2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar gecen hafta salı günü bhcg 715 di bugün 6483 çıktı sanırım bugün 10bin lerde 12 bin lerde cıkmalıydı. ya noldu acaba bebeğim büyüyomu yoksa gelişimi durdumu ya moralim cok bozukk

canım bence artış güzel çünkü tam iki katı olmasa da yüzde 60da yetiyo ya da iki gün yani 24 saat yerine 36 saatte de ikiye katlanse yetiyo güzel hamişlikler dilerim

Oncekınde 4+6 iken görmüştük keseyı bakalım bunda nasıl olacak,hayırlısı artık

Canım benim de beklenen adet günüm 30 ekimdi o gün değerler 42,2 ve 4 gün sonrasında 3 kasımde de 225,9 çıktı. Sanırım aynı durumdayız. Ben de yarın gidince keseyi görmeyi umud ediyorum. ama ben bu sefer alttan baktırmak istemiyorum. Moda senin üstten mi göründü kesen bugün ve kaç mm 'di merak ettim? ve sen böyle söyleyince heyecanlandım açıkçası :)

Son düzenleme:

sana gülüyodum tam sonra anneme anlattım oda bana sende yedin dedi evet 2 kere yemiştim bendee hakkaten öle derlermiş manda yoğurdu yiyenin bebeği geç doğarmışş
olsun sağlıklı olsunlarda

evet canım ikimizin durumu aynı. benim 0,73 cm yazıyor ultrasonda. doktorda yarım cm dedi. ama şundan eminim bizimki geç döllenme. aynı dönemlerde olan arkadaşların keseside, bhcg değeride yüksek bizden. daha değerim 80 iken doktordan alttan baktı göremedi, (bu arada alttan veya üstten bakması farketmiyor korkma) zaten bhcg değeri 1500ü geçmeyince kese gözükmezmiş neyse sonra doktorumu değiştirdim bugün gittim ve karından baktı keseyi gördü. ultrason kağıdım elimde şu an. ama yine normal haftasına göre küçük. çünkü geç döllenme bundan eminim. sende muhtemelen görürsün yarın. ama o kadar çok şey varki panik yapılacak.. bu seferde aklıma kesenin şekli ve rahmin neresinde olduğu takıldı. kese aşağıya yakınsa düşük tehlikesi diye bir şey öğrendim internetten ve bu sefer kara düşünceler aklıma takıldı. kese ortanın biraz aşağısında. acaba keseyi gören arkadaşlara sorularım var sizin keseler ultrasonun neresinde gözüktü ve kaç cm veya mm?

O kadar telaş yapma düşük tehlikesi olsa doktor söylerdi kesin.. Bu arada bu boyuta doktor şu kadar haftalık diye söyledi mi?

Kızlar merhaba gebeliğimin 6.haftasındayım.Henüz doktora gitmedim pazartesi günü gidicem.İnanılmaz derecede mide yanması var.bulantım yok henüz şükür ama bu yanma çok sinirimi bozuyor.ve karnım aç olmadığı halde gurulduyo midem sürekli.benimle aynı durumda olan var mı acaba?

Kızlar merhaba gebeliğimin 6.haftasındayım.Henüz doktora gitmedim pazartesi günü gidicem.İnanılmaz derecede mide yanması var.bulantım yok henüz şükür ama bu yanma çok sinirimi bozuyor.ve karnım aç olmadığı halde gurulduyo midem sürekli.benimle aynı durumda olan var mı acaba?

İyi dileklerin için çok tşk ederim cnm. Pazartesi günü doktora gitmeyi düşünüyorum. Gelişmeleri aktarırım

Canım inan mesajını okuyunca içim bir tuhaf oldu. Çok duygulandım. Söylediklerini kesinlikle uygulucam. Allah razı olsun.

O kadar telaş yapma düşük tehlikesi olsa doktor söylerdi kesin.. Bu arada bu boyuta doktor şu kadar haftalık diye söyledi mi?

hayır canım söylemedi. ama şunu öğrendim bir uzman doktordan gebelik kesesinin boyutunu 30 ile çarpıp 7ye bölünce kaç haftalık olduğu çıkıyormuş. hesapladım ve 3 hafta 2 gün çıktı:) yani yumurtayla ile spermin buluşmasından bugüne kadar geçen süre buymuş. eşimle ilişki zamanını düşündüğüm ve geç döllenme zamanınıda hesaba kattığımda tamda o güne denk geliyor:)) yada tamamen tesadüf:))

:) Çok ilginç hadi hayırlısı bakalım çok merak uyandırıcı.Seninki 3 haftalıksa benimki de o kadar olsa, daha mide bulantılarının başlamama sebebi anlaşılıyor :S İnşallah hiç başlamaz en erken 6. haftada başlıyormuş sanırım

arkadaşlar sizin gebelik keseleriniz ultrason kağıdınıza baktığınızda rahminizin neresinde gözüküyor? mesela bende ortanın hafif aşağısında. sizde sağda,solda,ortada, yukarıda, biraz aşağıda, merak ettim kendiminkiyle kıyaslıyorumda?

benimki bayağı yukarıda görünüyor ama bunun bi önemi var mı ki.her detayı kıyaslama yapma bence bünyeden bünyeye değişkenlik gösteren şeylerdir belkide.boşuna telaş yapmayalım dimi.sakiiin sakiiinn

Yaa kızlar ben bugün hiç hoş değilim.öğlen çok şiddetli bi baş dönmesi yaşadım,bikaç saattir de midem inanılmaz bulanıyor.bugün tam 6haftamız bitti.ondan mı kaynaklanıyor acaba:26:

merhaba herekse. 2012 temmuz annesıyım. ah forumum ahhhh ne kadar cok sey paylastık neler neler yasandı bu sayfalarda. keyıflı hamılelıkler dılerımm

sana gülüyodum tam sonra anneme anlattım oda bana sende yedin dedi evet 2 kere yemiştim bendee hakkaten öle derlermiş manda yoğurdu yiyenin bebeği geç doğarmışş
olsun sağlıklı olsunlarda

bizim bebişlerde dünyaya geldiklerinde artık yürümeye falan direk başlarlar tuvalete falan alışmış olurlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…