kuzum bende pişirmemde yememde diyenlerdenim hiç elleyemem ciğ balık ne çeşidi olursa olsun ama bunun hamilelikle filan alakası yok daha öncedende böyle idim sağ olsun anacım yada ablacım benim yerime alırlar temizlerler pişirirler ben yemeğe giderim zaten en büyük şansım onlar aynı sokağın içinde oturuyoruz iyki varlar
kuzum bebişin iyi ise gerisi önemli değil sende en kısa zamanda toparlarsın iyşallah çok geçmiş olsun
olmazmııııııııı evimize çooook yakınordan alırım ozmaannn beeennnn bugün yemeğimiz var ama yarına olabilebilirr....
hadi yaaaaaaaa bende en çok hamsiyi severimmmmneye dikkat edeceğimiz şaşırdık ayoooooooooooooollll
yemek hazır olunca çıkcammm şekerr balığı çekmedi cnm zor yiyom ki zateeennn
oyyyyy bebişee kocaman bi Maşallaaaaaaaaaahhhİnşallah sonuçlarında sıkıntı çıkmaz cnm... Doktorun en iyisini bilirr Allah yardımcınız olsun....
geçmiş olsun bebeğin iyiymiş işallah bunuda atlatırsın kötü bişeyle karşılaşmazsın aklına bunları getirme
kızlarrr ayrıntılı ultrasonu nerede ve ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz? devlet hastanelerinden haftalar önce randevu almak lazımmış.
bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Allah aratmasin canim cook zor bir durum ben bile 6 ay bekledim olmadigi zamanlarda okadar uzuluyorduki sen 8 yil beklemissin rabbim hayirli evlatlar nasip etsn hepize..kimseyi evlatlariyla imtihan etmesin
Ben ayrıntılı ultrasonu iyi bir perinatoloji uzmanına yaptırmayı planlıyorum. 2. düzey 4d ultrasonu olan bir hastanede
Bugün benim karnım çom ağrıyoo hiç geçmedi
amin inşallah canım kilo almıyorum diye seviniyorum aslında benım tek korkum minnak oğlum inşallah onu üzmüyorumdur vijdan azabı çekiyorum
buda güselmiş biraz araştırayım bakim ben bunu
anladım cnm seçebilme şansın varsa yaptır tabiki.çok önemliyiş çünkü.bazı şeyler önceden görülüp tedbir alınabiliyormuş.
artık bizde büyük bir ilde kim varsa ona gideriz hayırlısıyla...
Rabbim o günleri göstersin hepimize inş.
valla benimde gönlümden geçen stokke ama bakalım gümrük falan girince işin içine fiyat baya uçuyo
kızlar biz geldik doktordan.......... evettt doktor kontrollerimizi yaptık yavrum iyiymiş boyu kilosu gelişimi kalp atışı iyi dedi şükür rabbime ama benim tansiyon 15 yani riskli yüksekmiş ayrıca 2 haftada 2 kilo vermişim iyi değil dedi kan ve idrar tahlili istedi onları yaptırdım bakalım saat 4 gibi gidicem tekrar bakalım sonuçlara göre tansiyon ilacı falan verecekmiş....dua edin kizlar bize rabbim kötü şeylerle karşılaştırmasın..
Insallah bende yerim cok severim baligi ama simdi dusununce bile icim almiyor
Aslinda hamsiyi canim istiyor ama burda bulabilrmiyim bilmiyorum somon gecen esim taze 3 kilo aldi oyle duruyor daha yemedim...su cevizi her markette gittigimde unutuyorum evi gelince aklima geliyor :)))
cnm ayaklarına dikkat et üşütme
benim ne zaman ayaklarım üşüse hem karın ağrısı hemde gaz sancısı çekiyorum
az kaldı kız
haftaya salı sıpalarımızı görecez
bu seferki farklı sabahtır geçmedi normalde ayklarım çok üşür zaten üşütmemeye çalışıyorum yediğim bişey mi dokundu diye sabahtır düşünüyorum sancı çekiyorum resmen anlamadım gitti evet az kaldı sıpaları görmeye çok özledim eminim sende öle geçmez bu hafta bize haftaya pazartesi 1 gün kaldı demek nasip olur işallah
inş. Ya valla çok heyecanlıyım bu sefer bakalım neyimiz olacak
ya bi doktorunu falan arasan eğer ole farklıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?