zina yoluyla çocuğu olacağını öğrenenlerden zaten birşey bekleyemezsiniz zaten aklı yerinde olsa öyle bir yanlış yapmaz kadınıda erkeğide bir bunların ruh hastası hepsi ama sırf böyleleri yüzünden ileride pisikolojik sorunlar yaşayacak olan bir çocuğuda dünyaya getirmek tartışılır ben yasa olmasın isteyen istediği gibi aldırsın kürtaj yaptırsın demiyorum ama başlanılması gereken nokta bu değildi.otobüsümüz yetiştirme yurdunun önünden geçiyor eve dönüş yolunda ben o çocukları gördükçe o çocukların sayısının çoğalacağını bildikçede içim kan ağlıyor biri kürtaj yaptırıp bebeğinden vazgeçincede içim kan ağlıyor.iki ucuda aynı anlayacağınız ne desek ne yapsak o çocuklar anne baba şevkati ile büyümedikten sonra izin verilmiş verilmemiş hiç anlamı önemi kalmıyor
bursada ayrıntılı ultrason için nereye gideceksiniz bursalı annişler?
dayanıyorum ama iş çıkışına kadar geçmezse arıcam olmamıştım böle büyümüşlerdir kesin ellleri ayakları minik minik nasıl heyecanlancağımız belli değil kendilerini saklamazlarsa cinsiyetlerini de öğreniriz beni sabahtan kontrol senin yine akşam mı
kızlar biz geldik doktordan.......... evettt doktor kontrollerimizi yaptık yavrum iyiymiş boyu kilosu gelişimi kalp atışı iyi dedi şükür rabbime ama benim tansiyon 15 yani riskli yüksekmiş ayrıca 2 haftada 2 kilo vermişim iyi değil dedi kan ve idrar tahlili istedi onları yaptırdım bakalım saat 4 gibi gidicem tekrar bakalım sonuçlara göre tansiyon ilacı falan verecekmiş....dua edin kizlar bize rabbim kötü şeylerle karşılaştırmasın..
kızlarr mercimeg arkadaşımız paylaşınca bende bi bakınayım netten dedim bakın ne buldum..
Emzirmede bebeğin ağız içerisine hem meme başı hem de koyu renkli kısmı tamamen girmelidir. En etkili emzirme şekli budur.
Böyle bir emzirmede areola ağız içine girdiği için dil ile areola sıvazlanmış olur. Areolanın hemen altında süt gölcükleri bulunduğundan sıvazlanma sonucunda sütler meme başından bebeğin ağız boşluğuna gelir. Yapılan en önemli yanlış bebeğin ağız içine sadece meme ucunun verilmesidir. Meme ucunun emilmesi ile yeterli süt bebeğin ağzına gelemez, meme ucunda ağrı olur. Çatlamalar kendisini gösterir. Bu emzirme ile yeterli uyarı yapılamadığından hormonların yapımı istenilen düzeye ulaşmaz. Bebek yeterli süt gelmediği için memeyi bırakır. Anne de yeterli sütün olmadığını düşünür.
ben normalde sadece göğüs ucunun verileceğini biliyodum meğer yanlışmış....
dayanıyorum ama iş çıkışına kadar geçmezse arıcam olmamıştım böle büyümüşlerdir kesin ellleri ayakları minik minik nasıl heyecanlancağımız belli değil kendilerini saklamazlarsa cinsiyetlerini de öğreniriz beni sabahtan kontrol senin yine akşam mı
kardeşler ben gidiyorum sonuçları almaya bi göstereyim bakayım doktora ne dicek dua edin benim için hayırlısı inşallah .....:18::18::18::18::18:
kızlar balık konusuna dikkat hamsi ve tatlı su balığı (alabalık.. vs)tavsiye edilmiyor pek bi arkadaşım vardı kardeşi otistikti annesi benim hamile olduğumu duyunca aman balığa dikkat dedi hamsi alabalık falan istersen doktoruna sor bakim ne diycek dedi internetten araştırın kızlar aman dikkat..
Hamilelikte haftada iki kez balık tüketilmesi yeterli olacaktır. Bu dönemde civadan fakir balıklar tercih edilmelidir. Bu nedenle hamileler; diyet ton balığı, somon balığı, kedibalığını (yayın balığı) güvenle tüketebilirler. Uskumru, sardalye, hamsi, somon ve ton balığı da ülkemizde kolaylıkla bulunabilen balıklardandır. Ancak hamilelik süresince çiğ balık ve katkılı konserveleri tüketmemenizi önerdiğimiz için bu balıkların pişmiş olarak tercih edilmesi gerekir.
Kılıç balığı ve kral uskumru gibi büyük balıklar civadan zengindir. Hamilelikte tüketilmemelidir.Civa hamilelikte kan dolaşımında birikerek bebeğin beyni, sinir sistemi ve gelişimi için tehdit edicidir.
ya günde 15 16 kere tuvalete gidiyorum az az geliyo geliyo sonuçta ve kasıklarımda müthiş bi ağrı var bide üstüne üstlük grip oldum kış annesi olmak zormu ne
canım geçmişolsun inş. geçer bu ağrın kib
evet cnm akşam 7 de
iyi oluyo böle genelde son hasta oluyorum uzun uzun bakıyoruz konuşuyoruz doktorla iyi oluyo ondan
Canım dikkat etmek lazım. Üşütünce de insan çok çıkıyor wc ye. Malum havalar soğuk. Ben soğuk algınlığı yaşadığımda arasıra ateşimi ölçüyorum . 38.2 derecenin üstüne çıkmamak lazımmış. Yukarısı tehlike Allah korusun
bende geç hatırlıyodum doğru bilmişim uzun uzun bakması o kadar iyi ki ilk ben öğrencem desene sonra seni beklicem ne olduğunu kendim kadar heyecanlıyım senin içinde
cnm burlardamısın arkadaşlar detaylı ult değince aklıma geldi medline da yok bu cihaz bildiğim kadarı ile ben leylant hanımda bide erdoğan beyde olduğunu duymuştum sen ne düşünüyon bu konuda
saol cnm sen kaçta gideceksin
bursada ayrıntılı ultrason için nereye gideceksiniz bursalı annişler?
Canım genelde araştırma hastaneleri öneriliyor ama orada da sıra almak zor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?