2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

akadaşla günaydın hepinize
Ben sabah bi kalktım dudağım uçuklamış böle yan yana 5 tane çuk çıkmış acaba bişeydenmi korktum bİşey kullanabilirmiyim acaba ?

selam kizlar ucuk icin eczanelerde ucuk bantlari satiliyo yapistiriosun etinle bütün oluo ve ucuk yok oluyo ondan deneyin biz dogurana kadar cekcez bu ucugu yapcak bise yok :)

kızlar balık konusuna dikkat hamsi ve tatlı su balığı (alabalık.. vs)tavsiye edilmiyor pek bi arkadaşım vardı kardeşi otistikti annesi benim hamile olduğumu duyunca aman balığa dikkat dedi hamsi alabalık falan istersen doktoruna sor bakim ne diycek dedi internetten araştırın kızlar aman dikkat..

aaannnaaamm mansallah kiz banada el ver ben hazir temizlenmis aliyorum

bulurum büyük ihtimalle canımm..... ben çok acıktıııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

git ye kiz bir yerlerin sisecek

bravo sana ya ben de elimi sürmeyenlerdenim önce eşim temizliyordu şimdi temizlenmiş pişiilmiş alıyoruz, benim eşim az cins dondurulmuşunu yemez de

kızlar biz geldik doktordan.......... evettt doktor kontrollerimizi yaptık yavrum iyiymiş boyu kilosu gelişimi kalp atışı iyi dedi şükür rabbime ama benim tansiyon 15 yani riskli yüksekmiş ayrıca 2 haftada 2 kilo vermişim iyi değil dedi kan ve idrar tahlili istedi onları yaptırdım bakalım saat 4 gibi gidicem tekrar bakalım sonuçlara göre tansiyon ilacı falan verecekmiş....dua edin kizlar bize rabbim kötü şeylerle karşılaştırmasın..

evet aynı gün gösteriyo ne güzel işallah o günleride görürüz bende safak sayıyorum ya 4 hafta olcak çok uzun geldi bana bende bişey soramıyorum arkası pişmanlık ama bu sefer kararlıyım ceviz faydalı ben yiyodum tiksindim nedense pekmez içi yumurta ye süt iç annem gibi nasihat vereyim sana hamurişi yeme bizden besleniyolar bi şekilde ama sen dikkat et bugün karnımda bi ağrı var sabahtır ve geçmedi daha neden bilmem

bravo sana ya ben de elimi sürmeyenlerdenim önce eşim temizliyordu şimdi temizlenmiş pişiilmiş alıyoruz, benim eşim az cins dondurulmuşunu yemez de

kuzum bende pişirmemde yememde diyenlerdenim hiç elleyemem ciğ balık ne çeşidi olursa olsun ama bunun hamilelikle filan alakası yok daha öncedende böyle idim sağ olsun anacım yada ablacım benim yerime alırlar temizlerler pişirirler ben yemeğe giderim zaten en büyük şansım onlar aynı sokağın içinde oturuyoruz iyki varlar

kuzum bebişin iyi ise gerisi önemli değil sende en kısa zamanda toparlarsın iyşallah çok geçmiş olsun

Metro Toptancı Marketiniz | Ana Sayfa

balık reyonu ve et reyonu çok güzel her çeşit var vede taze oluyor yakınınızda var ise tavsiye ederim

olmazmııııııııı evimize çooook yakın ordan alırım ozmaannn beeennnn bugün yemeğimiz var ama yarına olabilebilirr....

hadi yaaaaaaaa bende en çok hamsiyi severimmmm neye dikkat edeceğimiz şaşırdık ayoooooooooooooollll

git ye kiz bir yerlerin sisecek

yemek hazır olunca çıkcammm şekerr balığı çekmedi cnm zor yiyom ki zateeennn

oyyyyy bebişee kocaman bi Maşallaaaaaaaaaahhh İnşallah sonuçlarında sıkıntı çıkmaz cnm... Doktorun en iyisini bilirr Allah yardımcınız olsun....

