Ozellikle norvec somonu cooo faydali canim bulabilrsen tavsiye ederim evde yapimida basit hemen pisiyor..at kendin disari aklina ne gelirse onu ye:)))
bulurum büyük ihtimalle canımm..... ben çok acıktıııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
slm guzel annisler.... bir arkadasimiz tansiyondan bahsetmis benimkide aksine hep dusuyor 100-60 a raziydimki dun benimkide 110 -49 du cok kotuydum hemen tuzlu seyler yedim duzeldi...
kizlar dudagi ucuklayan varmi dr u krem onerenbenim dudagim cok aciyo
akadaşla günaydın hepinize
Ben sabah bi kalktım dudağım uçuklamış böle yan yana 5 tane çuk çıkmış acaba bişeydenmi korktum bİşey kullanabilirmiyim acaba ?
2 kiloyu yarım saatte rahatlıkla temizliyorum sonra hepsini haftalık olarak poşetlere bölüp buzluğa atıyorum ayda 2 kez yapıyorum bunu istediğimde çıkarıp unlayıp pişiriyorum bazen yorgun oluyorsam direk fırına diziyorum yarım saatte hazır
bulurum büyük ihtimalle canımm..... ben çok acıktıııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ramy Ayach - Efrah Fiki /kizlar buyrun benden size arabca bir sarki bizim dugunde calip oynamislardi tabii ozaman arabca anlamiyordum
2 kiloyu yarım saatte rahatlıkla temizliyorum sonra hepsini haftalık olarak poşetlere bölüp buzluğa atıyorum ayda 2 kez yapıyorum bunu istediğimde çıkarıp unlayıp pişiriyorum bazen yorgun oluyorsam direk fırına diziyorum yarım saatte hazır
tarihlerimiz aynı senınle benımde randevum 28 ocakta resmen şafak sayıyorum masamda takvim sürekli çızık atıyorum hadi bakalım aynen ya çıkarken sayıyorum kendime onu niye sormadın bunu niye demedin Benımde yediğim bi yararlı besinim cevizdir herherlde bakalım hayırlısı
bravo sana ya ben de elimi sürmeyenlerdenim önce eşim temizliyordu şimdi temizlenmiş pişiilmiş alıyoruz, benim eşim az cins dondurulmuşunu yemez de
kızlar biz geldik doktordan.......... evettt doktor kontrollerimizi yaptık yavrum iyiymiş boyu kilosu gelişimi kalp atışı iyi dedi şükür rabbime ama benim tansiyon 15 yani riskli yüksekmiş ayrıca 2 haftada 2 kilo vermişim iyi değil dedi kan ve idrar tahlili istedi onları yaptırdım bakalım saat 4 gibi gidicem tekrar bakalım sonuçlara göre tansiyon ilacı falan verecekmiş....dua edin kizlar bize rabbim kötü şeylerle karşılaştırmasın..
Metro Toptancı Marketiniz | Ana Sayfa
balık reyonu ve et reyonu çok güzel her çeşit var vede taze oluyor yakınınızda var ise tavsiye ederim
kızlar balık konusuna dikkat hamsi ve tatlı su balığı (alabalık.. vs)tavsiye edilmiyor pek bi arkadaşım vardı kardeşi otistikti annesi benim hamile olduğumu duyunca aman balığa dikkat dedi hamsi alabalık falan istersen doktoruna sor bakim ne diycek dedi internetten araştırın kızlar aman dikkat..
git ye kiz bir yerlerin sisecek
kızlar biz geldik doktordan.......... evettt doktor kontrollerimizi yaptık yavrum iyiymiş boyu kilosu gelişimi kalp atışı iyi dedi şükür rabbime ama benim tansiyon 15 yani riskli yüksekmiş ayrıca 2 haftada 2 kilo vermişim iyi değil dedi kan ve idrar tahlili istedi onları yaptırdım bakalım saat 4 gibi gidicem tekrar bakalım sonuçlara göre tansiyon ilacı falan verecekmiş....dua edin kizlar bize rabbim kötü şeylerle karşılaştırmasın..
