2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Bu yasanın başlangıç noktası , işte bu bahsettiğiniz ruh hastalarının ta kendileridir. Kendi yaptıkları rezilliğin faturasını devlete ödetiyorlar. Hiç bir aklı başında insanın elbetteki hiç bir çocuğun ana-baba şefkatinden uzakta , besleme yurtlarında yada köprü altlarında kokain koklayarak , dünyadan bi habersiz , her an her ortamda patlamaya hazır bir bomba gibi dolaşmasına gönlü el vermez. Toplumu ve zavallı çocukları bu vaziyete sokan , uçkuruna sahip çıkamayan bu zihniyettir. Nasıl bir vicdana sahipleri ki bunun hesabını kendi vicdanlarına dinletip , hiç bir şey olmamış gibi , çok haklılar gibi isyan bayrağını çekiyorlar. Anlamıyorum

canım geçmişolsun inş. geçer bu ağrın kib

Aklına kötü şey getirme canım Rabbim korusun sizi dualarımız seninle .

kızlarr mercimeg arkadaşımız paylaşınca bende bi bakınayım netten dedim bakın ne buldum..

Emzirmede bebeğin ağız içerisine hem meme başı hem de koyu renkli kısmı tamamen girmelidir. En etkili emzirme şekli budur.

Böyle bir emzirmede areola ağız içine girdiği için dil ile areola sıvazlanmış olur. Areolanın hemen altında süt gölcükleri bulunduğundan sıvazlanma sonucunda sütler meme başından bebeğin ağız boşluğuna gelir. Yapılan en önemli yanlış bebeğin ağız içine sadece meme ucunun verilmesidir. Meme ucunun emilmesi ile yeterli süt bebeğin ağzına gelemez, meme ucunda ağrı olur. Çatlamalar kendisini gösterir. Bu emzirme ile yeterli uyarı yapılamadığından hormonların yapımı istenilen düzeye ulaşmaz. Bebek yeterli süt gelmediği için memeyi bırakır. Anne de yeterli sütün olmadığını düşünür.

ben normalde sadece göğüs ucunun verileceğini biliyodum meğer yanlışmış....

kardeşler ben gidiyorum sonuçları almaya bi göstereyim bakayım doktora ne dicek dua edin benim için hayırlısı inşallah .....:18::18::18::18::18:

doğru bildiğimiz okadar yanlış varki aslında 2. bebeğim olmasına rağmen ben bile endişeliyorum oğlan 9 yaşına girdi aradan zamn geçti tamamen panik haldeyim

evet cnm akşam 7 de
iyi oluyo böle genelde son hasta oluyorum uzun uzun bakıyoruz konuşuyoruz doktorla iyi oluyo ondan

dr bana özellikle hamsi ye dedi nette her yerde hamsi yiyin yazıyo hamilelere hamsi yasaktır die bişi okumadım

Gebelik ve Omega 3-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

Hamilelikte neler yenilmeli ? | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü

Hamilelikte hangi balıkları tüketmeli

cnm burlardamısın arkadaşlar detaylı ult değince aklıma geldi medline da yok bu cihaz bildiğim kadarı ile ben leylant hanımda bide erdoğan beyde olduğunu duymuştum sen ne düşünüyon bu konuda

ya günde 15 16 kere tuvalete gidiyorum az az geliyo geliyo sonuçta ve kasıklarımda müthiş bi ağrı var bide üstüne üstlük grip oldum kış annesi olmak zormu ne

Canım dikkat etmek lazım. Üşütünce de insan çok çıkıyor wc ye. Malum havalar soğuk. Ben soğuk algınlığı yaşadığımda arasıra ateşimi ölçüyorum . 38.2 derecenin üstüne çıkmamak lazımmış. Yukarısı tehlike Allah korusun

evet cnm akşam 7 de
iyi oluyo böle genelde son hasta oluyorum uzun uzun bakıyoruz konuşuyoruz doktorla iyi oluyo ondan

bende geç hatırlıyodum doğru bilmişim uzun uzun bakması o kadar iyi ki ilk ben öğrencem desene sonra seni beklicem ne olduğunu kendim kadar heyecanlıyım senin içinde

evet ölçmek lazım ilaçta kullanamyrz bol c vitaminine yüklencez artık

cnm burlardamısın arkadaşlar detaylı ult değince aklıma geldi medline da yok bu cihaz bildiğim kadarı ile ben leylant hanımda bide erdoğan beyde olduğunu duymuştum sen ne düşünüyon bu konuda

canım benim ayrıntılı olmadığını ben yeni öğrendim bize 2 isim öneriyomuş sanırım özel doktor ona gidebilirmişiz öle dediler leylantı duydum ama iyi değilmiş diyolar neye göre diyolar onu bilmiyorum erdoğanı hiç bilmiyorum nasıl fikrim yok şeker çeyizin sokağında bi doktor varmış adını tam bilmiyorum ama öğrenirim benim 2 arkadaş ona gitmiş hem çok iyi bakıyomuş hemde fiyat uygunmuş doktor kim dicek bilmiyorum gerçi doktorun dediğine gitmek zorunda değiliz benim çok bilgim yok bu konuda eğer sen bişeylerden haberdar olursan burdan benide bilgilendir bende öğrenirsem yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…