kızlar gecen hafta salı günü bhcg 715 di bugün 6483 çıktı sanırım bugün 10bin lerde 12 bin lerde cıkmalıydı. ya noldu acaba bebeğim büyüyomu yoksa gelişimi durdumu ya moralim cok bozukk
hmmm omega riskli yaniiii.... en iyisi gerçek balık yemek yiyemiyosakta arayı cevizle kapatırız artık napalımmm... canım ben keseyi gördüğümde bebeğim 5+3 günlüktü bence pazartesi git tam olsun.. hem keseyi küçük olduğu için göremezseniz boş yere canını sıkarsın...
sanırım benimde geç döllenme. çünkü normal adetimin gelmesi gereken tarih 27 ekimdi fakat gelmedi. 29 ekimde bhcg 80 çıktı. 2 sonra 265, yine 2 gün sonra 764 oldu. ve bugün doktora gittik ultrasonda keseyi gördük. 0,73 cm yazıyor sanırım bu boyutu. doktorda yarım cm falan dedi ortalama olarak. ama ben buradaki diğer arkadaşlara baktığımda adet dönemlerinde ve sonrasındaki ölçümlerinde hem bhcg değerleri benimkinden daha yüksek ve ultrasonda gözüken kese boyutlarıda benimkinden büyük. sanırım normal yumurtlama dönemimden 1 hafta sonra hamile kaldım ve 1 hafta geriden takip ediyorum gibi gözüküyor. bunu doktor söylemedi ama ben araştırmalarımdan bunu anladım. mesela adet gününün 2 gün sonrası milletin 400-500 bhcg değeri varken benim 80'di. tahminimce geç döllenme oldu. Allahım yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinde gerisi önemli değil arkadaşlar. ve doktorum 2 hafta sonra tekrar gel dedi bakalım o zaman ne olacak, ayrıca bugün kan tahlilide istemedi, keseyi gördük gerek yok dedi..
kızlar ya size birşey soracam ben manda yoğurdu yemiştim bana dediler ki manda yoğurdu yediysen çocuğun bir yılda doğar dediler mandalar bir yılda doğuruyormuş böyle bişey duyan bilen var mı?eğer öyleyse yandım:):):)
Canım benim de beklenen adet günüm 30 ekimdi o gün değerler 42,2 ve 4 gün sonrasında 3 kasımde de 225,9 çıktı. Sanırım aynı durumdayız. Ben de yarın gidince keseyi görmeyi umud ediyorum. ama ben bu sefer alttan baktırmak istemiyorum. Moda senin üstten mi göründü kesen bugün ve kaç mm 'di merak ettim? ve sen böyle söyleyince heyecanlandım açıkçası :)
evet canım ikimizin durumu aynı. benim 0,73 cm yazıyor ultrasonda. doktorda yarım cm dedi. ama şundan eminim bizimki geç döllenme. aynı dönemlerde olan arkadaşların keseside, bhcg değeride yüksek bizden. daha değerim 80 iken doktordan alttan baktı göremedi, (bu arada alttan veya üstten bakması farketmiyor korkma) zaten bhcg değeri 1500ü geçmeyince kese gözükmezmiş neyse sonra doktorumu değiştirdim bugün gittim ve karından baktı keseyi gördü. ultrason kağıdım elimde şu an. ama yine normal haftasına göre küçük. çünkü geç döllenme bundan eminim. sende muhtemelen görürsün yarın. ama o kadar çok şey varki panik yapılacak.. bu seferde aklıma kesenin şekli ve rahmin neresinde olduğu takıldı. kese aşağıya yakınsa düşük tehlikesi diye bir şey öğrendim internetten ve bu sefer kara düşünceler aklıma takıldı. kese ortanın biraz aşağısında. acaba keseyi gören arkadaşlara sorularım var sizin keseler ultrasonun neresinde gözüktü ve kaç cm veya mm?
Senin için çooook sevindim canım nolur üzme kendini bu defa olacak allahın izniyle
Hep böyle olacak değil ya herşey kısmet,belki de kısmetinde bu bebeğini kucağında görmek var değil mi?
Güzel şeyler düşün,herşeye rağmen bebeğin geldi.O sana tutunmuş sen de ona tutun
Dualarım seninle
Kendine iyi bak doktor kontrolünü ihmal etme,güzel haberlerini de paylaş bekliyoruz
canım ınsallah bu sefer saglıcakla gelır kuzun
senin için bu gece dua edicem. hatta hepimiz için edicem. allah hepimize sağlık gebelikler ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
kıyamam sana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı uzun ömürlü olsun bak şimdi abdest al ve sağ işaret parmağını göbek deliğine koy her gün 99 ya mubdiu 21 ayetel kürsi oku eşinde hergün aynı şekilde parmağını koysun ve ya mubdiu desin 99 kez yer gök duayla arkadaşım dualarımdasın
canım 5+0 da karından gördük bizdöllenmeye göre değişir ama
suzaaannn ​hayırlı haberlerle gel canııımmm
O kadar telaş yapma düşük tehlikesi olsa doktor söylerdi kesin.. Bu arada bu boyuta doktor şu kadar haftalık diye söyledi mi?
hayır canım söylemedi. ama şunu öğrendim bir uzman doktordan gebelik kesesinin boyutunu 30 ile çarpıp 7ye bölünce kaç haftalık olduğu çıkıyormuş. hesapladım ve 3 hafta 2 gün çıktı:) yani yumurtayla ile spermin buluşmasından bugüne kadar geçen süre buymuş. eşimle ilişki zamanını düşündüğüm ve geç döllenme zamanınıda hesaba kattığımda tamda o güne denk geliyor:)) yada tamamen tesadüf:))
arkadaşlar sizin gebelik keseleriniz ultrason kağıdınıza baktığınızda rahminizin neresinde gözüküyor? mesela bende ortanın hafif aşağısında. sizde sağda,solda,ortada, yukarıda, biraz aşağıda, merak ettim kendiminkiyle kıyaslıyorumda?
sana gülüyodum tam sonra anneme anlattım oda bana sende yedin dedi evet 2 kere yemiştim bendee hakkaten öle derlermiş manda yoğurdu yiyenin bebeği geç doğarmışş
olsun sağlıklı olsunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?