ben sigorta hastanesine gidiyordum hamileliğimden önce her gittiğimde bayanların konuşmalarına şahit oluyordum doktorların vermiş olduğu doğum kontrol haplarını kullandıkları halde hamile kalanlar bu korunma konularında ilk önce kocaların bilgilendirilmesi gerekiyor ayrıca tecavüz mağdurlarına doğur biz bakarız deniyor çocukdoğruğunda yetiştirme yurtlarında büyüyor sonuçlara bakıldığında türkiye gibi bir ülkede %80 i sokaklardan toplanıyor bana kalırsa bu çıkan yasa saçmalık ötesi Allah hepimizi kötülüklerden korusun ama yarın birgün başımıza gelmeyeceği ne malum o zamanda ben çocuğumu doğuracağımmı diyeceksiniz kocanıza nişanlınıza sevgilinize yüzünüze bile bakmaz :) maddiyat sıkıntısı çekersin uçkuruna sahip olamaz çocuk yaparsın sonrasında aldırcam dersin ayrı mevzu ama bu kötü olasılıklarda düşünülmeliydi bence
bravo sana ya ben de elimi sürmeyenlerdenim önce eşim temizliyordu şimdi temizlenmiş pişiilmiş alıyoruz, benim eşim az cins dondurulmuşunu yemez de
kızlar biz geldik doktordan.......... Evettt doktor kontrollerimizi yaptık yavrum iyiymiş boyu kilosu gelişimi kalp atışı iyi dedi şükür rabbime ama benim tansiyon 15 yani riskli yüksekmiş ayrıca 2 haftada 2 kilo vermişim iyi değil dedi kan ve idrar tahlili istedi onları yaptırdım bakalım saat 4 gibi gidicem tekrar bakalım sonuçlara göre tansiyon ilacı falan verecekmiş....dua edin kizlar bize rabbim kötü şeylerle karşılaştırmasın..
Bu yasa sadece tecavüz madurlarini içermiyor. Yasa cok daha geniş kapsamlı. Her ne sekilde ana rahmine düşerse düşsün , fetüs de bir canlidir. Her canlının yaşamak istegi , kişisel hak ve hürriyetleri devlet güvencesi kapsamında olmalıdır. Bir canlinin hayatina son vermek sadece annenin insifiyatinde olmamalidir. Allah hiç kimseyi , hiç bir yakınını o durumlara düşürmesin. Ama toplumda edepten ahlakdan mahrum yetiştirilen , hiç bir sekilde hiç bir ortamdan sakinilmayan nadide yaratilistaki bayanlar böyle bir maduriyeti yasamaya daha cok namzettir. Gerek köprü altı çocukları , gerekse yetiştirme yurdundaki cocuklar tamamiyla devletin sorumluluğu altındadır. Zina ile cocuk peydahlayanlar ancak tecavüz madurlarini maşa gibi kullanarak meydanlarda pankart acıyorlar. 8 yıldır anne olma sevdasiyla yanan ben , zina yoluyla kendi kanından canından olan bir bebeğin hayatına son veren bir zihniyeti ömrüm boyunca anlayamicam
cinsiyeti belli olan yokmu hala :)
evet aynı gün gösteriyo ne güzel işallah o günleride görürüz bende safak sayıyorum ya 4 hafta olcak çok uzun geldi bana bende bişey soramıyorum arkası pişmanlık ama bu sefer kararlıyım ceviz faydalı ben yiyodum tiksindim nedense pekmez içi yumurta ye süt iç annem gibi nasihat vereyim sana hamurişi yeme bizden besleniyolar bi şekilde ama sen dikkat et bugün karnımda bi ağrı var sabahtır ve geçmedi daha neden bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?