2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Selam hamişler.Bu hafta karnımda belirgin bir farklılık var ve ciddi anlamda kaşıntı.Mustelanın çatlak kremini önerdi doktorum,kullanmaya başladım ama ben onunla kalmak istemiyorum.Bebe yağı kullanan arkadaşlar onu krem gibi direk mi uyguluyorsunuz???Banyodan sonra nemi vücutta tutması için sürülüyor ve tekrar bi duş tutup çıkılıyor diye biliyorum.Sizler banyodan sonra o şekilde mi uyguluyorsunuz?yoksa sabah akşam krem gibi mi ürüyorsunuz?

Deliricem yaaaa....
Dun gece en son mesajı yazıp gittiydim...
yahu bu ne hiiizzzzzzzzzz
30 sayfa olmuş ustune......
Ben bunları nasil okucam...nasil cevap verecem...
sohbetin neresinde katılacam....
alllah o ellerinize parmaklarınıza kalabalığınıza zeval vermesin ayol
vallaha sadece msc ciiiiiimmmm sana cevap vereyim ne yapayım...
okuyamadim bile yani..oncelikle açıklamandan dolayı cok tesekkur ederim..
Yani doktor bana yol izni verse yeter...esim eğlensin yüzsün ...ben dinlenme tatili yaparım ...ne yapayım...zaten havuza girmeyi sevmem..
ilk hamileliğimde erdem kasim doğumlu oldugu icin butuuuuuuunnn hamilelegim boyunca yüzmüştüm..hatta doktorum suda doğuran ggelcen hherhalde demişti
ama bu hamilelegim maleseeeeeefffff kısa denk geldi....
Bu bebek biraz şanssız çıktı..
ben dayanamam gerci Şubat ayında maldivlere gitcez..en uygun aymiş orda yüzmek icin..hic cikmicam denizden..
ama insallah 9 saatlik uçak yolcuğuna izin verirse doktor..bu cuma hepsinin iznini alicaz bakalım..cocuk saglikliysa afyon tatili sadece yeme içme dinlenme oluversin bana..raziyim maldivlere izin çıksın da
Bu arada
a okuyorum senin cinsiyet te. Belli olmuş..ama cevap veremiyorum ki anam..bu topik bı harika yaneeeeeee....felaket hızlı...yazdığım seylere cevap verilmis mı onu bile göremiyorum ki..

Son düzenleme:
anam kizlar kac sayfa olmus telden girdigim icin 1232 den sonrasini okuyabildim

leylaa gecmiis oolsun canim elevit kullaniyosan mide bagirsak problemi cok yapiyormus haberin olsun

femeloveee oy yerim ben onu ben gecen gece karnimin altina yorgan sıkıstirmistim pasa rahatsiz oldu herhalde oyle hareketler yaptiki kaydi resmen o hareket ettikce midem bi garip oldu ben ne tarafta oldugunu hissedebiliyorum ama bir yerde toplaniyo bazen bide ben hareketleri gobek deligimin hemen altinda hissediyorum dr da bakarken hep oralara bakiyo cunku bebek coktan cikti yukariya kasikta hissedilmesi mumkun degil biraz daha buyyuyene kadar ben bide elimi bastirdigim zaman ara ara ufak tekmeler hissediyorum birdee sanki karnimin icini hep gıdıklıyormus gibi bir his var 1-2 haftaya daha net hissedecegiz rabbimin izniyleeee e aman nazar degmesin hatta bir arkadasimin 2. bebegi 13 haftadan beri gayet net hissediyomus ne tarafta oldugunu hareket ettigini ama ilk bebegi erkek olmasina ragmen gec hissetmis ama 2. de oyle olmuyo her kiprasimi ayirt edebiliyosun dedi darisi hayirlisi ile bizee amiiinnnn

Son düzenleme:

Ayyy tüylerim diken diken oldu canım paylaşım için teşekkürler harikaydı :)

Teyzeleri biz geldik doktordan ikili test sonuçlarını aldık
Herşey normaldi bir sorun yok içim rahatladı...Şükürler
olsun RABBİME

Canım ben banyodan sonra iyice yağlanıyorum karnım belim bacaklarım kollarım. İyice emdirip giyiniyorum şimdilik duştan duşa uyguluyorum canım.

kızlar benim göbeğim bi var bi yok çok komik yaaaaaaaaa

annişler bu ne hız ya sabahtan beri ara ara okudum ama yinede geçmiş sayfaları bitiremedim:)))

cinsiyet öğrenenler olmuş maşallah yavaş yavaş herkez öğreniyor çok seviniyorum:)

leyloşum hasta olmuşun seni çok merek ettim umarım hemencik atlatırsın kuzum çok geçmiş olsun.

bende c.tesi gittim acile tansiyon problemi çıktı 1 hafta sabah akşam tansiyon ölçümü yapılıyor sürekli düşüyor

onun dışında kızımı gördüm kocaman olmuştu annesine el salladı birde bi bağdaç yaptı açmadı birtürlü:)))

hepiniz kendinize iyi bakın kocaman öpüyorum:))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…