2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Teşekkür ederiz canım güzel bi bilgi oldu :)))

Kizlaaarrr simdi oturmus tv izliyordum bir anda icimde bisey hareket etti agri sizi nabiz atmasi gibi degil icerden bana vurmus gibiydi :)))))) allahim insallah yanilmiyorum

tamam cnm ama leylantın iyi bir doktor olduğunu biliyorum bir çok arkadaşım ankada iken ona gitmişti annemde onda ameliyat oldu kuru çıtı pıtı tatlı dilli bilgisi ve cvp verme yeteneği geniş bir doktor hiç susmadan bıkmadan anlatır özel muayne olduğu için şu an onu tercih etmeme sebebim çok tuzluya patlıycak erdoğan konusunda benimde bilgim yok leylantın muayne ücreti 120 diye duydum

Çok faydalı bir bilgi , zamanı geldiğinde kullanıcam inşaallah. Paylaşım için teşekkürler cnm

annemi kuzeni var ingilterede o bakıcak ama öle sık tr ye gelmiyolar gelirlermi onuda bilmiyorum ben ptt de çalışıyorum burdan bişiler ayarlamaya çalışıcaz kargo için

Kizlar kafama birdseye takiliyor
Dr gittigimda ultrason renting hep siyah beyaz
AMA burada goruyorum Bej rengi Gigi
Benim niye ole deil
Ole olmasi icin ne deem lazim

belki beni yanlış bilgilendiriyolardır baksana sen kaç kişi gitmiş memnun kalmışsın iyi diyosun buarada leylant yine ankaya döndü dedi bi arkadaş uyduruyolarmı gerçekm mi bilmiyorum muayene ücreti uygun doktor illaki bişey der ama kime gidersen söle dediğim gibi pek bilgim yok bu arada 20. haftada falan mı olcak bu ayrıntılı yoksa 17.18 haftada mı

kurtaj yasak olursa belki daha dikkatli olup masum canlara kıymazlar caydırıcılığı olmalı kanunun caydırıcılığı olmalıdır hırsızlık gibi mesela yasa koyucu hırsızlık yaparsan şu kadar ceza alırsın demiş
eğer bu yasa kabul edilirse emin olun herkez daha dikkatli olucak evlilik dışı çocuklarda azalma bile görülür

Kizlaaarrr simdi oturmus tv izliyordum bir anda icimde bisey hareket etti agri sizi nabiz atmasi gibi degil icerden bana vurmus gibiydi :)))))) allahim insallah yanilmiyorum

Ayyy ne güzel canım bende heyecan yaptım bak şimdi zayıfsın ya ondan hissetmende kolay olur canım bebeğindir :)))

20-22 arası öneriyolar detaylıyı du bi arayayım medline nı belkide gelmiştir

17 ve 18. haftalarda da ayrıntılı ultrason yapan yerler varmış. Bu konuyu doktorumla konuştuk. Bu haftalarda kalp fonksiyonları tam tesbit edilemediğinden 22 ve 23. haftalarda yapılmasını önerdi

17 ve 18. haftalarda da ayrıntılı ultrason yapan yerler varmış. Bu konuyu doktorumla konuştuk. Bu haftalarda kalp fonksiyonları tam tesbit edilemediğinden 22 ve 23. haftalarda yapılmasını önerdi

benim hiç bilgim yok doktorda bişey demedi belki anca der 1 ay olcak görmeyeli 20. haftadan sonra daha mantıklı gibi sen ne zaman gidiceksin

Ayyy ne güzel canım bende heyecan yaptım bak şimdi zayıfsın ya ondan hissetmende kolay olur canım bebeğindir :)))

sorma canim yaa kalbim nasil hizli atmaya basladi hemen tv kapadim kendimi falan dinledim normalde oturup kendimi incelemem hareket varmi falan diye ilk defa boyle hissettim esimi aradim tekmelendim diye sen de onu tekmeleseydin kimse karima vuramaz diyor salak

yok cnm gelmemiş leylant 120 tl muayne ücreti KURTULUŞ MAH. 2023 sok no 51,gulesken apt
Tel : 256 2127394 / Fax : 0256 212 7394 buda adresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…