Bu yasa sadece tecavüz madurlarini içermiyor. Yasa cok daha geniş kapsamlı. Her ne sekilde ana rahmine düşerse düşsün , fetüs de bir canlidir. Her canlının yaşamak istegi , kişisel hak ve hürriyetleri devlet güvencesi kapsamında olmalıdır. Bir canlinin hayatina son vermek sadece annenin insifiyatinde olmamalidir. Allah hiç kimseyi , hiç bir yakınını o durumlara düşürmesin. Ama toplumda edepten ahlakdan mahrum yetiştirilen , hiç bir sekilde hiç bir ortamdan sakinilmayan nadide yaratilistaki bayanlar böyle bir maduriyeti yasamaya daha cok namzettir. Gerek köprü altı çocukları , gerekse yetiştirme yurdundaki cocuklar tamamiyla devletin sorumluluğu altındadır. Zina ile cocuk peydahlayanlar ancak tecavüz madurlarini maşa gibi kullanarak meydanlarda pankart acıyorlar. 8 yıldır anne olma sevdasiyla yanan ben , zina yoluyla kendi kanından canından olan bir bebeğin hayatına son veren bir zihniyeti ömrüm boyunca anlayamicam

ben hayatımda 1 kere balık mevsimi değildi marketlerde satılan dondurulmuş balık aldım temizlenmiş falan ama imkan yok kokusu bile farklı geldi yiyemedim illa kendim temizleyip yapacağım başkasının yaptığı yemekleri bile zor yiyorum öylede ayrı bir cinsim işte

İyi bir emzirme süreci yaşamak için hamilelik döneminden itibaren dikkat etmeniz gereken noktaları var.
Bebeğinizi ne kadar emerseniz, o kadar çok hormon salgılarsınız ve o kadar çok süt üretirsiniz. Bebeğinize ek besin, su, biberon verdiğiniz andan itibaren süt salgınız azalmaya başlar. Aksine, bebeğinizin acıktıkça, her memeden en az 10-20 dakika emzirdiğinizde süt üretimi bebeğe yetecek en ideal seviyeye ulaşır.
Hamilelik döneminde yapılacaklar
Göğüslerin şekli ve büyüklüğüyle emzirmenin sağlıklılığı arasında hiçbir ilişki yoktur. Göğüsleriniz, normal olarak, hormonal değişikliklerin etkisiyle hamilelik öncesi döneme göre büyüyecek ve hassaslaşacaktır. Hamileliğin ikinci yarısından itibaren salgılanmaya başlayan ilk süt, kolostrumun meme ucundan geldiğini veya meme uçlarında bir tabaka halinde kuruduğunu gözleyebilirsiniz.

