru dıyosun ama hemşire benim moralimi cok bozdu bakalım takip edilecek sanırım cumartesi de kan ister sanırım ona göre bakar inş. bebeğim benimledir

canım hemen üzme kendini... Belkide geç döllenmedirr hem hemşire nerden biliyomuş da yorum yapıyo.. doktorunun dediklerine bak sen tatlım... Bebişin seninledir tabiiki annesiiiii...

SLM ARKADASLAR ,DR UNUZA SORMADAN OMEGA 3 TABLETLERI KULLANMAYIN,BAZI DR ONERIYOR BAZISI ONERMIYOR,OMEGA 3 TABLTLERINDE DE OZELLIKLE CIVA ICERMEYEN TABLETLER KULLANILMALI EGER KULLANILACAKSA CUNKU DERIN DENIz BALIKLARINDA BOL MIKTARDA CIVA OLUYOR VE BU DA BEBEKLER ICIN COK ZARARLI.onun yerın mevsım balıklarını tercıh edın,aynı sekılde cevız de bu yonden cok faydalı hergun 2-3 cevız yıyın,ben ılk hamılelıgımde omega 3 tabletı kullanmadım ki oncesınde kullanıyordum ama rıske atmadım,dr um da hıc kullan dıye bısı demedı,beslenmenıze dıkkat edersenız sorun olmaz,bır tek su donemde folık asıt yeterlı,tabı dr unuz belkı dırek levıtle baslar bılemıyorum,ben de daha dr a gıtmedım,ıdrarda gordum ıkı cızgıyı,kısmetse cts gıdıcez bakalım kese gorunecek mı,daha erken de olaBILIR BILEMIYORUM,HEPIMIZ SAGLIKLA BEBISLERIMIZI KUCAGIMIZA ALIRIZ İNŞALLAH

Son düzenleme:

canım üzülmee yoktur bişey büyür o...benim önceki bebeğimde adet günü 400 dü doktora gittik göremedii haftaya glin bakalım dedi...haftaya değil 2 hafta sonra gittik bu arada testi tekrarlamadık 2 haffta sonra keseyi zor gördüü demek 2 haftada 1 haftalık bile büyümemiş ama sonraki haftalarda 1 hafta yerine 10 gün büyüyoduu arayı kapattı yaniii

oyle 10000 12000 deger cıkmaz ,degerın gayet ıyı hem daha nıye kan tahlılıne bakıyorsunuz kı,artık usg ye gırmen gerek,usg de kese gorunmedı mı,ben ılk hamılelıgımde 2 kez yaptrmıstım en son 432 idi bır daha da gerek kalmadı nıye 10000 lrı gormek gerektıgını dusunuyorsun,dr a gıt kendını de bebısıde uzme,Allahın ızNıyle bısıcık olmaz,

bu arada bol su ıcın kızlar,suan bebıs kanımızdan bslenıyor ve onlara gerekn tek sey kandakı oksıjen,bunuda su saglıyor

hmmm omega riskli yaniiii.... en iyisi gerçek balık yemek yiyemiyosakta arayı cevizle kapatırız artık napalımmm... canım ben keseyi gördüğümde bebeğim 5+3 günlüktü bence pazartesi git tam olsun.. hem keseyi küçük olduğu için göremezseniz boş yere canını sıkarsın...

dün dr gittik üsten yine göremedi alttan usg ile baktı ve gördü çok şükür kalp atışı için iki hafta sonra gelin dedi dualarınızı bekliyorum bu arada listede adımız yok bizi de ekleyinnnnnnn:))

dün dr gittik üsten yine göremedi alttan usg ile baktı ve gördü çok şükür kalp atışı için iki hafta sonra gelin dedi dualarınızı bekliyorum bu arada listede adımız yok bizi de ekleyinnnnnnn:))

hayırlı olsun çok sevindim.bende yarın gidiyorum 5+2 günlük olacak. karından görünür umarım.

kızlar ya size birşey soracam ben manda yoğurdu yemiştim bana dediler ki manda yoğurdu yediysen çocuğun bir yılda doğar dediler mandalar bir yılda doğuruyormuş böyle bişey duyan bilen var mı?eğer öyleyse yandım:):):)

sanırım benimde geç döllenme. çünkü normal adetimin gelmesi gereken tarih 27 ekimdi fakat gelmedi. 29 ekimde bhcg 80 çıktı. 2 sonra 265, yine 2 gün sonra 764 oldu. ve bugün doktora gittik ultrasonda keseyi gördük. 0,73 cm yazıyor sanırım bu boyutu. doktorda yarım cm falan dedi ortalama olarak. ama ben buradaki diğer arkadaşlara baktığımda adet dönemlerinde ve sonrasındaki ölçümlerinde hem bhcg değerleri benimkinden daha yüksek ve ultrasonda gözüken kese boyutlarıda benimkinden büyük. sanırım normal yumurtlama dönemimden 1 hafta sonra hamile kaldım ve 1 hafta geriden takip ediyorum gibi gözüküyor. bunu doktor söylemedi ama ben araştırmalarımdan bunu anladım. mesela adet gününün 2 gün sonrası milletin 400-500 bhcg değeri varken benim 80'di. tahminimce geç döllenme oldu. Allahım yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinde gerisi önemli değil arkadaşlar. ve doktorum 2 hafta sonra tekrar gel dedi bakalım o zaman ne olacak, ayrıca bugün kan tahlilide istemedi, keseyi gördük gerek yok dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…