benim hiç bilgim yok doktorda bişey demedi belki anca der 1 ay olcak görmeyeli 20. haftadan sonra daha mantıklı gibi sen ne zaman gidiceksin
Canım rahat ol. İnan bizim kalben içimizin rahat olması , strese sıkıntıya sokmadan huzurlu olmaya çalışmamız , bebeğimizle paylaşabileceğimiz en güzel iksir. Bu iksiri yabana atmamak lazım.
Amin cnm inşaallah. Dediğin gibi ayrıntılı ultrason önemli. Özellikle işin uzmanı perinatologların önünde bir yığın sıra oluyor. O yüzden şimdiden randevu ayarlamaya çalışmak lazım. Bir de duyduğuma göre 22-23. haftalardan önce 4d ultrason önerilmiyor. Çünkü kalp ritimlerinin tesbiti için en ideal olanının bu haftalarda olabileceğini söylemişti doktorum.
17 ve 18. haftalarda da ayrıntılı ultrason yapan yerler varmış. Bu konuyu doktorumla konuştuk. Bu haftalarda kalp fonksiyonları tam tesbit edilemediğinden 22 ve 23. haftalarda yapılmasını önerdi
yok cnm gelmemiş leylant 120 tl muayne ücreti KURTULUŞ MAH. 2023 sok no 51,gulesken apt
Tel : 256 2127394 / Fax : 0256 212 7394 buda adresi
doğru bildiğimiz okadar yanlış varki aslında 2. bebeğim olmasına rağmen ben bile endişeliyorum oğlan 9 yaşına girdi aradan zamn geçti tamamen panik haldeyim
Kizlaaarrr simdi oturmus tv izliyordum bir anda icimde bisey hareket etti agri sizi nabiz atmasi gibi degil icerden bana vurmus gibiydi :)))))) allahim insallah yanilmiyorum
Çok faydalı bir bilgi , zamanı geldiğinde kullanıcam inşaallah. Paylaşım için teşekkürler cnm
Kizlar kafama birdseye takiliyor
Dr gittigimda ultrason renting hep siyah beyaz
AMA burada goruyorum Bej rengi Gigi
Benim niye ole deil
Ole olmasi icin ne deem lazim
sorma canim yaa kalbim nasil hizli atmaya basladihemen tv kapadim kendimi falan dinledim normalde oturup kendimi incelemem hareket varmi falan diye ilk defa boyle hissettim esimi aradim tekmelendim diye sen de onu tekmeleseydin kimse karima vuramaz diyor salak
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahkardeşler ben gidiyorum sonuçları almaya bi göstereyim bakayım doktora ne dicek dua edin benim için hayırlısı inşallah .....:18::18::18::18::18:
Ben işimi sağlama alıp 23. hafta gideyim diyorum. Erken yaptırıp ta tekrarlamak zorunda kalmayım diye
bide nisa yı aradım ama ordaki hiç bir dr hakkında bilgim yok nisada da varmış detaylı hemde tüm dr odalarınki bu şekilde imiş telefondaki sekreter öyle söyledi
sorma canim yaa kalbim nasil hizli atmaya basladihemen tv kapadim kendimi falan dinledim normalde oturup kendimi incelemem hareket varmi falan diye ilk defa boyle hissettim esimi aradim tekmelendim diye sen de onu tekmeleseydin kimse karima vuramaz diyor salak
Kizlaaarrr simdi oturmus tv izliyordum bir anda icimde bisey hareket etti agri sizi nabiz atmasi gibi degil icerden bana vurmus gibiydi :)))))) allahim insallah yanilmiyorum
ondan önce kontrolün varmı o zaman yine söler sanırım şu hafta git akıl akıldan üstündür biribirimize haber verelim dediğin gibi tekrar gitmek durumunda kalmayalım
aynen yaaaa bildiğimiz çooook yanlış var hakkaten.. benim en büyük korkum bebeği emzirememk ve göğüs uçlarımın yara olması çok acıyomuşşş :18::18::18:
ayyyyy bebişler biz burdayız demeye başladılaaarrrrrne heyecanlı yaaaaaaaaa tam olarak hissetmeye başlasaydık biiiiiii
İnşallah kullanacağımız günleride görürüz hep beraber cnm.. Allah yardımcımız olsun hepimizin...
canım onlar detaylı ultrason resimleri bazı doktorların ultrasonları öyle mesela benim doktor ilk normal ultrasonla baktı sana bi sürprizim var dedi detaylı ultrasonu açtı daha sonra... normalde onun fiyatı siyaha göre daha pahalı...
ahahahaaaaa seninkide pek bi fenaymış heeeeee kimse karısına vuramazmışş nasılda severmiş kocan seniiiiii Maşallaaahhhhhh size cnmmm
Yerim ben onun ayaklarını ne güzel ilk hisseden sen oldun canım birdaha yaptı mı yoksa 1 kere mi oldu :)
eşinin cevabı çok komikmiş,artık kendisi eve gelince tekmeler bebişi
hay maşallah benım bile gözlerim doldu görüyomusun sen yaramazı
kızlar benim bu karın ağrıma ishal de eklendi ne yapsam normal mi gitsem mi acile falan
kızlar benim bu karın ağrıma ishal de eklendi ne yapsam normal mi gitsem mi acile falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?