Bazı anne adaylarına, emzirmeye hazırlık yapmak amacıyla meme uçlarını sıkmaları ve kolostrumu boşaltmaları öğütlenir. Anne adayları da bunu süt salgılanmasının başlayıp başlamadığını merak ettikleri için yaparlar. Öncelikle, meme ucundan kendiliğinden veya sıkarak kolostrum gelmemesi, sütün salgılanmadığı anlamına gelmez. Meme uçlarının belli aralıklarla sıkılması muhtemelen kolostrum salgısını artıracaktır; ancak bu durum, rahimde kasılmalara da neden olacağından bunu uygulamaktan kaçınmalısınız.
Emzirme sonucunda bazı annelerde meme uçlarında ağrılı çatlaklar oluşabilmekte ve bu durum emzirmeyi hoş olmayan bir deneyime dönüştürebilmektedir. Meme uçlarınızda oluşabilecek çatlakların nedeni, bebeğinizi yanlış bir şekilde emzirmenizdir. Bunu engellemek için;
meme ucunuza baş ve işaret parmaklarınızı altlı üstlü yerleştirin ve meme ucunuzu çok hafifçe sıkın. Bu hareket bebeğinizin emmesine benzer bir etki yaratacaktır. Bu esnada meme başınız dışarıya çıkacaktır. Eğer meme başı yassılaşıyor veya içeri giriyorsa, meme başınızın yapısı yassı veya içe dönüktür.
Meme başlarının yapısı kişisel ve hormonal özelliklere göre değişir. Bu yapıdaki meme başları, ilk emzirmeler esnasında bebeğiniz meme başını tam olarak alamayacağından, emzirme problemleri yaratabilir. Bu problemlerin mutlaka oluşması gerekmez; zira bebeğiniz meme ucunuzu tam olarak kavradığında emme esnasında oluşan negatif basınç, yassı meme başlarının dışarı çıkmasını sağlayabilir.
Aşağıdaki egzersizleri dikkatlice, meme ucunu hafifçe uyararak yapmalı ve bu esnada kasılmalarınız olursa, işleme son vermelisiniz. Bu egzersizlerin, doğum eylemini başlatacak şiddette bir uyaran oluşturması ihtimali çok düşüktür; ancak yine de böyle bir endişe taşıyorsanız, bunları bebeğiniz doğduktan sonraya da erteleyebilirsiniz.
Germe egzersizleri: Hamileliğin son haftalarında uygulayacağınız bu egzersizde, meme ucu dokusunu baş ve işaret parmağınızla kavrayın. Meme başını yanlardan içe doğru, hafif bir ağrı duyana kadar ittirerek dışarı çıkarmaya çalışın; birkaç saniye bu şekilde tutun ve bırakın. Meme ucunuzu parmaklarınızın arasında yuvarlamayı da deneyebilirsiniz. Germe egzersizini günde birkaç kez yapabilirsiniz.
Hoffman tekniği: Her iki elinizin başparmağını meme ucunuza yerleştirin. Cilt ve meme ucunu parmaklarınızı birbirinden uzaklaştıracak şekilde gerin. Bu işlemi de günde birkaç kez uygulayabilirsiniz.

OKUDUM HOŞUMA GİTTİ SİZİNLEDE PAYLAŞAYIM DEDİM

geçmiş olsun bebeğin iyiymiş işallah bunuda atlatırsın kötü bişeyle karşılaşmazsın aklına bunları getirme

zina yoluyla çocuğu olacağını öğrenenlerden zaten birşey bekleyemezsiniz zaten aklı yerinde olsa öyle bir yanlış yapmaz kadınıda erkeğide bir bunların ruh hastası hepsi ama sırf böyleleri yüzünden ileride pisikolojik sorunlar yaşayacak olan bir çocuğuda dünyaya getirmek tartışılır ben yasa olmasın isteyen istediği gibi aldırsın kürtaj yaptırsın demiyorum ama başlanılması gereken nokta bu değildi.otobüsümüz yetiştirme yurdunun önünden geçiyor eve dönüş yolunda ben o çocukları gördükçe o çocukların sayısının çoğalacağını bildikçede içim kan ağlıyor biri kürtaj yaptırıp bebeğinden vazgeçincede içim kan ağlıyor.iki ucuda aynı anlayacağınız ne desek ne yapsak o çocuklar anne baba şevkati ile büyümedikten sonra izin verilmiş verilmemiş hiç anlamı önemi kalmıyor

amin inşallah gülüm..evet hamurişi ve kızartma hiç iyi gelmiyor ekmek vs çok kötü ediyor mideyi canlar uzak durun bende yenı yenı farkediyorum artık mahvetti benı tam 5.5 kilo verdim hamileliğimin başından beri..benımde dün bütün gün kasık ağrım vardı çok çabuk üşütüyoruz artık daha dikkatli olmamız lazım dün annem dedi sen üşütünce kasıkların ağrıyınca bebeğede yansıyor ne kadar doğru bilmiyorum sanırım birazcık daha dikkat etmemiz gerekiyor ayağını ve sırtını sıcak tut çokta ayakta kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…